Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 15. ledna 2011 v 19:18® hraji
hraji
Datum lovu: 15.1.2011 | Revír: Jihomoravský | Způsob lovu: Plavaná

Vyrazili jsme ve třech otestovat, zda už rybky pookřály po oteplení. Zadařilo se, braly plotice, cejni, okouni a tloušti. Nebylo to snadné, ale při citlivém přístupu to šlo, celkově několik desítek ryb.

Tento příspěvek byl editován 15.1.2011 18:19:08 uživatelem hraji.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40202.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 12. ledna 2011 v 18:47® Barynka
    Datum lovu: 12.1.2011 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Plavaná

tak dneska na své 1. letošní chytačce a povedly se mi dvě plotičky a cejnek. Ale první rybku v letošním roce jsem si chytla, pěkný to bylo po dlouhé době na rybách :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40165.jpg
      Úterý 11. ledna 2011 ve 23:09® osprey
      osprey

A ještě jedna ryba – ta nejzajímavější – Blue Marlin. Krásné zvíře.

Jinak dole jsou ryby v pořadí: pelamida (makrelovec, wahoo,…), kranas obrovský, wahoo a barakuda, plachetník.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40161.jpg
        Úterý 11. ledna 2011 ve 23:05® osprey
        osprey

David dostal včera několik fotek z Malediv (fotil známý fotograf M. Wišo na zájezdu CK Pepa). Dostal i souhlas k jejich zveřejnění a lepší místo než tato rubrika tu asi není.

Pokochejmež se tedy, neb většina z nás si tam asi nikdy nesmočí…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40155.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40157.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40158.jpg
          Úterý 11. ledna 2011 v 18:34® Looser
          Looser
          Datum lovu: Dnes | Revír: Tekoucí MRS | Způsob lovu: Plavaná

Příjemná procházka s matchkou přinesla pár rybek které potěšili.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40146.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40147.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40148.jpg
            Úterý 11. ledna 2011 v 18:27® busemi
            Datum lovu: 11.9 | Revír: svazová voda | Způsob lovu: Přívlač

krásná podzimní vycházka s pokusem ulovit nějakýho toho zubáče :-) nakonec uspěšný :-) povedl se vytahnout tenhle krasavec.

Tento příspěvek byl editován 11.1.2011 17:32:28 uživatelem busemi.
              Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:08® busemi
              Datum lovu: 25.12 | Revír: rybníček v Týně dan Vltavou | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Taky si o tech svátkách musíme dojít nikam od frknout. Všude zamrznuto alespon břehy a tak jsme s pár přátely vyrazily na lov pstruhů na dírkách a nadherné rybičky nám brali :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40139.jpg
                Pondělí 10. ledna 2011 v 19:19® noba
                noba
                Datum lovu: 10.1. | Revír: mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

prcek

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40138.jpg
                  Neděle 9. ledna 2011 ve 20:41® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: dnes | Revír: Jih | Způsob lovu: Plavaná

dnes poprvé u vody, odhadem cca 15 možná 20 kaprů, 3 sklaáci, ouklejka, podoustev, plotice,a to na 1 udicu

Neděle 9. ledna 2011 ve 20:13® libryb
                    libryb
                    Datum lovu: 7. 1.2011 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Páteční plavajda na červíky s hnojáčkem. Počasí v pohodě a chyceno 10 rybiček sice malých, ale spokojenost. Plotičky a tlouštíci.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40125.jpg
                      Neděle 9. ledna 2011 v 18:48® kendy.007
                      kendy.007
                      Datum lovu: 9.1.2011 | Revír: Labe 21 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní den suprová rybačka.Dokonce se spletl i kapřík ale 8 návazec ho neudržel.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40123.jpg
                        Neděle 9. ledna 2011 v 17:15® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 9.1.2011 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dneska jsme si potřebovali nechat zahojit pokousané ruce od štik. Zajeli jsme si tedy s Milanem na dopoledne odpočinout na duháky a siveny. Konala se velmi dobrá rybačka. Záběrů hodně. Většina z nich těsně pod ledem při navázání očního kontaktu s rybou. Ta která udělala chybu a ukázala se, šla takřka vždy na chvíli na vzduch.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40115.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40116.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40118.jpg
                          Neděle 9. ledna 2011 ve 14:27® Krys
                          Krys
                          Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: svazová voda | Způsob lovu: Přívlač

podzimní vláčka se vydařila a po pár menších zabrala i tato krasavice

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40108.jpg
                            Neděle 9. ledna 2011 ve 13:27® busemi
                            Datum lovu: 21.4 2010 | Revír: mydlovarský rybník | Způsob lovu: Feeder

nádherný toostoobik ulovený na jemné náčení..Skělý souboj v jarním období

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40104.jpg
                              Sobota 8. ledna 2011 ve 22:36® Mega-Fish
                              Mega-Fish
                              Datum lovu: Konec léta 2010 | Revír: Ve městě... :D | Způsob lovu: Kaprařina

Tady je další z pár hodinové chytačky na oblíbeném revíru…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40094.jpg
                                Sobota 8. ledna 2011 ve 22:32® Mega-Fish
                                Mega-Fish
                                Datum lovu: 2010Podzim | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina

Tak tady je jeden z řeky z doby kdy to šlo hodně špatně má asi jen 60cm ale bylo to vážně v době kdy to moc nešlo. Přes den jsem se hodně trápil s Tlouštěma. Ale na věčír to přišlo…Byla to poslední nocovačka roku 2010.

