Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:49® jarryn21
jarryn21
Datum lovu: dnes | Revír: písák | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní pokus o vláčku dopadl bídně.Ani se nedivím, když okolo třetí odpoledne bylo kolem desíti pod nulou. Mně by se teda z vody taky nechtělo. :-)) Takže N I C

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:38® Ahmed
    Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Oslava | Způsob lovu: Feeder

Feeder na Oslavě

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39213.jpg
      Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:34® manous
      manous
      Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Nejlepší na tom bylo,že braly větší kousky,myslím na vláčku větší:-) Tak a dost nostalgie:-D .Za pár měsíců je to tady zas:-) Jo a vše puštěno do svého rodného živlu,aby mi mohly a nejen Mě, udělat radost zas za rok:-) Tak i vám Petrův zdar chlapy.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 22:36:07 uživatelem manous.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39212.jpg
        Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:26® manous
        manous
        Datum lovu: 26.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Jóó,to bylo teplo.Ryby lovili a rybačka jen v tričku.Už,aby to zas bylo tady:-)

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 22:26:40 uživatelem manous.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39211.jpg
          Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:11® pepa14
          Datum lovu: 17.4.2010 | Revír: Grunty | Způsob lovu: Klasická položená

krasny jeseter sibirsky souboj trval 17 minut

Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:03® litm
            Datum lovu: léto 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Jablko nespadlo daleko od stromu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39210.jpg
              Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 23:00® litm
              Datum lovu: léto 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Můj nejpěknější fešák léta.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39209.jpg
                Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 22:52® madro
                Datum lovu: 28.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Trochu na bolenoch :-) na 0,10 silon sranda

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 21:53:38 uživatelem madro.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39207.jpg
                  Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 22:50® milanekz
                  Datum lovu: 28,10,2010 | Revír: lipno | Způsob lovu: Přívlač

Datum lovu: 28,10,2010 | Revír: lipno | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední přívlač na LIpenské kobylnici krásný candát na oranžového twistra m.53cm,v.1,50kg

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 21:53:37 uživatelem milanekz.
                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39206.jpg
                    Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 22:14® Bucho
                    Bucho
                    Datum lovu: 18.11.2010 | Revír: Hustopeče | Způsob lovu: Přívlač

Na přívlač na rotačku zabrala poprve ve středu, ale při podebírání se vypla. Den na to jsem ji přemluvil znovu na rotačku a to už se podívala na břeh. 70cm, 2,6kg

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 21:15:54 uživatelem Bucho.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39205.jpg
                      Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 22:04® vojtastes
                      Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: havraň | Způsob lovu: Plavaná

chycena na kačenu půl metru od břehu,nástraha plotice 5cm ryba vracena vodě

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 21:10:38 uživatelem vojtastes.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39204.jpg
                        Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:41® sm.sm
                        sm.sm
                        Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Takovyto krasavec me potesil pri vlacce na Svratce. Tak snad ted zrovna plodi nove potomstvo, protoze byl pusteny nazpet :-)

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 19:42:28 uživatelem sm.sm.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39202.jpg
                          Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:33® sethy
                          sethy
                          Datum lovu: 30.11.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Den předtím něž napadl sníh :-) Pár desítek okounů a jedna „zebra“ lehce přes 30 – v té zimě potěšíl;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39201.jpg
                            Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:25® artemio
                            Datum lovu: 20.11.2010 | Revír: rybníček v horách | Způsob lovu: Přívlač

vláčka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39198.jpg
                              Čtvrtek 2. prosince 2010 v 19:38® spigel
                              Datum lovu: 22.-23. 11. 2010 | Revír: Labe 25 | Způsob lovu: Kaprařina

