Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:18® osprey
osprey
Datum lovu: 9.9. 2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Potřebuju pár fotek kaprů, abych až v zimě něco napíšu, měl k tomu co dát. Dnes pokus po dobrém na řece. Sice se na mě pět rybek podívalo, ale velikostně jsme končili kousek za pětačtyřicítkou.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37505.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:13® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak skoro po tydnu u vody, nakonec jsme s kolegou vyrazili a k vode se dostali po 20h. Pocasi se krapet umoudrilo, bylo celkem teplo, ale vodohospodari nejspis zahybali lokalne s vodou, sla o metr nahoru oproti minule a rybkam to zjevne moc nesvedcilo. Ja jsem z nekolika zaberu vydoloval 3 tlouste a kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Na fotce je agresivni jedinec, ktery mi pri pokusu o vyhackovani zasadil dva haky, jeden do palce a druhy do hrebetu ruky, druhy az po protihrot, nastesti se mi povedlo rybu setrne vyhackovat a posleze i se sebezaprenim sebe :-) Priste jedine peanem, na fotce je videt, ze by to slo snadno vyndat i rukou, ale to by mily tloust musel byt chvili v klidu…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37501.jpg
      Čtvrtek 9. září 2010 ve 20:52® mira.ll
      mira.ll
      Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnes hodinu u vody se smáčkama. Výsledek-1 kudla něco přes pade. Nic víc :-|

Středa 8. září 2010 ve 21:00® cormaxx
        cormaxx
        Datum lovu: 8.9.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Po zkouškách jsem se šel juknout na Labe. Hoďku to bylo parádní.Přišel bolínek,tloušti,o­kounci a štička.Pak projely 3 lodě a jako když utne.Už jsem dostal jen pár dlaňovek.

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 22:07:50 uživatelem cormaxx.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37493.jpg
          Středa 8. září 2010 v 18:24® Kosmik
          Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Feeder

Jediný záběr za 4 hodiny a výsledkem byl Amur 68 cm, 4 kg. Fantastický souboj na jemné náčiní.

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:27:22 uživatelem Kosmik.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37490.jpg
            Středa 8. září 2010 v 18:14® Sander
            Sander
            Datum lovu: 8. září 2010 | Způsob lovu: Feeder

Dorval jsem se k vodě, popálenej, špinavej, mezi vrbami našel očko asi 3×1m (od jara to kurňa dost zarostlo) a zkusil tlouště.
            Konečně flek kde to normálně bralo. Za hodinu feederu, než začlo pršet, vzalo 9 tloušťů. Sedm z nich ±2cm stejná délka. Poměrně nezvyklá hustota velkých ryb.
            Byl to teda boj v těch větvích. U každého vylovování jsem dělil prut a zdolával jen poslední částí. Nebylo místo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37489.jpg
              Středa 8. září 2010 v 16:26® fishfever
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37484.jpg
                Středa 8. září 2010 v 16:10® fishfever
                Datum lovu: 4.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem dostal na 40cm

Středa 8. září 2010 v 15:05® zelenáč
                  zelenáč
                  Datum lovu: 05.09.2010 | Revír: Moravice II | Způsob lovu: Muškaření

na mušku jsem chytnul takto mimo jiné zdeformovaného pstruha i když byla velká voda.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37479.jpg
                    Středa 8. září 2010 ve 13:41® Štikoun
                    Datum lovu: 7.9 | Revír: Seč | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera pokus o nějakou štiku se vydařil ,chycena 1 štička 48 , dál už sem na přívlač nic nechytil tak sem to převázal na splávek a povedl se lín několik cejnů a 2 kapříci okolo 40.

Úterý 7. září 2010 ve 23:25® BlueShark
                      BlueShark
                      Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska zkouška okounů na Labi. Ani prd, ale nakonec jsme vyškemrali něco málo, Lucio mě přechytal, ale já hodil trumf náhody na konci :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37474.jpg
                        Úterý 7. září 2010 ve 20:34profil byl smazán
                        Datum lovu: 7.9.2010 | Způsob lovu: Feeder

Dneska sem si jel spíš zablbnout a odreagovat k vodě.Vzal jsem si trochu krmení,zbytek červů a pospíchal k vodě abych stihnul fotbal.No a u vody se dařilo víc než sem čekal,ale úspěch předčila smůla a to tak že jsem zlomil podběrák.Nedočkal sem se mnoho ryb,zato co ryba to pěknej kousek.Nachytal jsem pár ostroretek a mezi nima mě navštívil kapřík.Nevim jestli je to tak,ale po půl hodině co sem ho pustil sem dostal záběr a vytáh znovu kapříka – podle fotky mi příjde že to je jeden a ten samej.. Ryby sem kůli tomu podběráku fotil na trávě,ale většinu sem poutěl hnedka..Vše puštěno

