Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 20. listopadu 2010 ve 21:25® Libor
Libor
Datum lovu: 20.11.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem si parádně zachytal, záběry extrémě jemné, všechno na plavačku. Měl jsem nahozený feeder, ale ten mě nebaví, věnoval jsem pozornost jen splávku. Kapři pěkně zbarveni a v kondici, snad tak budou vypadat i po zimě.. .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38989.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38991.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 20. listopadu 2010 v 18:00® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 20.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni chladne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u reky a i kdyz to z pocatku vypadalo na to, ze se kazdy budeme muset spokojit se dvemi stickami cca 40–60, tak se to zmenou mista prehouplo v uzasny lov. Nachytali jsme bezpocet okounu, hlavne kolega, ale me se povedl jeden fakt luxusni cca 40. Pridal jsem jeste pekne vyzranou kudlu urcite 60+ a kazdy po ctyrech candatech a tak dvojnasobne mnozstvi nam jich popadalo, jako to brali opatrne. Pekny a prijemny lov na tuto rocni dobu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38977.jpg
      Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 21:40® matx
      matx
      Datum lovu: 17.11.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem včerejší volný den vyrazil zase na ryby a udělal jsem dobře. Za 3 h jsem pochytal asi 9 kapříků v rozmezí 38–40cm. Foťák jsem sice měl, ale baterky mi zase selhaly. Tak jsem to aspoň vychotil na tel. ale jsou nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38963.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38964.jpg
        Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 14:30® ART
        ART
        Datum lovu: včera | Revír: vltava

Foto z včerejší vláčky. Sorry za foto přemejšlel jsem jestli ho mám ukázat nebo ne. Pochlubit se musim, ale revír prozradit nechci, proto tak zprasený

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38961.jpg
          Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 11:51® osprey
          osprey
          Datum lovu: 16.11. | Způsob lovu: Přívlač

Trochu opožděně vkládám fotky z úterní ranní vláčky. Něco se pochytalo…

Tento příspěvek byl editován 18.11.2010 10:51:55 uživatelem osprey.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38955.jpg
            Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 10:03® zelenáč
            zelenáč
            Datum lovu: 18.11.2010 | Revír: Opava1 | Způsob lovu: Přívlač

dnes ráno před prací krátká půlhodinová procházka u řeky. 2 tlouštící mi udělali radost z nového dne

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38953.jpg
              Středa 17. listopadu 2010 ve 22:57® hecht
              hecht
              Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne ochutnávka mlhavého pozdně podzimního počasí. Vláčka se bohužel konala na místě téměř roboprostém. Jen jedna kudlička zkoušela chuť polské gumy, ale ani po několikerém stisknutí se naštěstí nedotkla háku. Jinak bych řekl, že mládež zřejmě z RYBÁŘSKÉ ŠKOLY VODŃANY, měla výraznou převahu nad počtem ryb.

Středa 17. listopadu 2010 ve 20:26® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 17.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Kratka vychazka pres poledne k vode, prinesla me i kolegovi nejake sticky, jedna lepsi se mi vypla pred vyfocenim, tak jsem zdokumentoval jen jednu standardni velikosti ;-) I pres sychrave pocasi bylo u vody fajn, alespon to par lidi odradilo a zuztali doma :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38947.jpg
                  Středa 17. listopadu 2010 v 17:40® mvincik
                  mvincik
                  Datum lovu: 8.11.2010 | Revír: Nakrmená voda | Způsob lovu: Feeder

Posílám k nahlédnutí jednu smutnou událost, která se mi přihodila po jednom pěkném záběru předminulý týden. Doufám, že už se mi nic podobného nepovede a vám přeju totéž!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38945.jpg
                    Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:52® svery
                    svery
                    Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Ahoj všem,včera bylo tak krásně,že jsem neodolal a vyrazil k vodě zkusit svoje štěstí…a výsledek – zadařilo se. Alespoň já jsem byl spokojený ;-) Krásný okoun a nádherná štika.Obě ryby jsem po vyfocení pustil a dal tak šanci ostatním rybářům si je ulovit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38927.jpg
                      Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:26® hecht
                      hecht

Tak ještě ty fotky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38922.jpg
                        Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:03® hecht
                        hecht
                        Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Vzhledem k neskutečnému počasí a půjčené lodi jsem prohnal vodou hafo nástrah. Nakonec se ukázal smáček jako to pravé. Něco se i chytlo, ale dalo to hledání.

