Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 14:28® mira.ll
- Datum lovu: 31.1.2011 | Revír: Merklínka | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes jsem si na ně vzal bič.Chytal jsem převážně tlouště,ale zabralo i několik plotic.Zpočátku jsem to zkusil na rohlík. Nějaká ryba to sem tam vzala,ale nebylo to ono.Hnojáčci bodovali víc.
Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 13:30:24 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 21:28® relis
- Datum lovu: 30.1.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes podruhé u vody počasí super sluníčko,kačenky,racci chechtaví i mořští ale ryby moc nespolupracovali nakonec jsem vydojil alespoň jednoho jesena krasavec přes 40cm. Dal bych fotku ale zradila mě technika já blbec nevyměnil baterky. Jo a na první vycházce jsem potkal porybného.Za loňský rok jsem na ně nanarazil nebo oni na mě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 21:09® mira.ll
- Datum lovu: 30.1.2011 | Revír: Merklínka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes mi trvalo tak hodinu,než jsem našel místo,kde se dala nějaká čudla ukecat. Narazil jsem na tlouště.Chutnali jim bíláci i hnojáčci.Ven se jich podívalo asi osm kousků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 20:56® Raf
- Datum lovu: 30.1:2011 | Revír: zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska jsem si myslel, že jdu chytat ryby. Pak jsem ale zjistil, že jdu spíš fotit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 20:52® klient
- Datum lovu: 30.1.2011 | Revír: Striebornica | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Konečne ľad ako tak bezpečný a rybky oddýchnuté po malej pauze spoľahlivo poťahovali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 v 18:04® chosebaits
- Datum lovu: 30,1,2011 | Revír: OHŘE 11 | Způsob lovu: Plavaná
Odpolední lov s lojzourybkou byl celkem uspěšný.Lojzarybka lapl asi 20 ježdíku a pak utekl za jinýma rybkama.Prvně nahodil někam na veverku
Tento příspěvek byl editován 30.1.2011 17:06:18 uživatelem chosebaits.a pak už to šlo.Lapl nějakého tlouštíka a plotičku.Mě se moc nedařilo,ven se podívalo několik ježdíku,tloušťák se vyklepal,ostrá se okamžitě vyhákla a utrženého jesena z rána jsem ven nedostal.Je tam zima ukrutná a je čas na groček
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 v 16:50® Prutos
- Datum lovu: 30.1.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Po obědě mě můj otravný kolega Vydrýdek nenechal ani v klidu vytrávit a už mě tahal k vodě. Podlehl jsem. První zrada přišla hned po příchodu…voda ze dvou třetin pod ledem. První ryba se nechala chytit téměř hned, na rohlíček. Pak přišla druhá zrada. První ryba byla zároveň i poslední. Led značně komplikoval lov a tak došlo i převazování zamotané sestavy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 13:28® mart
- Datum lovu: 28.1.2011 | Revír: ohře | Způsob lovu: Plavaná
Druhá rybačka v roce.....konečně jsem si šáhnul na rybu…chycena první rybka v roce a pak dalších dvacet…za 2 hodiny lovy parádní výsledek…a konečně jsem po dlouhý době chytil ostrou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. ledna 2011 ve 12:42® chosebaits
- Datum lovu: 30,1,2011 | Revír: OHŘE 11 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní dopolední rybačka byla slabá,ale i tak se něco podívalo ven.Po obědě to bude snad lepší,beru si na pomoc odborníka na ryby a tím je lojzarybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 19:59® mvincik
- Datum lovu: 29.1.2011 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme s kolegou Sanderem využili značného oteplení a vyrazili k vodě. Slunce pálilo až to bolelo, ale bylo krásně. Pár rybek se chytlo, spokojenost naprostá. Vzorek jeden jesen foto by Sander.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 19:45® mira.ll
- Datum lovu: 29.1.2011 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní krásný, i když studený den nešlo nejít k vodě. Zpočátku se rybkám nějak nechtělo,ale nakonec jsem několik kapříků zdolal.Největší mohl mít tak pětačtyřicet. Po té velké vodě jsou ale dost domlácený.
Snad se s toho vylížou, ten karas už ale asi těžko…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 19:32® hraji
- Datum lovu: 29.1.2011 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Plavaná
Krátká odpolední vycházka k naší řece. Zkoušeli jsme pilovat techniku lovu s centrepinem. Chytili jsme nějaké ryby, celkově čtyři druhy, podoustve, ostroretky, cejny a jeseny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 19:21® osprey
- Datum lovu: jaro 2010 | Revír: Orlík pod výtokem z JETE | Způsob lovu: Feeder
Máme tu otázku, kde se řeší existence bájného tvora zvaného „Jelen jesen“. Jeho existenci připouští i oficiální zpravodajské weby.
A mají pravdu. Nerad se tím chlubím, ale jednoho jsem loni vytáhl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 15:54® Prutos
- Datum lovu: 29.1.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Jak pravil Robur, opravdu dnes bylo krásně. I když zima. Rybám se líbil rohlíček splavávaný kousek nade dnem. Krom cejnků a pár plotiček se jiný rybí druh neukázal.
