Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. března 2011 v 16:07® Boleslav
Boleslav
Datum lovu: 9.3. | Způsob lovu: Feeder

Příjemné jarní šedesáticenti­metrové překvapení na picker. Plove si v prosluněném potoce dál.

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 15:09:52 uživatelem Boleslav.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41171.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 7. března 2011 ve 23:07® osprey
    osprey
    Datum lovu: 7.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Vezl jsem synka k doktoru a pak do školy a když jsem viděl ten počas, přibalil jsem matchku a zastavil na hodinu u řeky.

Na zahrádce už nám kvetou talovíny a byla tam i Fčela, takže jaro už se blíží. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41145.jpg
      Pondělí 7. března 2011 ve 21:46® kety.vydra
      kety.vydra

Dnes feeder na řece.Totální výbuch,ani záběr…

Pondělí 7. března 2011 v 0:33® mira.ll
        mira.ll
        Datum lovu: 6.3.2011 | Revír: Mokrouše | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Po chycení několika sivenů na dírkách jsem se zastvil u řeky na jednom z oblíbených míst, tam už rybařilo víc než třicet jinejch rybářů :-((

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41134.jpg
          Neděle 6. března 2011 ve 21:34profil byl smazán
          Datum lovu: 3.6.2011 | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Tak dlouho jsem čekal na pěkné počasí, až jsem se ho dočkal a teploty nad nulou, prostě už jsem musel jít zahnat absťák k vodě. Na druhý nához první letošní rybka, jesen cca 20 cm, pak už to bylo jen o tlouštích a ke konci jedna ouklej. Chytáno jen na plavanou…

Tento příspěvek byl editován 6.3.2011 20:37:25 uživatelem .
            Neděle 6. března 2011 ve 20:53® hecht
            hecht
            Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Sander kecá, byl jsem dnes jen do počtu, ale konečně u vody a s rybou. Moje role dnes byla čistě kustodovská, vyfotit ryby zdatnějšího kolegy, nakrmit bezedného psa ozdobit koryto řeky barevným splávkem, toť má parketa :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41130.jpg
              Neděle 6. března 2011 ve 20:28® Sander
              Sander
              Datum lovu: 6. března 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska braly krásný ryby.
              Druhově jen tloušť a jesen, ale vskutku fešný kousky. Z osmi krásných jesenů byli jen dva o něco menší, zbytek stejní krasavci jako ten na obrázku.
              Pájovi (hecht) se jeseni vyhýbali jak čert kříže, ale zahanbit se nenechal s pěknými tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41127.jpg
                Neděle 6. března 2011 v 19:35® Mega-Fish
                Mega-Fish
                Datum lovu: Březen | Revír: Potok | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si říkal že na plavačku moc neumím a ejhl jak to šlo celkem dost kousků…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41126.jpg
                  Neděle 6. března 2011 ve 14:35® Boleslav
                  Boleslav
                  Datum lovu: 6. března | Revír: Klenice MO Boleslav

Dnes jsem se vypravil na úsek Klenice obhospodařovaný MO Mladá Boleslav, za Židněves. V místech, kde byly pěkné tůně, zbyla vybagrovaná stoka s vykáceným porostem a zdevastovanými břehy. Na jediném hlubším místě byly tři volavky a kormorán. Ani jsem prut nerozbalova. Rozhodl jsem se v tom trochu porýpat a lidi zodpovědné za tento stav revíru alespoň poškádlit v místním tisku. Povodí, refereát životního prostředí a také mou MO. Nechápu, za co tam ty chlapíky platíme, když NIJAK nehájí zájmy organizace. Dodám, že v tomto revíru se vyskytoval i chráněný mník. O výsledku akce „kdo za to může“ budu informovat.

Neděle 6. března 2011 ve 14:05® kety.vydra
                    kety.vydra

Dnes první letošní vycházka i s kamarádem.Oba jsme vymrzli a skončili jako „bezrybky“ (úplně bez záběru).Zato přelet několika kormoránů a kontrola RS (ten,co se vozívá na kapotě :-) ).

Neděle 6. března 2011 ve 12:27® jumbo76
                      jumbo76

Ahoj včera bylo moc pěkné počasí tak jsem s kamarádem vyrazil na Vltavu na nádrž Kamýk a štěstí nám nepřálo ale prožil jsem pěkný slunečný den u vody. Mnoho zdaru všem v letošním roce.

Sobota 5. března 2011 ve 21:09® Zoles
                        Zoles
                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem konecne pokrtil povolenku. Nasel jsem i dobrou ricku,kde ty cerny bestye jeste nejspis neuradovali.Ryb par desitek,hlavne tlousti ale krasne zdravi,zadny srami a to me potesilo nejvic.:->

Sobota 5. března 2011 ve 20:40® timbab
                          timbab
                          Datum lovu: 5.3.2011 | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Plavaná

Dneska se splávkem na řece.Z chycených ryb převládali tloušti, po nich potočáci,jeden duhák a jeden proudník-ten potěšil nejvíc,ač nebyl moc velký.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 19:43:18 uživatelem timbab.
                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41108.jpg
                            Sobota 5. března 2011 v 17:59® pavel.bandit
                            pavel.bandit
                            Datum lovu: 5.3.2011 | Způsob lovu: Feeder

dnes docela teplé počasí a tak se překvapení konalo, dostal chuť na tři mastňáky, spokojenost.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 17:00:47 uživatelem pavel.bandit.
                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41094.jpg
                              Pátek 4. března 2011 ve 21:18® osprey
                              osprey
                              Datum lovu: 4.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Myslel jsem, že dneska budu doma, ale počasí mě vytáhlo na pár hodin ven. Doufal jsem, že něco nafotím, ale jaksi nebylo co. Ryby totálně stávkovaly.

