Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 17. září 2010 v 9:19® Feed
- Datum lovu: 16.09.2010 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Tak včera kapříkum na Otavě docela chutnalo.Hezky jsem si zachytal.Ne moc velký,ale za 2 hodinky 8 kousků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. září 2010 v 9:02® Ela
- Datum lovu: 20.7.2010 | Revír: Horní | Způsob lovu: Kaprařina
První úlovky, které vždy potěší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. září 2010 v 17:29® jiris
- Datum lovu: V týdnu | Revír: velká vodní plocha | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka ve třech a jen jeden pruhatec, jinak ticho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. září 2010 v 16:57® Kazan
- Datum lovu: 16.9.2010 | Revír: Kozský potok | Způsob lovu: Přívlač
Kontrola fišek Na potoce pod Kozím hrádkem, pochytáni okounci, tlouštíci. Na to že to na jaře vytrávili je tam rybek dost, kolikrát si říkám kde na to bere příroda sílu.
Tento příspěvek byl editován 16.9.2010 16:58:05 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. září 2010 v 16:00® sus1
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem tady pro ten naviják.A jestli ho nevyhraju??!!,tak už se na to ......
Tento příspěvek byl editován 16.9.2010 16:00:57 uživatelem sus1.a nechytam.!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. září 2010 v 8:59® IVO
- Datum lovu: 8.9.2010 | Revír: Lokalita není ani privátní voda ,ani není v seznamu revírů | Způsob lovu: Kaprařina
Nádherná pískovna, fajn počasí a pověstné štěstí. Zachytali jsme si parádně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 ve 21:43profil byl smazán
- Datum lovu: 15.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Něco z dnešní vláčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 v 18:31® olda
- Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka na jemný proutek aspoň pro mne, 18g,2× bolen a trocha okounů,počasí nic moc,ale jinak dobré pochytáníčko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 ve 14:55® Kazan
- Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: Černovický potok | Způsob lovu: Muškaření
Tak nevím jestli je v poslední době lepší chodit muškařit nebo houbařit. Obojí jde skvěle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 ve 13:37® Dejwík2504
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Feeder
Vydal jsem se jak jinak než se Spikem na jeden vzdálenostně přijatelný soukromý revír. Vstávali jsme brzo ráno, abychom už v 7:00 nahodili.Cíl byl jeseter. Asi o půl 6 jsme vystoupili na místní vlakové zastávce a šlapali bezmála 2km k vodě. Kolem půl 7 jsme došli na místo. Naštěstí jsme chytli dobrého fleka, tak už stačilo jen koupit povolenku a nahodit. Záběry přišly překvapivě brzo a už asi za 15 minut po náhozu Martin zdolával první větší rybu. Ta se bohužel vyhákla, ale nezoufali jsme a znovu nahodili. To dopoledne jsme chytili pár slušných kaprů od 45cm až po 67cm a jednoho jesetera 88cm. Po tom, co místní „správce“ do vody nasypal asi 50 kg pomalu plesnivějící řepky a lodí nám poplašil zakrmené místo jsme byli asi 3 hodiny bez záběru. Pak se to ale zase rozjelo a přišlo pár pěkných záběrů od jesetera a nějakých kaprů. Na závěr už jen jen jeseteři, které se nepodařilo zdolat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 ve 12:34® sethy
- Datum lovu: 2-11.9. | Revír: chorvatsko | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo z minulého týdna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. září 2010 v 9:19® sethy
- Datum lovu: 15.9.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní honba za okouním albínem dopadla následovně. Jednoho jsem viděl, ale nechtěl nic vzít, okounů chyceno cca 30 od 10 do 30cm (mezi něma i jedna „zebra“ foto mobilem). Pak jsem myslel že jsem zatl kudlu a ono čuník domácí 66cm regulerně za tlamu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. září 2010 ve 20:43® Kazan
- Datum lovu: 14.9.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opět trénik muškaření, umušeni nějací okouni a štika 55.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. září 2010 v 18:14® Šnek
-
zdravím,nedávno jsem byl na místním revíru,na řece na pstruhovce,totální neúspěch za 2 hodiny pouze 2 lipani okolo 25 cm ale příště půjdu pěkně na nymfu a to bude eldorádo
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 ve 22:29® tutamilan
- Způsob lovu: Plavaná
Ani jsem nevěděl že ještě někde žijou
,sice malá,ale krasná rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 ve 20:45® frenki
- Datum lovu: pátek | Revír: za trnkovým křem | Způsob lovu: Přívlač
páteční vycházka se povedla, a něco se na prut oběsilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 ve 20:40® Char
- Datum lovu: 11.-12.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní okounovláčka se povedla, pochytáno spousta okounů od 10 do 35 cm, prěkvapil mě úlovek Jesena 15+ na woblerka 5 cm, nedělní vláčka už byla mnohem slabší a ryby se musely hledat jelikož se rozjely po hladině a již nenaháněly potěr ke břehům, potěšil bolen 55, na jemný proutek pěkný souboj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 ve 20:17® Char
- Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Lekníny | Způsob lovu: Přívlač
v pátek jsem zkusil štěstí na menší rozlitině porostlé lekníny, povedly se tři kudly zřejmě z letošní „sadby“ a jeden tlouštˇ 44cm, vloni jsem v nedaleké tůni pouštěl štiku 50+ a letos se neoběvila, kdepak je jí asi konec…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 v 16:37® olda
- Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se mi dařilo,je 13tého,překouk jsem čas a u vody jsem byl v 5,15hod,asi 6× jsem utrh celou montáž,pouze jednou jsem uklouz na blátě,babička vypere,ale nějaké rybky jsem chytl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 ve 14:52® Kazan
- Datum lovu: 13.9.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl zkoušet muškaření, chyceno pár okounků.
Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 14:53:08 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 v 11:07® Srneček
- Datum lovu: 12.9 | Revír: R4 | Způsob lovu: Feeder
Trocha z rybačky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 v 1:10® Boleslav
- Datum lovu: 12.9. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač
Po deseti hodinách lovu střídavě na přívlač a mrtvou rybku jsem se začal litovat, že to ty mrchy šupinaté neocení (zejména po tom, co se na kopyto dojela jen podívat slušná štika a co mi spadl v poslední desetiminutě candát). Po sebezpytování jsem došel k tomu, že prostě umím (na to, kolik je u nás dravých ryb) h…o a rybám je doba vysedávání u vody ukradená.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 v 0:24® BlueShark
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
… a ještě královna vod
Tento příspěvek byl editován 13.9.2010 00:25:08 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. září 2010 v 0:22® BlueShark
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem šel poprvé na parmy a povedly se krásne ostroretky, cejn, plotice, jelec a jedna parma se mi vypla po cca 50m z navijáčku a druhá už mi dala krásnou fotku, samo že plave dál (pokazil to jen neznámý týpek, co na mě křičel, že mu chutnaj tyhle ryby), Olda i já jsme mu dali najevo, že si může…
Ta na fotce krásných 60cm, fakt jsem byl více než nadšený, na to že to byla první letos
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 ve 22:21® bajox
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se štěstí usmálo i na mně.Krásný candátek samozřejmně puštěn,jako vše.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 ve 21:47® Padis
- Datum lovu: víkend | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Po pátečním nezdaru,kdy jsem vyhořel a dopadl jako bezrybka.Jsem dnes ráno opět vyzkoušel místní vody.Něco málo rybek se povedlo.
Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:48:46 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 ve 21:23® spike
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder
Vyrazil jsem na soukromák s cílem chytit si prvního jesetera. Nakonec jsem na břeh dostal 4 kapry( dva kolem 45cm, jednoho 61 a nacpaného vysokého 67cm). Jesetera se mě nedařilo chytit ale nakonec odpoledne přišel záběr a po záseku nad hladinu vyskočil krásný jeseter. Během zdolávání vyskočil ještě jednou, měřil 110cm. Chvilku před odchodem jsem dostal ještě záběr a po 5 minutách zdolávání se mě ryba vypla.
Takže konečná bilance: 4 kapři, jeden jeseter, 3 spadlé ryby, z toho 2 velké. Počasí bylo perfektní.
Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 21:23:58 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 18:58® Leontýn
- Datum lovu: 12.9.2010 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes odpoledne jsem se s dětma zajel podívat za Zdendou na Klubovku, abych mu popřál k narozeninám. Prutů bylo ve vodě dost, tak jsem si nahodil jen jeden. A vyplatilo se
. Povedl se tento pěkný kapřík 83cm a 9,5kg. Tomu říkám vydařené odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 17:46® majkyss
- Datum lovu: 12.10 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem ho pokřtil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 17:26® Sander
- Datum lovu: 12. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem obešel dvě stará místa a zkusil tlouště. Klasika, šest kousků, díky velké nástraze docela pěkné ryby, ale nic co by oslnilo.
Cestou zpět jsem se stavil na fleku, kde už nějaký ten pátek čuchám parmu.
Čuchal jsem správně. Za čtvrt hodiny mi parma popadla rousnici a začlo rodeo. Vymetala dno i břehy, se štěstím vlasec všechno ustál a po deseti minutách už řezala hřbetní ploutev parmy dobře 70cm hladinu pár metrů ode mne. Ryba opravdu majestátní, pěkně stavěná, zdravá, žádná městská fiflena zvyklá na kachní lejna, ale drsná královna skalnaté tůně, která by nedala svůj život lacino.
Prosil jsem svatého patrona, ať se v závěru zdolávání nic neposere. Sahám do báglu pro podběrák, když v tom se má feederová montáž ocitá ve větvích stromů. Nechápu. Unavená ryba se po tom všem vypnula…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.