Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. ledna 2011 v 16:57® SHARK1974
- Datum lovu: léto 2010 | Revír: Morava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Moje žena a její první ryba na přívlač. Naviják DAIWA Regal 2500
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. ledna 2011 v 16:21® Šalo
- Datum lovu: 1.10.2010 | Revír: Harta | Způsob lovu: Přívlač
Uloven na mikrotvistr značky Relax motoroil. Doba zdolávání asi 5 minut. Silon 0,10 mm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. ledna 2011 v 1:05® Venca Zelenka
- Datum lovu: 28.12 | Revír: odra | Způsob lovu: Přívlač
Vidím, že si někteří poslední dny roku docela užli. Já jsem za poslední měsíc o candáta ani nezavadil,samá štika, občas jelec a dokonce jeden bolen. Na posledním výletě bylo velké finále, urval se mnou podemletý břeh a já zahučel do té ledovky až po uši, ještě, že ten nepromokavý batoh zapůsobil jako plovací vesta, no prostě príma den, než jsem došel k autu tak se mi lámaly gatě v kolenách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. ledna 2011 v 17:21® tatkapitr
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:20® Sander
- Datum lovu: 2.1.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Když po mě hecht chce, abych vyzradil ono velké tajemství včerejšího úspěchu, vyhovím mu tedy.
Nebylo totiž vůbec lehké přijít na to, jaký tvar dírky duháci preferují. Nakonec, inspirován automobilkou Renault, jsme tento tvar odhalili a výsledek byl vskutku famózní.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. ledna 2011 v 15:12® mira.ll
- Datum lovu: 3.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes pokus o nějkou větší štiku zase nevyšel. Vzala mi jen jedna standarní velikosti , ale i ta mi udělala radost
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:51® hecht
-
Nějak mám problém s fotkama…
Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:55:04 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:41® hecht
- Datum lovu: 2.1.2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Jak psal redaktorskej, fajn den na malém soukromém duhákodromu. Spolupráce ryb dobrá, nálada taktéž, co si člověk v tuhle roční dobu může přát… A jelikož jsou oba kolegové dosti plaší a neradi se ukazují, musím je provařit v akci alespoň já. Ten pán v načervenalé bundě byl vydra dne
Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:48:03 uživatelem hecht.Apropo, čekám ještě na spešl fotku od Sandera !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:40® kerob
- Datum lovu: 31.12. 2010 | Revír: Orlik | Způsob lovu: Přívlač
Posledni den sezony bylo nutno vyrazit, volba padla na Orlik. Ryb nychytano celkem dost. Me se podarily 3 candati (max cca 45) a 4 okouni (25–30 cca). Vse na gumy prevazne vetsich velikosti. Na foto je uplne posledni ryba sezony. A aby ta tecka za sezonou byla opravdu nezapomenutelna, tak jsem po prichodu k autu zjistil, ze ho nejakej impotentni c…k vykradl – rozbity zadni okno, kamarad prisel o dve krabice nastrah, brejle, ja o bagl se svacinou, termoskou, nahradnima fuseklema… a skoda na aute cca 8 tisic. Rezat ruce u ramen!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:30® kerob
- Datum lovu: 22.12 2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Slusna chytacka, chyceno 10 kousku – 6 candatku do 40cm a 4 okouni, nejhezci vyfocen. Nastraha gumy vsech druhu.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 22:31:37 uživatelem kerob.
PS: hubu mu nelamu, drzim ho jemne jako miminkoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:28® kerob
- Datum lovu: 21.11.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Trefeno hejno peknejch pruhatcu, dva nejhezci vyfoceni – 36 a 37 cm. Nastraha je jasna z foto. Vraceni vode.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 23:23® osprey
- Datum lovu: 2.1. 2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak mě kolegové Sander s hechtem vytáhli na díky. Napřed se mi až tak úplně nechtělo, ale nakonec jsem rád, že jsem jel. Bylo slušné počasí, hodně veselá nálada a dokonce i ryby se nachytaly. Akorát jsem měl víc fotit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 ve 20:14® regulus
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač
Už jsem sem dlouho nic nedal, tak jedna fotka ze Silvestra, konec sezóny v obvyklém složení, s obvyklým výsledkem …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 v 18:41® Zoles
- Datum lovu: 1-2.1.2011 | Revír: Svuj | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem byl zahajit sezonu na „svim“ rybnice. Mam ho v pronajmu. Vcera jeste prez dirky, prisel kaprik,plotice,perlin a nakej ten hrouzek. Na dnesek byl rybnik z casti rozmrzlej tak sem to zkusil ze brehu. Napred prisel cejn naky plotice,hrouzci a pak se stalo to co sem fakt necekal. Splavecek se potopil a muj light picker zacal zpivat. Byl z toho hooodne vypasenej 62 dlouhej lisec.Jasne ze ryby berou i v zime!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 v 18:17® bjucek
- Datum lovu: 30.-31.12. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Konec roku jsem jel oslavit ke kamarádovi na chatu, bohužel okolo Zvíkova byla voda zamrzlá. Tak jsme se jeli rozloučit s místními dravci o kus dál a nebyli jsme sami ve čtvrtek mraky rybičkářů.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2011 17:19:23 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. ledna 2011 v 18:04® mira.ll
