Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. listopadu 2010 v 18:37® Scanix
Scanix
Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni vyfoukane ale hlavne slunecne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u vody a celkem se darilo, i kdyz ryb se na breh moc nepodivalo, zaberu bylo pomerne dost. Me se povedly 4 kudly a jeden pekny okys, kolega vytahl sice jen jednu, ale to az pote, co mu jeho mikro nastrahy par sticek amputovalo a nasadil lanko. U vody bylo pekne, skoro se mi nechtelo domu ;-) Fotit tu drobot do cca 55 nemelo cenu, tak aspon jedna pro ilustraci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38873.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. listopadu 2010 ve 13:48® slepyc
    slepyc
    Datum lovu: 13.11. | Revír: olše

zdravím všechny přátelé petrova cechu.dneska bylo parádní dopoledne u vody. sice jen 3 ryby ale krásné. 2 tloušti kolem 35cm a kolem poledne první parma v životě 56 cm. nádhera

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38871.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38872.jpg
      Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 19:33® Mrakoš
      Datum lovu: 11. listopadu | Způsob lovu: Přívlač

Včera mi parádně ruplo v zádech a tak jsem se dneska místo do práce vypravil aspoň na ryby. Ale stálo to za to. Na Exekutora jsem postupně vytáhl dva okouny (27,32cm), dvě štičky něco nad padesát a pidibolínka. Na plandavku pak ještě třetí štičku 55cm.
      Bavilo mě být neviditelný a neslyšitelný a tak se mi nakonec ještě poštěstilo asi 10 minut koukat jak se bobr mrcasí jen kousek ode mě. Prostě podzimní parádička :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38865.jpg
        Středa 10. listopadu 2010 ve 23:49® mvincik
        mvincik
        Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: UN Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se byl včera podívat poprvé na Orlíku z rybičkama. Začalo to nadějně, po 20 minutách candátek a kolega o chvíli šedesátku štiku…ale jak to pěkně začalo, tak rychle i skončilo. Pak už jen nějaké ty cejní potvory na feeder a asi 3 kapříci. Žádný zázrak, ale aspoň byl přeci jen záběr!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38858.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38860.jpg
          Středa 10. listopadu 2010 ve 21:21® hering
          hering
          Datum lovu: 10.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Test nového fleku dopadl vcelku úspěšně.Ženušku jsem odvezl poklábosit a Já zdrhnul k řece.Přišel se podívat jeden mník necelých 40cm,tlouštík,prou­dník a ještě jedno mníčí mimčo spadlé u břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38850.jpg
            Středa 10. listopadu 2010 ve 20:37® Piranha
            Piranha
            Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření

Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to :-)

Středa 10. listopadu 2010 ve 20:08® Char
              Char
              Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Koncem měsíse se kolečně povedla na UL vláčku a smáčka zubatka 60 a velkou radost udělal candoš 57, možná některý z těch co jsem v tom místě před pár lety pouštěl :-o

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38847.jpg
                Středa 10. listopadu 2010 v 19:55® Char
                Char
                Datum lovu: 28.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Několik fotek ze „svátečního“ lovu okounů který se povedl jen částečně, kolega si udělal radost zdoláním štik 60 a 63 na ULXko

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38845.jpg
                  Středa 10. listopadu 2010 ve 13:04® albin
                  albin
                  Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: ZČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se včera trefil do candátů.Sice žádní obři,ale během hodiny 56a57.Vánoce zachráněny,poněvadž rodina už kaprem opovrhuje a na štědrovečerní tabuly očekává již několik let candoše.

Středa 10. listopadu 2010 ve 13:01® albin
                    albin
                    Datum lovu: 6.a7. 11. 2010 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl o víkendu u známých v Třeboni.Navštívil jsem místa,kde poprve začla moje kolaborace s přívlačí.V sobotu na řece cca 20 štíhlat a mnohem víc okounků a k večeru na písáku sice jen jeden záběr,ale vyklubal se z toho okyš 40.V neděli opět spousta okounů.A znamej štiku 65.Jelikož on chytal na rybičky a měl v sobotu jen dvě štičky,zatímco já na gumky spousty začal v neděli vláčet což mu přineslo tu zmíněnou štiku a taky okouny.Tak sem zase někoho přemluvil a prakticky předved,že vláčka je LEPŠÍ.Jo ještě všem jihočechům prostě tu Lužnici závidím.

Úterý 9. listopadu 2010 v 18:29® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 9. listopadu 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska mi v rychlém sledu vzal tloušť asi pětačtyřicet, dva docela pěkní mníci, což mi stačilo ke štěstí a mohl jsem tahnout domu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38837.jpg
                        Úterý 9. listopadu 2010 v 17:12® mira.ll
                        mira.ll

Ještě foto ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38835.jpg
                          Úterý 9. listopadu 2010 v 16:33® mira.ll
                          mira.ll
                          Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Marmyškování

Dneska chvilka s marmyškou přinesla nejprve záběr od štičky kolem pětapadesáti.Při dalším záběru mi to štika ucvakla.Nakonec přišel záběr od nádherného okouna (34) . :-)

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:17® FInnnp
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38832.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38833.jpg
                              Pondělí 8. listopadu 2010 ve 20:12® FInnnp
                              Datum lovu: 8.11 2010 | Revír: řeka

Dneska se přikalila řeka a notně stoupl průtok.Proto trošku tahali mramoráči.

