Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. prosince 2010 ve 20:52® jirikun
Datum lovu: 20.12.2010 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní dírky celkem dobrý,až na to ,že jsem zlomil prut.Chytil jsem 9 duháků,2 okouny a 3 siveny.Můj tátta chytil 8duháků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 20. prosince 2010 v 19:36® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 20.12.2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

První letošní výprava na dírky se povedela.Vrták vrtal,vítr moc nefoukal a ryby po troše přemlouvání nakonec taky braly. Ve dvou jsme chtili ke dvacítce ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39659.jpg
      Pondělí 20. prosince 2010 v 17:41® Fricíno
      Fricíno
      Datum lovu: 20.12 2010 | Revír: Mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnes celkem dobrý dírkování. Ve dvou chyceno 11 pstruhů. Jeden na žlutého twistera, ostatní na červy a pstruhové těsto.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39658.jpg
        Pondělí 20. prosince 2010 v 10:01® mafi
        Datum lovu: 12.12.2010 | Způsob lovu: Plavaná
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39657.jpg
          Pondělí 20. prosince 2010 v 1:22® Zoles
          Zoles
          Datum lovu: 1.12-20.12 | Revír: Váh,Dunaj | Způsob lovu: Feeder

Tak letosni mnikovacka 0 bodou. Po ceste na slovenko mi odeslo turbo,fotak odesel uz na podzim, takze za tech par vychazek ktere jsem zde,PO SVEJCH, absolvoval se povedlo 5 mniku.Nej 48.Neni se cim chlubit ale porad lepsi nez sem vkladat ulovky z leta. Ilustracni foto vlozil uz ADAM

Neděle 19. prosince 2010 ve 21:08® kunnan
            Datum lovu: srpen 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Pár letošních momentek

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39652.jpg
              Sobota 18. prosince 2010 ve 20:24® cormaxx
              cormaxx
              Datum lovu: 18.12.2010 | Revír: 44100 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem se po měsíci dostal k vodě.Asi určitě se dá říct, že jsem uzavřel letošní sezonu. Ale alespoň jsem si párkrát nahodil s novýma dárkama pod stromeček:-D Chytil jsem uka,houno jako ruka…

Tento příspěvek byl editován 18.12.2010 19:25:23 uživatelem cormaxx.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39641.jpg
                Sobota 18. prosince 2010 ve 12:44® Raf
                Raf
                Datum lovu: 18.12.2010 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Ráno jsem se byl letos poprvé podívat na dírkách. Duháky a siveny chytali jen kamarádi.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39634.jpg
                  Pátek 17. prosince 2010 v 18:26® sus1
                  Datum lovu: 17.12 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dneska na chvilku a vody a nula.Zase na druhou stranu??!, byl jsem tam sám a bylo pěkný ticho, jen ta voda …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39628.jpg
                    Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 20:30® Futureriver
                    Futureriver
                    Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Výprava na Orlík.Povedl se tento candát kolem 45cm, neměřen, vyháčkován ve vodě a puštěn zpět, ale o kousek dál nějakým masařem zmasen „jeho brácha“ podobné velikosti:( Je to děs jaký velikosti dravců si někteří „rybáři“ odnáší od vody..

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39616.jpg
                      Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:28® lobotomix

FOTO S JEDNOHO S POSLEDNÍCH LOVU,.....PRO MĚ JE DULEŽITĚJŠÍ LOV ,NEŽ ULOVEK,TAKŽE ČTYRY HODINY U VODY ,NĚKOLIK KILOMETRU V NOHOU,ANI ZÁBĚR,…A PŘESTO TĚLO PLNÉ ENDORFÍNU,…NA RYBÁCH JE KRÁSNĚ!!!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39614.jpg
                        Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:24® lobotomix
                        Datum lovu: SRPEN | Revír: SLAPY | Způsob lovu: Přívlač

TAHLE MALÁ KRASAVICE JE UŽ TEĎ DOUFÁM O NĚCO VĚTŠÍ,BYLA POLAPENA NA STŘÍBRNOU ROTAČKU, ODPOLEDNE ,SKORO ZA BOUŘKY A ASISTOVAL MI U TOHO DOUFÁM DALŠÍ ZAPÁLENÝ RYBÁŘ,MUJ NEJVĚTŠÍ ULOVEK ,SYN MATĚJ.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39613.jpg
                          Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:19® lobotomix

CELKEM PRŤAVEC,ULOVENEJ V LÉTĚ NA TŘPYTKU SKORO VĚTŠÍ,NEŽ ON SÁM,ALE TAKY MOC POTĚŠIL,…DOPO­LEDNE,KRÁSNÝ SLUNNÝ DEN..

