Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 28. listopadu 2010 v 16:02® hecht
- Revír: poslední leč
Tak posílám jednu masajskou, večer jsem byl na trachtaci kolegů nimrodů a pořídil mizernou fotku hromady masa na tombolu. Zajímavější fotka je konečně smysluplné použití kormorána, jako dekorace na zdi.
Tento příspěvek byl editován 28.11.2010 15:03:01 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. listopadu 2010 ve 14:35® hecht
- Datum lovu: 27.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem zase jednou naordinoval rodince výlet zimní přírodou, spojený s držením prutu v ruce. Vzhledem k tomu, jak děti řádily na břehu se psem, jsem si nedělal naděje na rybu. Nakonec při docházce na jeden dobrý flek jsem usmáčkoval dobře rostlou štiku možná i lehce přes 60. Abych jí osvobodil bez podběráku a vyválení ve sněhu, musel jsem se po břiše nasunut nad vodu. Manželka mi pro jistotu držela za nohy, abych se nekoupal, skoro scéna jak z pohádky o veliké řepě
Jako bonus jsem pak vydloubnul ještě jednu kudlu a šel se ohřát. Fotky nejsou, nebyla technika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. listopadu 2010 ve 12:51® Stanik
- Datum lovu: 28.11. | Revír: Dědina a Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Nejspíš poslední letošní vláčka. Solidní mráz a zamrzající očka, přesto jsme s kamarádem každý měli alespoň jednoho okouna. V té zimě se mi ani fotit nechtělo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. listopadu 2010 v 19:45® Sander
- Datum lovu: 27. listopadu 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se rozloučil, vyfotil si poslední čudlu letošní sezony a pořídil jednu samospoušť, abych v létě sám sobě uvěřil, že jsem tam v té zimě fakticky vlez.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. listopadu 2010 v 19:18® svery
- Datum lovu: 27.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní počasí lákalo ven na procházku, tak jsem vyrazil a zamířil jak jinak než k řece. Do ruky jsem si vzal prut a krabičku se třpytkami… co kdyby náhodou… A náhodou se zadařilo.Alespoň já byl nadmíru spokojen ;.) Moc jsem si to užil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. listopadu 2010 v 17:49® Sander
- Datum lovu: 26. listopadu 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Muškařit za lehkého sněžení má své kouzlo. Lipani si kupodivu nepletli mé mouchy s vločkami, ven šla asi desítka ryb běžné velikosti.
Poté plaval jeden lipan kolem. Zaplísněná hlava, rudé koutky, zřejmě výsledek zdejšího muškařského snažení. Plaval pomalu po hladině, ukončil jsem jeho trápení.
Další nemilá věc mě potkala při odjezdu od vody. Pomalu jsem vyjel, nedbaje divného zvuku na levém boku auta. Asi po sto metrech jízdy jsem si vzpomněl, že jsem tam měl opřený prut.
Oslovil jsem se mužským přirozením, vyzkoušel na nové káře ABS a doufal že jsem prut nepřejel.
Dle stopy ve sněhu to bylo asi o centimetr…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:10® osprey
- Datum lovu: 25.11. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem konečně odladil ten zatracený Drop Shot, slunce svítilo a ryby braly. Díky této konstelaci hvězd mám konečně použitelné fotky. Tohle je sice už jen odpad, ale bude to stačit. Teď ještě něco z přehrady, aby tam byl vidět nějaký ten objem.
