Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 17. září 2010 v 9:19® Feed
Datum lovu: 16.09.2010 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder

Tak včera kapříkum na Otavě docela chutnalo.Hezky jsem si zachytal.Ne moc velký,ale za 2 hodinky 8 kousků.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37672.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 17. září 2010 v 9:02® Ela
    Datum lovu: 20.7.2010 | Revír: Horní | Způsob lovu: Kaprařina

První úlovky, které vždy potěší.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37669.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37670.jpg
      Čtvrtek 16. září 2010 v 17:29® jiris
      jiris
      Datum lovu: V týdnu | Revír: velká vodní plocha | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka ve třech a jen jeden pruhatec, jinak ticho…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37665.jpg
        Čtvrtek 16. září 2010 v 16:57® Kazan
        Datum lovu: 16.9.2010 | Revír: Kozský potok | Způsob lovu: Přívlač

Kontrola fišek Na potoce pod Kozím hrádkem, pochytáni okounci, tlouštíci. Na to že to na jaře vytrávili je tam rybek dost, kolikrát si říkám kde na to bere příroda sílu.

Tento příspěvek byl editován 16.9.2010 16:58:05 uživatelem Kazan.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37664.jpg
          Čtvrtek 16. září 2010 v 16:00® sus1
          Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem tady pro ten naviják.A jestli ho nevyhraju??!!,tak už se na to ......:-)) a nechytam.!!

Tento příspěvek byl editován 16.9.2010 16:00:57 uživatelem sus1.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37662.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37663.jpg
            Čtvrtek 16. září 2010 v 8:59® IVO
            IVO
            Datum lovu: 8.9.2010 | Revír: Lokalita není ani privátní voda ,ani není v seznamu revírů | Způsob lovu: Kaprařina

Nádherná pískovna, fajn počasí a pověstné štěstí. Zachytali jsme si parádně.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37658.jpg
              Středa 15. září 2010 ve 21:43profil byl smazán
              Datum lovu: 15.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Něco z dnešní vláčky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37649.jpg
                Středa 15. září 2010 v 18:31® olda
                olda
                Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka na jemný proutek aspoň pro mne, 18g,2× bolen a trocha okounů,počasí nic moc,ale jinak dobré pochytáníčko.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37645.jpg
                  Středa 15. září 2010 ve 14:55® Kazan
                  Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: Černovický potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak nevím jestli je v poslední době lepší chodit muškařit nebo houbařit. Obojí jde skvěle.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37638.jpg
                    Středa 15. září 2010 ve 13:37® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Feeder

Vydal jsem se jak jinak než se Spikem na jeden vzdálenostně přijatelný soukromý revír. Vstávali jsme brzo ráno, abychom už v 7:00 nahodili.Cíl byl jeseter. Asi o půl 6 jsme vystoupili na místní vlakové zastávce a šlapali bezmála 2km k vodě. Kolem půl 7 jsme došli na místo. Naštěstí jsme chytli dobrého fleka, tak už stačilo jen koupit povolenku a nahodit. Záběry přišly překvapivě brzo a už asi za 15 minut po náhozu Martin zdolával první větší rybu. Ta se bohužel vyhákla, ale nezoufali jsme a znovu nahodili. To dopoledne jsme chytili pár slušných kaprů od 45cm až po 67cm a jednoho jesetera 88cm. Po tom, co místní „správce“ do vody nasypal asi 50 kg pomalu plesnivějící řepky a lodí nám poplašil zakrmené místo jsme byli asi 3 hodiny bez záběru. Pak se to ale zase rozjelo a přišlo pár pěkných záběrů od jesetera a nějakých kaprů. Na závěr už jen jen jeseteři, které se nepodařilo zdolat. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37636.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37637.jpg
                      Středa 15. září 2010 ve 12:34® sethy
                      sethy
                      Datum lovu: 2-11.9. | Revír: chorvatsko | Způsob lovu: Přívlač

