Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 19:08® vrata2
- Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
V listopadu potěší každá rybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 v 18:23® Scanix
- Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsi vecerni akci jsem se musel jit na chvili provetrat. S kolegou M… jsme vyrazili cca na hodku za barak. Mel jsem nekolik kontaktu s rybou, spadl mi okounek a prednim jeste tloust a jednoho krasavce jsem vytahl. Kologa ze svych par drbancu vytezil jednoho okyse. Pak se pod zatazenou oblouhou zacalo smrakat a sli jsme domu, alespon jsme si sahli na rybu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 v 15:08® džigit
- Datum lovu: 31.10. | Revír: Ostrava | Způsob lovu: Feeder
Při stahování fotek z výlovu jsem objevil jednu Relisovu „super“ plotici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:02® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsem se byl chvilku projít k vodě s vláčákem a dopadlo to nad očekávání – 64cm. Můj první ranní vyvláčený candát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:19® tomashr
- Datum lovu: 7.11.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Zase jsem po delší pauze vytáhl na ryby syna. A dokonce mu to šlo, vytáhl tuším čtyři kapry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. listopadu 2010 v 9:57® Piranha
- Datum lovu: včera | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Jinak vcerejsi navsteva Jizery stala docela za to.Nejdriv to vypadalo na propadak, pac se nam nejak nedarilo dobrou hodinu nic chytit a pak jsme nasli pekny misto, kde by se mohlo neco povest a taky povedlo.Par peknejch Lipanu a ja jednoho 35 za krovky.ULPA vytahl telefon a natocil si to pacholek, jak mne lipan honil po rece od brehu ke brehu, no ven se mu moc nechtelo.Od te doby pak ryby braly pekne jak na nymfu, tak i na sucho a jak Lipan tak i Pstruh a povedl se i jeden Siven.Paradni zakonceni muskovy sezony na Jizere.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:54® mira.ll
- Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Opět jsem dnes vzal pár smáčků a vyrazil k vodě.Pochytal několik menších tloušťů,jesena-(pokud se nemýlím osprey mě kdyžtak opraví
)a tři okounky. Při jednom náhozu prut ztěžknul.Vypadalo to jak vázka,ale přesto jsem přisekl.Byla to ryba a ne zrovna malá.Vůbec se se mnou nebavila.Jak se dostala k bordelu kus pode mnou,přibrzdil jsem trochu víc a 14tka vlasec povolil
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 ve 21:48® Mrakoš
- Datum lovu: 6.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem promok až na moiru, ale stálo to za to. Radost mi udělali 4 okyši a dvě štičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 ve 20:00® pipa
- Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes opět vláčka se sliderama a výsledek: jedna štička a tadle masožravá ostroretka …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 v 19:47® tomashr
- Datum lovu: 6.11.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Klasické feederování… Šlo to tak nějak divně, padalo mi nezvykle hodně ryb, ale po troše „ladění“ jsem nakonec přece jen „vydoloval“ sedm kapříků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 v 19:45® pipa
- Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší raní vláčka byla ve znamení Slideru : dvě štičky,bolen a tři fišky chyceny za tričko : cejn,amur a ostroretka …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. listopadu 2010 v 19:28® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Na necelou hodinku jsem si odkočil k vodě a jeden záběr mě velmi potěšil. Jinak rybičkáři tam seděli ráno i večer a nikdo nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:02® osprey
-
Sander> Paráda. Jsem unešen. Zítra jdu vázat mouchy.
Ale pokusím se ti vyrovnat. Mám dnes tři sta jedna okounů. Třista pidi jsem nasbíral na stoce a odnesl do řeky (na fotce jeden ze dvou kýblů) a jednoho chytil na prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. listopadu 2010 v 18:51® Sander
- Datum lovu: 5. listopadu 2010 | Revír: Bagry a egohoniči dojebaná pseudopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Tohle počasí vlajkonošům asi svědčí, docela fachčili, nejdelší ryba krásných 39cm a asi první lipan, co na té říčce rozchodil brzdu mého obstarožního reelu. Spolu s leteckou vsuvkou předvedl dokonalé představení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. listopadu 2010 v 17:23® Robur
- Datum lovu: teď | Revír: s | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem vyběhl na otočku vyvenčit psa a na smáka za 40 minutek 4 relitivěn slušní okouni + něco mně smáčka ukouslo v půlce, tipuji to stjeně na okouna. Smáček čistě přepůlený. Na to že byl nový, tak jsem na rozpacích, co to bylo za piraňu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. listopadu 2010 v 9:55® Scanix
- Datum lovu: 5.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim veleuspesnem lovu jsem s kolegou vyrazil na skok pred praci v nadeji, ze se vse bude situace opakovat. Ryby ale byly o poznani mene aktivni, kolega lapil pouze okounka a tlouste, me se zadarili 3 tlousti a 5 bolenu, nekolik ryb mi spadlo ci nedobralo a tak si za cca 1,5h lovu nestezuju.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:43® mira.ll
- Datum lovu: 4.11.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dneska to pěkně foukalo! Přesto jsem na hodinku vyrazil k vodě. Záběr přišel jen jeden -tloušť (43). I ten potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:59® K.O.D.
