Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 5. března 2011 v 16:59® pavel.bandit
- Datum lovu: 5.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
dnes docela teplé počasí a tak se překvapení konalo, dostal chuť na tři mastňáky, spokojenost.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 17:00:47 uživatelem pavel.bandit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. března 2011 ve 20:18® osprey
- Datum lovu: 4.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Myslel jsem, že dneska budu doma, ale počasí mě vytáhlo na pár hodin ven. Doufal jsem, že něco nafotím, ale jaksi nebylo co. Ryby totálně stávkovaly.
Ale nějaký ten stávkokaz se vždycky najde…
Nakonec jsem se byl podívat, jak letos šmakuje vydrám, ale nějak to holky flákají. Našel jsem zbytky jen tří ryb. Zato jsem zjistil, že hydromačky byly dočasně vystřídány kormoránem. Dvanácti kouskům jsem trochu narušil lov. Plašit se nesmějí, tak jsem jim šel jen zblízka pogratulovat

Na druhém snímku je to jediné, co po těch černých ludrách v řece i kolem ní zůstane.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. března 2011 v 19:57® tiki
- Datum lovu: dnes | Revír: ebro | Způsob lovu: Přívlač
Ikdyž trochu foukalo, tak se velice dařilo na dnešní výpravě na candoše. Je to paráda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. března 2011 v 18:56® osprey
- Datum lovu: 3.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Povídali v televizi, že bude teplo. Vyrazil jsem k vodě (spojil jsem to s „důležitějšími“ věcmi), ale teplo nebylo. Vymrzl jsem jak pes. Chytání nebyla žádná sranda, musel jsem i zjemňovat jako už dlouho ne, ale bez ryby jsem nebyl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. března 2011 v 9:25® Tycoon
- Datum lovu: 2.3.2011 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná
Konečně jsem se dočkal prvních ryb jako první pěkná plotice kolem 30 cm a asi 3 tloušti.Nějaký vycházky jsem měl už lednu ale to se mi nedařilo ale táta si hnedka první vycházku udělal pár osobáčků okouna přes 40 cm a tlouště asi 55 cm.A já nic první ryby až březnu.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2011 09:25:52 uživatelem Tycoon.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. března 2011 ve 23:28® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Španělsko | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. března 2011 ve 22:22® HaD
-
Otestujte vyhledávání na CHYTEJ.cz pomocí nového výkonného vyhledávače – http://www.chytej.cz/vyhledavani.php
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. března 2011 ve 12:49® chosebaits
-
Dnes jsem nebyl proskoumat vodu udičkou,jen jsem byl okouknout vodu pouhým okem a jsem docela spokojen.Velká voda přinesla spoustu bordelu,něktéré tuně už nejsou,jiné naopak vznikly.Jaro už tu bude brzy,soudím dle ryb,nebo už jsem nějaké ryby viděl jak táhnou do míst výtěru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. února 2011 ve 20:54® jarryn21
- Datum lovu: dnes | Revír: Španělsko | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka se vydařila. Kopyto 8cm šnůra 18kg. Doba zdolávání asi 20min.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. února 2011 ve 20:10® tiki
- Datum lovu: dnes | Revír: španělsko | Způsob lovu: Přívlač
dnešní úlovek z mnoha jiných na kopyto Berley
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. února 2011 v 19:51® LuboO
- Datum lovu: 28.02.2011 | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder
Strasne cista, strasne mala a strasne studena voda. Za dve hodiny uspech jediny. 44 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. února 2011 v 18:36® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem po dlouhé době na 3 hodinky vyrazil k vodě. Plotičky docela braly, ikdyž spíš kolegovi (byli jsme dva u vody), ale na poslední nához jsem zachránil rybářskou čest…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. února 2011 ve 12:21® mira.ll
- Datum lovu: 28.2.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak mi to nedalo a po nějaké době jsem opět zašel na dírky. Několik záběrů jsem měl, do dírky jsem dotáhl jen dvě štičky kolem 60ti. Počasí super!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. února 2011 ve 20:27® relis
- Datum lovu: 27.2.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes potřetí u vody počasí super s rybačkou to slabší tak jsem byl rád za dva jeseny.Nevím kde se poděli plotice,karasi,cejni! Že by kormici?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. února 2011 v 15:28® sethy
- Datum lovu: 27.2.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Letos třetí zlomený prut

