Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. října 2010 v 8:50® shorty
shorty
Datum lovu: 27.10.2010 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená

sem tam to ťuklo a nic ale jinak bylo krásně a dokonce svítilo sluníčko

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38589.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38590.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38591.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38592.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 27. října 2010 ve 21:10® bjucek
    bjucek
    Datum lovu: 26.10.10 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder

Včera po práci 3hod feedru, chyceni 3 násaďáci okolo 50.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38588.jpg
      Středa 27. října 2010 v 18:37® Kazan
      Datum lovu: 27.10.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Bylo tam hezky, jen těm okounům to moc nešlo

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38587.jpg
        Úterý 26. října 2010 ve 14:45® BlueShark
        BlueShark
        Datum lovu: 26.10.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná

Jinak dnes jsem šel konečně na ryby s plavačkou. Úspěch střídal úspěch, vůbec to nebralo, taková trma vrma, asi už jsem levej. Vše na rohlík no a pak buch a boj jiný než od tlouště a na břehu moje první ostrá na plavajdu na housku. Světe div se, krasavice 47cm

Tento příspěvek byl editován 26.10.2010 14:46:09 uživatelem BlueShark.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38582.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38583.jpg
          Úterý 26. října 2010 ve 13:02® Kazan
          Datum lovu: 26.10.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hoďky na Lužnici, ať jsem se hnul kam jsem se hnul, všude mě doprovázeli okounci dlaňové velikosti, + jedna štička a jeden úkus.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38579.jpg
            Pondělí 25. října 2010 ve 21:58® džigit
            Revír: Ostrava-centrum

jeden kamarádův

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38575.jpg
              Pondělí 25. října 2010 v 16:59® mira.ll
              mira.ll
              Datum lovu: 25.10.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Při procházce bez ženy a bez děcka ;-) tloušť 42 cm a potočák 38 cm v mimopstruhovce kde bych ho nečekal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38567.jpg
                Pondělí 25. října 2010 v 8:06® zelenáč
                zelenáč
                Datum lovu: 24.10.2010 | Revír: Opava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Při procházce s ženou a dítětem v kočárku tloušť 50 cm. Při odpolední procházce už jen s dítětem – duhák 34 cm v mimopstruhovce kde bych ho nečekal.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38558.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38559.jpg
                  Neděle 24. října 2010 ve 23:01® hecht
                  hecht
                  Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se pokusil o nemožné a chtěl chytit něco zubatého.Vtom tichu u vody, by ale to zdolávání a šplouchání ryb rušilo tu podzimní atmosféru. Tak jsem nakonec zvolil ekologický přístup, no prostě zero.
                  Ono i projít si po břehu ten kilometr po pěkně posekané trávě a podrbat Ajdu za uchem za dobře vyhrabanou díru, to taky nejni marný …

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38555.jpg
                    Neděle 24. října 2010 ve 21:49® osprey
                    osprey
                    Datum lovu: 24.10. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes překonal. Odvláčel jsem asi 9 hodin v kuse ověšen třemi pruty a dvěma foťáky na menší privátní vodě s výskytem velkých štik. Ale takové … jako dneska jsem už dlouho nechytil. Kdybych to odházel na zahradě, nachytal bych stejně a utrhal míň:-))

Až budu někde psát o tom, jak se mají chytat štiky, nečtěte to, jsou to jen plky:-D

Neděle 24. října 2010 ve 21:37® Mrakoš
                      Datum lovu: 24. října 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska byly rybky trošku aktivnější protože bylo tepleji. Na přehradě jsem zahák bolena 50cm na twistra a okounka na salmo thrill.

Fotka je ze včerejška, to byl bolínek na thrilla (prapodivně za hlavu) a okoun na executora.

Tento příspěvek byl editován 24.10.2010 21:39:55 uživatelem Mrakoš.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38552.jpg
                        Neděle 24. října 2010 ve 21:35® džigit
                        Datum lovu: 24.10.2010 | Revír: ostrava-centrum | Způsob lovu: Feeder

po delší době feeder :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38551.jpg
                          Neděle 24. října 2010 v 19:12® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 24. října 2010

No co, malej, vyžehlit sedmdesátku hned při první letošní vycházce by bylo fakt snobský.
                          :-D

Určitě by ještě nějaký vzal, ale za necelou půlhodinu lovu jsem prohrál boj s chutí na koprovku se sedmi…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38549.jpg
                            Neděle 24. října 2010 v 19:02® Holajz2
                            Datum lovu: dnes | Revír: Morava 19 | Způsob lovu: Přívlač

S Bohušem jsme vyrazili na výlet. Chtěli jsme vytasit konečně nějakou štiku, ale nepodařilo se. Rybám se vůbec nechtělo, dnešní souboj skončil bez bodu! :-(( Ale řeka opravdu pěkná.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38546.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38547.jpg
                              Neděle 24. října 2010 v 17:33® mira.ll
                              mira.ll
                              Datum lovu: 24.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět se smáčky chyceno několik okounů,tři štičí mimina a asi deset tloušťů velikostně kolem 30ti cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38544.jpg
                                Neděle 24. října 2010 v 16:50® Šnek

Tak dnešní muškařinka na pstruhovce,v počasí kdy by ani psa nevyhnal se vcelku povedla z cca.20 záběrů se ven podívalo 6 lipanů a 2 potočáci ztoho 3 přes 30 cm.Jen škoda toho silného větru a téměř celou 2 hodinovou vycházku mě provázelo mrholení a z části i déšť…

