Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. prosince 2010 v 11:14® Futureriver
- Datum lovu: 14.9. | Revír: Vltava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o okouny se povedl, několik chyceno kolem 20–25cm. (Nej nástraha: stříbrná rotačka č.3)Pěkný lov.
Tento příspěvek byl editován 10.12.2010 10:16:35 uživatelem Futureriver.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 22:22® osprey
-
Celý podzim jsme se s kolegou Pepou domlouvali, že spolu vyrazíme na ryby. Jenže když jsem mohl já, nemohl on a naopak, takže k vodě jsme se dostali až včera, asi o tři měsíce později než jsme původně plánovali. Podmínky sice byly dost drsné, ale my byli odhodláni chytit zejména… cokoli
Několik reportážních záběrů dokumentuje naši cestu za úspěchem.
Na prvním je vidět tajná cesta na naše top fleky. Dlouho jsem váhal nad uveřejněním tohoto snímku, aby nám tam snad lidi nechodili, ale nakonec jsem ho sem dal, bo jsem od přírody velmi chlubivý a co nevím, to nepovím. Řeka byla bohužel zvedlá a tak jsme se s jistou nadějí přepravili na jiné místo – viz druhý obrázek. Po třech hodinách lovu jsem si uvědomil, že děláme chybu – nemáme na prutech nabité smáčky. Ihned jsme chybu napravili a úspěch se dostavil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 ve 21:23® merlin.11
- Datum lovu: 22-27.5. 2010 | Revír: štít | Způsob lovu: Kaprařina
Pokus vyzkoušet známou pískovnu přinesl zklamání za pět dní rybolovu byl chycen pouze jeden kapr 90cm a 18kg krásná ryba ALE.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 11:11® Futureriver
- Datum lovu: 22.9.2010 | Revír: Vltava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Za dobu lovu přišel pouze tento kapr 52cm, chycen na 1 zrnko kukuřice. Bojoval statečně. Vrácen zpět do svého živlu.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2010 10:13:27 uživatelem Futureriver.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 9:06® ričí
- Datum lovu: 2.2010 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Moje první dirkování
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 8:59® ričí
- Datum lovu: 2.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Tak nevím jestli malá dělá doprovod mě,nebo Já Jí.Její candát na cár(konečně už i s foto)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. prosince 2010 v 8:54® ričí
- Datum lovu: 8.2010 | Revír: Ůhlava | Způsob lovu: Plavaná
Zase se Jí to povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. prosince 2010 ve 22:11® SKT
- Datum lovu: 20.5.2010 | Revír: ponědraž | Způsob lovu: Kaprařina
malinkej rybníček ale v něm dost pěknejch kapříků a šli jen na rohlíček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. prosince 2010 ve 20:18® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: MRS | Způsob lovu: Plavaná
Po 2 vláčkozerech jsem oprášil plavku a navzdory stoupající přikalené vodě se nějaká rybka podařila. Edit:Vložit fotku se žel nezdařilo…
Tento příspěvek byl editován 8.12.2010 19:23:47 uživatelem Looser.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. prosince 2010 v 19:30® oggi
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: Ohře 8 A | Způsob lovu: Muškaření
Konkurence ze zvířecí říše … Užovka si vzala evidentně velké sousto, hamouni existují i mezi zvířaty.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. prosince 2010 ve 12:27® Futureriver
- Datum lovu: 24.7 | Revír: Vltava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Pokus o sumce na rousnice, nakonec se přišel podívat pouze sumeček cca 30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. prosince 2010 v 9:03® adam
- Datum lovu: 30.11.2010 | Revír: váh | Způsob lovu: Klasická položená
tady jsou fotky tech mniku,je zajimavy jak jsou zbarveny..krasna ryba…
mnik jednovousi-zeleny,modry a bily nebo byly..
Tento příspěvek byl editován 7.12.2010 08:09:27 uživatelem adam.))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. prosince 2010 v 9:01® adam
- Datum lovu: 30.11.2010 | Revír: dunaj | Způsob lovu: Klasická položená
KOukam kazdej chce vyhrat..tak ja taky..chytame naky mniky na dunaji a vahu..a semtam se chyti i takhle gigantickej ?hlavac? -byčko? ja nevim,proste géb. 17,5cm
s timhle bych mohl i do souteze-trofejni ryba ne..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. prosince 2010 v 8:17® ollo
- Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Z leta
Tento příspěvek byl editován 7.12.2010 07:21:24 uživatelem ollo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. prosince 2010 v 0:04® mišák
- Datum lovu: 08.05.2010 | Revír: soukromí revvír | Způsob lovu: Plavaná
Zážitek z jednoho dne na sokromém rybníku mého kamaráda.Na tento kouzelný rybníček si jezdím zachytat moc rád.Díky malé známosti tohoto rybníčku je tam vždy celá 20-ti metrová hráz jen pro mne.To mi moc vyhovuje,protože jako hrdý tatínek jsem poprvé letos sebou začal brát svou dcerušku,ta je do rybaření jako divá a to asi nadchne každého tatínka.Věnoval jsem jí svůj starý dírkový proutek a ona ve svých dvou letech tam ty rybči opravdu prohání a ne vždy je tak úplně nejtižší,ale někde se to naučit musí
proto jsem za to soukromí rád.Jak je vidět na první fotce,opravdu jí to jde.A na té druhé???Na té je vidět,že správná rybářka i pro malou rybku do vody skočí
