Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. října 2010 v 8:50® shorty
- Datum lovu: 27.10.2010 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
sem tam to ťuklo a nic ale jinak bylo krásně a dokonce svítilo sluníčko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. října 2010 ve 21:10® bjucek
- Datum lovu: 26.10.10 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder
Včera po práci 3hod feedru, chyceni 3 násaďáci okolo 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. října 2010 v 18:37® Kazan
- Datum lovu: 27.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Bylo tam hezky, jen těm okounům to moc nešlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. října 2010 ve 14:45® BlueShark
- Datum lovu: 26.10.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná
Jinak dnes jsem šel konečně na ryby s plavačkou. Úspěch střídal úspěch, vůbec to nebralo, taková trma vrma, asi už jsem levej. Vše na rohlík no a pak buch a boj jiný než od tlouště a na břehu moje první ostrá na plavajdu na housku. Světe div se, krasavice 47cm
Tento příspěvek byl editován 26.10.2010 14:46:09 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. října 2010 ve 13:02® Kazan
- Datum lovu: 26.10.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dvě hoďky na Lužnici, ať jsem se hnul kam jsem se hnul, všude mě doprovázeli okounci dlaňové velikosti, + jedna štička a jeden úkus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. října 2010 ve 21:58® džigit
- Revír: Ostrava-centrum
jeden kamarádův
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. října 2010 v 16:59® mira.ll
- Datum lovu: 25.10.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Při procházce bez ženy a bez děcka
tloušť 42 cm a potočák 38 cm v mimopstruhovce kde bych ho nečekal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. října 2010 v 8:06® zelenáč
- Datum lovu: 24.10.2010 | Revír: Opava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Při procházce s ženou a dítětem v kočárku tloušť 50 cm. Při odpolední procházce už jen s dítětem – duhák 34 cm v mimopstruhovce kde bych ho nečekal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 ve 23:01® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se pokusil o nemožné a chtěl chytit něco zubatého.Vtom tichu u vody, by ale to zdolávání a šplouchání ryb rušilo tu podzimní atmosféru. Tak jsem nakonec zvolil ekologický přístup, no prostě zero.
Ono i projít si po břehu ten kilometr po pěkně posekané trávě a podrbat Ajdu za uchem za dobře vyhrabanou díru, to taky nejni marný …Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 ve 21:49® osprey
- Datum lovu: 24.10. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dnes překonal. Odvláčel jsem asi 9 hodin v kuse ověšen třemi pruty a dvěma foťáky na menší privátní vodě s výskytem velkých štik. Ale takové … jako dneska jsem už dlouho nechytil. Kdybych to odházel na zahradě, nachytal bych stejně a utrhal míň
Až budu někde psát o tom, jak se mají chytat štiky, nečtěte to, jsou to jen plky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 ve 21:37® Mrakoš
- Datum lovu: 24. října 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska byly rybky trošku aktivnější protože bylo tepleji. Na přehradě jsem zahák bolena 50cm na twistra a okounka na salmo thrill.
Fotka je ze včerejška, to byl bolínek na thrilla (prapodivně za hlavu) a okoun na executora.
Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 21:39:55 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 ve 21:35® džigit
- Datum lovu: 24.10.2010 | Revír: ostrava-centrum | Způsob lovu: Feeder
po delší době feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 19:12® Sander
- Datum lovu: 24. října 2010
No co, malej, vyžehlit sedmdesátku hned při první letošní vycházce by bylo fakt snobský.
Určitě by ještě nějaký vzal, ale za necelou půlhodinu lovu jsem prohrál boj s chutí na koprovku se sedmi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 19:02® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Morava 19 | Způsob lovu: Přívlač
S Bohušem jsme vyrazili na výlet. Chtěli jsme vytasit konečně nějakou štiku, ale nepodařilo se. Rybám se vůbec nechtělo, dnešní souboj skončil bez bodu!
