Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. ledna 2011 ve 12:27® busemi
Datum lovu: 21.4 2010 | Revír: mydlovarský rybník | Způsob lovu: Feeder

nádherný toostoobik ulovený na jemné náčení..Skělý souboj v jarním období

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40104.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 8. ledna 2011 ve 21:36® Mega-Fish
    Mega-Fish
    Datum lovu: Konec léta 2010 | Revír: Ve městě... :D | Způsob lovu: Kaprařina

Tady je další z pár hodinové chytačky na oblíbeném revíru…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40094.jpg
      Sobota 8. ledna 2011 ve 21:32® Mega-Fish
      Mega-Fish
      Datum lovu: 2010Podzim | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina

Tak tady je jeden z řeky z doby kdy to šlo hodně špatně má asi jen 60cm ale bylo to vážně v době kdy to moc nešlo. Přes den jsem se hodně trápil s Tlouštěma. Ale na věčír to přišlo…Byla to poslední nocovačka roku 2010.

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 21:32:52 uživatelem Mega-Fish.
      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40092.jpg
        Sobota 8. ledna 2011 ve 20:53® osprey
        osprey
        Datum lovu: 8.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem stihl vyřídit si rybářské papíry, takže je ze mě zase plnohodnotný člověk.

Chytil jsem si i první rybu na normální vodě. Takže spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40090.jpg
          Sobota 8. ledna 2011 ve 20:16® Srneček
          Srneček
          Datum lovu: 8.1.11 | Revír: v lesíku | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Pár rybek se ven podívalo,hlavně u kamarádů:-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40081.jpg
            Sobota 8. ledna 2011 v 18:30® Raf
            Raf
            Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dneska se definitivně potvrdilo, že skončil rok kapra, začal rok štiky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40068.jpg
              Sobota 8. ledna 2011 v 18:27® pavel.bandit
              pavel.bandit
              Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: Labe 20

…nepěkný pohled, 9× volavka, nepočítaně kormoránů

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40065.jpg
                Sobota 8. ledna 2011 v 18:10® Sander
                Sander
                Datum lovu: 8. ledna 2011

Po příjezdu na spolehlivý flek jsem nestačil zírat, led celé místo uzamkl, zbyla jen malá stružka uprostřed. Plavačka ale i v těchto nepříznivých podmínkách fachčila, sáhl jsem si na několik prvních plotic a tloušťů.
                Poté přejezd o pár km níže s cílem vyfeederovat nějakou slušnější rybu. První záběr přišel po několika vteřinách, dle tahu velký jesen. Zajel pod led a tam se utrhl ve vázce. Na druhý záběr jsem čekal dlouho, tentokrát ryba „neznámého tahu“. Těžká, bojovná, rval jsem se s ní snad pět minut. Když už to začalo vypadat nadějně, vylétla montáž z vody, ryba se vypnula.

O nic víc jsem se nepokoušel.
                Na první ryby této sezony jsem si sáhl, větší mi dnes holt souzeny nebyly.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40064.jpg
                  Sobota 8. ledna 2011 v 17:24® Čáryfuk
                  Datum lovu: 25.10.2010 | Revír: Chlumec | Způsob lovu: Kaprařina

Tohoto kapra jsem zdolával ze člunu, vzhledem k velkým hranám, které byly poseté slávkami, vytáhl jsem ho z hloubky cca 15 metrů na prut Daiwa. Vážil 17 kg. Jinak pro všechny ryby jsem musel na člunu, teplota byla kolem 4 stupňů a v noci mínus 6. Byl to krásný podzim a úspěšná výprava za kapry.

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 17:29:30 uživatelem Čáryfuk.
                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40061.jpg
                    Sobota 8. ledna 2011 ve 13:27® tomashr
                    Datum lovu: 8.1.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dneska jsem prožil totální depresi na dírkách – že jsem nechytl nic bych snesl, ale počasí děs – doma docela hezky, ale když jsem dojel na rybník, tak vyloženě liják :-((

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 13:29:20 uživatelem tomashr.
                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40044.jpg
                      Pátek 7. ledna 2011 v 18:22® kendy.007
                      kendy.007
                      Datum lovu: 7.1.2011 | Revír: NB a okolí | Způsob lovu: Feeder

dnes poprvé na svazovce odpočinek od dírek. První ryba pěkná plotice a pak ještě 2 další a zrcátko

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40041.jpg
                        Pátek 7. ledna 2011 v 17:12® Leník
                        Leník
                        Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Kukalák Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Naše první letošní dírkovačka. Pstruzi byli krásní, ale největší radost mám z candoše. Moje první letošní ryba :-*

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40031.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40034.jpg
                          Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 20:46® kendy.007
                          kendy.007
                          Datum lovu: 6.1.2011 | Revír: nebesák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

dnes 8ks jeden jako druhej a během 1hodiny.To člověka ani nebaví.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 20:47:40 uživatelem kendy.007.
                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40017.jpg
                            Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:17® Mil.Da
                            Mil.Da
                            Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Lonský rok úspěšně zakončen nádhernou rybačkou na dírkách. Jelikož jsem tento způsob lovu praktikoval poprvé, byl jsem rád za každý úlovek.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 10:24:48 uživatelem Mil.Da.
                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40008.jpg
                              Středa 5. ledna 2011 v 19:14® Kantik
                              Datum lovu: 2.1.2011 | Revír: rybník Mydlovarský | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

O víkendu se mi na dírkách dařilo- 10 pstruhů 30–50 cm,9 okounů, a štika 49 cm.

