Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. března 2011 v 18:50® Piranha
- Datum lovu: 19.3.2011 | Revír: Neřeknu | Způsob lovu: Plavaná
Dneska byl celkem fičák, ale s šoulačkou to bylo celkem v pohodě. Tajný flek a tajná nástraha se vydařila a zítra jdu provětrat s feederem placky lopatky zda to baští taky.Doufám že budu spokojený jako dnes s těmito chlapíky.
Tento příspěvek byl editován 19.3.2011 17:51:02 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. března 2011 v 17:30® sethy
- Způsob lovu: Feeder
Zas taková zábava ten fídr není. Pár ryb sem pochytal, ale na vláčku ani mouchu to z daleka nemá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. března 2011 v 15:34® tomashr
- Datum lovu: 19.3.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Konečně také nějaké ryby v roce 2011, docela pěkní cejni. Jednoho jsem i vyfotil, patrná je třecí vyrážka…
Tento příspěvek byl editován 19.3.2011 14:38:02 uživatelem tomashr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. března 2011 v 9:01® malix
- Datum lovu: 14.3. a 16.3. | Revír: Cézava 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Tak se mi povedli první letošní kapříci a nějakej cejn v pondělí krásný počasí, ve středu už horší ale stálo to za to. Jen škoda že teď tak prší. Zase bych nkam vyrazil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 v 19:33® spike
- Datum lovu: 15.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem vyrazil na 3 hodinky s feederem na nový revír a nějaké ryby se pochytaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 v 19:26® Nesvy
- Datum lovu: 15.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Včera na chvíli se splávkem na potoce…
Tento příspěvek byl editován 16.3.2011 18:28:03 uživatelem Nesvy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 v 19:16® Sander
- Datum lovu: 16. března 2011 | Způsob lovu: Feeder
Dochytal jsem zbytek včerejšího futra, baštili to cejni, plotice a kapři.
Vítr byl teda dost nepříjemnej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 v 18:43® BlueShark
- Datum lovu: 16.3.2011 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes změna taktiky a šel jsem na jedno místečko na plavačku. Povedli se tloušťáci, dle předtav. Nejmenší prcík 41cm a ten nej 47cm a 51cm, ten druhý jmenovaný měl břicho tlusťoučký jak prasátko. Letošní první ryby, spokojenost, na to že jsem si chvílema musel držet čapku, jaký byl nárazový vítr a nešlo ani hodit.
Tento příspěvek byl editován 16.3.2011 18:01:54 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 v 17:47® candatek
- Datum lovu: 16.3.2011 | Revír: antošovice | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska jsem to šel skusit jenom tak , jetli by něco na mém oblibenem reviru šlo větrem se širilo že prej tam bez kapra neodejdu no přišel sem k vodě nahodil chvíli čekal asi po 5 minutách špona jak blázen sekl sem chvili něco citím a najednou nic ryba se mi vypnula,no úak jsem tam stravil asi 2 hoĎky a zaběr nepřišel,snad příště
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. března 2011 ve 13:21® LukasManousek
- Datum lovu: 14.3.2011 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
ten za dvě hoďky jich přišlo 5 fotil jsem jen tohoto zbytek jsem z vody nevytahoval.
Tento příspěvek byl editován 16.3.2011 12:23:00 uživatelem LukasManousek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. března 2011 v 19:50® Sander
- Datum lovu: 15. března 2011 | Způsob lovu: Feeder
Nejdřív bral enem vítr.
Později jsem se dočkal dvou červenoprcanic a jak přibejvalo futro, začaly najíždět všeljaký šupinatý, jako je karas, podoustev a jesen. V závěru je vyhnali slintáci a nedalo se vyžehlit nic jinýho.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. března 2011 v 18:59® Vydrouš
- Datum lovu: 15.3
Dnes bez prutu jen kontrola Rozkoše.-))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. března 2011 v 18:22® pavel.bandit
- Datum lovu: 15.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes chvíli s feederem: dva opatrné záběry a jeden poctivý proměněný – pěkný karas na kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. března 2011 ve 23:12® MatesKGB
- Datum lovu: 14.3.2011 | Revír: MO Jevíčko | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dnes opět na rybách a aktivita ryb začíná být opravdu dobrá. Dnes během hodky a půl kapr 49 a 58cm a jeden asi ještě větší co upadl po chvilce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. března 2011 v 11:54® JHolc
- Datum lovu: 13.3.2011 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření
Včera letošní jubilejní desátá vycházka s mušákem na Blanici mezi Bavorovem a Blanicí. Nemůžu si pomoct, ale je to skoro mrtvá voda, kormoráni a vydry dali rybám zabrat. I přes to se něco chytlo, potěšili hlavně potočáci (do 20cm) ale jsou tam.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. března 2011 v 10:38® zelenáč
- Datum lovu: 12.03.2011 | Revír: Lučina | Způsob lovu: Plavaná
