Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. října 2010 ve 22:12® matx
- Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní ráno dopadlo celkem fajn. Sice jen 1 záběr ale byla s toho štika cca 50cm, která byla pokousaná asi od větší kolegyně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 ve 20:55® shimaco
- Datum lovu: 10.10.10 | Revír: labe | Způsob lovu: Feeder
Dnešní nádherný her strávený s „rybářskými adepty“.Já jako vždy nějakou drobotinu a syn samozřejmě zase něco extra.Než jsme sundali raka z háčku už se vrhal na krmení.:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 ve 20:36® Losfedos
- Datum lovu: 9.10 | Revír: Rokytna | Způsob lovu: Přívlač
vcerejsi paradni rano,neco se i chytlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 ve 20:24® bjucek
- Datum lovu: 9.-10.10. | Revír: 481501 | Způsob lovu: Přívlač
3 víkendy na orliku, kdybych nevláčel tak jsem téměř nic nechytil. Hodně promarněných záběrů, několik ryb popadalo jelikož jsem vemeno a neumim ani vláčet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 ve 20:15® bjucek
- Datum lovu: 1.-2.10. | Revír: 481501 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. října 2010 ve 20:09® bjucek
- Datum lovu: 25.-28.9. | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. října 2010 v 19:58profil byl smazán
- Datum lovu: 10.10. | Revír: doubrava | Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhé době v ruce plavačkový proutek a k tomu kdyblík rousnic. Nespočet okounků, jeden lín(překvapil) a malý kapřík, divil jsem se ale že řeka plná tloušťů dnes nevydala ani jednoho(ani mini velikost) asi na ně nebyl den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 19:22® Barynka
- Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: Morava 2000 | Způsob lovu: Feeder
Dneska feedrovačka na Moravě. Dost slabá aktivita ryb. Chytala jsem na kukuřice, červy a rousnice. Od zera mě zachránila tahle královna proudu (60 cm). Pěkně zabojovala:)) Počasí krásnýý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 19:20® mira.ll
- Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní lov celkem ušel, lapil jsem tlouště,čtyři okyše a jednu šedesátku kudlu. Další mi ucvakla smáka, a ještě jedna menší se setřepala.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2010 19:21:20 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 18:51® džigit
-
Dnešní úlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 18:34® inspo
- Datum lovu: 10.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po více než dvou měsících opět u vody. Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal, tedy bezrybka, ale bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 17:48® Scanix
- Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si privstal a vyrazil s kolegou M… na ranni lov. Mlha byla husta stejne tak jako zima, uz, uz jsem se tesil, az se vyklube slunce a doda mi zivot do prstu a vubec. Kolegovi se povedli 3 boleni, ja jich z vody vytahl 5ks, 1 okyse, 1 candatka a jako tresnicku na dortu pekneho tlouste. Celkove to byl prijemny lov, i kdyz to nebylo o velkem poctu ryb ani velkych rybach.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 v 17:12® olda
- Datum lovu: 10.10.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač
Jeden krasavec 33cm zbytek průměr labský,tedy ten co bere mně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. října 2010 ve 12:15® Srneček
- Datum lovu: 9.10 | Revír: R4 | Způsob lovu: Přívlač
Kromě jediný kudličky a mraky lupenů vůbec nic.Moc kousat nechtěli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. října 2010 ve 22:04® Scanix
- Datum lovu: 9.10.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Sice jsem dnes lapil tri boldy, ale ty ryby byly opravdu vydrene. Po cca 2h pres poledne jsem vyrazil jeste vecer na setmeni a mel dokonce na prute sumika, nic velkeho, ale stejne se vypnul. Celkem mi dnes spadlo 5 ryb a tak stejny pocet zaberu jsem nezuzitkoval. Kdyz k tomu pridam tri urvane woblery, nevidim to jak super den, ale mohlo to byt jeste horsi
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 22:05:14 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. října 2010 ve 21:57® spike
- Datum lovu: 9.10.2010 | Způsob lovu: Plavaná