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:45® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: 14.11. 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Neodolal jsem na tuto roční dobu nezvykle teplému počasí a nechal se kolegou hechtem vytáhnout na ryby.

Jelikož jsem letos fatálně zanedbával lipany, pokusil jsem se dnes o nápravu. Uvázal jsem narychlo dvě mouchy (víc jsem nestihl), dvě vysomroval od kamaráda a něco málo jsem takto skromně pochytal. Pěkné to bylo…

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:47:05 uživatelem osprey.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38918.jpg
                            Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:47® cormoran
                            cormoran
                            Datum lovu: 14. 11. 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem něco dotáhl do úspěšnýho konce. Před několika týdny jsem přišel o životního candáta, který překonával metrovou hranici. Včera jsem uříznul o potopenej beton sumce albína kolem 130 cm. Dneska mi byl malou záplatou na předchozí dvě patálie tenhle osmdesátkovej candoš. Moc potěšil kluk jeden zubatej:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38910.jpg
                              Neděle 14. listopadu 2010 v 19:19® spike
                              spike
                              Datum lovu: 14.listopadu 2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes asi poslední letoští pokus o parmu dopadl novým osobáčkem u tlouště 46cm. Záběrů bylo dost, na břehu 3 ryby.

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 18:19:41 uživatelem spike.
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38905.jpg
                                Neděle 14. listopadu 2010 v 18:24® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 14. listopadu 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Nejdříve dvě kudly a několik okounů, pak jsem si všiml sbírajících tloušťů, jebnul to mezi ně a jeden to vzal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38888.jpg
                                  Neděle 14. listopadu 2010 v 17:31® RM
                                  Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Přívlač

Zakončení sezóny 2010 …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38887.jpg
                                    Neděle 14. listopadu 2010 ve 14:00® spike-cz
                                    spike-cz
                                    Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Feeder

Včera odpoledne a dneska ráno krásné chytání. Jen různorodost pramalá. Až na vyjímky samý kapříci. Atmosféra krásná, kapříci jako ten focenej → 40–45cm.

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 13:02:07 uživatelem spike-cz.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38885.jpg
                                      Sobota 13. listopadu 2010 ve 20:07® Mrakoš
                                      Datum lovu: 13.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Foukalo to, všude plavala tráva, prostě nic moc. Něco se ale přece povedlo – bolínek asi 45cm. Pak mi na smáka zabrala štika, chvíli jsem jí vodil , ale bez lanka to nedopadlo dobře.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38879.jpg
                                        Sobota 13. listopadu 2010 v 19:54® pipa
                                        pipa
                                        Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak akorát tadle malá kudlička přišla na slidera …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38878.jpg
                                          Sobota 13. listopadu 2010 v 19:37® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni vyfoukane ale hlavne slunecne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u vody a celkem se darilo, i kdyz ryb se na breh moc nepodivalo, zaberu bylo pomerne dost. Me se povedly 4 kudly a jeden pekny okys, kolega vytahl sice jen jednu, ale to az pote, co mu jeho mikro nastrahy par sticek amputovalo a nasadil lanko. U vody bylo pekne, skoro se mi nechtelo domu ;-) Fotit tu drobot do cca 55 nemelo cenu, tak aspon jedna pro ilustraci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38873.jpg
                                            Sobota 13. listopadu 2010 ve 14:48® slepyc
                                            slepyc
                                            Datum lovu: 13.11. | Revír: olše

zdravím všechny přátelé petrova cechu.dneska bylo parádní dopoledne u vody. sice jen 3 ryby ale krásné. 2 tloušti kolem 35cm a kolem poledne první parma v životě 56 cm. nádhera

