Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. září 2010 ve 13:35® HaD
- Datum lovu: 18.9.2010 | Revír: Chýnov | Způsob lovu: Přívlač
Já tedy ještě k těm závodů doplním foto ryby, která mě mimořádně potěšila. Na vlasec 0,12 mm, ultralight 1–3g a růžovou nymfu se mi podařil takovýýýhle candát. Délku nevím – neměřen – odhadem mezi 63–68 cm.
Napřed jsem byl přesvědčen, že je to podseklý kapr a měl jsem během prvních minut párkrát myšlenku, že ho raději utrhnu, abych neztrácel čas. Chuť rybu alespoň vidět však zvítězil a když se asi po 5 minutách objevil, podlomily se mi málem kolena
Dopadlo to dobře
foto: organizátor závodu – MO Kloužovice – http://www.moklouzovice.wz.cz/
všechny fotky ze závodu: http://www.moklouzovice.rajce.net/
Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 13:36:28 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. září 2010 v 11:39® BlueShark
- Datum lovu: 22.9.2010 | Revír: Labe 441023 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes vyzkoušeno od rána nadzdymadlí, krom zimy i 7 cejnů, nej krásně kulatej a stavěnej 53cm. Jinak teď se udělalo krásně, mlha stoupla a valím jak to bývá do práce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. září 2010 ve 21:29® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
S Bohušem jsme vyrazili na kapříka. Lov od 16:35 do 19:35, skóre 3:3. Jednoho 44cm jsme zmasili, jednoho 45cm jsem pouštěl, k tomu 4 malí. Čekal jsem víc, ale dalo se to…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. září 2010 ve 20:41® BlueShark
- Datum lovu: 21.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes na plavačce po hóóódně dlouhé odmlce. Krásné ryby, celkem 1 plotice, 9 tloušťů a 4 krásní jeseni. Jeden big mi po 7 minutách v proudu vypadl. Nej 52cm, jesen 51cm. Velká spokojenost, škoda jen, že jsem měl cca necelý 2 hodky a pak už byla tma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. září 2010 ve 20:27® skwor
- Datum lovu: ... | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo z několika vycházek z posledních dvou na rybaření chudých měsíců.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 ve 22:48® mira.ll
- Datum lovu: 18.9.2010 | Revír: Podhradský rybník | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem si udělal výlet do Chýnova na závody v přívlači .Známým jsem říkal,že to jedu vyhrát
.Muselo mi ale stačit druhé místo ,páč jsem netušil že tam bude také HaD
. Ukázal že to prostě umí
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 ve 22:19® Scanix
- Datum lovu: 20.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak po dlouhe dobe na chvilku u vody a zadny zazrak se nekonal, ani jsem ho necekal. Ze dvou nesmelych zaberu se vyklubal jeden tloustik, jinak voda tarka bez zivota, tak jsem to v pul desaty uz zabalil, coz delam opravdu malokdy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 ve 20:24® Piranha
- Datum lovu: Ted pred chvili | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl na hodinku a pul pohazet chlupaty hacky a docela jsem si pekne zachytal.Ven slo 30 okounu a zhruba tolik tloustu cca 30cm Vse na mikro luru krvave rude barvy a ruzoveho goldika na 10ce hacku.
No a ze jsem uz dlouho nemlaskal, tak jsem pozval domu 4 pruhaky na maslíčko, sice zadní obri ale tim lip.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 v 19:22® Sander
- Datum lovu: 20. září 2010 | Způsob lovu: Muškaření
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 v 18:01® Char
- Datum lovu: 19.9.2010 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
Ještě pár fotek z nedělní vláčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 v 9:09® hecht
- Datum lovu: 18.9.2010 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem se Sanderem a průvodcem Charem loupil vody krásně čistého Orlasu. Krásné počasí, dobrý stav vody a spolupráce okounů na jedničku.Chyceno ve třech cca 90 ks To je lov, za kteréo budu teď dlouho přežívat pracovní masakr. Jediná kaňka bylo nefunkční Sandeří zrcadlo, takže těch pár fotek z mobilu je malá náplast. Jelikož jsem chtěl ty dva hochy i něco přiučit, tak jsem jim ukázal pár triků, např dva okouny na jeden woblerek naráz
Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 09:12:05 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 22:25® aldis
- Datum lovu: 19.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pouze vláčka pod splavy, v proudných úsecích. Velikou radost mi udělal potočák a překvapil pětikilový kapřík. Pochytalo se ještě pár okounků a poměrně dost tloušťů spíše menší velikosti. Celkově to bylo vydařené odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 22:13® oli
- Datum lovu: 9.18 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 19. září 2010 ve 21:13® Char
- Datum lovu: 19.9.2010 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní okounovláčka dopadla relativně úspěšně, lapeno 5 bolenů 30–40, dvě štičky a mnoho okounů, nej 36,5cm, očekával jsem více okounů ale stoupající voda zřejmě způsobyla větší zájem bolenů a zvedla štiky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 20:43® bajox
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes,jen jeden zato krasavček.Plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 20:29® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem zavítal na oblíbená místa. Jenže svingry se od 8:45 do 13:15 ani nehnuly. Ale bylo tak krásně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 20:23® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
Přišel jsem, nakrmil, nahodil a ulovil! Než jsem nachystal druhý prut, už to jelo – kapřík 51cm. K tomu spoustu bílé ryby, takže spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 v 19:36® Řízek
- Datum lovu: 19.9.2010 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni plavacka byla ve znameni tloustu a pekneho jesena
Tento příspěvek byl editován 19.9.2010 19:37:45 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 v 19:12® Prutos
- Datum lovu: 19.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Cílem dnešní výpravy měl být okoun 30+, což se sice neporařilo, ale i tak jsem si lov opravdu užil. Celkem mě zaujala velká rozmanitost zbarvení jednotlivých okounů v rámci jedné uzavřené lokality. Jako raritka jsem chytil tři úplně světé.