Ale řeka opravdu pěkná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 17:33® mira.ll
- Datum lovu: 24.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět se smáčky chyceno několik okounů,tři štičí mimina a asi deset tloušťů velikostně kolem 30ti cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 16:50® Šnek
-
Tak dnešní muškařinka na pstruhovce,v počasí kdy by ani psa nevyhnal se vcelku povedla z cca.20 záběrů se ven podívalo 6 lipanů a 2 potočáci ztoho 3 přes 30 cm.Jen škoda toho silného větru a téměř celou 2 hodinovou vycházku mě provázelo mrholení a z části i déšť…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 16:44® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní muškařinka byla taková ospalá, ale dejme tomu že to trochu šlo. Nejvíc mně potěšil duhák 42 a ven se podívalo 8 Lipanů.Ten duhák na 0,12ku návazec byl docela mazec, kor když si to namířil po proudu v peřejích
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 15:40® Sander
- Datum lovu: 24. října 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Vylil jsem vodu z lodi a zahrál si na vodáka s cílem vyžehlit okouna. Jenže byl docela silný proud a vítr, každou chvíli mě to zaneslo do roští, takže to by ten okoun musel bejt blbej nebo mladej aby mi vzal. A takový tu bohužel nevedem.
Jen na jediném místě jsem si dal záležet a vyžehlil jedinou rybu krátké vycházky. 50cm.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 v 15:32® kubas
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 24. října 2010 v 15:30® kubas
- Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: Sokolnice rybník Balaton | Způsob lovu: Přívlač
Po zralé úvaze, kam vyrazit na duháky, jsme se s kamarádem rozhodli pro méně známý rybník u Sokolnic. Rybník měl být dobře zarybněn a hlavně nějakým tím větším pstruhem, což se i v průběhu dne potvdilo(největší pstruzi měli mít od 55cm až po 75cm.) Jako snad skoro jediní vláčkaři(plavačkáři tahali jednoho za druhým) jsme nachytali cca 25 pstruhů duhových a 2 siveny. Pstruzi se převážně pohybovali mezi 35–45cm , měli jsme štěstí a každý jsme si chytli jednoho většího. Kamarádovi se podařil úctyhodný 64cm dlouhý duhák, mě zabral o trochu menší, ale i 55cm potěšilo. Osobák jsme si každý zvedli hned několikrát v průběhu dne. Pěkně jsme si zachytali. Nejúspěšnější nástraha byla nymfička od Berkley snad ve všech barvách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. října 2010 ve 12:03® pipa
- Datum lovu: pátek | Revír: Výlov Habrovického rybníku
Tak sem hodím aspon něco z pátečního výlovu u nás na Habráku: naše trio v akci a pak ze mě v sobotních novinách udělali celebritu …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. října 2010 ve 20:45® mira.ll
-
Dneska jsme s dcerou ulovili bezmála 80 okounů ,bohužel jen dlaňáky. Ani když jsem smáčka vyměnil za většího, záběr od větší ryby nepřišel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. října 2010 v 19:43® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Na necelé dvě hodiny jsem se dostal k vodě, ale počasí přálo a ryby reagovaly. Dnes celkem 3 záběry, proměněný jen jeden – candát 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. října 2010 v 18:27® Scanix
- Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po cca tydni opet na chvilku u vody. Bylo tam pekne, az na ty kvanta listi ve vode. Za vice jak 2h lovu jsem premluvil nekolik tloustu ke zbrklym zaberum, 2 mensi zustali na hacku. Pote jsem pridal jeste bolena a jeden podobny mi spadl. Voda je uz pekne ledova, v dejchacich jsem dlouho nevydrzel, podcenil jsem teple ponozky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. října 2010 v 17:52® Raf
- Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: Hostivařská přehrada
Byl jsem se chvíli podívat poprvé v životě na výlovu svazovky. Největší ryby, co jsem viděl byl tolstoj 41 kg a sumec 80,5 kg. Tolstolobců tolik, že se to tam prý bude po napuštění přejmenovávat na Tolstojská přehrada
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. října 2010 v 15:09® Noodling
- Datum lovu: 23.10. 2010 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Klasická položená
Návrat do království velkých línů skončil happy endem.
Tento příspěvek byl editován 23.10.2010 15:10:38 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. října 2010 v 16:43® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni mraziva muska na Labi byl pardni.Prisel jsem na flek a asi po padesatym okounovi uz mne to nebavilo a mrzly mi nohy, tak jsem sel courat a behem couracky prisli bolínci a prumerni tlousti.Docela mne prekvapila i plotice cca 25 na luru regulerne za tlamku.Horsi foto ( zmrzly pracky
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. října 2010 v 10:50® frenki
- Datum lovu: víkend | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Muškaření
ryby nebraly, ale i tak bylo pěkně:)
Tento příspěvek byl editován 21.10.2010 10:51:39 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. října 2010 ve 23:30® oli
- Datum lovu: 16.10 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina
Tůča
Tento příspěvek byl editován 20.10.2010 23:34:51 uživatelem oli.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. října 2010 ve 23:22® oli
- Datum lovu: 16.10 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.