Tento příspěvek byl editován 29.1.2011 14:55:02 uživatelem Prutos.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 v 15:36® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s | Způsob lovu: Feeder
dnes jem se rozhodl vyzkoušet poslední dva nadějné fleky, oba vydaly zero. Plavačka nebodovala, nasail jsem dva fídry s rohlíkem a hnojclem a stejně prd. Ale bylo krásně. Pak se ale objevili sarumanovi zvědi, viz. fota, tak jsem raději prchnul domů.
Tento příspěvek byl editován 30.1.2011 15:20:13 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. ledna 2011 ve 12:36® Kazan
- Datum lovu: 29.1.2011 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Plavaná
V týdnu jsem opravil před třemi lety zlomenou boloňku. Dnes jsem jí vytáhl k vodě a trochu jí provětral na rybkách. Velikosti rybek nic moc, chytáno na rohlík.
Tento příspěvek byl editován 29.1.2011 11:38:08 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. ledna 2011 ve 21:03® Boleslav
- Datum lovu: 28.ledna | Revír: potok | Způsob lovu: Feeder
Byl jsem se pokusit o ulovení nějakého toho tlouště, ale namísto solidních záběrů jsem měl jen jemné drbance. Nakonec se ukázalo, že jeden z jejich strůjců byl pěkně rostlý šupináč 48 cm. I kapříkům lunchmeat chutná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. ledna 2011 v 16:25® Ficak
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 28. ledna 2011 v 16:21® Ficak
- Datum lovu: 28.1.2011 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Dnes vycházka na dvě hodinky k vodě,sorry foceno jen namrzlým mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. ledna 2011 v 16:12® Prutos
- Datum lovu: 28.1.2011 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Nevím proč jsem se dnes donutil vstát kvůli rybám v devět. Bylo hnusně, zima a ryby nebraly. Teda jak komu…volavce se zadařilo. Ty špičaté kůly na poslední fotce nejsou součástí pasti na medvědy,ale výsledek bobří práce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:31® Beer.Beda
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Plavaná
První letošní rybařina se povedla.Byl jsem u vody jen půl hodiny, ale i přes to jsem vylupl 5 tloušťáků nej 42cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 16:30® sethy
- Datum lovu: 27.1.2011 | Revír: Soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Pár ryb se povedlo, ale velikostně nic extra. Od Daiwy nic nemám takže smůla
Tento příspěvek byl editován 27.1.2011 15:30:48 uživatelem sethy.
A foceno jen mobilemKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 14:43® chosebaits
- Datum lovu: 27,1,2011 | Revír: OHŘE 11 | Způsob lovu: Plavaná
Na druhém lovném místě to bylo už o něčem jiném.Tloušti,jelci a vostrý ryby měli velkou chuť požírat mé žížalky a tak jsem si to fakt užil.Konečně jsem slyšel i krásnej zvuk z navijáku při souboji a podběrák už jsem také smočil.PS- a pak že neberou
Tento příspěvek byl editován 27.1.2011 13:44:39 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 14:33® chosebaits
- Datum lovu: 27,1,2011 | Revír: OHŘE 11 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes ráno nakopal žížalky a jel jsem chytit nějakou větší rybu než doposud.První místečko bylo ve znamení čudel a pokusu lovu veverky
Tento příspěvek byl editován 27.1.2011 13:34:41 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. ledna 2011 v 19:59® chosebaits
- Datum lovu: 26,1,2011 | Revír: OHŘE 10 | Způsob lovu: Plavaná
Tady je poškozená rybka zřejmě od volavky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. ledna 2011 v 19:58® chosebaits
- Datum lovu: 26,1,2011 | Revír: OHŘE 10 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní lov byl až moc dobrý,na to jaká je tam zima.Na onom místě byla volavka a tak jsem si říkal,že mám dnes po rybách. Pul hodiny nic a pak to začalo.Záběry jen takové opatrné,ale … Ven se podívalo přes 20 ryb -ježdíci,plotice,jeseni,tloušti,jedna klabonoska a kapřík se stačil vyklepat.Některé ryby byli poškozeny zřejmě od volavky,jak je vidět na jedné rybce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. ledna 2011 ve 22:28® osprey
- Datum lovu: 25.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Bolesti v zádech a voda kapající ze střechy mě vyhnaly ven.
Postál jsem u vody, dlouho to vypadalo bídně, ale mohu zde nakonec představit jednu fakt wostrou rybu 51 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. ledna 2011 v 18:50® Looser
- Datum lovu: 25.1. | Revír: Tekoucí MRS | Způsob lovu: Plavaná
Moje podoustve měli max.30cm,bo poté jsou u nás jateční.Napodruhé s pinem to nahazování přestává být až taková můra.Byl jsem na 2 hoďky,povedli se 3 druhy,spokojenost.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2011 17:52:12 uživatelem Looser.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:45® osprey
- Datum lovu: asi kolem 20.1. | Způsob lovu: Plavaná
Někdy minulý týden jsem našel chvilku podívat se k vodě. Něco se chytilo, za zmínku stojí podoustev kolem 45 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:44® Futureriver
- Datum lovu: 24.1.2011 | Revír: potok - nesvazový revír | Způsob lovu: Plavaná
Dneska výprava na potok, chytáno na rohlík,chleba. Chyceno pár tloušťů cca kolem 20cm i nějakej hrouzek se chytil. Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.