Podzim byl v plném proudu a zima se pomalu hlásila o slovo . A tak jsme si s kolegou Pepou řekly , že zajedem ne jednu s posledních letošních výprav , jelikož předpověď hlásala příchod zimy .
                              Vyrazili jsme v pondělí hned po práci na předen vytipované místo .Dorazily jsme těsně před soumrakem a tak jsme rychle postavyly náš skromný přístřešek a zakrmily asi 2 kg boilis .Bylo asi 5hod . A tak jsme se rozhodly ještě na hodinku nahodit ,ale záběr nepřišel . S úderem sedmé, jsme vyslaly do vody své montáže a čekaly na první jízdu ! Ta přišla po půl hodině na kolegův prut , ale těsně po záseku se ryba vyhákla . Já jsem zaznamenal první zábeř kolem 10 hod. a u břehu jsem přivítal krásného cejna . Další dva promarněné záběry si připsal kolega pepa a vstek se u něj projevil , jelikož zjistil , že broblém je v ohnuté špičce jeho háčku ! Bylo kolem půl čtvrté odpoledne a značně vymrzlí jsme se dohodly že jim dáme posledí půlhodinku a vyrazíme k domovu . Když v tom se rozezvučel můj levý pípák a nedlouho poté i cívka . Po záseku jsem ucítil odpor a s radostím jsem křikl na kolegu " jo konečně kapr " . Z počátku nepříliž bojovný , ale při zjištění že se nechází v blízkosti břehu začal boj ! Už už podebraný kapr kolegou a v tom se rozjel i můj pravý prut ! Podebraného kapra jsem svěřil kolegovy a já se sápal po druhém prutu. Asi po 10 min . jsem měl na podložce krásný šupinatý double :-)
                              I když to nebyly žádní obři , udělaly mi obrovskou rados ! Po vrácení ryb spět do vody , jsme neodolaly a vydtžely jsme až do 18 hod. leč marně.
                              Byly to krásné chvíle u vody i když dosti chladné , ale jistě mi dáte zapravdu , že u vody je krásně vždy !!
                              Všem tichým bláznům přeji hodně úspěchu ve zbytku sezóny i do té nastávající .

Pertův zdar Pepa

poznámka:

údaje ryb : 62cm, 6kg
                              64cm, 5kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39194.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39196.jpg
                                Čtvrtek 2. prosince 2010 v 19:24® pruhac
                                pruhac
                                Datum lovu: 2.12.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dneska využil krásného počasí,ale rybám to bylo úplně fuk.Bylo tam ale pěkně.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39192.jpg
                                  Čtvrtek 2. prosince 2010 v 19:01® saman
                                  saman
                                  Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: soukromej u známeho hajného | Způsob lovu: Kaprařina

kamarad mi povolil chodit k nemu na rybnik dokud si neudelam povolenku a tak jsem toho vyuzil a po nekolika vypravach se mi podaril kaprik

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39190.jpg
                                    Čtvrtek 2. prosince 2010 v 18:52® Alfons
                                    Datum lovu: 20.10.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Zasílám dva dravce ke konci sezóny.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39185.jpg
                                      Středa 1. prosince 2010 ve 22:51@ nimbus
                                      Datum lovu: 1.12.2010 | Způsob lovu: Přívlač

šťastie

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39179.jpg
                                        Středa 1. prosince 2010 v 15:31® 1robin111
                                        Datum lovu: 22.10.2010 | Revír: Myjava | Způsob lovu: Přívlač

Neskutočná rybačka na nadhernom potocku:) Velmi rád sem chodievam ,lebo je tam plno ostriežov, jalcov a sem tam velký pstruh. Na tento potok nieje velký ,tlak kedže prevažne sa tam chytajú jalce. 22.10. som isiel skúsiť jalcov a ostriežov pochytal som vtedy zatial najvedších ostriežov do 33 cm a ako bonus pstruh 45,5 cm . Použil som prutik diamond spin 1 – 7 g a 0,10 raptor neskutočný zážitok pri zdolavaní pstruha:) Na ten okamih nikdy nezabudnem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39174.jpg
                                          Středa 1. prosince 2010 v 0:31® osprey
                                          osprey
                                          Datum lovu: 29.11. 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Je hrozné plnit tuto rubriku sám.:-) Ale holt jako redaktor serveru musím jít příkladem.

Včera jsem při uklízení chodníku nasál vzduch a zdálo se mi, že je to ono. Rozhodl jsem se vykoupat špunt. Než jsem se ale urval od počítače a dostal k vodě, už to nebylo ono. Teplota spadla nejmíň o 3 stupně a začalo foukat a sněžit. Nicméně než mě to vyhnalo, pár ryb jsem vytáhl. Dominoval tomu tloušť cca 47 cm v úžasné kondici – raději jsem ho ani nezvedal z vody, abych ho nepomačkal. Vypadá bohužel poměrně malý, ruka je nafouklá perspektivou.

