Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. ledna 2011 v 19:18® hraji
- Datum lovu: 15.1.2011 | Revír: Jihomoravský | Způsob lovu: Plavaná
Vyrazili jsme ve třech otestovat, zda už rybky pookřály po oteplení. Zadařilo se, braly plotice, cejni, okouni a tloušti. Nebylo to snadné, ale při citlivém přístupu to šlo, celkově několik desítek ryb.
Tento příspěvek byl editován 15.1.2011 18:19:08 uživatelem hraji.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. ledna 2011 v 18:47® Barynka
- Datum lovu: 12.1.2011 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná
tak dneska na své 1. letošní chytačce a povedly se mi dvě plotičky a cejnek. Ale první rybku v letošním roce jsem si chytla, pěkný to bylo po dlouhé době na rybách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. ledna 2011 ve 23:09® osprey
-
A ještě jedna ryba – ta nejzajímavější – Blue Marlin. Krásné zvíře.
Jinak dole jsou ryby v pořadí: pelamida (makrelovec, wahoo,…), kranas obrovský, wahoo a barakuda, plachetník.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. ledna 2011 ve 23:05® osprey
-
David dostal včera několik fotek z Malediv (fotil známý fotograf M. Wišo na zájezdu CK Pepa). Dostal i souhlas k jejich zveřejnění a lepší místo než tato rubrika tu asi není.
Pokochejmež se tedy, neb většina z nás si tam asi nikdy nesmočí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. ledna 2011 v 18:34® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: Tekoucí MRS | Způsob lovu: Plavaná
Příjemná procházka s matchkou přinesla pár rybek které potěšili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. ledna 2011 v 18:27® busemi
- Datum lovu: 11.9 | Revír: svazová voda | Způsob lovu: Přívlač
krásná podzimní vycházka s pokusem ulovit nějakýho toho zubáče
Tento příspěvek byl editován 11.1.2011 17:32:28 uživatelem busemi.nakonec uspěšný
povedl se vytahnout tenhle krasavec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:08® busemi
- Datum lovu: 25.12 | Revír: rybníček v Týně dan Vltavou | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Taky si o tech svátkách musíme dojít nikam od frknout. Všude zamrznuto alespon břehy a tak jsme s pár přátely vyrazily na lov pstruhů na dírkách a nadherné rybičky nám brali
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. ledna 2011 v 19:19® noba
- Datum lovu: 10.1. | Revír: mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
prcek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 ve 20:41® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Jih | Způsob lovu: Plavaná
dnes poprvé u vody, odhadem cca 15 možná 20 kaprů, 3 sklaáci, ouklejka, podoustev, plotice,a to na 1 udicu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 ve 20:13® libryb
- Datum lovu: 7. 1.2011 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Páteční plavajda na červíky s hnojáčkem. Počasí v pohodě a chyceno 10 rybiček sice malých, ale spokojenost. Plotičky a tlouštíci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 v 18:48® kendy.007
- Datum lovu: 9.1.2011 | Revír: Labe 21 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní den suprová rybačka.Dokonce se spletl i kapřík ale 8 návazec ho neudržel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 v 17:15® Raf
- Datum lovu: 9.1.2011 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska jsme si potřebovali nechat zahojit pokousané ruce od štik. Zajeli jsme si tedy s Milanem na dopoledne odpočinout na duháky a siveny. Konala se velmi dobrá rybačka. Záběrů hodně. Většina z nich těsně pod ledem při navázání očního kontaktu s rybou. Ta která udělala chybu a ukázala se, šla takřka vždy na chvíli na vzduch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 ve 14:27® Krys
- Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: svazová voda | Způsob lovu: Přívlač
podzimní vláčka se vydařila a po pár menších zabrala i tato krasavice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. ledna 2011 ve 13:27® busemi
- Datum lovu: 21.4 2010 | Revír: mydlovarský rybník | Způsob lovu: Feeder
nádherný toostoobik ulovený na jemné náčení..Skělý souboj v jarním období
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 ve 22:36® Mega-Fish
- Datum lovu: Konec léta 2010 | Revír: Ve městě... :D | Způsob lovu: Kaprařina
Tady je další z pár hodinové chytačky na oblíbeném revíru…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 ve 22:32® Mega-Fish
- Datum lovu: 2010Podzim | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Tak tady je jeden z řeky z doby kdy to šlo hodně špatně má asi jen 60cm ale bylo to vážně v době kdy to moc nešlo. Přes den jsem se hodně trápil s Tlouštěma. Ale na věčír to přišlo…Byla to poslední nocovačka roku 2010.
Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 21:32:52 uživatelem Mega-Fish.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 ve 21:53® osprey
- Datum lovu: 8.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem stihl vyřídit si rybářské papíry, takže je ze mě zase plnohodnotný člověk.
Chytil jsem si i první rybu na normální vodě. Takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 ve 21:16® Srneček
- Datum lovu: 8.1.11 | Revír: v lesíku | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Pár rybek se ven podívalo,hlavně u kamarádů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 v 19:30® Raf
- Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska se definitivně potvrdilo, že skončil rok kapra, začal rok štiky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 v 19:27® pavel.bandit
- Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: Labe 20
…nepěkný pohled, 9× volavka, nepočítaně kormoránů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 v 19:10® Sander
- Datum lovu: 8. ledna 2011
Po příjezdu na spolehlivý flek jsem nestačil zírat, led celé místo uzamkl, zbyla jen malá stružka uprostřed. Plavačka ale i v těchto nepříznivých podmínkách fachčila, sáhl jsem si na několik prvních plotic a tloušťů.
Poté přejezd o pár km níže s cílem vyfeederovat nějakou slušnější rybu. První záběr přišel po několika vteřinách, dle tahu velký jesen. Zajel pod led a tam se utrhl ve vázce. Na druhý záběr jsem čekal dlouho, tentokrát ryba „neznámého tahu“. Těžká, bojovná, rval jsem se s ní snad pět minut. Když už to začalo vypadat nadějně, vylétla montáž z vody, ryba se vypnula.O nic víc jsem se nepokoušel.
Na první ryby této sezony jsem si sáhl, větší mi dnes holt souzeny nebyly.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 v 18:24® Čáryfuk
- Datum lovu: 25.10.2010 | Revír: Chlumec | Způsob lovu: Kaprařina
Tohoto kapra jsem zdolával ze člunu, vzhledem k velkým hranám, které byly poseté slávkami, vytáhl jsem ho z hloubky cca 15 metrů na prut Daiwa. Vážil 17 kg. Jinak pro všechny ryby jsem musel na člunu, teplota byla kolem 4 stupňů a v noci mínus 6. Byl to krásný podzim a úspěšná výprava za kapry.
Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 17:29:30 uživatelem Čáryfuk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. ledna 2011 ve 14:27® tomashr
- Datum lovu: 8.1.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dneska jsem prožil totální depresi na dírkách – že jsem nechytl nic bych snesl, ale počasí děs – doma docela hezky, ale když jsem dojel na rybník, tak vyloženě liják
Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 13:29:20 uživatelem tomashr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. ledna 2011 v 19:22® kendy.007
- Datum lovu: 7.1.2011 | Revír: NB a okolí | Způsob lovu: Feeder
dnes poprvé na svazovce odpočinek od dírek. První ryba pěkná plotice a pak ještě 2 další a zrcátko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. ledna 2011 v 18:12® Leník
- Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Kukalák Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Naše první letošní dírkovačka. Pstruzi byli krásní, ale největší radost mám z candoše. Moje první letošní ryba :-*
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:46® kendy.007
- Datum lovu: 6.1.2011 | Revír: nebesák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
dnes 8ks jeden jako druhej a během 1hodiny.To člověka ani nebaví.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 20:47:40 uživatelem kendy.007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 11:17® Mil.Da
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Lonský rok úspěšně zakončen nádhernou rybačkou na dírkách. Jelikož jsem tento způsob lovu praktikoval poprvé, byl jsem rád za každý úlovek.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 10:24:48 uživatelem Mil.Da.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. ledna 2011 ve 20:14® Kantik
- Datum lovu: 2.1.2011 | Revír: rybník Mydlovarský | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
O víkendu se mi na dírkách dařilo- 10 pstruhů 30–50 cm,9 okounů, a štika 49 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. ledna 2011 v 15:17® mira.ll
- Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes mi zabraly pod ledem dvě štiky, vlastně jedna
,ale dvakrát, během pěti minut. Asi jí ta gumka zachutnala
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. ledna 2011 v 19:00® Mojo
- Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder
Výprava s játry na tlouště. Na játra ale brali především kapři, tenhle 55 cm byl největší. Nakonec se ale přeci jen tloušť povedl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.