S kudlou bylo veselo, naštěstí se jí to omotalo kolem hlavy a přestože měla nástrahu komplet v tlamě, po zubech se to pohybovalo jen minimálně, takže šla ven.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 19:43profil byl smazán
- Datum lovu: 25.11.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka dopadla bez záběru,ale byl sem rád že sem si měl vůbec kam nahodit.První rybníček byl zamrzlej,s druhym už to bylo lepší.Ryby nejspíš někde klepali kosu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 18:59® mira.ll
- Datum lovu: 25.11.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dnes přes poledne se nechaly přemluvit tři štičky ,tak od pade do šedesáti a pět okounků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. listopadu 2010 ve 23:10® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Včera po práci jsem vyrazil na chvíli k vodě. Za 2 hodinky 4 kapříci, což nebylo špatné, ale mohlo to být lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 ve 22:44® chosebaits
- Datum lovu: 22,11,2010 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní okounovačka s mikro smáčky dopadla bravurně,okoun žádný,ale štika 105 cm na patnáctku vlasec.Byl to super souboj,určitě na to v životě nezapomenu!! Fota nemám slušné,ale i tak jednu nepovedenou pošlu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 ve 21:54® kubas
- Datum lovu: 20.11.2010 | Revír: Nesvazový JM | Způsob lovu: Přívlač
Víkendový pokus o štiku se vydařil, sice jen jeden záběr za dopoledne, ale i ten stál za to. Štika 75cm, odhadovaná váha něco málo pod 4kila. Tak dobře rostlou štiku jsem ještě nechytil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 ve 20:25® Stanik
- Datum lovu: víkend | Způsob lovu: Přívlač
Víkendovou návštěvu u tchýně jsem využil k návštěvě krásného revíru který jsem objevil loni. V sobotu s kamarádkou, v nděli již sám. Uloveno dohromady asi 25 okounů od 15 do cca 30 cm a 3 štičky spíše akvarijní velikosti + 2 ukousnuté ocásky u twistrů a velmi opatrné záběry. Pokud to měla být letošní poslední chytačka tak to dopadlo skvěle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 ve 20:15® Padis
- Datum lovu: 17-21.11. | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
Rozloučení se pstruhovou vodou proběhlo celkem fajn.Něco málo ryb se chytlo převážně PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 v 8:54® zelenáč
- Datum lovu: 21.11.2010 | Revír: hlučínské jezero | Způsob lovu: Přívlač
včera při vláčecí procházce s kočárkem po břehu mi udělal radost tento okoun 40cm. Puštěn zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. listopadu 2010 v 0:00® osprey
- Datum lovu: 21.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Jel jsem k vodě s jistými plány, ale nakonec bylo všechno jinak. Pogumičkoval jsem tedy pár okounů a takto uspokojen ještě vyvětral multiklikátor (to není překlep – má to dvě kliky, tak je to multiklikátor).
Vzhledem k tomu, že je tam perspektiva jako noha, tak poctivě přiznám, že kudla na 60 cm o kousek nedosáhla (měřeno přiložením k prutu).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 23:07® hecht
- Revír: říčka | Způsob lovu: Muškaření
Řekl bych že jsem se byl pro letošek rozloužit s pstruhovou vodou, protože to co má přijít příští týden, bude spíš vhodné na stavbu sněhuláka. No jestli to chcete slyšet, tak si představte, že se dnes dařilo na co jsem šáhnul. Představte si hafo velkých lipanů, mrtě pěkných potočmenů a pár duháků okolo 45, to je co ???
Tak přesně o tom to dneska nebylo. Byl jsem rád, když po několika přesunech s navigátorem Sanderem a pouze pár nechtěných potočmenech, jsem našel prošlápnuté koryto od rychlejších kolegů, a v něm vyžehlil 3 ks posledních letošních lipanů. Na druhou stranu, může si člověk v tom nečase přát víc ??? Foťák jsem neměl, tak mohu pouze zdělit, že ryba byla asi táááákhle velká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:56® Char
- Datum lovu: 19.-21.11.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Jen co jsem se v pátek doplácal na zvolený flek začelo pršet, chvilku jsem moknul a povedl se jeden okounek (asi můj poslední v tomto roce), v sobotu jsem lapnul štičku 50+ která u lodi konstatovala že ozdůbka v tlamě se jí líbí a ukousla vlasec a ladně odplula, pozbíral jsem pár gum z pařezů a poplašil několik divnejch „černejch kachen“, dnes když jsem jel očesat něco jmelí na vánoce jsem vzal proutak a pár gum sebou, jediný záběr byla štika kterou jsem ani nezahlíd a po chvilce boje opět odjela s gumkou v tlamě.