Pondělí 8. listopadu 2010 v 18:56® Padis
                                Padis
                                Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

V neděli na skok u vody.Povedlo se několik okounů a jedna štička.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38829.jpg
                                  Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:36® hering
                                  hering
                                  Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Už zase jen okolo 40cm :-)) Celkem 3 ks. A je jich tam dost.Neubyl ani jeden :-)

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 21:39:44 uživatelem hering.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38828.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38827.jpg
                                    Neděle 7. listopadu 2010 v 18:08® vrata2
                                    Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

V listopadu potěší každá rybka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38817.jpg
                                      Neděle 7. listopadu 2010 v 17:23® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsi vecerni akci jsem se musel jit na chvili provetrat. S kolegou M… jsme vyrazili cca na hodku za barak. Mel jsem nekolik kontaktu s rybou, spadl mi okounek a prednim jeste tloust a jednoho krasavce jsem vytahl. Kologa ze svych par drbancu vytezil jednoho okyse. Pak se pod zatazenou oblouhou zacalo smrakat a sli jsme domu, alespon jsme si sahli na rybu…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38816.jpg
                                        Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:08® džigit
                                        Datum lovu: 31.10. | Revír: Ostrava | Způsob lovu: Feeder

Při stahování fotek z výlovu jsem objevil jednu Relisovu „super“ plotici :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38814.jpg
                                          Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:02® Holajz2
                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem se byl chvilku projít k vodě s vláčákem a dopadlo to nad očekávání – 64cm. Můj první ranní vyvláčený candát.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38810.jpg
                                            Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:19® tomashr
                                            Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Zase jsem po delší pauze vytáhl na ryby syna. A dokonce mu to šlo, vytáhl tuším čtyři kapry.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38808.jpg
                                              Neděle 7. listopadu 2010 v 8:57® Piranha
                                              Piranha
                                              Datum lovu: včera | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Jinak vcerejsi navsteva Jizery stala docela za to.Nejdriv to vypadalo na propadak, pac se nam nejak nedarilo dobrou hodinu nic chytit a pak jsme nasli pekny misto, kde by se mohlo neco povest a taky povedlo.Par peknejch Lipanu a ja jednoho 35 za krovky.ULPA vytahl telefon a natocil si to pacholek, jak mne lipan honil po rece od brehu ke brehu, no ven se mu moc nechtelo.Od te doby pak ryby braly pekne jak na nymfu, tak i na sucho a jak Lipan tak i Pstruh a povedl se i jeden Siven.Paradni zakonceni muskovy sezony na Jizere.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38807.jpg
                                                Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:54® mira.ll
                                                mira.ll
                                                Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Opět jsem dnes vzal pár smáčků a vyrazil k vodě.Pochytal několik menších tloušťů,jesena-(pokud se nemýlím osprey mě kdyžtak opraví ;-) )a tři okounky. Při jednom náhozu prut ztěžknul.Vypadalo to jak vázka,ale přesto jsem přisekl.Byla to ryba a ne zrovna malá.Vůbec se se mnou nebavila.Jak se dostala k bordelu kus pode mnou,přibrzdil jsem trochu víc a 14tka vlasec povolil :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38801.jpg
                                                  Sobota 6. listopadu 2010 ve 20:48® Mrakoš
                                                  Datum lovu: 6.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem promok až na moiru, ale stálo to za to. Radost mi udělali 4 okyši a dvě štičky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38797.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38798.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38799.jpg
                                                    Sobota 6. listopadu 2010 v 19:00® pipa
                                                    pipa
                                                    Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes opět vláčka se sliderama a výsledek: jedna štička a tadle masožravá ostroretka …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38795.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38796.jpg
                                                      Sobota 6. listopadu 2010 v 18:47® tomashr
                                                      Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Klasické feederování… Šlo to tak nějak divně, padalo mi nezvykle hodně ryb, ale po troše „ladění“ jsem nakonec přece jen „vydoloval“ sedm kapříků.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38793.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38794.jpg
                                                        Sobota 6. listopadu 2010 v 18:45® pipa
                                                        pipa
                                                        Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší raní vláčka byla ve znamení Slideru : dvě štičky,bolen a tři fišky chyceny za tričko : cejn,amur a ostroretka …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38788.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38790.jpg
                                                          Sobota 6. listopadu 2010 v 18:28® Holajz2
                                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Na necelou hodinku jsem si odkočil k vodě a jeden záběr mě velmi potěšil. Jinak rybičkáři tam seděli ráno i večer a nikdo nic.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38787.jpg
                                                            Pátek 5. listopadu 2010 v 19:02® osprey
                                                            osprey

Sander> Paráda. Jsem unešen. Zítra jdu vázat mouchy.

Ale pokusím se ti vyrovnat. Mám dnes tři sta jedna okounů. Třista pidi jsem nasbíral na stoce a odnesl do řeky (na fotce jeden ze dvou kýblů) a jednoho chytil na prut.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38771.jpg