sice taťku pěkně vylekala,ale dnes se tomu smějeme a na ryby už jen s plovací vestou jak je vidět na poslední fotečce.Všem mnoho rybářských úspěchů v roce 2011.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. prosince 2010 v 19:43@ WOHLICEK
- Datum lovu: 20.7.2010 | Revír: SLEZSKA HARTA | Způsob lovu: Klasická položená
TAK S TÉTO RYBIČKY JSME MĚLI S KAMARÁDY OPRAVDU VELIKOU RADOST.JE KRÁSNÉ CHYTIT RYBIČKU KTEROU NEČEKÁTE.A TEN PŘENADHERNÝ RAK NÁS UJISTIL,ŽE JÍT NA RYBY NEZNAMENÁ SI HNED ODNEST RYBU,ALE PŘEDEVŠÍM KRÁSNÝ ZÁŽITEK.VŠEM DO NOVÉHO ROKU HODNĚ ŠTĚSTÍ PEVNÉ ZDRAVÍ A PETRUV ZDAR PŘEJI HARTÁCI.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. prosince 2010 v 18:24® mira.ll
-
Ještě foto
. Zapoměl jsem je zmenšit a neprolezy ,potvory
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. prosince 2010 v 18:09® mira.ll
- Datum lovu: 6.12.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Štiky dnes celkem kousaly a smáčci se jim líbili.Dvě jsem pozval do kuchyně (60 a 65),třetí ještě o něco větší jsem si chtěl jen vyfotit , ale ona byla jiného názoru ,nečekala a vyháčkovala se sama.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2010 17:15:50 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. prosince 2010 v 17:53® slepyc
-
dnes dopoledne jsem vyrazil trochu rozhýbat woblery a gumy. kolem řeky jsem prošelasi 8km a krom toho že jsem ztratil krabici s woblery,gumama a třpytkama se celkem nic nedělo. pro tu krabici jsem se asi 1km vrátil a nakonec jsem ji našel takže aspoň spokojenost z nalezení krabice. i kdybych nenašel tak bych to nějak oželel
. oproti chlápkovi kterého jsem potkal a který hledal od včerejšího večera orla skalního který mu uletěl.ten určitě utrpěl větší škodu než já kdybych nenašel krabici. doufám že taky uspěl a se svým "ptáčkem " se opět shledá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. prosince 2010 v 15:41® 76Rado
- Datum lovu: 27.7.2010 | Revír: Haromfa | Způsob lovu: Kaprařina
Toto leto bolo pre mna niečim vynimočne prvy krat som si sam robil boilies len podla svojich predstav a to ako fungovalo ma milo prekvapilo .Ked na jazere skoro nikto neťahal ryby mne sa darilo zvišovať vahu zo dňa na deň od 8 kilo až po tohoto krasavca 15,5kg …
Tento příspěvek byl editován 6.12.2010 14:44:54 uživatelem 76Rado.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 22:27® mira.ll
- Datum lovu: 5.12.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak dneska pokus o nějakou štiku z pod ledu- nějak se jim nechtělo
. Zabrala jen jedna kudla (něco přes 40) na smáka. I ta ale potěšila…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:57® 1honza
- Datum lovu: 20.5.2010 | Způsob lovu: Kaprařina
Opět v Domousnici,tentokrát na žížalu. Byl o něco větší,měl 82cm.Bylo potěšením ho vráti vodě třebase ještě setkáme. Petrův zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:48® 1honza
- Datum lovu: 6.5.2010 | Způsob lovu: Kaprařina
Jeli jsme s přateli na jednodení výpravu do Domousnice.Chytal jsem na kukuřici a přišel nádherný kapr 75cm mněl asi 5,5kg. Díky s.v.Petře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:39® 1honza
- Datum lovu: 1.4.2010 | Způsob lovu: Feeder
Je tu začátek sezóny a hned takový pěkný kapr 70cm.Taková ryba potěší a ještě když je ulovena na šestku háček,feedr,20mm silný vlasec.Návnadu jsem použil červíka.Souboj s tímto kaprem trval asi půl hodiny a to mně na tom feederu baví. Petrův zdar!!!!!!!!
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 20:40:21 uživatelem 1honza.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:27® 1honza
- Datum lovu: 5.8. | Způsob lovu: Plavaná
Jednoho dne jsme se s rybářským kroužkem vydali na lov velkých pstruhů a jeseterů. Chytal jsem na sýr,ale jeseteři nebrali. Tak jsem zkusil pstruha na rybyčku.A je to tady!Přišel prudký záběr.Říkám to je pstruh,ale vturánu se objevil špičatý nos na hladině,byl to jeseter.Byl dlouhý 80cm.Mněl jsem velkou radost.Byl to totiž můj první a potěšil.Jelikož jsem sportovní rybář tak byl s radostí vrácen vodě.Petrův zdar!!
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 20:29:25 uživatelem 1honza.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:17® šandy
- Datum lovu: 17.9.2010 | Revír: Vltava 10-14 | Způsob lovu: Kaprařina
Ryba chycena 3 den výpravy na boiles BigMIKs+BigS firmy Mikbaits. Kapr měřil 80 cm a vážil 11 kg, ryba vrácena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:02® jozef 66
- Datum lovu: November 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Posledné pekné dni babieho leta som neodolal a vyrazil som využiť ušetrený čas k vode. Nešlo o žiadne naháňanie sa za rekordmi . Chcel som si len dopriať trochu pohody.Podarilo sa – presvedčte sa .
Tento příspěvek byl editován 5.12.2010 20:08:31 uživatelem jozef 66.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:01® 1Mara
- Datum lovu: 5.12.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak taky přidám jedu z podzima
, zima jak v rusku , ale u vody je dobře , prosím losovat desetkrát " ......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 ve 20:33® Looser
- Datum lovu: Letos | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač
Když už tu jsou letní fotky přihodím jednu podzimní z doby kdy se ještě dalo vláčet
Prosím losovat 5krát.Děkuji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 v 19:02® Virtuoz
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: SumcařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.