Něco málo z minulého týdna :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37635.jpg
                        Středa 15. září 2010 v 9:19® sethy
                        sethy
                        Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní honba za okouním albínem dopadla následovně. Jednoho jsem viděl, ale nechtěl nic vzít, okounů chyceno cca 30 od 10 do 30cm (mezi něma i jedna „zebra“ foto mobilem). Pak jsem myslel že jsem zatl kudlu a ono čuník domácí 66cm regulerně za tlamu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37630.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37631.jpg
                          Úterý 14. září 2010 ve 20:43® Kazan
                          Datum lovu: 14.9.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Dnes opět trénik muškaření, umušeni nějací okouni a štika 55.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37628.jpg
                            Úterý 14. září 2010 v 18:14® Šnek

zdravím,nedávno jsem byl na místním revíru,na řece na pstruhovce,totální neúspěch za 2 hodiny pouze 2 lipani okolo 25 cm ale příště půjdu pěkně na nymfu a to bude eldorádo :-)) )

Pondělí 13. září 2010 ve 22:29® tutamilan
                              tutamilan
                              Způsob lovu: Plavaná

Ani jsem nevěděl že ještě někde žijou ;-) ,sice malá,ale krasná rybka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37621.jpg
                                Pondělí 13. září 2010 ve 20:45® frenki
                                frenki
                                Datum lovu: pátek | Revír: za trnkovým křem | Způsob lovu: Přívlač

páteční vycházka se povedla, a něco se na prut oběsilo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37612.jpg
                                  Pondělí 13. září 2010 ve 20:40® Char
                                  Char
                                  Datum lovu: 11.-12.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní okounovláčka se povedla, pochytáno spousta okounů od 10 do 35 cm, prěkvapil mě úlovek Jesena 15+ na woblerka 5 cm, nedělní vláčka už byla mnohem slabší a ryby se musely hledat jelikož se rozjely po hladině a již nenaháněly potěr ke břehům, potěšil bolen 55, na jemný proutek pěkný souboj.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37611.jpg
                                    Pondělí 13. září 2010 ve 20:17® Char
                                    Char
                                    Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Lekníny | Způsob lovu: Přívlač

v pátek jsem zkusil štěstí na menší rozlitině porostlé lekníny, povedly se tři kudly zřejmě z letošní „sadby“ a jeden tlouštˇ 44cm, vloni jsem v nedaleké tůni pouštěl štiku 50+ a letos se neoběvila, kdepak je jí asi konec…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37604.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37605.jpg
                                      Pondělí 13. září 2010 v 16:37® olda
                                      olda
                                      Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Feeder

Dnes se mi dařilo,je 13tého,překouk jsem čas a u vody jsem byl v 5,15hod,asi 6× jsem utrh celou montáž,pouze jednou jsem uklouz na blátě,babička vypere,ale nějaké rybky jsem chytl.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37598.jpg
                                        Pondělí 13. září 2010 ve 14:52® Kazan
                                        Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem byl zkoušet muškaření, chyceno pár okounků.

Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 14:53:08 uživatelem Kazan.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37596.jpg
                                          Pondělí 13. září 2010 v 11:07® Srneček
                                          Srneček
                                          Datum lovu: 12.9 | Revír: R4 | Způsob lovu: Feeder

Trocha z rybačky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37590.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37591.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37593.jpg
                                            Pondělí 13. září 2010 v 1:10® Boleslav
                                            Boleslav
                                            Datum lovu: 12.9. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač

Po deseti hodinách lovu střídavě na přívlač a mrtvou rybku jsem se začal litovat, že to ty mrchy šupinaté neocení (zejména po tom, co se na kopyto dojela jen podívat slušná štika a co mi spadl v poslední desetiminutě candát). Po sebezpytování jsem došel k tomu, že prostě umím (na to, kolik je u nás dravých ryb) h…o a rybám je doba vysedávání u vody ukradená.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37580.jpg
                                              Pondělí 13. září 2010 v 0:24® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

