Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. listopadu 2010 ve 20:26® Scanix
- Datum lovu: 17.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Kratka vychazka pres poledne k vode, prinesla me i kolegovi nejake sticky, jedna lepsi se mi vypla pred vyfocenim, tak jsem zdokumentoval jen jednu standardni velikosti
I pres sychrave pocasi bylo u vody fajn, alespon to par lidi odradilo a zuztali doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. listopadu 2010 v 17:40® mvincik
- Datum lovu: 8.11.2010 | Revír: Nakrmená voda | Způsob lovu: Feeder
Posílám k nahlédnutí jednu smutnou událost, která se mi přihodila po jednom pěkném záběru předminulý týden. Doufám, že už se mi nic podobného nepovede a vám přeju totéž!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:52® svery
- Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj všem,včera bylo tak krásně,že jsem neodolal a vyrazil k vodě zkusit svoje štěstí…a výsledek – zadařilo se. Alespoň já jsem byl spokojený
Krásný okoun a nádherná štika.Obě ryby jsem po vyfocení pustil a dal tak šanci ostatním rybářům si je ulovit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:26® hecht
-
Tak ještě ty fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:03® hecht
- Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Vzhledem k neskutečnému počasí a půjčené lodi jsem prohnal vodou hafo nástrah. Nakonec se ukázal smáček jako to pravé. Něco se i chytlo, ale dalo to hledání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:45® osprey
- Datum lovu: 14.11. 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Neodolal jsem na tuto roční dobu nezvykle teplému počasí a nechal se kolegou hechtem vytáhnout na ryby.
Jelikož jsem letos fatálně zanedbával lipany, pokusil jsem se dnes o nápravu. Uvázal jsem narychlo dvě mouchy (víc jsem nestihl), dvě vysomroval od kamaráda a něco málo jsem takto skromně pochytal. Pěkné to bylo…
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:47:05 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:47® cormoran
- Datum lovu: 14. 11. 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem něco dotáhl do úspěšnýho konce. Před několika týdny jsem přišel o životního candáta, který překonával metrovou hranici. Včera jsem uříznul o potopenej beton sumce albína kolem 130 cm. Dneska mi byl malou záplatou na předchozí dvě patálie tenhle osmdesátkovej candoš. Moc potěšil kluk jeden zubatej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 v 19:19® spike
- Datum lovu: 14.listopadu 2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes asi poslední letoští pokus o parmu dopadl novým osobáčkem u tlouště 46cm. Záběrů bylo dost, na břehu 3 ryby.
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 18:19:41 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 v 18:24® Sander
- Datum lovu: 14. listopadu 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Nejdříve dvě kudly a několik okounů, pak jsem si všiml sbírajících tloušťů, jebnul to mezi ně a jeden to vzal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 v 17:31® RM
- Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Přívlač
Zakončení sezóny 2010 …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. listopadu 2010 ve 14:00® spike-cz
- Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Feeder
Včera odpoledne a dneska ráno krásné chytání. Jen různorodost pramalá. Až na vyjímky samý kapříci. Atmosféra krásná, kapříci jako ten focenej → 40–45cm.
Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 13:02:07 uživatelem spike-cz.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. listopadu 2010 ve 20:07® Mrakoš
- Datum lovu: 13.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Foukalo to, všude plavala tráva, prostě nic moc. Něco se ale přece povedlo – bolínek asi 45cm. Pak mi na smáka zabrala štika, chvíli jsem jí vodil , ale bez lanka to nedopadlo dobře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. listopadu 2010 v 19:54® pipa
- Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak akorát tadle malá kudlička přišla na slidera …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. listopadu 2010 v 19:37® Scanix
- Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vyfoukane ale hlavne slunecne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u vody a celkem se darilo, i kdyz ryb se na breh moc nepodivalo, zaberu bylo pomerne dost. Me se povedly 4 kudly a jeden pekny okys, kolega vytahl sice jen jednu, ale to az pote, co mu jeho mikro nastrahy par sticek amputovalo a nasadil lanko. U vody bylo pekne, skoro se mi nechtelo domu
Fotit tu drobot do cca 55 nemelo cenu, tak aspon jedna pro ilustraci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. listopadu 2010 ve 14:48® slepyc
- Datum lovu: 13.11. | Revír: olše
zdravím všechny přátelé petrova cechu.dneska bylo parádní dopoledne u vody. sice jen 3 ryby ale krásné. 2 tloušti kolem 35cm a kolem poledne první parma v životě 56 cm. nádhera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. listopadu 2010 ve 20:33® Mrakoš
- Datum lovu: 11. listopadu | Způsob lovu: Přívlač
Včera mi parádně ruplo v zádech a tak jsem se dneska místo do práce vypravil aspoň na ryby. Ale stálo to za to. Na Exekutora jsem postupně vytáhl dva okouny (27,32cm), dvě štičky něco nad padesát a pidibolínka. Na plandavku pak ještě třetí štičku 55cm.