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39612.jpg
                            Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 13:07® lobotomix

TAK TOHLE BYLA MOJE LETOS PRVNÍ ŠTIČKA,DRUHÁ V ŽIVOTĚ,TU PRVNÍ JSEM ULOVIL PŘED 25 LETY,OD TÉ DOBY JSEM NA RYBY NECHODIL,AŽ ZASE LETOS A NECHÁPU JAK JSEM MOHL TAKOVOU DOBU PROMARNIT,PROTOŽE TEĎ JSEM TOU VÁŠNÍ NAPROSTO SPALOVÁN.....­........TAHLE MĚLA JENOM 53CM,ALE BYLA TAK BLBĚ PÍCHLÁ,ŽE SKONČILA NA PEKÁČI.......­...........,OV­ŠEM DAL JSEM SI NA NÍ TAK ZÁLEŽET,ŽE SE PROMĚNILA V NAPROSTOU LAHUDKU…CHYCENÁ BYLA NA BÍLÉHO TWISTRA,DOPOLEDNE ,OKOLO 11HOD…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39610.jpg
                              Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:53® lobotomix
                              Datum lovu: ČERVENEC | Revír: SLAPY | Způsob lovu: Přívlač

A ŽENĚ ŠTĚSTÍ PŘÁLO I NADÁLE,TENTOKRÁT TO BYL KRÁSNÝ BOLEN,KTEREJ JEJÍ JEMNEJ PROUTEK OHEJBAL AŽ K HLADINĚ,…AKORÁT ,NEVÍM JESTLI PÍŠU DOBŘE ČÍSLO REVÍRU,PROTOŽE U SEBE NEMÁM POVOLENKU,TAK TROCHU TIPUJU,DOUFÁM,ŽE TO NEVADÍ,NEDĚLÁM TO SCHVÁLNĚ.

Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 11:54:08 uživatelem lobotomix.
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39609.jpg
                                Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:48® lobotomix

TOMU SE ŘÍKÁ ŠTĚSTÍ,KDYŽ VAŠE ŽENA SDÍLÍ STEJNOU VÁŠEŇ ,JAKO VY…TO TO JE JEJÍ PRVNÍ ULOVEK,…ŠTIČKA,KTE­RÁ SICE NEMĚLA ANI MÍRU,ALE MOOOOC POTĚŠILA.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39608.jpg
                                  Čtvrtek 16. prosince 2010 ve 12:45® lobotomix
                                  Datum lovu: ČERVENEC | Revír: SLAPY | Způsob lovu: Klasická položená

V LÉTĚ JSEM SE CHTĚL POKUSIT O UHOŘE A TEN BOHUDÍK PŘIŠEL,ALE TAKÉ MALÍ BONUS V PODOBĚ SUMCE JAKO POLENO.......­......42CM,JE TO SRANDA ,ALE JE TO ZATÍM MUJ NEJVĚTŠÍ,VĚŘÍM,ŽE ROK 2011 MI NADĚLÍ TROCHU VĚTŠÍHO…DOUFÁM.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39607.jpg
                                    Středa 15. prosince 2010 v 18:15® Poky
                                    Poky
                                    Datum lovu: 11.12.2010 | Revír: Vltava 2 | Způsob lovu: Feeder

Víkendový pokus o rybu vyšel na prázdno,bylo akorát pár drbanců,ale v tý kose sme se s kámošem k záseku nedostaly.Jinak stát v tom rozbředlym sněhu byl očistec,po 2,5hodinách sme to vzdaly.Tak snad se letos k vodě ještě dostanu a na nákou tu rybu se podivám

Tento příspěvek byl editován 16.12.2010 09:24:35 administrátorem BlueShark.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39606.jpg
                                      Středa 15. prosince 2010 ve 12:52® lobotomix
                                      Datum lovu: srpen | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

TAK SE KONEČNĚ POVEDL BOLEN,SICE JENOM 56CM,ALE PŘESTO POTĚŠIL,..SKOČIL V PODVEČER NA ZLATOU ROTAČKU

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39587.jpg
                                        Úterý 14. prosince 2010 ve 21:09® jirikun
                                        Datum lovu: 2010 | Revír: soukromý rybník | Způsob lovu: Přívlač

Chytl jsem ho na 4cm woblera.