Ale nějaký ten stávkokaz se vždycky najde…

Nakonec jsem se byl podívat, jak letos šmakuje vydrám, ale nějak to holky flákají. Našel jsem zbytky jen tří ryb. Zato jsem zjistil, že hydromačky byly dočasně vystřídány kormoránem. Dvanácti kouskům jsem trochu narušil lov. Plašit se nesmějí, tak jsem jim šel jen zblízka pogratulovat:-)

Na druhém snímku je to jediné, co po těch černých ludrách v řece i kolem ní zůstane.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41084.jpg
                                Čtvrtek 3. března 2011 ve 20:57® tiki
                                Datum lovu: dnes | Revír: ebro | Způsob lovu: Přívlač

Ikdyž trochu foukalo, tak se velice dařilo na dnešní výpravě na candoše. Je to paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41077.jpg
                                  Čtvrtek 3. března 2011 v 19:56® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 3.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Povídali v televizi, že bude teplo. Vyrazil jsem k vodě (spojil jsem to s „důležitějšími“ věcmi), ale teplo nebylo. Vymrzl jsem jak pes. Chytání nebyla žádná sranda, musel jsem i zjemňovat jako už dlouho ne, ale bez ryby jsem nebyl.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41074.jpg
                                    Čtvrtek 3. března 2011 v 10:25® Tycoon
                                    Datum lovu: 2.3.2011 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem se dočkal prvních ryb jako první pěkná plotice kolem 30 cm a asi 3 tloušti.Nějaký vycházky jsem měl už lednu ale to se mi nedařilo ale táta si hnedka první vycházku udělal pár osobáčků okouna přes 40 cm a tlouště asi 55 cm.A já nic první ryby až březnu.

Tento příspěvek byl editován 3.3.2011 09:25:52 uživatelem Tycoon.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41063.jpg
                                      Čtvrtek 3. března 2011 v 0:28® jarryn21
                                      jarryn21
                                      Datum lovu: dnes | Revír: Španělsko | Způsob lovu: Přívlač
                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41062.jpg
                                        Středa 2. března 2011 ve 23:22® HaD
                                        HaD

Otestujte vyhledávání na CHYTEJ.cz pomocí nového výkonného vyhledávače – http://www.chytej.cz/vyhledavani.php

Úterý 1. března 2011 ve 13:49® chosebaits
                                          chosebaits

Dnes jsem nebyl proskoumat vodu udičkou,jen jsem byl okouknout vodu pouhým okem a jsem docela spokojen.Velká voda přinesla spoustu bordelu,něktéré tuně už nejsou,jiné naopak vznikly.Jaro už tu bude brzy,soudím dle ryb,nebo už jsem nějaké ryby viděl jak táhnou do míst výtěru.

Pondělí 28. února 2011 ve 21:54® jarryn21
                                            jarryn21
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Španělsko | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka se vydařila. Kopyto 8cm šnůra 18kg. Doba zdolávání asi 20min.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41045.jpg
                                              Pondělí 28. února 2011 ve 21:10® tiki
                                              Datum lovu: dnes | Revír: španělsko | Způsob lovu: Přívlač

dnešní úlovek z mnoha jiných na kopyto Berley

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41043.jpg
                                                Pondělí 28. února 2011 ve 20:51® LuboO
                                                LuboO
                                                Datum lovu: 28.02.2011 | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder

Strasne cista, strasne mala a strasne studena voda. Za dve hodiny uspech jediny. 44 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41039.jpg
                                                  Pondělí 28. února 2011 v 19:36® Holajz2
                                                  Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem po dlouhé době na 3 hodinky vyrazil k vodě. Plotičky docela braly, ikdyž spíš kolegovi (byli jsme dva u vody), ale na poslední nához jsem zachránil rybářskou čest…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41037.jpg
                                                    Pondělí 28. února 2011 ve 13:21® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 28.2.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak mi to nedalo a po nějaké době jsem opět zašel na dírky. Několik záběrů jsem měl, do dírky jsem dotáhl jen dvě štičky kolem 60ti. Počasí super! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41030.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41031.jpg
                                                      Neděle 27. února 2011 ve 21:27® relis
                                                      Datum lovu: 27.2.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dnes potřetí u vody počasí super s rybačkou to slabší tak jsem byl rád za dva jeseny.Nevím kde se poděli plotice,karasi,cej­ni! Že by kormici?

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41022.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41023.jpg
                                                        Neděle 27. února 2011 v 16:28® sethy
                                                        sethy
                                                        Datum lovu: 27.2.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Letos třetí zlomený prut :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41017.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41019.jpg
                                                          Čtvrtek 24. února 2011 ve 14:00® chosebaits
                                                          chosebaits
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes berou

Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 13:01:23 uživatelem chosebaits.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40980.jpg
                                                            Čtvrtek 24. února 2011 ve 13:57® chosebaits
                                                            chosebaits
                                                            Datum lovu: Dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Fakt jsou to Nechranice

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40976.jpg