Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. října 2010 v 19:54® MatesKGB
MatesKGB
Datum lovu: 5.10.10 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes slabota, vytáhnul jsem štiku 30cm a svoji třpytku kterou jsem tam včera urval. Jinak tři větší štiky se setřepaly:-((

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 5. října 2010 v 11:23® oli
    Datum lovu: 2.10 | Revír: ještě tam jsou

parťákův 13.3kg a 10kg

Tento příspěvek byl editován 5.10.2010 11:24:52 uživatelem oli.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38162.jpg
      Pondělí 4. října 2010 v 19:13® MatesKGB
      MatesKGB
      Datum lovu: 4.10.10 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes za večer jedna větší štika cca 55cm a 3 kolem 25 – 30cm a dvě upadený u břehu. Celkem dobrá chytačka když vezmu v potaz dobu lovu 90 minut. Fotky jsou na prd, foceno z mobilu…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38157.jpg
        Pondělí 4. října 2010 v 18:51® Libor
        Libor
        Datum lovu: léto | Způsob lovu: Přívlač

Taky sem dám české fousky, ten menší bude asi tak o metr menší než ten od ospreye, ale když si pomyslím že stejně velký ukousl málem mému kamarádovi ruku v rameni, jsem s takovou rybou spokojen. Wobllery netajím, stejně tyto modely nikdo nepozná. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38153.jpg
          Neděle 3. října 2010 ve 21:54® MatesKGB
          MatesKGB
          Datum lovu: 2.10. | Revír: pískovna | Způsob lovu: Přívlač

za 6h přívlače štika 73cm…candáti se mi stále vyhýbají:-(( jinak po deštích se vylila morava na pole a vznikl z toho pěkný vodopád v poli:-D D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38144.jpg
            Neděle 3. října 2010 ve 21:24® mira.ll
            mira.ll
            Datum lovu: 2.10.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem přemluvil dva tlouště a okouna, ale dneska ani šupinu :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38139.jpg
              Neděle 3. října 2010 ve 21:20® Char
              Char
              Datum lovu: 2.-3.10.2010 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

Víkendová okounovláčka se potýmala s menšímy problémy někde mezi lodí a prutem, něco se povedlo a něco vůbec, pár ostnatců se podívalo z vody a někteří raději vystoupili cestou, chytalo se od hladiny až po dno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38138.jpg
                Neděle 3. října 2010 ve 20:47® matx
                matx
                Datum lovu: 3.10.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se dostal na hodku k vodě. Hned první hod a přišel jsem o woblera. A ryba opět žádná. No nic aspoň jsem byl na čerstvém vzduchu a třeba příště to bude ta vytoužená metrovka.:)

Neděle 3. října 2010 ve 20:11® osprey
                  osprey
                  Datum lovu: léto | Způsob lovu: Přívlač

Tak léto je definitivně pryč a je na čase bilancovat. Chtěl jsem chytit nějakou RYBU a povedla se (už v červenci). Dík radám kamarádů, kterým jsem za mnohé zavázán.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38134.jpg
                    Neděle 3. října 2010 v 19:42® Holajz2
                    Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Plavaná

S Bohušem jsme dnes zkusili nachytat pár okounů a docela se to povedlo. Skóre 23:21 mluví za vše. Jen s tou velikostí to bylo trochu na štíru…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38133.jpg
                      Neděle 3. října 2010 v 19:41® Padis
                      Padis
                      Datum lovu: 3.10.2010 | Revír: slepé rameno | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno na chvilku u vody.Chyceno několik okounů a 2 štičky cca 50 cm.

Neděle 3. října 2010 v 19:34® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 3.10.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsim zeru na velke vode jsem dnes neplanovite vyrazil cca na 1,5h na reku, povedlo 5 peknych boldu a 1 okys. Jednoho 70tnika jsem poznal, ze jsem jej lapil cca pred tydnem na miste pobliz podle zlomeneho ocasniho paprsku. Celkem prijemeny lov.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38130.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38131.jpg
                          Neděle 3. října 2010 v 9:39® Raf
                          Raf
                          Datum lovu: 24.9.-2.10.2010 | Revír: Pád

Podzimní italská výprava by se opět asi dala označit za úspěšnou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38104.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38105.jpg
                            Neděle 3. října 2010 v 9:38® Piranha
                            Piranha
                            Datum lovu: včera | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Muškaření

Vcerejsi toulky za podzimnimi okouny nedopadla kdo vi jak, ale ani ne nejhur.Tedy alespon pro mne.IN se ukazalo muskareni s lurou oproti vlaceni. Chytalo se z lode.