Tento příspěvek byl editován 14.12.2010 20:10:12 uživatelem jirikun.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39579.jpg
                                          Úterý 14. prosince 2010 v 1:57® hecht
                                          hecht

sethy> To je průser, poslední ryba na JM a ještě zmrzla… Jěště že jsem JČ :-))

Pondělí 13. prosince 2010 v 15:45® sethy
                                            sethy
                                            Datum lovu: 13.12.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní procházka podél vody. Nic jsem nechytl, ale našel jsem na břehu jednu mrtvou rybku. Podle omrzlin bych řekl, že tam ležela od včerejška, beztak jí tam nechal nějaký Vyškovák zmrznout:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39565.jpg
                                              Neděle 12. prosince 2010 ve 21:46® wawlk
                                              Datum lovu: 12.12.2010 | Revír: MP Dyje | Způsob lovu: Muškaření

Dnes mi to nedalo a šel skusit mouchu na MP voda trochu zvednutá ale až na ten vítr fajn 1lipan 2 potčáci 3 duháci jeden dorvanej od štiky tak šel semnou domů

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39563.jpg
                                                Neděle 12. prosince 2010 ve 20:43® mišák
                                                mišák
                                                Datum lovu: 12.12.2010 | Revír: lomnice 2 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem se rozhodl,že jsi odpočinu a tak jsem vyrazil natěšen ráno na dírky na můj oblíbený soukromý revír.Po dvou hodinách marné snahy jsem si řekl,že je dnes lehce nad nulou a že nezamrzají očka u prutu a tak jsem jel domu,popad své matchovky a vyrazil si „zaplavat“ na řeku.A úspěch se dostavil ihned jakmile jsem nahodil.Tlouštíci byly při chuti a během třech hodin jsem vytáhl 16.tlouštíků.Nád­herná rybačka :-)

Neděle 12. prosince 2010 v 19:17® jiris
                                                  jiris
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Top secret Milda řeka rybník | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní lov na revíru, který raději nezvěřejním, bo nestojíme o to, aby na našich štikocandátovo­sumcových flecích někdo chytal na jiné nástrahy, než na které nám důvěřivé ryby reagují téměř dobře.

Úspěšný lov doplním fotografií mého úlovku, úlovek milda.kapra jsem nestihl vyfotit bo jsem pomalý jako lunt.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39557.jpg
                                                    Neděle 12. prosince 2010 v 17:35® Prutos
                                                    Prutos
                                                    Datum lovu: 11.12.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší počasí ušlo, tak jsem se společně se dvěma kamarády vydal na řeku, pokusit se o nějakého toho dravečka. Voda tekla vysoká a kalná…rybám se vůbec nechtělo. Hladové bylo jen dno. Zužitkovali jsme i jednu rybí mrtvolku. Na cárek pomalu potahovaný po dně zabrala jediná ryba dne.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39555.jpg
                                                      Sobota 11. prosince 2010 v 11:59® mira.ll
                                                      mira.ll
                                                      Datum lovu: 10.12.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Nejprve jsem jel na menší říčku, ale ta byla plná,místy vylitá.Na Radbuze teklo taky ještě celkem dost, ale dalo se.Po dvou hodinách bez záběru Sindy zavelela ;-) a jelo se domů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39521.jpg
                                                        Pátek 10. prosince 2010 ve 23:14® Noodling
                                                        Noodling
                                                        Datum lovu: Tento rok | Revír: Slovenská voda | Způsob lovu: Kaprařina

Když momentálně nemůžu k vodě, přihodím alespoň pár slovenských bojovníků z letošní výpravy. Nebyli sice největší, ale byli to opravdoví bojovníci. Všichni byli uloveni na boilie z halibut pelet, tato novinka letos na slovenských vodách neměla konkurenci.

Tento příspěvek byl editován 10.12.2010 22:16:00 uživatelem Noodling.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39516.jpg
                                                          Pátek 10. prosince 2010 v 16:05® ART
                                                          ART
                                                          Datum lovu: 1.12. | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač

doufám že ne posledni ryba sezony, ale zatim je

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39512.jpg
                                                            Pátek 10. prosince 2010 v 15:38® sethy
                                                            sethy
                                                            Datum lovu: 10.12.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Zvedlá sněhová voda a informace od kolegy, že jdou sumci mě donutila k letošní poslední výpravě za fousky. Zárověn jsem chtěl otestovat nové zimní boty. A výledek?
                                                            Boty jedním slovem parádá. Tak teplo už mi v zimě dlouho nebylo.
                                                            Nakonec jsem se dočkal i záběru od fousáče, který měl ovšem na to, zda se podíva na břeh, jiný názor než já a tak se po pár kopancích vypl :-(( Po další hodině následoval ještě jeden záběr, opět se stejným koncem…
                                                            Nakonec začlo zamrzmat uplně vše, a tak jsem to rači zabalil a hurá domů do tepla;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39510.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39511.jpg