- Datum lovu: 28.10-1.11.2010 | Revír: Ostrov Fyn ,Dánsko | Způsob lovu: Přívlač
Krásné ryby z krásné země.Bohužel nic velkého se nepovedlo ale určitě se tam vrátíme.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:59® Scanix
- Datum lovu: 4.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Nevydrzel jsem, naladen rannim lovem jsem vylakal kolegou na reku s pocitem, ze to bude opet kousat a kousalo. Na listopad dmes celkem neuveritelny lov, zadne giga ryby se nekonaly, ale zato aktivitou a kvantitou i druhovou pestrosti se nesetrilo. Za dalsi cca 1,5h lovu uz za sera a tmy se mi povedl v poradi za sebou okoun, vice tak pul tuctu peknych tloustu, pak prisel cejnek poctive za hubu, dale se objevil candat a pred poslednim tloustem to stihl jeste bolen. Kolega, krome cejnka take poctive za hubu, bodoval srovnatelnym poctem tloustu a velikostne i lepsich. Takze vazne skvely lov, kdy jsme chvilemi meli oba rybu na prute. Zaberu bylo daleko vice, tak dvojnasobny pocet nez ulovenych ryb spadlo ci nastrahu nedobralo, coz prisuzuju hlavne dravym cejnkum. Pochybuji, ze si letos jeste takhle pekne zachytam
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:00® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsem se vydal na říčku v mém blízkém okolí.Vítr jako kráva ale i tak jsem nasadil suchou.Záběry byly docela razantní.Ven se podívalo 6 ryb ve směs tloušť a jesen.
Tento příspěvek byl editován 4.11.2010 16:01:08 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:56® Scanix
- Datum lovu: 4.11.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem rano nejak nemohl dospat, na misto prevalovani v posteli jsem vstal a s pocitem, ze to dnes pujde, vyrazil na skok k vode. A celkem to slo, behem cca 1,5h jsem pochytal 6 tloustu a 4 boleny, tak 5 ryb ztratil behem zdolavani a jednu slusnejsi rybu utrhl v pobreznim porostu. Pekne to bylo, povedl se i tlost k 50ti a bolen k 70ti, takze opravdu spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:07® bjucek
- Datum lovu: 29.-31.10. | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač
Počasí super, něco se pochytalo, byla pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:04® bjucek
- Datum lovu: 28.-31.10. | Revír: orlík | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 3. listopadu 2010 v 8:28® lewi
- Datum lovu: 2.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne jsem šel naproti rodince a vzal si s sebou proutek, po pár hodech šel na břeh tenhle fešák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. listopadu 2010 ve 20:08® osprey
- Datum lovu: 2.11.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl naházet do vody poslední zbytky feederového krmení a poslední krabičku červů. Byl to úžasný lov, všechno bylo nějaké divné, nic nefungovalo, chytil jsem jednu plotici (pravda – velkou) a mohl jsem za ni být opravdu rád.
Nakonec jsem se musel zahojit na holkách zubatých, ty mě přece jen podržely.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. listopadu 2010 v 18:48® Sander
- Datum lovu: 2. listopadu 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si podvečer zajel zamušit na bagry a egohoniči dojebanou pseudopstruhovku, ryb jsem vyžehlil asi pět, ale v celkem slušných velikostech (nejdelší vlajkonoš 37cm).
Můžu já chtít vlastně víc?
…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. listopadu 2010 v 11:35® adam
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 2. listopadu 2010 v 11:35® adam
- Datum lovu: 1.10.2010 | Revír: vah1 | Způsob lovu: Klasická položená
Mnikarska sezona je uz v plnem proudu,neni nic lepsiho nez kdyz berou mnici a je vecer 12C. Dokonce musim rict ze se zacatek sezoni velice vydaril, predevcirem jsme s kamaradem chytli 7mniku,nej jen 45cm. vcera jsem chytl 6mniku,kamarad 0,nej 50cm, Nevim jesli se mi to jese nekdy podari zopakovat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. listopadu 2010 ve 21:17® Padis
- Datum lovu: 28-29.10 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu jsem vyrazil k vodě.Počasí pěkné ryby aktivní prostě fajn dny u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. října 2010 ve 23:50® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Muškaření
Nasadili se duháci, takže je všude lidí jak hnoje. Naštěstí ryby nejdou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.