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. února 2011 ve 13:00® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes berou
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 13:01:23 uživatelem chosebaits.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. února 2011 ve 12:57® chosebaits
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Fakt jsou to Nechranice

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. února 2011 ve 22:50® osprey
- Datum lovu: 22.2. 2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem se na chvíli vyskytl na dírkách. Počasí krásné, aktivita ryb bídná. Úlovek 4 ryb považuju v daných podmínkách docela za úspěch. Ta na fotkách ale moje není.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. února 2011 v 10:33® mvincik
- Datum lovu: 21.2.2011 | Revír: strouha | Způsob lovu: Plavaná
Když jsem před 3–4 dny konstatoval, že to tu ve „Z lovu“ hnije, tak na vylepšenou přidávám alespoň malý, rize amatérský příspěvek z pondělní mrazivé vycházky. Přesvědčit šupinky o záběru bylo dosti složité, stejně jako vedení splávku mezi kusy ledové tříště, ale i tak se něco málo podařilo…
Sander > Jestli pak víš, copak je za šupinku na tom druhém obrázku???

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. února 2011 ve 22:02® HaD
- Datum lovu: 21.2.2011 | Revír: Pilský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Po delší době jsem se dnes vypravil s kamarády Rudou a Pavlem na dírky. Pochytali jsme nějaké duháky a siveny. Krásně strávený mrazivý den.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. února 2011 ve 20:43® Depuči
- Datum lovu: 19.2 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Ráno jsem se nějakou chvíli rozhodoval mezi lyžema a rybama. Zvítězily ryby. od čerstvě napadanému sněhu jsem ani nic moc neočekával. Chvíli jsem u prutu poseděl, když jsem ale urval pracně navázanou montáž zabalil jsem to a šel raději počítat kormorány. Nedopočítal. Projevil jsem ale o ně zájem, takže na příští lov brokovnici(kvůli bližšímu průzkumu-:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. února 2011 ve 14:06® chosebaits
- Datum lovu: 20.2 | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Plavaná
Lov nic moc,ale podel vody bordel jako kráva.Dřeva je všude spoustu vcelku dobře složeného na hromadách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. února 2011 v 11:42® cormaxx
- Datum lovu: 17.2.2011 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Za 4 hoďky chyceno 16 rybek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. února 2011 v 17:09® hecht
- Datum lovu: 19.2. | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem se přece jen dostal s Charem na dírky. Ráno to byl masakr, co se hnulo, to sežral duhoň. Pak už to bylo vlažnější, ale celkem fajn. Na oběd to stačilo, jeden se dostal i přes 40 cm. Nakonec se uvařila zdarma epesní bramboračka a na tu se tam stáhnul kdejakej houmles

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. února 2011 ve 20:16® saman
-
pred tydnem bez zaberu jeste spi asi ale bylo fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. února 2011 v 19:12® osprey
- Datum lovu: 18.2. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Opět chvilka u vody. Mám pocit, že ryby by i žraly, ale jaksi se jich nedostává… Pořád tam ale ještě nějaké plavou a doufám, že krátké seznámení s mým cajkem na některých z nich nezanechalo vážnější stopy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. února 2011 v 15:04® brčkař
-
brčkař
Teď o víkendu u mojí řeky (čti Ohře). Sice bez jediného záběru… Ale to nevadí, bylo krásně… i když jsem vlastně nastydl…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. února 2011 ve 22:30profil byl smazán
- Datum lovu: 13.2.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnešní dírkovačka – překvapení se konalo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. února 2011 v 17:39® hraji
- Datum lovu: 13.2.2011 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Stejně jako včera chvíle u vody, dneska víc hledání kde že ty potfůrky jsou, ale chytili jsme
Tento příspěvek byl editován 13.2.2011 17:46:44 uživatelem hraji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. února 2011 ve 20:58® osprey
- Datum lovu: 12.2. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Celý týden jsem nevytáhl paty k vodě, tak dnes jsem zašel aspoň na chvíli. Skladba úlovků byla poměrně zajímavá…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.