Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. listopadu 2010 ve 20:26® Scanix
Scanix
Datum lovu: 17.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Kratka vychazka pres poledne k vode, prinesla me i kolegovi nejake sticky, jedna lepsi se mi vypla pred vyfocenim, tak jsem zdokumentoval jen jednu standardni velikosti ;-) I pres sychrave pocasi bylo u vody fajn, alespon to par lidi odradilo a zuztali doma :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38947.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 17. listopadu 2010 v 17:40® mvincik
    mvincik
    Datum lovu: 8.11.2010 | Revír: Nakrmená voda | Způsob lovu: Feeder

Posílám k nahlédnutí jednu smutnou událost, která se mi přihodila po jednom pěkném záběru předminulý týden. Doufám, že už se mi nic podobného nepovede a vám přeju totéž!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38945.jpg
      Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:52® svery
      svery
      Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Ahoj všem,včera bylo tak krásně,že jsem neodolal a vyrazil k vodě zkusit svoje štěstí…a výsledek – zadařilo se. Alespoň já jsem byl spokojený ;-) Krásný okoun a nádherná štika.Obě ryby jsem po vyfocení pustil a dal tak šanci ostatním rybářům si je ulovit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38927.jpg
        Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:26® hecht
        hecht

Tak ještě ty fotky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38922.jpg
          Neděle 14. listopadu 2010 ve 23:03® hecht
          hecht
          Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Vzhledem k neskutečnému počasí a půjčené lodi jsem prohnal vodou hafo nástrah. Nakonec se ukázal smáček jako to pravé. Něco se i chytlo, ale dalo to hledání.

Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:45® osprey
            osprey
            Datum lovu: 14.11. 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Neodolal jsem na tuto roční dobu nezvykle teplému počasí a nechal se kolegou hechtem vytáhnout na ryby.

Jelikož jsem letos fatálně zanedbával lipany, pokusil jsem se dnes o nápravu. Uvázal jsem narychlo dvě mouchy (víc jsem nestihl), dvě vysomroval od kamaráda a něco málo jsem takto skromně pochytal. Pěkné to bylo…

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 21:47:05 uživatelem osprey.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38918.jpg
              Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:47® cormoran
              cormoran
              Datum lovu: 14. 11. 2010 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem něco dotáhl do úspěšnýho konce. Před několika týdny jsem přišel o životního candáta, který překonával metrovou hranici. Včera jsem uříznul o potopenej beton sumce albína kolem 130 cm. Dneska mi byl malou záplatou na předchozí dvě patálie tenhle osmdesátkovej candoš. Moc potěšil kluk jeden zubatej:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38910.jpg
                Neděle 14. listopadu 2010 v 19:19® spike
                spike
                Datum lovu: 14.listopadu 2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes asi poslední letoští pokus o parmu dopadl novým osobáčkem u tlouště 46cm. Záběrů bylo dost, na břehu 3 ryby.

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 18:19:41 uživatelem spike.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38905.jpg
                  Neděle 14. listopadu 2010 v 18:24® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 14. listopadu 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Nejdříve dvě kudly a několik okounů, pak jsem si všiml sbírajících tloušťů, jebnul to mezi ně a jeden to vzal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38888.jpg
                    Neděle 14. listopadu 2010 v 17:31® RM
                    Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Přívlač

Zakončení sezóny 2010 …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38887.jpg
                      Neděle 14. listopadu 2010 ve 14:00® spike-cz
                      spike-cz
                      Datum lovu: 14.11.2010 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Feeder

Včera odpoledne a dneska ráno krásné chytání. Jen různorodost pramalá. Až na vyjímky samý kapříci. Atmosféra krásná, kapříci jako ten focenej → 40–45cm.

Tento příspěvek byl editován 14.11.2010 13:02:07 uživatelem spike-cz.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38885.jpg
                        Sobota 13. listopadu 2010 ve 20:07® Mrakoš
                        Datum lovu: 13.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Foukalo to, všude plavala tráva, prostě nic moc. Něco se ale přece povedlo – bolínek asi 45cm. Pak mi na smáka zabrala štika, chvíli jsem jí vodil , ale bez lanka to nedopadlo dobře.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38879.jpg
                          Sobota 13. listopadu 2010 v 19:54® pipa
                          pipa
                          Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak akorát tadle malá kudlička přišla na slidera …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38878.jpg
                            Sobota 13. listopadu 2010 v 19:37® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 13.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni vyfoukane ale hlavne slunecne dopoledne jsem stravil s kolegou M… u vody a celkem se darilo, i kdyz ryb se na breh moc nepodivalo, zaberu bylo pomerne dost. Me se povedly 4 kudly a jeden pekny okys, kolega vytahl sice jen jednu, ale to az pote, co mu jeho mikro nastrahy par sticek amputovalo a nasadil lanko. U vody bylo pekne, skoro se mi nechtelo domu ;-) Fotit tu drobot do cca 55 nemelo cenu, tak aspon jedna pro ilustraci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38873.jpg
                              Sobota 13. listopadu 2010 ve 14:48® slepyc
                              slepyc
                              Datum lovu: 13.11. | Revír: olše

zdravím všechny přátelé petrova cechu.dneska bylo parádní dopoledne u vody. sice jen 3 ryby ale krásné. 2 tloušti kolem 35cm a kolem poledne první parma v životě 56 cm. nádhera

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38871.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38872.jpg
                                Čtvrtek 11. listopadu 2010 ve 20:33® Mrakoš
                                Datum lovu: 11. listopadu | Způsob lovu: Přívlač

