Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 30. března 2011 ve 21:22® Scanix
- Datum lovu: 30.3.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem vyrazil na hodku vecerniho lovu a pokus o amura, ale ti meli asi jine plany, zrejme je na ne v techto koncinach jeste zima, nebo proste meli party jinde. Spletl se jen jeden tloust a par zaberu jsem nezuzitkoval. Zkusim to za par dni a uvidime…[foto mobilem]
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 21:23:29 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 20:20® Leontýn
- Datum lovu: 30.3.2011 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina
Klubovka ožívá. Dnes jsem byl s partou kamarádů z Tábora chytat ryby na Klubovce. Byl tam samozřejmě i Zdenda, který se vrátil z hor a byl pěkně „nadrženej“ na ryby. Byl tam s Tomášem už od úterý, kdy se chytilo několik plotic a perlínů. Dnes ostatně braly převážně taky. Zdenda samozřejmě chytal na boilies a dnes po půl jedné se mu povedl tetno krásný kapr: 80cm, 10,5kg. A okolo druhé si Mára chytil svojeho trofejního lína: 39cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 v 19:27® Sander
- Datum lovu: 30. března 2011 | Způsob lovu: Muškaření
Zkusil jsem si švihnout s těmi pekáči co jsem přivezl z Brna, příjemným zjištěním bylo to , že se s tím žehlit nechá, a ještě příjemnějším, že se s tím dá ulovit i ryba. Co dokonce tři.
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 19:28:33 uživatelem Sander.
Nejdříve pokus z lodě, marná snaha, poté přejezd jinam a konečně se úspěch dostavil.
Zkoušel jsem ty velký strýmrdy na MP takhle zjara prvně v životě. Je to celkem prča.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 v 18:48® hecht
- Datum lovu: 29.3.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Po šíleném dnu útěk na hoďku a půl večer. První a zřejmě největší ryba ovšem dostala díky ,,dravému'' konkurentovi šanci na vypnutí. Dvě minuty jsem jí přitahoval ale do točáku vniknul predátor neznámého původu, namotal se do vlasce a při vysvobozování vlasce jsem o pěknou rybu přišel. Přikládám foto, doufám, že se dovím co je to za divný druh ryby
Nakonec při západu slunce na mě padnul takový klid a skoro dojetí, že je další jaro tady.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 v 18:22® jumbo76
- Datum lovu: 29.03 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem odpoledne zajel jen na skok k vodě a dařilo se. Bylo něco přes 10 ks sice jen cejnů kolem 30cm ale potěšilo to a dokonce jsem měl i návštěvníky. Mějte se všichni krásně a přeji pěkné úlovky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 14:28® sethy
- Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem vyrazil asi na půl hoďky k vodě – pár kousků se povedlo – spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 13:37® Řízek
- Datum lovu: 29.3.2011 | Revír: Zaplavy | Způsob lovu: Klasická položená
Vcera jsme se strejdou vyrazily na Zaplavy.Chytal jsem na tezko a na plavacku a plavacka vyhrala.Chytil jsem nejaky maly cejny a jednoho kaprika 44cm.Jinak bylo super pocasi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 13:35® Řízek
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Chytano na plavacku na rohlik a brali hlavne maly kaprici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. března 2011 ve 12:13® HaD
-
Podle neověřených zpráv byl dnes v noci v Itálii uloven sumec o váze 149 kg!!!
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 12:14:04 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. března 2011 ve 20:58® hering
- Datum lovu: 29.3.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní rybařina se nesla ve stopách dravých ryb.Sice jen tři okouni od 25 – 30cm.Dvě jikernačky už v pokročilém těhotenství
Tento příspěvek byl editován 29.3.2011 21:05:28 uživatelem hering.a překvapením jsou dva hadi jeden 72cm a jeden něco okolo 55cm.Okouni a menší had šli zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. března 2011 v 16:54® Nesvy
- Datum lovu: 28.3.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Včera s kámošem na Blanici, povedli se první letošní tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. března 2011 v 16:29® dvorma
- Datum lovu: 28.3.2011 | Revír: Podomský potok 1/8 | Způsob lovu: Feeder
Dnes po škole na 2 hodiny s feederem na rybníku nedaleko naší vesnice. Výsledek byl, že jsem si chytil první letošní rybu kapříka asi 38 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. března 2011 ve 21:52® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes zase na chvíli u vody, 2 kapři se povedli, větší cca 43cm. K tomu dvě plotky a pár neproměněných záběrů, takže vcelku spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. března 2011 v 19:15® peta128
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
Letošní první chytačka,podseklej na červy.65cm
Tento příspěvek byl editován 28.3.2011 19:16:30 uživatelem peta128.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. března 2011 v 17:04® spike
- Způsob lovu: Feeder
Přes víkend jsem se snažil na jednom malebném rybníku o nějakého většího kapříka. U vody bylo plno lidí a rybám se zrovna 2× nechtělo do záběrů, i když byli chvíle kdy to celkem šlo, hlavně když jsem byl u vody ze začátku sám. Z ryb co jsem pochytal mě hodně potěšili 2 slušní cejni, a karas 39cm. Počasí bylo suprové a přikládám aspoň nějakého kapříka a jednoho cejna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 23:43® brčkař
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
