Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:55® luce
- Datum lovu: 28.11.2010 | Revír: Orlovský potok | Způsob lovu: Přívlač
Krásná štika z téměř zamrzlé vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. prosince 2010 v 0:09® hastrmani
- Datum lovu: 4.12.2010 | Revír: Máčidlo,Velký 0sek | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
I já jsem v dnešním promrzlém dni neodolala pokušení a byla si zachytat na dírkách.Je to jedinečné vymytí si hlavy před vánočním šílením.Jsem neplavec a na led se docela bojím.Pořádní chlapi mě se svými 120 kg však o pevnosti ledu přesvědčili.A opravdu jsem si zachytala.Na mé nástrahy se mi povedlo nalákat celkem 11 pstruhů,dva siveny a jednoho perlínka.Minulý týden jsem zde byla i vláčet,to mám asi stále nejraději.Stojím na pevné zemi.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 23:14:15 uživatelem hastrmani.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 23:25® mira.ll
- Datum lovu: 4.12.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ledu zatím nevěřím,kvůli sněhu není kvalitní.První šlápnutí a měl jsem plnou botu
. Tak jsem raději chytal ze břehu.Na plavanou chvilku braly plotičky, s marmyškou se nedařilo, kromě jednoho záběru v době, kdy jsem odložil proutek do stojanu ,se špička prudce ohnula,ale ryba se vyhákla (dle mého štika).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 23:14® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem zkusil rybku kterou jsem zatím nechytil a kupodivu se zadařilo.2 se podívali ven a 2 záběry jsem neproměnil.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 22:15:24 uživatelem Looser.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 22:48® macek2
- Revír: Morava 11 | Způsob lovu: Sumcařina
Vzpomínka na čtyř denní chytačku na řece moravě během které se podařil pouze jeden fousáč který sice nespadá do mnohakilové kategorie ale zato mě potrápil natolik, něž jsem se ho dočkal jako by v té řece byl jediný svého druhu o to mnohonásobně lepší pocit ,,Z lovu,.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 21:52:33 uživatelem macek2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 21:35® cormoran
- Datum lovu: 4. 12. 2010 | Revír: Bílina 6 | Způsob lovu: Přívlač
Očka zamrzala každým hodem stále více a rozdýchávání kroket na očkách se opakovalo stále častěji, ale dneska to konečně přišlo, vysněný půlmetrový okyš. Dlouho a srdnatě se bránil, ale nakonec jsem ho udolal.
Pak už jen jediný záběr při propadu, podle prutu zhruba 33 čísel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 20:21® senyrk
- Datum lovu: 29.05.2010 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 4. prosince 2010 v 16:26® Koudy
- Datum lovu: 28.11.2010 | Revír: SM | Způsob lovu: Přívlač
Jeden „pětatřicátník“ z minulého týdne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 14:53® oggi
- Datum lovu: 1.10.2010 | Revír: Labe 18A | Způsob lovu: Přívlač
Dnes nezbyl čas na výlet 100km od Prahy na pstruhovku, tak se vyrazilo na Labe. Dvě hodiny vláčení nepřinesly záběr, než jsem narazil na zátoku s hlubší vodou. Během hodiny a půl se na cca 1ha povedly tři zubatý … Největší měla asi 60cm. Všechny ryby byly vrácený vodě. Takže docela povedený den !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 14:41® oggi
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Jizera 9 | Způsob lovu: Muškaření
Jizera. Lipani a potočáci nějak obvzlášť ten den nebrali, ale vyplatilo se počkat do podvečera, kdy postupně začali sbírat …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 14:39® 1Mara
- Datum lovu: Večer | Revír: U černého vola | Způsob lovu: Marmyškování
Tak jsem dnes chytil zubáče , málem mě pokousal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 14:31® oggi
- Datum lovu: 31.10.2010 | Revír: Jizera 10 | Způsob lovu: Muškaření
Muškaření na Jizeře. I když jsem zde byl poprvé, revír překvapil a lipani byli při chuti ..... Pocedl se i nějaký ten potočák. Určitě se budu vracet!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 14:02® 1Mara
- Datum lovu: 4.12.2010 | Revír: Jeden z mála rozmrzlejch :-) | Způsob lovu: Přívlač
Tak ranní vláčka nic moc , ale kouzlo zimy bylo vidět
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 13:05:02 uživatelem 1Mara.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 13:03® wawlk
- Datum lovu: 30,11,2010 | Revír: MP Dyje | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní rozloučení s lipany Potočak cca 43. pár Duháků dva lipánci a nákej jelec bylo to príma až na zamrzajíci očka ale ještě to nezazimovavám prí bude nad nulou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. prosince 2010 ve 12:22® Zindys
- Datum lovu: 29.11.2010 | Revír: Tovačov - jezero Annín | Způsob lovu: Kaprařina
Ráno teplota klesla k –4 °C, přes den se nevyšplhala ani nad bod mrazu. Nejspíš poslední vycházka sezony se ale i přes toto počasí vydařila náramně… Po příchodu k vodě, nahození montáží do vytipovaných míst a přikrmení 10 ti kuličkami ke každé montáži jsme se usadili do křesílek a čekali. Půl hodinky po poledni se ozval parťákův hlásič. Přisekl a kapr tam byl, po 10 ti minutách boje jsem podebral krásného šupiho, který vypadal na 80 cm. Po změření a zvážení zjišťujeme míru 81 cm a 12 kg. Kapra pouštíme a jdeme čekat dál. Asi o půl 4 se ozval můj hlásič. Přisekávám, ryba tam je, zajíždí mi ale do potopených keřů, které jsou 50 m od našeho místa. Povoluji vlasec a nechávám ho prověšený, prut pokládám do stojanu a jdu si balit drobnosti. Po 15 ti minutách se napíná vlasec, takže kapr tam je a vyjel! Supr! Beru prut, domotávám, rychle kapra otáčím pryč od keřů. Za 5 minut vážíme a měříme krásného lysce. Míra 72 cm a váha parádních 8,5 kg po odečtení saku. Pár fotek na památku a kapra opět pouštíme. Takže i přes velkou zimu a délku lovu (asi 9 hodin) se nám podařili na toto období dvě skvělé ryby, kterých si moc ceníme. Mnoho krásných úlovků přeje CT Carp fans
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 11:24:07 uživatelem Zindys.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 ve 21:25® 1Mara
- Datum lovu: 29.11.2010 | Revír: Běla | Způsob lovu: Plavaná
Něco z pár dní zpátky a z dneška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 19:35® osprey
- Datum lovu: 3.12. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Já dám jednu ze dneška. Už tři dny jsem hnil doma, tak jsem se jel vyvětrat pod záminkou, že vyzkouším jak moc mě má ten nahoře rád a pokusím se o hlavatku.