- Datum lovu: 2.1.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Nejprve jsem zkoušel s marmyškou přimět k záběru nějakého okouna,ale marně.Pak jsem zlákal se smáčkem pěknou zubatici kolem osmdesáti,ale u dírky mávla ocasem a vyhákla se.Nakonec to vzala ještě jedna cca 60tka.Letos vlastně první ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 ve 23:12® hecht
- Datum lovu: 1.1.2011 | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Marmyškování
No, po té co jsem zahlédl monstr zubatice co se dnes zadařilo těm lepším, se skoro stydím dát ty moje fišle. Jak již je moje tradice, na Nový rok sekám dírku na Brčálníku a kontroluji stav perlínů. Letos se po vysekání za 5 minut předvedlo slušné hejno, velikost je ovšem zdejší standart.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 v 18:30® amsum
- Datum lovu: 1.1.2011 | Revír: Váh č.4430 Trenčín - www.revíry.sk | Způsob lovu: Plavaná
Pf 2011 – Všetkým rybárskym priaznivcom prajem ja ,,ZLATÁ RYBKA ,,všetko naj, naj, v prichádzajúcej novej rybárskej sezóne 2011, veľa krásnych zážitkov pri vode, veľké životné úlovky ktoré poteši či oko tak aj dušu a nám rybám prajem, aby nás v čo najväčšom počte púšťali späť do vody, aby sme aj v budúcnosti robili radosť každému ktor si príde k vode oddýchnuť a samozrejme aj vyskúšať si nejaký ten boj so životnou rybou, ktorá aj keď prehrá súboj s rybárom, nemusí sa báť že by sa opäť nevrátila domov medzi svoje rybie príbuzenstvo. PS: Dnes som sa aj ja ulakomila na ponúknutú nástrahu, ale opäť plávam vo svojom vodnom kráľovstve a pokiaľ budete mať trošku toho rybárskeho štastia, tak aj Vám sa môže stať, že sa objavím na vašej udici a pri púšťaní Vám splním nejaké to želanie. Tak šup – šup k vode, lebo doma pri telke svoju ,, ZLATÚ RYBKU ,, nechytíš. To Vám želám ja, Vaša ,, ZLATÁ RYBKA ,,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 v 18:24® Looser
- Datum lovu: 1.1. | Revír: Tekoucí MRS | Způsob lovu: Plavaná
S kamarády jsme pokřtili nové povolenky.Nějaká rybka se chytila,takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 v 17:11® Raf
- Datum lovu: 1.1.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ještě pár fotek ze stejného lovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 v 17:07® Raf
- Datum lovu: 1.1.2011 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Kdysi jsme vítali Nový rok s opicí na krku. Letos jsme to chtěli zkusit s ledovou královnou na prutě. A královny s námi souhlasily. Po osmé ráno už jsme kráčeli 100 km od domova křupavým sněhem a okolo poledne měli na kontě každý čtyři štiky. U mě dominovaly krásky 87 a 86 cm. Václav skóroval 85 cm dlouhou zubabicí. Náš průvodce Bobrman vítal rok štiky rovněž dvěma zubatkama. Lépe jsem sezónu ještě nezahájil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 v 16:06® Kazan
- Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem vyvětrat novou povolenku, se spláveček v Táboře na Lužnici a pod ním. Rybka se nekonala a tak jsem skončil s kásnou velkou kulatou nulou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. ledna 2011 ve 14:40® lejdula
- Datum lovu: 1.1.2011
Všechno nej v roce 2011 a hodně krásných úlovků.....ať vám to bere…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 ve 20:44® libryb
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ukončení na Orlíku – aspoň jeden krásnej okounek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 v 19:55® petrcech
- Datum lovu: 31.1 2010 | Revír: Rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes poprvé na dírkách. Něco se povedlo. Jinak přeji všem všechno nej do nového roku!
Tento příspěvek byl editován 31.12.2010 18:55:50 uživatelem petrcech.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 v 19:45® cormoran
- Datum lovu: 31. 12. 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Stejně jako kolega Prutos jsme se i my, vydali jak říká kamarád, zavřít letošní sezonu. Echtovej dravčík se nepovedl, ale i tak to bylo fajn. Sešlo se nás nakonec pět a tak ryby jen sekundovaly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 v 18:33® Prutos
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak a teď už můžu ty vláčáky schovat do skříně
Napůl smutek, napůl úleva.
Tradiční silvestrovská rybařina ve společnosti přátel se vyvedla. Pokecali jsme…ryby jsme chytali ale nechytili, takže to byla spíš pěkná procházka.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 v 17:56® Alfons
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Pravidelné poslední chytání v roce tentokrát úplně bez kontaktu s rybou, ale příští rok jim to naservírujem až se z toho podělaj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. prosince 2010 v 15:34® kety.vydra
- Datum lovu: 31.12.2010 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Feeder
Poslední symbolická vycházka byla ve znamení dvou neproměněných záběrů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:56® Looser
- Datum lovu: 30.12. | Revír: MRS | Způsob lovu: Feeder
Využil jsem poslední dny před hájením a nějací pulečci se spletli.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 20:59:49 uživatelem Looser.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.