… a ještě královna vod :-)

Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 00:25:08 uživatelem BlueShark.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37576.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37577.jpg
                                                Pondělí 13. září 2010 v 0:22® BlueShark
                                                BlueShark
                                                Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem šel poprvé na parmy a povedly se krásne ostroretky, cejn, plotice, jelec a jedna parma se mi vypla po cca 50m z navijáčku a druhá už mi dala krásnou fotku, samo že plave dál (pokazil to jen neznámý týpek, co na mě křičel, že mu chutnaj tyhle ryby), Olda i já jsme mu dali najevo, že si může…

Ta na fotce krásných 60cm, fakt jsem byl více než nadšený, na to že to byla první letos :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37573.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37574.jpg
                                                  Neděle 12. září 2010 ve 22:21® bajox
                                                  Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se štěstí usmálo i na mně.Krásný candátek samozřejmně puštěn,jako vše.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37559.jpg
                                                    Neděle 12. září 2010 ve 21:47® Padis
                                                    Padis
                                                    Datum lovu: víkend | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Po pátečním nezdaru,kdy jsem vyhořel a dopadl jako bezrybka.Jsem dnes ráno opět vyzkoušel místní vody.Něco málo rybek se povedlo.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:48:46 uživatelem Padis.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37557.jpg
                                                      Neděle 12. září 2010 ve 21:23® spike
                                                      spike
                                                      Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder

Vyrazil jsem na soukromák s cílem chytit si prvního jesetera. Nakonec jsem na břeh dostal 4 kapry( dva kolem 45cm, jednoho 61 a nacpaného vysokého 67cm). Jesetera se mě nedařilo chytit ale nakonec odpoledne přišel záběr a po záseku nad hladinu vyskočil krásný jeseter. Během zdolávání vyskočil ještě jednou, měřil 110cm. Chvilku před odchodem jsem dostal ještě záběr a po 5 minutách zdolávání se mě ryba vypla.

Takže konečná bilance: 4 kapři, jeden jeseter, 3 spadlé ryby, z toho 2 velké. Počasí bylo perfektní.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:23:58 uživatelem spike.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37556.jpg
                                                        Neděle 12. září 2010 v 18:58® Leontýn
                                                        Leontýn
                                                        Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes odpoledne jsem se s dětma zajel podívat za Zdendou na Klubovku, abych mu popřál k narozeninám. Prutů bylo ve vodě dost, tak jsem si nahodil jen jeden. A vyplatilo se :-) . Povedl se tento pěkný kapřík 83cm a 9,5kg. Tomu říkám vydařené odpoledne. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37550.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37551.jpg
                                                          Neděle 12. září 2010 v 17:46® majkyss
                                                          majkyss
                                                          Datum lovu: 12.10 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem ho pokřtil :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37549.jpg
                                                            Neděle 12. září 2010 v 17:26® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 12. září 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem obešel dvě stará místa a zkusil tlouště. Klasika, šest kousků, díky velké nástraze docela pěkné ryby, ale nic co by oslnilo.

Cestou zpět jsem se stavil na fleku, kde už nějaký ten pátek čuchám parmu.
                                                            Čuchal jsem správně. Za čtvrt hodiny mi parma popadla rousnici a začlo rodeo. Vymetala dno i břehy, se štěstím vlasec všechno ustál a po deseti minutách už řezala hřbetní ploutev parmy dobře 70cm hladinu pár metrů ode mne. Ryba opravdu majestátní, pěkně stavěná, zdravá, žádná městská fiflena zvyklá na kachní lejna, ale drsná královna skalnaté tůně, která by nedala svůj život lacino.
                                                            Prosil jsem svatého patrona, ať se v závěru zdolávání nic neposere. Sahám do báglu pro podběrák, když v tom se má feederová montáž ocitá ve větvích stromů. Nechápu. Unavená ryba se po tom všem vypnula…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37548.jpg