Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. dubna 2011 ve 20:00® malix
- Datum lovu: 5.4.2011 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Kaprařina
Tak od rána do 16h u vody a pěkně jsem si zachytal. Přišli tři kapříci z toho jeden mírovej a 4 líni. Trochu nám i káplo, ale spokojenosti to neubralo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. dubna 2011 ve 13:09® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: u vody | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na hoku k vodě , já plavaná a zero , nic nového žééé , Línka se začala montovat na Sanderovu míru
Tento příspěvek byl editován 5.4.2011 13:10:05 uživatelem 1Mara.Rovných 58cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. dubna 2011 v 18:01profil byl smazán
- Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
foto ze včerejšího lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. dubna 2011 v 11:40® kety.vydra
- Datum lovu: 4.4.
Dneska vycházka na plavajdu i feeder a když začal foukat vítr,tak přezbrojeno na lehkou položenou.Zdoláni čtyři kapříci cca 35–45,cejni,plotice a přišel se podívat i tloušť 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 22:29® osprey
- Datum lovu: 3.4. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Po spoustě plavačkových vycházek konečně slušná a zajímavá feedrovačka (ani ne co do úlovků jako do potřeby myslet a reagovat). Potěšilo mě, že věci fungují jak mají. Bohužel čistého času jsem odchytal asi 2 hodiny. Úlovek tvořily plotice a jeseni, cejn byl zastoupen pouze geneticky v podobě jednoho křížence.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 21:04® Prutos
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Konečně teplo. Mlíčáci už strupatí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:56® dvorma
- Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: Podomský potok 1/8 | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne jsem byl zkusit šteští na rybníce v naší vesnici. Výsledkem byli tři kapříci od 35 – 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:52® skwor
- Datum lovu: 3.4. | Způsob lovu: Feeder
Povedená rybačka s kolegou paiou. Brali především cejni, mezi ně se mi připletl i první letošní kapřík nevalné velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:51® Padis
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem vyrazil zkusit chytit nějakou tu rybku.Nakonec z toho byla docela fajn chvíle u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:48® dvorma
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: Polička - Přehrada pod kopcem 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní den lovu jsme strávily na přehradě nedaleko Poličky. Nejdříve to vypadalo, že to skončí zerem, ale nakonec jsme byli spokojení. Chytili jsme jednoho kapra 55cm a dva jesetery 85cm a 89cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:46profil byl smazán
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka ve znamení přesunu.Místo sem vyměnil asi pětkrát,až sem se nakonec usadil na tom správném místě.Dočkal sem se prvního letošního cejna stejně tak plotičky i parmy.Žádná z ryb neměla příznaky před třením..Parma 58čka.Bohužel bez fota,nemám kabel k mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:41® hecht
- Datum lovu: 3.4.2011 | Revír: tajný | Způsob lovu: Přívlač
Tak už to konečně začalo. Dnes jsem se Sanderem zahájil pstruhovou vláčku a mouchu !!! Ryba spolupracovala skvěle a nikde ani živáčka, což o zahájení je málokdy
Fotky jsou pouze Sandeří a ještě k tomu cenzurované. Ty s metrákovou hromadou duháků nechtěl autor díky jemu vrozené skromnosti prazentovat. Neuvěřitelné bylo odpolední množství duhoňú na suchou velkou mouchu. Jako prémii měl Péťa ještě prvního bolena na nový mušák, v proudu ho i pocítil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:37® spike
- Datum lovu: 3.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Po zeru na řece mi to odpoledne nedalo a vyrazil jsem na stoják a vůbec nelituju, super chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:30® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem poprvé letos vyzkoušel matchku, dostal jsem přes 20 plotic, ale kapřík žádnej.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 20:36:40 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 ve 20:13® timbab
- Datum lovu: 3.3.2011 | Revír: Horní Kostelec | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem měl doprovod,tak se dařilo
Editováno na přání uživatele
Tento příspěvek byl editován 3.4.2011 21:06:26 administrátorem regulus.
Důvod editace: Změna části textuKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2011 v 15:20® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jako minulej tejden.Kapři a zase jen kapři.Ale bylko to malinko slabší.Asi jim vyhovuje hnusný počasí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 ve 23:28® pruhac
- Datum lovu: 02.04.2011 | Revír: Lužnice 10A | Způsob lovu: Plavaná
Tak to zkouším už po druhý.dneska super lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 ve 20:28® Scanix
- Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni odpoledne jsem pojal jako lecebnou kuru na kocovinu, celkem to mohlo a kupodivu jsem pri tom leceni nachytal i celkem slusnou radku ryb ve slozeni tloust, jesen, plotice, proudnik a jedna ponorka, se kterou jsem fakt nehnul a po chvili mi to urizla o kamen, skoda, snad se snadno zbavi hacku, kdyz mam zamackle protihroty.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 v 17:18® tomashr
- Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: Čakovice | Způsob lovu: Plavaná
Dobrý debakl – na fotce je největší ryba dne
Jinak jen pár mikroskopických plotic, celkově ale pohoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 v 15:38® Raf
- Datum lovu: 2.4.2011 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Dneska se konala parmová rozcvička a taky se vcelku vydařila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 ve 13:11® Holajz2
Dnes docela dobrá chytačka… povedli se kapříci 44 a 48, k tomu pár plotiček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2011 ve 13:09® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsme sedli s Jiříkem na hráz a chvíli pozevlovali na sluníčku. Samozřejmě jsme i nahodili, ale 2 kapříci se nám vyháčili a pak už jen plotice…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2011 v 19:24® jumbo76
- Datum lovu: 1.4 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní odpolední chytání bylo docela super až na ten vítr ale dařilo se. Nějaká plotice a jeden kapřík 42cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2011 v 15:46® peta128
- Datum lovu: 1.4. | Revír: jordán | Způsob lovu: Plavaná
souboj jako prase,vrácena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2011 v 11:53® sethy
- Způsob lovu: Muškaření
Specialně pro Sandera jsem jel chytit a vyfoti šedesátníka. Samo že se povedl jen jeden pulmetráč a jelikož je to flek o jedné rybě tak jsem měl během 20minut rozdělaný pruty, navázáno, chyceno, vyfoceno, puštěno, sbaleno a hurá x kiláků dom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. dubna 2011 v 9:09® Libor
- Datum lovu: Apríl | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes poprvé u vody, na první nához sumec na woblera ze supermarketu 160cm, na druhý nához štika 103 cm a třetí nához sumeček americký 62cm. Vlasec 0,14 bez lanka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2011 v 17:37® osprey
- Datum lovu: 30.3.2011 | Revír: Španělsko
Kolega Fishing Team Romeo mě požádal o vložení několika fotek, protože má ve Španělích pomalé připojení. Chytají tam candáty, pacholci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2011 ve 13:47® Kazan
- Datum lovu: 31.3.2011 | Revír: stoják | Způsob lovu: Muškaření
Dobrá muškařina na stojaté vodě, chyceno 5 perlínů, kapr a 2 potočáci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 21:59® osprey
- Datum lovu: 30.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes pokus o velkého tlouště v místech, kam jsem se za celou zimu nedostal. Chyceny jen tři ryby a i když ta nejmenší měla možná 47 cm, byla zřízená od kormoránů a to tak že fest. Ty dvě větší se podívaly kousek za padesátku a byly na tom líp. Až tyhle ryby sejdou věkem, budu se tam asi chodit už jen koukat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 21:29® Holajz2
Dnes opět na chvilku u vody. Povedli se dva kapříci, větší cca 45cm, k tomu plotka…a skákalo to a skákalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.