Krásně jsem se protáhl, příjemně vymrzl, viděl kdejakou havěť (převažovali kormoráni a volavky) a chytil to, co jsem očekával.
Ale aspoň jsem si pěkně zamultil… Akorát už mi dlouho tak nezamrzala očka a dokonce i trojháky wobbleru se polévaly ledovou krustou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 17:29® novako
- Datum lovu: 16.6 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Hezkej sumeček 140 na zahájení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 17:21® Dawee
- Datum lovu: Říjen 2010 | Revír: RMV Mračnice | Způsob lovu: Přívlač
pěkné odpoledne s vláčákem na Mračnicích zakončila pěkná kudla cca 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 ve 14:08® SpanyS
- Datum lovu: 27.11.2010 | Revír: Rekreační rybník | Způsob lovu: Přívlač
Poslední vláčka před zamrznutím v tomto roce. Přišlo se semnou rozloučit pár okounů a tady je jeden z těch hezčích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 ve 13:26® holomek
- Datum lovu: léto | Revír: Hrušov | Způsob lovu: Feeder
muj první jeseter 115 cm nástraha kukuřice červ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 ve 12:47profil byl smazán
- Datum lovu: 03.08.2010 | Revír: L´Ebre´v Jesus y Maria-Deltebre | Způsob lovu: Kaprařina
Po dvou dnech krmení (kukuřice+pelety), byly ryby nejvíce aktivní přes noc, pravidelně od setmění. O proti místu, kde jsem chytal celý měsíc (červenec) v Ampostě, kde ryby braly cely den. Vzdálenost mezi těmito místy je 12km. Přes noc nemělo smysl chodit spát. Romeo
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 11:48:06 uživatelem .Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 ve 12:33® kendy-dom
- Datum lovu: 26 listopadu | Revír: svazovka labe | Způsob lovu: Kaprařina
posledni rybacka se povedla par kapriku , strasna zima , ale nadherne
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 11:37:50 uživatelem kendy-dom.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 10:32@ wildcarp
- Datum lovu: 5.5.2010 | Revír: soukromí revír-mrhal u Č.Budějovic | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 3. prosince 2010 v 10:22@ wildcarp
- Datum lovu: 5.5.2010 | Revír: soukromí revír-mrhal u Č.Budějovic | Způsob lovu: Kaprařina
Tato revír na mrhalu se mi učarovala kouzlo nádhernýho kapra koie měřil 67cm a ještě ten divoch jeseter ruský měřil 11Ocm ale obě brali na boilií.Obě ryby mi udělali velkou radost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 9:49® Nerezine
- Datum lovu: říjen 2010 | Revír: Jadran-kvarnerské ostrovy | Způsob lovu: Plavaná
Tuňáka atlanského jsem ulovil z lodi na sardinku v hloubce 50 metrů.Ryba zabrala na prut s multiplikátorem 50 lbs.Čas zdolávání 45 minut, hmotnost tuňáka 57 kg. Loď byla unášena proudem, nástraha na bojce v hloubce 25 metrů. Jako návnada se používají rozsekané kousky sardinek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 9:03® ollo
- Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Dunajské ramená | Způsob lovu: Přívlač
Aj z okolia
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 9:00® ollo
- Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Dunajské ramená | Způsob lovu: Přívlač
Vláčací weekend
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. prosince 2010 v 8:46® ollo
- Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Dunajské ramená | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 3. prosince 2010 v 7:10® seslicka
- Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Ebro Španělsko | Způsob lovu: Kaprařina
Na výprvě za sumci se mi podařilo chytit tak pár kaprů a největší byl 77cm a 9,5kg. Bohužel sumec nepřišl ale i tyk to byla krásná rybačka. Jarda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.