Tento příspěvek byl editován 21.11.2010 20:59:01 uživatelem Char.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:49® matx
- Datum lovu: 21.11.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem si byl asi naposledy zachytat kapříky. Nakonec se i 3 povedli a k tomu ještě jeden cejn, takže spokojenost. Foták jsem nechal opět doma tak jen fotky z mobilu, nic moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 v 19:26® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Vyrazil jsem naslepo na oblíbený podzimní revír a zachytal jsem luxusně. Za 3 hodiny 11 kaprů od cca 40 do 48cm!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 v 16:52® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes jsem si vyrazil kam jinam nez na pstruhovku.Bylo to o neco slabsi nez naposledy.Potkal jsem tam poprve rybare a ne jednoho, ale rovnou 4.Tak si myslim, ze to byli asi mistni a malinko se to probralo. Kolegovi se povedli nejaci Lipani nove nasazeni a ja pouze potocaky a jednoho duhaka.Jeden hezkej duhak ke 40 se mi vyriznul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 14:21® Scanix
- Datum lovu: 21.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Nedalo mi to a vyrazil jsem rano na chvilku s kolegou M… k vode. Myslel jsem si, ze to nepujde tak dobre jako vcera, ale nakonec to nebylo vubec spatny. Ryby braly v nevelkych intervalech a presouvaly se, bylo nutne je hledat a stejne tak i fungujici nastrahu a zpusob vedeni, coz se take darilo jen stridave, ale i tak jsem chytil 6 krasnych okysu ±30, 3 sticky, 3 mi to ukously, 2 candaty a 2 mi spadli. K tomu spousta nepromenenych zaberu, proste opet super lov. Kolega kontroval 3 okouny, 1 candatem a 1 ukusem od stiky, zaberu mel urcite take hodne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. listopadu 2010 ve 2:28® Kazan
- Datum lovu: 20.11.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Trocha vláčky na Labi povedl se slušnější candát 75cm
Tento příspěvek byl editován 21.11.2010 01:29:13 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. listopadu 2010 ve 21:25® Libor
- Datum lovu: 20.11.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem si parádně zachytal, záběry extrémě jemné, všechno na plavačku. Měl jsem nahozený feeder, ale ten mě nebaví, věnoval jsem pozornost jen splávku. Kapři pěkně zbarveni a v kondici, snad tak budou vypadat i po zimě.. .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. listopadu 2010 v 18:00® Scanix
- Datum lovu: 20.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni chladne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u reky a i kdyz to z pocatku vypadalo na to, ze se kazdy budeme muset spokojit se dvemi stickami cca 40–60, tak se to zmenou mista prehouplo v uzasny lov. Nachytali jsme bezpocet okounu, hlavne kolega, ale me se povedl jeden fakt luxusni cca 40. Pridal jsem jeste pekne vyzranou kudlu urcite 60+ a kazdy po ctyrech candatech a tak dvojnasobne mnozstvi nam jich popadalo, jako to brali opatrne. Pekny a prijemny lov na tuto rocni dobu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:40® matx
- Datum lovu: 17.11.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem včerejší volný den vyrazil zase na ryby a udělal jsem dobře. Za 3 h jsem pochytal asi 9 kapříků v rozmezí 38–40cm. Foťák jsem sice měl, ale baterky mi zase selhaly. Tak jsem to aspoň vychotil na tel. ale jsou nic moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 14:30® ART
- Datum lovu: včera | Revír: vltava
Foto z včerejší vláčky. Sorry za foto přemejšlel jsem jestli ho mám ukázat nebo ne. Pochlubit se musim, ale revír prozradit nechci, proto tak zprasený
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 11:51® osprey
- Datum lovu: 16.11. | Způsob lovu: Přívlač
Trochu opožděně vkládám fotky z úterní ranní vláčky. Něco se pochytalo…
Tento příspěvek byl editován 18.11.2010 10:51:55 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 10:03® zelenáč
- Datum lovu: 18.11.2010 | Revír: Opava1 | Způsob lovu: Přívlač
dnes ráno před prací krátká půlhodinová procházka u řeky. 2 tlouštící mi udělali radost z nového dne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. listopadu 2010 ve 22:57® hecht
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne ochutnávka mlhavého pozdně podzimního počasí. Vláčka se bohužel konala na místě téměř roboprostém. Jen jedna kudlička zkoušela chuť polské gumy, ale ani po několikerém stisknutí se naštěstí nedotkla háku. Jinak bych řekl, že mládež zřejmě z RYBÁŘSKÉ ŠKOLY VODŃANY, měla výraznou převahu nad počtem ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.