Bavilo mě být neviditelný a neslyšitelný a tak se mi nakonec ještě poštěstilo asi 10 minut koukat jak se bobr mrcasí jen kousek ode mě. Prostě podzimní parádičkaKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 0:49® mvincik
- Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: UN Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem se byl včera podívat poprvé na Orlíku z rybičkama. Začalo to nadějně, po 20 minutách candátek a kolega o chvíli šedesátku štiku…ale jak to pěkně začalo, tak rychle i skončilo. Pak už jen nějaké ty cejní potvory na feeder a asi 3 kapříci. Žádný zázrak, ale aspoň byl přeci jen záběr!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 22:21® hering
- Datum lovu: 10.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder
Test nového fleku dopadl vcelku úspěšně.Ženušku jsem odvezl poklábosit a Já zdrhnul k řece.Přišel se podívat jeden mník necelých 40cm,tlouštík,proudník a ještě jedno mníčí mimčo spadlé u břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 21:37® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření
Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 21:08® Char
- Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Koncem měsíse se kolečně povedla na UL vláčku a smáčka zubatka 60 a velkou radost udělal candoš 57, možná některý z těch co jsem v tom místě před pár lety pouštěl :-o
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 20:55® Char
- Datum lovu: 28.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Několik fotek ze „svátečního“ lovu okounů který se povedl jen částečně, kolega si udělal radost zdoláním štik 60 a 63 na ULXko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 14:04® albin
- Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: ZČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem se včera trefil do candátů.Sice žádní obři,ale během hodiny 56a57.Vánoce zachráněny,poněvadž rodina už kaprem opovrhuje a na štědrovečerní tabuly očekává již několik let candoše.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. listopadu 2010 ve 14:01® albin
- Datum lovu: 6.a7. 11. 2010 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl o víkendu u známých v Třeboni.Navštívil jsem místa,kde poprve začla moje kolaborace s přívlačí.V sobotu na řece cca 20 štíhlat a mnohem víc okounků a k večeru na písáku sice jen jeden záběr,ale vyklubal se z toho okyš 40.V neděli opět spousta okounů.A znamej štiku 65.Jelikož on chytal na rybičky a měl v sobotu jen dvě štičky,zatímco já na gumky spousty začal v neděli vláčet což mu přineslo tu zmíněnou štiku a taky okouny.Tak sem zase někoho přemluvil a prakticky předved,že vláčka je LEPŠÍ.Jo ještě všem jihočechům prostě tu Lužnici závidím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:29® Sander
- Datum lovu: 9. listopadu 2010 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska mi v rychlém sledu vzal tloušť asi pětačtyřicet, dva docela pěkní mníci, což mi stačilo ke štěstí a mohl jsem tahnout domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. listopadu 2010 v 18:12® mira.ll
-
Ještě foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. listopadu 2010 v 17:33® mira.ll
- Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Marmyškování
Dneska chvilka s marmyškou přinesla nejprve záběr od štičky kolem pětapadesáti.Při dalším záběru mi to štika ucvakla.Nakonec přišel záběr od nádherného okouna (34) .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:17® FInnnp
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:12® FInnnp
- Datum lovu: 8.11 2010 | Revír: řeka
Dneska se přikalila řeka a notně stoupl průtok.Proto trošku tahali mramoráči.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. listopadu 2010 v 19:56® Padis
- Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
V neděli na skok u vody.Povedlo se několik okounů a jedna štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:36® hering
- Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder
Už zase jen okolo 40cm
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 21:39:44 uživatelem hering.Celkem 3 ks. A je jich tam dost.Neubyl ani jeden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.