A jak se tak dívám na ty fotky, moc kreativity jsem teda nepředvedl. Ale co taky vymyslet v těch pár vteřinách – ryba musí bleskově zpátky.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2010 23:31:45 uživatelem osprey.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39170.jpg
                                            Pondělí 29. listopadu 2010 ve 21:29® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 27.11. 2010 | Způsob lovu: Marmyškování

Sobotní vycházka na okouny dopadla, jak musela. Zajímavá a oblíbená místa byla pod ledem, jinde se ryby stáhly od břehů mimo dosah lehčích nástrah. Upaběrkoval jsem asi 8 pruhovaných dlaňové velikosti a skoro půlmetrová zubatá, která mi vzala smáška na DS montáži mi spadla při focení (nechtěl jsem ji tahat z vody a ona evidentně taky nechtěla). Foto není.

Druhému okounkovi vedou z tlamky dva vlasce, známka toho, že jako jeden z mála byl osoloven metodou pana Dropšotěnka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39160.jpg
                                              Pondělí 29. listopadu 2010 v 16:02® hraji
                                              hraji
                                              Datum lovu: 28.11.2010 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

S kamarády jsme byli vyzkoušet, zda se rybičky již aklimatizovaly na chladné počasí. Spíš než lov to bylo přátelské povídání, ale ryby jsme chytili, čaj vypili a bylo nám hezky. Jako nejlepší strategie se ukázalo přibržďování nástrahy v proudu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39152.jpg
                                                Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:31® relis
                                                Datum lovu: 28.11.2010 | Revír: Ostrava | Způsob lovu: Feeder

Dnešní rybačka – co zaběr to jiná ryba.Řeka je řeka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39143.jpg
                                                  Neděle 28. listopadu 2010 ve 20:18® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: včera a dnes | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší vláčka s kamarády se odehrávala za krásného slunečného počasí a byla spíš o kecání než ochytání.No ale i tak se ven podívalo pár okounů.A já v roli čistíče vodních toků z vody dostal zlomenou tenisovou raketu zn.Dunlop a zánovní tašku přes rameno zn.Ho-či-min.Dnes sám se zkouškou candidátů v podvečer.Mráz jak sviňa a krom pár drbanců mi od bezrybky zachránili dva tloušťáci.Ještě,že o tom místě vím jinak bych dneska byl pěkně nas..,že tam mrznu a nic.

Neděle 28. listopadu 2010 v 18:27® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 26. a 27.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

V pátek jsem to byl zkusit dopoledne,ale rybám se nějak nechtělo.Měl jsem pouze dva záběry a vytáhl na smáka jedno malé štíhle (foto).V sobotu to dopadlo obdobně,záběry od dvou štiček které jsem ani nesekal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39137.jpg
                                                      Neděle 28. listopadu 2010 v 18:22® Holajz2
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Ani mráz a sníh mnohé znás nezastaví… :-) Leč kapři na ochlazení reagovali, oproti minulému týdny aktivita prakticky nulová, výsledkem byli 3 marné záseky. Ale kamarádovi se zadařilo…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39136.jpg
                                                        Neděle 28. listopadu 2010 v 18:08® pruhac
                                                        pruhac
                                                        Datum lovu: 28.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dneska byl podívat zas u vody.mrzlo až praštilo,takže jsem tam byl úplně sám s jednou volavkou.Ale i přes ten nečas sem čapl par okounů a dvě štíčata.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39130.jpg
                                                          Neděle 28. listopadu 2010 v 18:02® smisa 3!
                                                          smisa 3!
                                                          Datum lovu: 28.11.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední procházka v mrazu se povedla, vyndáno několik Okounů a na závěr Štička. Tak 100 procent spokojenost… teda až na tu zimu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39126.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39127.jpg
                                                            Neděle 28. listopadu 2010 v 17:58® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 28. listopadu 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Brutálně se oteplilo na krásné tři stupně pod nulou, popadl jsem máčovku a jal se žehlit tlouště. Naštěstí mě v tom kucí nenechali a docela fachčili, byť to nebyli žádní habáni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39123.jpg