Včera mi parádně ruplo v zádech a tak jsem se dneska místo do práce vypravil aspoň na ryby. Ale stálo to za to. Na Exekutora jsem postupně vytáhl dva okouny (27,32cm), dvě štičky něco nad padesát a pidibolínka. Na plandavku pak ještě třetí štičku 55cm.
                                Bavilo mě být neviditelný a neslyšitelný a tak se mi nakonec ještě poštěstilo asi 10 minut koukat jak se bobr mrcasí jen kousek ode mě. Prostě podzimní parádička :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38865.jpg
                                  Čtvrtek 11. listopadu 2010 v 0:49® mvincik
                                  mvincik
                                  Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: UN Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se byl včera podívat poprvé na Orlíku z rybičkama. Začalo to nadějně, po 20 minutách candátek a kolega o chvíli šedesátku štiku…ale jak to pěkně začalo, tak rychle i skončilo. Pak už jen nějaké ty cejní potvory na feeder a asi 3 kapříci. Žádný zázrak, ale aspoň byl přeci jen záběr!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38858.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38860.jpg
                                    Středa 10. listopadu 2010 ve 22:21® hering
                                    hering
                                    Datum lovu: 10.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Test nového fleku dopadl vcelku úspěšně.Ženušku jsem odvezl poklábosit a Já zdrhnul k řece.Přišel se podívat jeden mník necelých 40cm,tlouštík,prou­dník a ještě jedno mníčí mimčo spadlé u břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38850.jpg
                                      Středa 10. listopadu 2010 ve 21:37® Piranha
                                      Piranha
                                      Datum lovu: Dnes | Revír: Stone River | Způsob lovu: Muškaření

Dneska couracka po nocni sichte na Kamenici.Myslel jsem, ze uz to letos zabalim a ze navsteva Jizery byla uzaverka, ale nedalo mi to a jeste jsem se chtel podivat na Kamenici.A udelal jsem dobre.Pekne jsem si zachytal a potesili mne i celkem slusni potocaci a zase jsem si i sahnul na duhaky.Celkem asi 22 ryb.Holt kdyz se o to nekdo dobre stara, tak je to poradne aspon videt. Verim, ze se po povodnich rychle zmátoří.Foto nedavam, ty dve co jsem se prekecal udelat, ani nejak moc nestojej za to :-)

Středa 10. listopadu 2010 ve 21:08® Char
                                        Char
                                        Datum lovu: 29.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Koncem měsíse se kolečně povedla na UL vláčku a smáčka zubatka 60 a velkou radost udělal candoš 57, možná některý z těch co jsem v tom místě před pár lety pouštěl :-o

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38847.jpg
                                          Středa 10. listopadu 2010 ve 20:55® Char
                                          Char
                                          Datum lovu: 28.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Několik fotek ze „svátečního“ lovu okounů který se povedl jen částečně, kolega si udělal radost zdoláním štik 60 a 63 na ULXko

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38845.jpg
                                            Středa 10. listopadu 2010 ve 14:04® albin
                                            albin
                                            Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: ZČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se včera trefil do candátů.Sice žádní obři,ale během hodiny 56a57.Vánoce zachráněny,poněvadž rodina už kaprem opovrhuje a na štědrovečerní tabuly očekává již několik let candoše.

Středa 10. listopadu 2010 ve 14:01® albin
                                              albin
                                              Datum lovu: 6.a7. 11. 2010 | Revír: JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl o víkendu u známých v Třeboni.Navštívil jsem místa,kde poprve začla moje kolaborace s přívlačí.V sobotu na řece cca 20 štíhlat a mnohem víc okounků a k večeru na písáku sice jen jeden záběr,ale vyklubal se z toho okyš 40.V neděli opět spousta okounů.A znamej štiku 65.Jelikož on chytal na rybičky a měl v sobotu jen dvě štičky,zatímco já na gumky spousty začal v neděli vláčet což mu přineslo tu zmíněnou štiku a taky okouny.Tak sem zase někoho přemluvil a prakticky předved,že vláčka je LEPŠÍ.Jo ještě všem jihočechům prostě tu Lužnici závidím.

Úterý 9. listopadu 2010 v 19:29® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 9. listopadu 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska mi v rychlém sledu vzal tloušť asi pětačtyřicet, dva docela pěkní mníci, což mi stačilo ke štěstí a mohl jsem tahnout domu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38837.jpg
                                                  Úterý 9. listopadu 2010 v 18:12® mira.ll
                                                  mira.ll

Ještě foto ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38835.jpg
                                                    Úterý 9. listopadu 2010 v 17:33® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 9.11.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Marmyškování

Dneska chvilka s marmyškou přinesla nejprve záběr od štičky kolem pětapadesáti.Při dalším záběru mi to štika ucvakla.Nakonec přišel záběr od nádherného okouna (34) . :-)

Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:17® FInnnp
                                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38832.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38833.jpg
                                                        Pondělí 8. listopadu 2010 ve 21:12® FInnnp
                                                        Datum lovu: 8.11 2010 | Revír: řeka

Dneska se přikalila řeka a notně stoupl průtok.Proto trošku tahali mramoráči.

Pondělí 8. listopadu 2010 v 19:56® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

V neděli na skok u vody.Povedlo se několik okounů a jedna štička.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38829.jpg
                                                            Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:36® hering
                                                            hering
                                                            Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Už zase jen okolo 40cm :-)) Celkem 3 ks. A je jich tam dost.Neubyl ani jeden :-)

Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 21:39:44 uživatelem hering.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38827.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38828.jpg