Neděle 24. října 2010 v 16:44® Piranha
                                  Piranha
                                  Datum lovu: Dnes | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní muškařinka byla taková ospalá, ale dejme tomu že to trochu šlo. Nejvíc mně potěšil duhák 42 a ven se podívalo 8 Lipanů.Ten duhák na 0,12ku návazec byl docela mazec, kor když si to namířil po proudu v peřejích :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38541.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38543.jpg
                                    Neděle 24. října 2010 v 15:40® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 24. října 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Vylil jsem vodu z lodi a zahrál si na vodáka s cílem vyžehlit okouna. Jenže byl docela silný proud a vítr, každou chvíli mě to zaneslo do roští, takže to by ten okoun musel bejt blbej nebo mladej aby mi vzal. A takový tu bohužel nevedem.
                                    Jen na jediném místě jsem si dal záležet a vyžehlil jedinou rybu krátké vycházky. 50cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38534.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38535.jpg
                                      Neděle 24. října 2010 v 15:32® kubas
                                      kubas
                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38531.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38533.jpg
                                        Neděle 24. října 2010 v 15:30® kubas
                                        kubas
                                        Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: Sokolnice rybník Balaton | Způsob lovu: Přívlač

Po zralé úvaze, kam vyrazit na duháky, jsme se s kamarádem rozhodli pro méně známý rybník u Sokolnic. Rybník měl být dobře zarybněn a hlavně nějakým tím větším pstruhem, což se i v průběhu dne potvdilo(největší pstruzi měli mít od 55cm až po 75cm.) Jako snad skoro jediní vláčkaři(plavačkáři tahali jednoho za druhým) jsme nachytali cca 25 pstruhů duhových a 2 siveny. Pstruzi se převážně pohybovali mezi 35–45cm , měli jsme štěstí a každý jsme si chytli jednoho většího. Kamarádovi se podařil úctyhodný 64cm dlouhý duhák, mě zabral o trochu menší, ale i 55cm potěšilo. Osobák jsme si každý zvedli hned několikrát v průběhu dne. Pěkně jsme si zachytali. Nejúspěšnější nástraha byla nymfička od Berkley snad ve všech barvách.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38530.jpg
                                          Neděle 24. října 2010 ve 12:03® pipa
                                          pipa
                                          Datum lovu: pátek | Revír: Výlov Habrovického rybníku

Tak sem hodím aspon něco z pátečního výlovu u nás na Habráku: naše trio v akci a pak ze mě v sobotních novinách udělali celebritu … :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38524.jpg
                                            Sobota 23. října 2010 ve 20:45® mira.ll
                                            mira.ll

Dneska jsme s dcerou ulovili bezmála 80 okounů ,bohužel jen dlaňáky. Ani když jsem smáčka vyměnil za většího, záběr od větší ryby nepřišel.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38515.jpg
                                              Sobota 23. října 2010 v 19:43® Holajz2
                                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Na necelé dvě hodiny jsem se dostal k vodě, ale počasí přálo a ryby reagovaly. Dnes celkem 3 záběry, proměněný jen jeden – candát 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38513.jpg
                                                Sobota 23. října 2010 v 18:27® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po cca tydni opet na chvilku u vody. Bylo tam pekne, az na ty kvanta listi ve vode. Za vice jak 2h lovu jsem premluvil nekolik tloustu ke zbrklym zaberum, 2 mensi zustali na hacku. Pote jsem pridal jeste bolena a jeden podobny mi spadl. Voda je uz pekne ledova, v dejchacich jsem dlouho nevydrzel, podcenil jsem teple ponozky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38508.jpg
                                                  Sobota 23. října 2010 v 17:52® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: 23.10.2010 | Revír: Hostivařská přehrada

Byl jsem se chvíli podívat poprvé v životě na výlovu svazovky. Největší ryby, co jsem viděl byl tolstoj 41 kg a sumec 80,5 kg. Tolstolobců tolik, že se to tam prý bude po napuštění přejmenovávat na Tolstojská přehrada :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38507.jpg
                                                    Sobota 23. října 2010 v 15:09® Noodling
                                                    Noodling
                                                    Datum lovu: 23.10. 2010 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Klasická položená

Návrat do království velkých línů skončil happy endem.

Tento příspěvek byl editován 23.10.2010 15:10:38 uživatelem Noodling.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38503.jpg
                                                      Pátek 22. října 2010 v 16:43® Piranha
                                                      Piranha
                                                      Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dnesni mraziva muska na Labi byl pardni.Prisel jsem na flek a asi po padesatym okounovi uz mne to nebavilo a mrzly mi nohy, tak jsem sel courat a behem couracky prisli bolínci a prumerni tlousti.Docela mne prekvapila i plotice cca 25 na luru regulerne za tlamku.Horsi foto ( zmrzly pracky :-) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38494.jpg
                                                        Čtvrtek 21. října 2010 v 10:50® frenki
                                                        frenki
                                                        Datum lovu: víkend | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Muškaření

ryby nebraly, ale i tak bylo pěkně:)

Tento příspěvek byl editován 21.10.2010 10:51:39 uživatelem frenki.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38480.jpg
                                                          Středa 20. října 2010 ve 23:30® oli
                                                          Datum lovu: 16.10 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina

Tůča

Tento příspěvek byl editován 20.10.2010 23:34:51 uživatelem oli.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38479.jpg
                                                            Středa 20. října 2010 ve 23:22® oli
                                                            Datum lovu: 16.10 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38477.jpg