Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. září 2010 v 17:14® Šnek

zdravím,nedávno jsem byl na místním revíru,na řece na pstruhovce,totální neúspěch za 2 hodiny pouze 2 lipani okolo 25 cm ale příště půjdu pěkně na nymfu a to bude eldorádo :-)) )

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 13. září 2010 ve 21:29® tutamilan
    tutamilan
    Způsob lovu: Plavaná

Ani jsem nevěděl že ještě někde žijou ;-) ,sice malá,ale krasná rybka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37621.jpg
      Pondělí 13. září 2010 v 19:45® frenki
      frenki
      Datum lovu: pátek | Revír: za trnkovým křem | Způsob lovu: Přívlač

páteční vycházka se povedla, a něco se na prut oběsilo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37612.jpg
        Pondělí 13. září 2010 v 19:40® Char
        Char
        Datum lovu: 11.-12.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní okounovláčka se povedla, pochytáno spousta okounů od 10 do 35 cm, prěkvapil mě úlovek Jesena 15+ na woblerka 5 cm, nedělní vláčka už byla mnohem slabší a ryby se musely hledat jelikož se rozjely po hladině a již nenaháněly potěr ke břehům, potěšil bolen 55, na jemný proutek pěkný souboj.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37611.jpg
          Pondělí 13. září 2010 v 19:17® Char
          Char
          Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Lekníny | Způsob lovu: Přívlač

v pátek jsem zkusil štěstí na menší rozlitině porostlé lekníny, povedly se tři kudly zřejmě z letošní „sadby“ a jeden tlouštˇ 44cm, vloni jsem v nedaleké tůni pouštěl štiku 50+ a letos se neoběvila, kdepak je jí asi konec…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37604.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37605.jpg
            Pondělí 13. září 2010 v 15:37® olda
            olda
            Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes se mi dařilo,je 13tého,překouk jsem čas a u vody jsem byl v 5,15hod,asi 6× jsem utrh celou montáž,pouze jednou jsem uklouz na blátě,babička vypere,ale nějaké rybky jsem chytl.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37598.jpg
              Pondělí 13. září 2010 ve 13:52® Kazan
              Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem byl zkoušet muškaření, chyceno pár okounků.

Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 14:53:08 uživatelem Kazan.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37596.jpg
                Pondělí 13. září 2010 v 10:07® Srneček
                Srneček
                Datum lovu: 12.9 | Revír: R4 | Způsob lovu: Feeder

Trocha z rybačky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37590.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37591.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37593.jpg
                  Pondělí 13. září 2010 v 0:10® Boleslav
                  Boleslav
                  Datum lovu: 12.9. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač

Po deseti hodinách lovu střídavě na přívlač a mrtvou rybku jsem se začal litovat, že to ty mrchy šupinaté neocení (zejména po tom, co se na kopyto dojela jen podívat slušná štika a co mi spadl v poslední desetiminutě candát). Po sebezpytování jsem došel k tomu, že prostě umím (na to, kolik je u nás dravých ryb) h…o a rybám je doba vysedávání u vody ukradená.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37580.jpg
                    Neděle 12. září 2010 ve 23:24® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

… a ještě královna vod :-)

Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 00:25:08 uživatelem BlueShark.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37576.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37577.jpg
                      Neděle 12. září 2010 ve 23:22® BlueShark
                      BlueShark
                      Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem šel poprvé na parmy a povedly se krásne ostroretky, cejn, plotice, jelec a jedna parma se mi vypla po cca 50m z navijáčku a druhá už mi dala krásnou fotku, samo že plave dál (pokazil to jen neznámý týpek, co na mě křičel, že mu chutnaj tyhle ryby), Olda i já jsme mu dali najevo, že si může…

Ta na fotce krásných 60cm, fakt jsem byl více než nadšený, na to že to byla první letos :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37574.jpg
                        Neděle 12. září 2010 ve 21:21® bajox
                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se štěstí usmálo i na mně.Krásný candátek samozřejmně puštěn,jako vše.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37559.jpg
                          Neděle 12. září 2010 ve 20:47® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: víkend | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Po pátečním nezdaru,kdy jsem vyhořel a dopadl jako bezrybka.Jsem dnes ráno opět vyzkoušel místní vody.Něco málo rybek se povedlo.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:48:46 uživatelem Padis.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37557.jpg
                            Neděle 12. září 2010 ve 20:23® spike
                            spike
                            Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder

Vyrazil jsem na soukromák s cílem chytit si prvního jesetera. Nakonec jsem na břeh dostal 4 kapry( dva kolem 45cm, jednoho 61 a nacpaného vysokého 67cm). Jesetera se mě nedařilo chytit ale nakonec odpoledne přišel záběr a po záseku nad hladinu vyskočil krásný jeseter. Během zdolávání vyskočil ještě jednou, měřil 110cm. Chvilku před odchodem jsem dostal ještě záběr a po 5 minutách zdolávání se mě ryba vypla.

Takže konečná bilance: 4 kapři, jeden jeseter, 3 spadlé ryby, z toho 2 velké. Počasí bylo perfektní.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:23:58 uživatelem spike.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37556.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37553.jpg
                              Neděle 12. září 2010 v 17:58® Leontýn
                              Leontýn
                              Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes odpoledne jsem se s dětma zajel podívat za Zdendou na Klubovku, abych mu popřál k narozeninám. Prutů bylo ve vodě dost, tak jsem si nahodil jen jeden. A vyplatilo se :-) . Povedl se tento pěkný kapřík 83cm a 9,5kg. Tomu říkám vydařené odpoledne. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37550.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37551.jpg
                                Neděle 12. září 2010 v 16:46® majkyss
                                majkyss
                                Datum lovu: 12.10 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem ho pokřtil :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37549.jpg
                                  Neděle 12. září 2010 v 16:26® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 12. září 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem obešel dvě stará místa a zkusil tlouště. Klasika, šest kousků, díky velké nástraze docela pěkné ryby, ale nic co by oslnilo.

Cestou zpět jsem se stavil na fleku, kde už nějaký ten pátek čuchám parmu.
                                  Čuchal jsem správně. Za čtvrt hodiny mi parma popadla rousnici a začlo rodeo. Vymetala dno i břehy, se štěstím vlasec všechno ustál a po deseti minutách už řezala hřbetní ploutev parmy dobře 70cm hladinu pár metrů ode mne. Ryba opravdu majestátní, pěkně stavěná, zdravá, žádná městská fiflena zvyklá na kachní lejna, ale drsná královna skalnaté tůně, která by nedala svůj život lacino.
                                  Prosil jsem svatého patrona, ať se v závěru zdolávání nic neposere. Sahám do báglu pro podběrák, když v tom se má feederová montáž ocitá ve větvích stromů. Nechápu. Unavená ryba se po tom všem vypnula…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37548.jpg
                                    Neděle 12. září 2010 v 15:04® Kolovr@tek
                                    Kolovr@tek
                                    Způsob lovu: Přívlač

Dneska prvně na jordánu a povedlo se pár štiček ve velikosti 50 cm.Parádní chytačka.Vše puštěno…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37544.jpg
                                      Neděle 12. září 2010 v 9:27® Ftmči
                                      Ftmči
                                      Datum lovu: 11.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Pěkný den a pěkné ryby, bohužel jen malé.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37534.jpg
                                        Neděle 12. září 2010 v 9:22® Piranha
                                        Piranha
                                        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska opet na chvilku muskarenu na nasi nejvetsi rece.Voda malinko opadla a dalo se brodit i daleko k přelivu. Nejdriv jsem zkousel suchou a na ni pouze jeden bolínek cca 30.Pak jsem nasadil moje nove mini lury, zabrodil k prelivu a zacal chytat okouny. Nejvice mne ale potesila krasna, velika a bojovna ostroretka, dle prutu cca 50, ktera mi vzala luru splavavanou proudem.Krasne mi našponovala lajnu jako statnej duhak :-) Bylo mlhavo, ale teplo a hezky.