Tento příspěvek byl editován 3.10.2010 09:39:31 uživatelem Piranha.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38107.jpg
                              Sobota 2. října 2010 v 15:52® sethy
                              sethy
                              Způsob lovu: Přívlač

Šlo to :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38082.jpg
                                Pátek 1. října 2010 ve 22:51® hecht
                                hecht
                                Datum lovu: dnes | Revír: za devatero řekama a devatero horama | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem využil chvilku času po práci a prvně si nahodil na jedné krásné české řece. Na prvím fleku jsem byl rybám neškodný skoro hodinu jsem stál v řece a okolo to zbíralo jako o život, jeden lipan po 45 ninutách byl jako vysvobození. Změna místa, flek jako z učebnice o lipanech. Delší návazec menší moucha a stal se zázrak, během hodiny asi 15 lipanů a nějaká ta bílá droboť. Byl jsem jako očarován, sám rybář v krásné čisté řece. Už chybělo jen trochu toho slunce a nemělo to chybu.Fotkama z mobilu jsem se neobtěžoval, foťák byl doma. Dnes navečer jsem nahlédl do lipanového ráje …

Pátek 1. října 2010 ve 21:40® kety.vydra
                                  kety.vydra
                                  Datum lovu: Dnes | Revír: Severomoravská MP | Způsob lovu: Přívlač
                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38069.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38071.jpg
                                    Pátek 1. října 2010 ve 20:01® Tycoon
                                    Datum lovu: 1.10. | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhý době jsem povodil vodou rotačku vel. 1.A vysledek jsou 4 štičky (30–45 cm) a dvě mi spadli a nakonec ještě mini okounek.

Tento příspěvek byl editován 1.10.2010 20:02:26 uživatelem Tycoon.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38068.jpg
                                      Pátek 1. října 2010 v 17:20® Kazan
                                      Datum lovu: 1.10.2010 | Způsob lovu: Muškaření

Trocha odpoledního muškaření na zvedlém potoce, pochytáno asi deset okounků.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38065.jpg
                                        Pátek 1. října 2010 v 0:56® hecht
                                        hecht
                                        Datum lovu: 30.9.2010 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem po shit dnu a 300 km musel na chvilku k vodě. Za podvečerní 40ti minutovku pár proudníků a dva lipani. Bohužel zase jen mobilní foto. Na to že mi to tam těsně přede mnou zdupal jeden mladší kolega to byl úspěch.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38064.jpg
                                          Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:01® klizak
                                          klizak
                                          Datum lovu: 28.9.2010 | Revír: Labe11-12 | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o okouna, vlasec 0,20, rotačka č 2. Okoun nevyšel, ale měl jsem 1/2 hodiny co dělat :-)) )). 141cm

Tento příspěvek byl editován 30.9.2010 21:01:51 uživatelem klizak.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38060.jpg
                                            Čtvrtek 30. září 2010 v 19:28® bajox
                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Krásná chytačka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38048.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38049.jpg
                                              Středa 29. září 2010 ve 23:19® czechcarp
                                              czechcarp
                                              Datum lovu: 24.9 | Revír: voda | Způsob lovu: Kaprařina

Chytáno na Tandem baits. Za 8 hodin lovu 2 kapři. 68cm a 83cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38045.jpg
                                                Středa 29. září 2010 ve 12:50® Bigpista
                                                Bigpista

Tak jsem prožil krásných 14 dní na Lipně. Ryby moc nebraly, ale stejně to byl balzám na duši.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38022.jpg
                                                  Středa 29. září 2010 v 10:09® bajox
                                                  Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o štiku,Jedna mi to nedobrala,jinak to bylo trápení.Nakonec moc potěšil,aspoň candátek

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38018.jpg
                                                    Úterý 28. září 2010 ve 20:25® Holajz2
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Krásné | Způsob lovu: Přívlač

Navečer jsme s Bohušem ještě zkusili poškádlit candoše, ale ti vůbec nespolupracovali.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38015.jpg
                                                      Úterý 28. září 2010 v 19:38® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 28.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne se pocasi u nas krapet umoudrilo, tak jsem obesel v rychlosti jedno nadjezi, ve snaze najit nejakou zubatou, po hodinove prochazce jsem nemel jediny kontakt, to me krapet vydesilo, zasel jsem tedy jeste na chvili do proudu a tam jsem nejprve vymodlil tlouste, ktery jsem bral ze bude asi dustojnou teckou dnesniho lovu, ale pro jistotu jsem pridal jeste par hodu a povedli se jeste dva boleni, treti, fakt pekny, se mi vypnul. Posledni rybou byla stika, kterou bych v tam frekventovanem miste plne lovcu uz necekal. Ackoliv mela wobler dost hluboko, povedla se mi osvobodit celkem bez uhony a v klidu odplavala ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38013.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38014.jpg
                                                        Úterý 28. září 2010 v 15:07® sethy
                                                        sethy
                                                        Datum lovu: 28.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač

To počasí, to je hnus velebnosti…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img38010.jpg
                                                          Úterý 28. září 2010 v 15:03® Holajz2
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená

Přes nepřízeň počasí jsme se strýcem vyrazili, ale raděj jsme měli zůstat doma. Od 7 do 11 hod. ani ťuk a tak se zrodila plichta 0:0. Navíc všechno mokrý, ruce zkřehlý, máme na co vzpomínat…

Pondělí 27. září 2010 v 19:46® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 27.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem k vode dorazil planovite v prsackach na zachrannou akci SSR9 SSH, ktery tam od vcerejska cekal. Prisel jsem k mistu, kde jsem si uvazal na vlasec petku a zatezkal kamenem. Po ohledani mista jsem zjistil, ze tu uz nekdo vlacel a vlasec prerval, super, nasadil jsem proto SR7 ve snaze, ze vyoram vlasec ze dna…vyoral jsem 3 boleny, fakt mazec, docela pekny ryby…kdyz uz jsem to vzdal, tak jsem vytahl jakysi chuchvalec ras na vlasci a hle, uvnitr muj wobler. Pridal jsem jeste tlouste a spokojene sel po hodce domu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37999.jpg