Tento příspěvek byl editován 19.9.2010 19:14:13 uživatelem Prutos.
Na fotkách jeden z citronků, jeden velmi výrazně pruhovaný a nesmí chybět dravý perlín, kterých jsme taky pochytali hromaduKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 v 18:39® Sander
- Datum lovu: 19. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
57
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. září 2010 ve 12:47® MatesKGB
- Datum lovu: červenec 2010
Byla chycena na splávek s ploticí 2m od toho stromu opodál.95cm, nevážena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. září 2010 ve 23:38® osprey
- Datum lovu: 18.9. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Mise candát splněna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. září 2010 ve 21:22® sus1
- Datum lovu: 17.9.2010 | Revír: místní řeka | Způsob lovu: Feeder
Něco málo ze včera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. září 2010 ve 20:06® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření
Tak to se mi jeste nikdy nestalo.Tak ja vul blbej se tesim pres tejden jak si zachytame na Jizere, sleduju stoupajici vodu, pak bedlive sleduju zase jak klesa a kdyz konecne dorazime na misto, ktere sem si tak zamiloval, je krasny den, slunce a vse ma byt jak ma, tak si zacnu navazovat cajk. No jo, ale prut zustal 150 km od braku na chodbe
Tlak mam nahore tak, ze sem myslel, ze vybouchnu, vynadal jsem si do vsech pohlavnich organu a pohanil se jak nikdy a vyrazil do cca 50km dalekeho Hobby-G, abych koupil nejakou obyc nahradni vetev. Otevreno meli a tak jsem tedy sehnal nejakou hul na chytani v pětce holt a vyrazili ku rybam.Tim bych chtel i klukum prodavacum podekovat za pomoc a vstricnost a taky za slevicku.Ten klacek neni vubec spatnej na to, ze je béčko, no spis céčko.Na suchou byl super hazel jsem s nim paradne daleky hody a v ruce sedi, neni tezkej ani tlustej jen malinko tuzsi.Nejpreve jsem se ho chtel zbavit, ale nakonec si ho necham na MP a na belly boat. A co se tyce ryb, tak ty malinko nespolupracovaly.Par Lipanu a nejaky pstrouzky. No a celej ten priblblej den zakoncil cernou teckou partak, kdyz pri vytahovani prutu z auta zlomil svuj klacek.Tak treba to bylo pro mne nejky znameni, ze ten klacek muj zustal doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. září 2010 v 19:38® tomashr
- Datum lovu: 17.9.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Feeder na Sázavě – pěkní cejni, ale hlavně můj zatím největší kapr z tohoto revíru – 62cm. Byl mi natolik sympatický, že jsem ho pustil (ač jinak tvrdím, že kapr je hnusná ryba, patřící jen na talíř
).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. září 2010 v 18:36® pipa
- Datum lovu: 18.9.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s kolegou od 6 do 12 hod a paráda a počasí super – 4 štičí miminka …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. září 2010 ve 20:09® majkyss
- Datum lovu: 17.9.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Krásně jsem si zalapal !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. září 2010 v 10:47® osprey
- Datum lovu: 16.9. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Mise Bolen splněna…
Cestou k vodě jsem si všiml, že nám začíná růst nová vlna mladších hub.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. září 2010 v 10:09® hraji
- Datum lovu: 16. 9. 2010 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem kontroloval jinou část řeky v okolí Kočičího, nápor lovců kaprů již pominul, na kontrolovaném úseku seděli pouze dva vytrvalci. K mému překvapení koupali ve vodě splávek s rybkou, asi čekali na štiku. Vlastní lov byl stejný jako v úterý, po zakrmení najely okamžitě rybky, jen byly o poznání menší. Srovnalo se to na počet. Akorát duháků je na Kočičím zjevně víc. Ryby stály ve sloupci a to i ostroretky, takže záběry byly netypické zvedáky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. září 2010 v 10:05® hraji
- Datum lovu: 14.9.2010 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
V rámci dohledu na lovící na revíru jsem vytáhl boloňku a ozkoušel stav rybí obsádky na školním úseku řeky. Ryby jsou v perfektní kondici, ulovil jsem během dvou hodin několik desítek ostroretek, některé 40+, podouství, cejnů, cejnků a tloušťů. Bonusem byl zapomenutý duhák. Fotky nevkládám, všichni víte, jak vypadá ostroretka, ne?
Tento příspěvek byl editován 17.9.2010 10:06:10 uživatelem hraji.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.