Letošní poslední pokus o lína. Lín se sice nepovedl ale chytl jsem dva okouny(nej. 28cm) a večer jeden pěkný perlín.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 21:59:08 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. října 2010 ve 20:24® Kazan
- Datum lovu: 9.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne pstruhovka,na mouchu pochytáni jen okounci dlaňové velikosti, odpoledne mimopstruhovka s cílem chytit nějaké tlouště přes 40. Bohužel skončil jsem na zhruba 30ti centimetrových, do toho sem tam nějaký okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. října 2010 v 16:29® olda
- Datum lovu: 9.10.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi na vláčku vcelku dařilo,2× bolen 55cm a potočák 64 cm,krásná práce, potok vyskočil skoro metr nad hladinu.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:30:38 uživatelem olda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. října 2010 ve 14:59® shorty
- Datum lovu: 9.10. | Revír: Seník | Způsob lovu: Klasická položená
dneska to celkem šlo, mraky záběrů a 2× kapřík, cestou domu dva košíky hub
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 ve 20:32® Tycoon
- Datum lovu: 7.-8.10. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Moc se mi nedařilo.První den jsem dost záběru ale využil jsem jen jeden z kterého se vyklubala plotice a když sem si pro ni šel tak sem zahučel do bahna naštěstí to odnesla jen bota.Druhý den jen jeden okounek a zase pár nedobraných záběrů. A okolo vody spousta bordelu dokonce i kopírka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 ve 20:31® spike
-
Po škole jsme s dejwíkem vyrazili s feederama na kapříky. Na břeh jsem dostal 8 násaďáků, jednoho cejna. Něco popadalo ale nejvíc mě mrzelo když jsem kolem 18 hodiny zasekl opatrný záběr a na druhém konci se vzpírala hodně slušná ryba, která uháněla na volnou vodu a pak se vypla. Jinak po dlouhé době jsem měl u vody kontrolu RS.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 20:32:14 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 v 16:20® shorty
- Datum lovu: 7.10. | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
neberou, neberou.....asi to neumím
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 ve 12:57® Srneček
- Způsob lovu: Přívlač
Nu což.I to se stává
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 v 10:30® Bigpista
- Datum lovu: 07.10.2010 | Revír: Vltava 5 - Praha Libeň | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme s kamarádem soutěžili o to, kdo chytí první, největší a nejvíce ryb. Kamarád vyhrál všechny kategorie. Viz foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. října 2010 v 0:28® osprey
- Datum lovu: 5.10. 2010 | Revír: sádky | Způsob lovu: Přívlač
Při přípravě jednoho z budoucích článků mi bylo dovoleno ulovit a vyfotografovat tuto u nás již vzácnou rybu.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 00:29:02 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. října 2010 ve 21:47® Mojchy
- Datum lovu: 5.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Nejdřív pár kapříků na položenou a nakonec Candoš kterej potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. října 2010 ve 21:10® Janaowen
- Datum lovu: 5.6.2010 | Revír: Slaný | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj všichni rybáři,tak dneska jsem po dlouhé době vyrazila k vodě,těšila jsem se na úlovky,ale asi vymřely všechny jiné ryby,než cejni
zkoušela jsem všechno,žížaly,boili,foukačky,housky,no a kdo si myslíte,že mi to spapal?no přece cejn
,takže.když mi sezobnul i boili,tak jsem to zabalila a šla domů
,doufám,že příště připlave i nějaká jiná rybička,všem přeju krásné úlovky.Jana
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. října 2010 ve 21:00® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes konečně první podzimní kandidát – 62cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. října 2010 ve 20:17® Kazan
- Datum lovu: 5.10.2010 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka na stojáku, pochytáno docela dost rybek různých druhů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. října 2010 ve 20:02® 1Mara
- Datum lovu: Dnes | Revír: Tajný | Způsob lovu: Sumcařina
Tak já se letos k těm pruhounům nedostanu
Nejdou a nejdou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.