V pátek mi proudník pokřtil novou boloňku na Labi. Dnes jsem pro změnu na Ohři křtil novou matchku. Kmotrem se staly tzv. spodovka a vrchovka – cejn a tloušť. Tak snad dobrý…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 23:30® Raf
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: lesní tůň | Způsob lovu: Plavaná
Při plavačkové rozcvičce nám sice žraly hnojáčky, rousnice a červy spíš perlíni a štiky, než líni. Ale přeci jenom se něco povedlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 22:06® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Oborník | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem po včerejším úspěchu znova, ale dnes to bylo slabší. Ryby potahovaly, ale pořádných záběrů málo…nejdřív plotice, pak dva kapříci 42 a 45cm, což na studenej březen nakonec není tak špatný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 20:56® Padis
- Datum lovu: 25-26.3 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu pokus o chycení nějaké té rybky.Chyceno několik tlouštů takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 20:27® Scanix
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Feeder
Odpoledni chvilka u vody s pickerem prinesla spoustu peknych zaberu i ryb, nekolik zaberu bylo jak od kapra, kdy prut letel malem do vody, kdy se ryba sekla sama. Kolega M… se dlouho trapil, ale pote, co jsem ho u vody opustil, v duchu hesla, zmena mista, ryba jista, zauradoval peknym tloustem 50+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 ve 20:16® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tož jsem se po třech týdnech vyhábroval k vodě. Na co jsem šáhnul, to sem pos..l. Nakonec se na mě přece jen usmálo asi již dosti unavené štěstí a jedna rovná padesátka mě poslala domu k návštěvě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 19:33® Sander
- Datum lovu: 27. března 2011
Plavačka tradičně slavila úspěch, brali tloušti všemožných velikostí a jeden pěkný jesen, ovšem králové tůně k ní byli neteční.
Je málo vody, v točácích je ostřejší proud, raději jsem potom sáhl po feederu – což byla dobrá volba, bo král tůně měl slabou chvilku, spolu s jeho dvěma svěřenci také slušné délky.
Zbyl čas si přivézt i kus jara.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 17:52® candatek
- Datum lovu: 26.3.2011 | Revír: antošovice | Způsob lovu: Kaprařina
včera jsme se vydali na první jarní rybačku,protože jsme zde neměli zrovna nejlepši počasi vyšli jsme jako obvykle,ale tentokrat jse si jestte přispali vstavali jsme ve 4:30 věci byly jako vždy už nachystané u vchodu no a tak jsme se vydali nabalili jsme do auta potřeby a tradá na ryby přijeli jsme k vodě všude klidek ticho nahodili jsme (10min),(30min),(90min)pořád nic no podle kamaradu jsme s tatkou vedeli že si každý z nich bral 2 kapřiky domu a i ve slušné míře 50–60cm počkali jsme ješte půl hodiny a ani do te doby ani Ťuk tak jsme to zabalili a shodli jsme se na tom že přijedem v hezčím počasí ,alespon jsem nafotil pár fotek ze zdejší přírody.
Tento příspěvek byl editován 27.3.2011 17:54:36 uživatelem candatek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 16:36® jumbo76
- Datum lovu: 27.03.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem se vydal 10.30 k rybníku a za dvě hodky jsem si pěkně zachytal a první rybka přišla hned za 2 minuty. Na 1 feeder a 1 teleskop jsem vytáhnul 17 ryb,no prostě parádní rybolov,ale vše jen malé kousky kolem 20–25 cm,chvílema jsem nevěděl který prut dříve. Přikládám alespoň dvě fotky z mobilu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 15:49® BlueShark
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na Labíčku jedna z lepších chytaček, já se zastavil u čísla 25, Renda odešel dřív, ale do 20ti mu moc nechybělo. Ven se podívaly snad všechny druhy ryb. Já 9 ostroretek (nej 49cm) a většina ve svatebním, 8 cejnů a 8 plotic. Renda měl jednu 50cm nevěstu a mezi podoustvema měl nádhernou bojovnici 42cm. Jinak téměř vše měl v grabet větší velikosti. Jak cejny, tak jeseny. Já si sáhl snad jen na velký plotky
Škoda, že za celé dopoledne kolem chyceny jen 2 ryby, hold nejsou no
Díky za hezký den u vody…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 15:49® BlueShark
- Datum lovu: 27.3.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. března 2011 v 11:58® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska kaprařina, přišel jsem k vodě, navázal olůvko a háček. Zpod šutru vyďoubnul žoužel a nahodil a za pět minut už se tam třepal tenhle šupik..
Tento příspěvek byl editován 27.3.2011 11:59:34 uživatelem Tomik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. března 2011 ve 20:36® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem na chvíli k vodě a výsledek parádní. Nejdřív jedna plotička, ale pak kapřík 42 a 47! Nakonec ještě jeden malej a šel jsem promrzlej domů po půldruhé hodině.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. března 2011 v 19:49® Scanix
- Datum lovu: 26.3.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Zapasit s matchkou v tom dnesnim vetru bylo prima, navic rybam to prapodivne vedeni splavecku asi vyhovovalo a podivalo se jich ven nad dve desitky. Nebyla mezi nima zadna giganticka fiska, ale behem tech cca 2h lovu jsem si neztezoval
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. března 2011 v 16:05® Máča
- Datum lovu: 26.3. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska krásná jarní rybačka i přes šílenej vítr! spousta perlínů a cejnů 2 pruty nešly uhlídat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.