Středa 5. ledna 2011 ve 14:17® mira.ll
                                mira.ll
                                Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes mi zabraly pod ledem dvě štiky, vlastně jedna :-) ,ale dvakrát, během pěti minut. Asi jí ta gumka zachutnala ;-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39988.jpg
                                  Úterý 4. ledna 2011 v 18:00® Mojo
                                  Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Výprava s játry na tlouště. Na játra ale brali především kapři, tenhle 55 cm byl největší. Nakonec se ale přeci jen tloušť povedl.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39971.jpg
                                    Úterý 4. ledna 2011 v 15:57® SHARK1974
                                    Datum lovu: léto 2010 | Revír: Morava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Moje žena a její první ryba na přívlač. Naviják DAIWA Regal 2500

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39964.jpg
                                      Úterý 4. ledna 2011 v 15:21® Šalo
                                      Datum lovu: 1.10.2010 | Revír: Harta | Způsob lovu: Přívlač

Uloven na mikrotvistr značky Relax motoroil. Doba zdolávání asi 5 minut. Silon 0,10 mm.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39963.jpg
                                        Úterý 4. ledna 2011 v 0:05® Venca Zelenka
                                        Venca Zelenka
                                        Datum lovu: 28.12 | Revír: odra | Způsob lovu: Přívlač

Vidím, že si někteří poslední dny roku docela užli. Já jsem za poslední měsíc o candáta ani nezavadil,samá štika, občas jelec a dokonce jeden bolen. Na posledním výletě bylo velké finále, urval se mnou podemletý břeh a já zahučel do té ledovky až po uši, ještě, že ten nepromokavý batoh zapůsobil jako plovací vesta, no prostě príma den, než jsem došel k autu tak se mi lámaly gatě v kolenách.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39961.jpg
                                          Pondělí 3. ledna 2011 v 16:21® tatkapitr
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39958.jpg
                                            Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:20® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 2.1.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Když po mě hecht chce, abych vyzradil ono velké tajemství včerejšího úspěchu, vyhovím mu tedy.
                                            Nebylo totiž vůbec lehké přijít na to, jaký tvar dírky duháci preferují. Nakonec, inspirován automobilkou Renault, jsme tento tvar odhalili a výsledek byl vskutku famózní.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39954.jpg
                                              Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:12® mira.ll
                                              mira.ll
                                              Datum lovu: 3.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes pokus o nějkou větší štiku zase nevyšel. Vzala mi jen jedna standarní velikosti , ale i ta mi udělala radost :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39951.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39952.jpg
                                                Neděle 2. ledna 2011 ve 22:51® hecht
                                                hecht

Nějak mám problém s fotkama…

Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:55:04 uživatelem hecht.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39942.jpg
                                                  Neděle 2. ledna 2011 ve 22:41® hecht
                                                  hecht
                                                  Datum lovu: 2.1.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Jak psal redaktorskej, fajn den na malém soukromém duhákodromu. Spolupráce ryb dobrá, nálada taktéž, co si člověk v tuhle roční dobu může přát… A jelikož jsou oba kolegové dosti plaší a neradi se ukazují, musím je provařit v akci alespoň já. Ten pán v načervenalé bundě byl vydra dne :-)) Apropo, čekám ještě na spešl fotku od Sandera !

Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:48:03 uživatelem hecht.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39941.jpg
                                                    Neděle 2. ledna 2011 ve 22:40® kerob
                                                    kerob
                                                    Datum lovu: 31.12. 2010 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač

Posledni den sezony bylo nutno vyrazit, volba padla na Orlik. Ryb nychytano celkem dost. Me se podarily 3 candati (max cca 45) a 4 okouni (25–30 cca). Vse na gumy prevazne vetsich velikosti. Na foto je uplne posledni ryba sezony. A aby ta tecka za sezonou byla opravdu nezapomenutelna, tak jsem po prichodu k autu zjistil, ze ho nejakej impotentni c…k vykradl – rozbity zadni okno, kamarad prisel o dve krabice nastrah, brejle, ja o bagl se svacinou, termoskou, nahradnima fuseklema… a skoda na aute cca 8 tisic. Rezat ruce u ramen!!!

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39940.jpg
                                                      Neděle 2. ledna 2011 ve 22:30® kerob
                                                      kerob
                                                      Datum lovu: 22.12 2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Slusna chytacka, chyceno 10 kousku – 6 candatku do 40cm a 4 okouni, nejhezci vyfocen. Nastraha gumy vsech druhu.
                                                      PS: hubu mu nelamu, drzim ho jemne jako miminko :-)

Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:31:37 uživatelem kerob.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39939.jpg
                                                        Neděle 2. ledna 2011 ve 22:28® kerob
                                                        kerob
                                                        Datum lovu: 21.11.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Trefeno hejno peknejch pruhatcu, dva nejhezci vyfoceni – 36 a 37 cm. Nastraha je jasna z foto. Vraceni vode.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39938.jpg
                                                          Neděle 2. ledna 2011 ve 22:23® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: 2.1. 2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak mě kolegové Sander s hechtem vytáhli na díky. Napřed se mi až tak úplně nechtělo, ale nakonec jsem rád, že jsem jel. Bylo slušné počasí, hodně veselá nálada a dokonce i ryby se nachytaly. Akorát jsem měl víc fotit.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39934.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39936.jpg
                                                            Neděle 2. ledna 2011 v 19:14® regulus
                                                            regulus
                                                            Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

Už jsem sem dlouho nic nedal, tak jedna fotka ze Silvestra, konec sezóny v obvyklém složení, s obvyklým výsledkem …:-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39928.jpg