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38871.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38872.jpg
                                              Čtvrtek 11. listopadu 2010 ve 20:33® Mrakoš
                                              Datum lovu: 11. listopadu | Způsob lovu: Přívlač

Včera mi parádně ruplo v zádech a tak jsem se dneska místo do práce vypravil aspoň na ryby. Ale stálo to za to. Na Exekutora jsem postupně vytáhl dva okouny (27,32cm), dvě štičky něco nad padesát a pidibolínka. Na plandavku pak ještě třetí štičku 55cm.
                                              Bavilo mě být neviditelný a neslyšitelný a tak se mi nakonec ještě poštěstilo asi 10 minut koukat jak se bobr mrcasí jen kousek ode mě. Prostě podzimní parádička :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38865.jpg
                                                Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 0:49® mvincik
                                                mvincik
                                                Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: UN Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se byl včera podívat poprvé na Orlíku z rybičkama. Začalo to nadějně, po 20 minutách candátek a kolega o chvíli šedesátku štiku…ale jak to pěkně začalo, tak rychle i skončilo. Pak už jen nějaké ty cejní potvory na feeder a asi 3 kapříci. Žádný zázrak, ale aspoň byl přeci jen záběr!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38858.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38860.jpg
                                                  Středa 10. listopadu 2010 ve 22:21® hering
                                                  hering
                                                  Datum lovu: 10.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Test nového fleku dopadl vcelku úspěšně.Ženušku jsem odvezl poklábosit a Já zdrhnul k řece.Přišel se podívat jeden mník necelých 40cm,tlouštík,prou­dník a ještě jedno mníčí mimčo spadlé u břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38850.jpg
                                                    Středa 10. listopadu 2010 ve 21:37® Piranha
                                                    Piranha
                                                    Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření

Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to :-)

Středa 10. listopadu 2010 ve 21:08® Char
                                                      Char
                                                      Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Koncem měsíse se kolečně povedla na UL vláčku a smáčka zubatka 60 a velkou radost udělal candoš 57, možná některý z těch co jsem v tom místě před pár lety pouštěl :-o

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38847.jpg
                                                        Středa 10. listopadu 2010 ve 20:55® Char
                                                        Char
                                                        Datum lovu: 28.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Několik fotek ze „svátečního“ lovu okounů který se povedl jen částečně, kolega si udělal radost zdoláním štik 60 a 63 na ULXko

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38845.jpg
                                                          Středa 10. listopadu 2010 ve 14:04® albin
                                                          albin
                                                          Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: ZČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se včera trefil do candátů.Sice žádní obři,ale během hodiny 56a57.Vánoce zachráněny,poněvadž rodina už kaprem opovrhuje a na štědrovečerní tabuly očekává již několik let candoše.

Středa 10. listopadu 2010 ve 14:01® albin
                                                            albin
                                                            Datum lovu: 6.a7. 11. 2010 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl o víkendu u známých v Třeboni.Navštívil jsem místa,kde poprve začla moje kolaborace s přívlačí.V sobotu na řece cca 20 štíhlat a mnohem víc okounků a k večeru na písáku sice jen jeden záběr,ale vyklubal se z toho okyš 40.V neděli opět spousta okounů.A znamej štiku 65.Jelikož on chytal na rybičky a měl v sobotu jen dvě štičky,zatímco já na gumky spousty začal v neděli vláčet což mu přineslo tu zmíněnou štiku a taky okouny.Tak sem zase někoho přemluvil a prakticky předved,že vláčka je LEPŠÍ.Jo ještě všem jihočechům prostě tu Lužnici závidím.