Sobota 11. září 2010 ve 22:47® osprey
                                          osprey
                                          Datum lovu: 11.9. 2010 | Způsob lovu: Feeder

Poslední pokus ulovit v této sezóně velkého kapra jsem se rozhodl provést na soukromáku. Celkem to vyšlo.

Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 23:48:11 uživatelem osprey.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37531.jpg
                                            Sobota 11. září 2010 ve 21:08® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 11. září 2010

Po obědě jsem si odskočil na lipany.
                                            Hezky jsem si zaházel, bylo pěkně, ryby také spolupracovaly.

Večer jsme s kolegou naservírovali červenoprcanice na dno. Naivně tomu říkáme pokus o candáta.
                                            Samozřejmě ani pink.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37524.jpg
                                              Sobota 11. září 2010 ve 21:04® aldis
                                              aldis
                                              Datum lovu: 11.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zkouška nového kolovrátku na UL přívlač. Ráno jsem začal na stojáku. Povedlo se pár menších okounů, jedna štička – akrobatka. Po obědě přesun na řeku a kromě malých tloušťů jsem si rozšířil svůj seznam kuriózních úlovků. Je fakt k nevíře, co všechno ti lidi do vody hodí…

Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 22:05:28 uživatelem aldis.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37523.jpg
                                                Sobota 11. září 2010 v 19:25® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po poledni jsme s kolegou vyrazili k vode, pocasi super, ryby se take nejake chytly, povedla se stika, krasne zlatave barvy, okouni, tloust a kolegovi dokonce slusny cejn. Ja jsem k tomu navic pridal koupel fotoaparatu, snad to rozdejcha, az vyschne, ale fotit toho cejna, jsem si mel odpustit…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37519.jpg
                                                  Sobota 11. září 2010 v 11:31® Barynka
                                                  Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Feeder

Dneska ostrá a parma (58cm) na červíky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37515.jpg
                                                    Sobota 11. září 2010 v 1:49® diutrius
                                                    diutrius
                                                    Datum lovu: 10.9 | Revír: Tam kde mě najdou | Způsob lovu: Sumcařina

Tak potěšil další sumík 97 cm

Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 02:53:51 uživatelem diutrius.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37511.jpg
                                                      Pátek 10. září 2010 ve 23:05® pipa
                                                      pipa
                                                      Datum lovu: včera 9.9.2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak po delší pauze mého bezrybkoveho lovu se včera povedla tadle krasavice 86cm,na jerkovej prut a 10 slidera,omluva za špatne foto – z mobilu,eště u toho se mě třásli pampelišky,ale užasnej boj a štičí výskoky. prostě paráda a užasná radost .....

Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 00:11:07 uživatelem pipa.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37510.jpg
                                                        Pátek 10. září 2010 ve 22:26® mira.ll
                                                        mira.ll
                                                        Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní,takovej nádhernej den nešlo nejít k vodě.Nejdřív to vzala 65ka a pak ještě jedna kolem míry. Pohodička, spokojenost :->

Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 23:26:51 uživatelem mira.ll.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37507.jpg
                                                          Pátek 10. září 2010 ve 22:09® filip111
                                                          filip111
                                                          Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

dnešní vláčka se povedla. Na břeh se podívalo 13 okounů a 1 bolen. Docela dost záběrů se nepovedlo proměnit.

Pátek 10. září 2010 ve 21:53® Piranha
                                                            Piranha
                                                            Datum lovu: Dnes | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes se svym zavodnim partakem zkouska jedne říčky na severu po povodích. Prvni dojem:bordel, ale prirodni jako kameny, kamínky a šutry, vyplavene silnice a smetene mosty.Druhy dojem byl takovy ze diky povodni se dalo dobre chodit po brehu, kazdy kamen co se vyklal byl odnesen. A ryby?Jsou asi v pr…i I kdyz, neco malo se nachytalo.JA 2× potocek cca 20 a jeden duhacek, taky asi tak a Ulpa jden ,,potok,, Ta voda je uplne jina, ma jiny tvar a proste je to videt na prvni phled.Verim ze se to brzy da do poradku diky takovym lidem jako je Herink. Jink jsem byl tak nejak spokojen, byl jsem u vody.