Po mnoha předchozích výpravách s miminkem v kočárku v jedné ruce a s plaváčkovým prutem v druhé, konečně ryba a to moc pěkný, zdravý, velký (kolem 40cm) tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 ve 22:56® mira.ll
- Datum lovu: 13.3.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si jako cílovou rybu zvolil parmu, protože jsem ještě nikdy neměl tu čest.A povedlo se. Sice jen jedna, ale velmi mě potěšila.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 21:57:11 uživatelem mira.ll.Na kapra ,který následoval, jsem se taky nezlobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 ve 20:38® Řízek
- Datum lovu: 13.3.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 13. března 2011 ve 20:33® Řízek
- Datum lovu: 12.3.2011 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Vcera krasny pocasi a i nejaky ryby uz jsem i chytil.Chytanou na houpacku na rohlicek
Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 19:36:26 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 v 17:57® Kazan
- Datum lovu: 13.3.11 | Způsob lovu: Plavaná
Po obídku jsme se vyběhli vyvětrat do přírody, rybky byly při chuti, brali perlíni a tloušti, houstička, hnojáčci. nakonec jsem vytáhl i mouchu a na ní povodil několik tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 v 16:40® Bigpista
- Datum lovu: 13.3.2011 | Revír: Vltava 7 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se zase po měsíci dostal na chvilku k vodě. Došel jsem si zavláčet na Vltavu 7. Zezačátku to vypadalo nadějně, měl jsem dva záběry, které jsem ale zbrkle nepromněnil, potom se tam začaly nahánět motorové čluny a bylo hotovo. Tak jenom pár fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 v 16:21® janaR
- Datum lovu: 12.3. | Způsob lovu: Plavaná
První letošní vycházka k vodě se nevydařila, teda aspoň co se ryb týče. Asi nám je někdo přes zimu odstěhoval
Počasí bylo jinak parádní.Inu příště zkusím jiný flek a snad se zadaří. Petru zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 v 15:29® spike
- Datum lovu: 13.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Po měsíci jsem vyrazil na ryby, počasí super až na vítr a nějaké první letošní rybky se taky podařily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. března 2011 ve 13:00® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnes s tátou na feederovačce.Z těch 20 lidí co tam sedělo jsme jediní vytáhly ryby.Táta Parmu 57 a já jednoho cejnofila taky okolo 50.Žádná sláva zatím. Foťák bohu žel zůstal doma, páč jsme malinko zaspal a otec mě budil kamínkama na okno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 ve 21:08® Depuči
- Datum lovu: 12.3 | Revír: Smutná | Způsob lovu: Plavaná
Teplé počasí ve mě vzbudilo naději na ulovení nějaké ryby. U vody bylo mnoho rybářů, některým se dařilo,jiným ne(pobavil mě chlápek s těžkými teleskpoy a snad kilovejma policajtama).Záběr mi přišel ihned po nahození. Velikostně nezajímavá plotice mě opravdu potěšila. Mám zahájeno!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 ve 20:52® timbab
- Datum lovu: 12.3.2011 | Revír: Horní Kostelec | Způsob lovu: Feeder
Dneska první letošní vycházka na stoják a zároveň první letošní prasečkyn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 ve 20:09® František
- Datum lovu: 12.března | Revír: Černovický potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska se nedalo jinak než vyrazit na letošní první vycházku k vodě. Volba byla jasná – potok. Začínám na něm každý rok a i co se vláčky týče jinde než tady mě 16. června nenajdete. Dost dlouho to vypadalo na bezrybku
Tento příspěvek byl editován 12.3.2011 19:12:57 uživatelem František., ani informace od hospodáře o v místě zimující vydře s mláďaty nebyla z těch povzbudivých. Pak přišla ta vytoužená první letošní ryba
(viz foto). Jen jsem ji vytáhl a hned mi blesklo hlavou: Bože to zas bude rok… No nahlas jsem neřekl nic a za chvíli se to jak zázrakem zlomilo. Tloušti, plotice a několik pstruhů. Takže spokojenost největší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 ve 20:05® Scanix
- Datum lovu: 12.3.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Slunecne pocasi nas s kolegou M… vylakalo k vode, ackoliv oba bojujeme s nejakou virozou, kazdopadne jsme dobre udelali. Zachytali jsme si prijemne, ackoliv ryba nesla vylozene na hod. Pochytali jsme neco bolenu, tloustu, jesenu a me se povedla i ostroretka, kolega bohuzel o tu svou mnohem vetsi prisel v prubehu boje. Uspesna byla vyhradne plavka a feeder zustaval tarka bez povsimnuti. Bylo to proste prijemne stravene odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 v 19:40® Jeff
- Datum lovu: 12.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska taky konečně u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. března 2011 v 19:29® MatesKGB
- Datum lovu: 12.3.2011 | Revír: MO Jevíčko | Způsob lovu: Kaprařina
Tak dnes konečně letos na rybách a za dvě hodinky 3 ryby od 10:00 do 12:15, takový úspěch jsem ani nečekal. Zítra jdu opět, ale zkusím to tentokrát v menší hloubce. Fotky z mobilu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.