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 21:32:52 uživatelem Mega-Fish.
                                foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40092.jpg
                                  Sobota 8. ledna 2011 ve 21:53® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 8.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem stihl vyřídit si rybářské papíry, takže je ze mě zase plnohodnotný člověk.

Chytil jsem si i první rybu na normální vodě. Takže spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40090.jpg
                                    Sobota 8. ledna 2011 ve 21:16® Srneček
                                    Srneček
                                    Datum lovu: 8.1.11 | Revír: v lesíku | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Pár rybek se ven podívalo,hlavně u kamarádů:-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40081.jpg
                                      Sobota 8. ledna 2011 v 19:30® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dneska se definitivně potvrdilo, že skončil rok kapra, začal rok štiky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40068.jpg
                                        Sobota 8. ledna 2011 v 19:27® pavel.bandit
                                        pavel.bandit
                                        Datum lovu: 8.1.2011 | Revír: Labe 20

…nepěkný pohled, 9× volavka, nepočítaně kormoránů

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40065.jpg
                                          Sobota 8. ledna 2011 v 19:10® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 8. ledna 2011

Po příjezdu na spolehlivý flek jsem nestačil zírat, led celé místo uzamkl, zbyla jen malá stružka uprostřed. Plavačka ale i v těchto nepříznivých podmínkách fachčila, sáhl jsem si na několik prvních plotic a tloušťů.
                                          Poté přejezd o pár km níže s cílem vyfeederovat nějakou slušnější rybu. První záběr přišel po několika vteřinách, dle tahu velký jesen. Zajel pod led a tam se utrhl ve vázce. Na druhý záběr jsem čekal dlouho, tentokrát ryba „neznámého tahu“. Těžká, bojovná, rval jsem se s ní snad pět minut. Když už to začalo vypadat nadějně, vylétla montáž z vody, ryba se vypnula.

O nic víc jsem se nepokoušel.
                                          Na první ryby této sezony jsem si sáhl, větší mi dnes holt souzeny nebyly.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40064.jpg
                                            Sobota 8. ledna 2011 v 18:24® Čáryfuk
                                            Datum lovu: 25.10.2010 | Revír: Chlumec | Způsob lovu: Kaprařina

Tohoto kapra jsem zdolával ze člunu, vzhledem k velkým hranám, které byly poseté slávkami, vytáhl jsem ho z hloubky cca 15 metrů na prut Daiwa. Vážil 17 kg. Jinak pro všechny ryby jsem musel na člunu, teplota byla kolem 4 stupňů a v noci mínus 6. Byl to krásný podzim a úspěšná výprava za kapry.

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 17:29:30 uživatelem Čáryfuk.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40061.jpg
                                              Sobota 8. ledna 2011 ve 14:27® tomashr
                                              Datum lovu: 8.1.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dneska jsem prožil totální depresi na dírkách – že jsem nechytl nic bych snesl, ale počasí děs – doma docela hezky, ale když jsem dojel na rybník, tak vyloženě liják :-((

Tento příspěvek byl editován 8.1.2011 13:29:20 uživatelem tomashr.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40044.jpg
                                                Pátek 7. ledna 2011 v 19:22® kendy.007
                                                kendy.007
                                                Datum lovu: 7.1.2011 | Revír: NB a okolí | Způsob lovu: Feeder

dnes poprvé na svazovce odpočinek od dírek. První ryba pěkná plotice a pak ještě 2 další a zrcátko

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40041.jpg
                                                  Pátek 7. ledna 2011 v 18:12® Leník
                                                  Leník
                                                  Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Kukalák Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Naše první letošní dírkovačka. Pstruzi byli krásní, ale největší radost mám z candoše. Moje první letošní ryba :-*

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40031.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40034.jpg
                                                    Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 21:46® kendy.007
                                                    kendy.007
                                                    Datum lovu: 6.1.2011 | Revír: nebesák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

dnes 8ks jeden jako druhej a během 1hodiny.To člověka ani nebaví.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 20:47:40 uživatelem kendy.007.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40017.jpg
                                                      Čtvrtek 6. ledna 2011 v 11:17® Mil.Da
                                                      Mil.Da
                                                      Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: Soukromý rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Lonský rok úspěšně zakončen nádhernou rybačkou na dírkách. Jelikož jsem tento způsob lovu praktikoval poprvé, byl jsem rád za každý úlovek.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2011 10:24:48 uživatelem Mil.Da.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40008.jpg
                                                        Středa 5. ledna 2011 ve 20:14® Kantik
                                                        Datum lovu: 2.1.2011 | Revír: rybník Mydlovarský | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

O víkendu se mi na dírkách dařilo- 10 pstruhů 30–50 cm,9 okounů, a štika 49 cm.

Středa 5. ledna 2011 v 15:17® mira.ll
                                                          mira.ll
                                                          Datum lovu: 5.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes mi zabraly pod ledem dvě štiky, vlastně jedna :-) ,ale dvakrát, během pěti minut. Asi jí ta gumka zachutnala ;-) .

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39988.jpg
                                                            Úterý 4. ledna 2011 v 19:00® Mojo
                                                            Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Výprava s játry na tlouště. Na játra ale brali především kapři, tenhle 55 cm byl největší. Nakonec se ale přeci jen tloušť povedl.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img39971.jpg