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37466.jpg
                          Úterý 7. září 2010 v 19:05® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 7. září 2010 | Způsob lovu: Feeder

Hodinu a půl jsem se trápil v té zimě, vzaly tři ryby, jen jedna z nich si trochu vrzla brzdou.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37459.jpg
                            Úterý 7. září 2010 v 16:02® Futureriver
                            Futureriver
                            Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Ranní vycházka byla ve znamení menších okounů a tloušťů.Přidávám fotku jednoho kolem 30cm (foceno mobilem). Petrův zdar

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37458.jpg
                              Úterý 7. září 2010 v 11:59® digi.sedlik
                              Datum lovu: 1.9 az4.9 2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Kaprařina

Chytaly jsme na boilies vlastny vyroby. A docela se nam dařilo celkem jsme chytli 6 kapru.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37453.jpg
                                Úterý 7. září 2010 v 11:42® pablo
                                Datum lovu: 6.9. | Revír: stredné Slovensko | Způsob lovu: Přívlač

konečne som sa po dlhom čase dostal na ryby z člnom. po vyskúšaní všetkých noviniek a nových techník som prešiel na oblúbenú marmyšku a výsledok sa dostavil – s daiwičkou rovných 66cm

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 14:43:13 administrátorem CeP.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37450.jpg
                                  Úterý 7. září 2010 v 8:50® Petas
                                  Petas

Přátelé, kamarádi, dne 04.09.2010 se mi podařil životní úlovek.

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 09:50:48 uživatelem Petas.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37449.jpg
                                    Úterý 7. září 2010 v 6:53® Robur
                                    Robur
                                    Datum lovu: právě teď | Revír: s | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem vyběhl venčit Lexu, začínají se dělat krásné mlhy, tak jsem si řekl, že by candát? No, proházel jsem lehce 4 místa, našel krásnho woba od Dorada i s lankem a přemluvil 1 okouna 20cm na gumu. Takže docela dobré.

Pondělí 6. září 2010 ve 22:37® hecht
                                      hecht
                                      Datum lovu: 5.9. | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Tak včera prví zkouška nového mušáčku. Je to lehoučké a něco to i chytne. Ryb moc nebylo, ale ono se to zlepší.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2010 23:42:45 uživatelem hecht.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37448.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37445.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37446.jpg
                                        Pondělí 6. září 2010 v 19:33® František
                                        František
                                        Datum lovu: 6. září | Revír: Lužnice II. | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní „rychlovka“ s vláčákem, měla fajnové zakončení:-) . Nejprve mi tvistra třikrát atakovala její podstatně větší ségra, ale nedařilo se mi jí s UL proutkem proseknout tlamu. :-( Když jsem vyměnil nástrahu za menší dvoudílný wobler, tak mi to vzala jen pár metrů vedle tahle krasavice.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2010 20:34:52 uživatelem František.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37443.jpg
                                          Pondělí 6. září 2010 v 19:17® Char
                                          Char
                                          Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Ještě něco z nedělního lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37442.jpg
                                            Pondělí 6. září 2010 v 19:14® Char
                                            Char
                                            Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní rozednívání mne zastihlo již u vody, po pár hodech mě totálně probudil záběr bolena okolo 70 který po chvilce zdolávání dokonale zdeformoval háčky na wobleru a opět zmizel v mlze, okouni kousali ale po pár vytažených kusech se stáhli takže se muselo neustále měnit místo lovu, s vykukujícím sluníčkem začeli zlobyt bolínci 30–40cm a ukázala se i štička, ryby nebyly velké ale lov a krásné ráno jsem si užil.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37437.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37440.jpg
                                              Pondělí 6. září 2010 v 19:01® zedus
                                              zedus
                                              Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Lesní tůňka | Způsob lovu: Přívlač

Společná výprava s Frenkim, Koudym a Jirisem. Bylo tam teda fakt hnusně a foukalo jak prase, ztrátovost nástrah velká, ale byla sranda a něco tam i oběsilo, asi maj depréze nebo co. Já to říkám furt, že tam gumy nefungují. (chycen na kopyto).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37436.jpg
                                                Pondělí 6. září 2010 v 18:48® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 6. září 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Dneska bylo u tý vody krásně.
                                                Lipani fachčili jedna báseň, nikde ani živáčka, jen občas kolem prolétl ledňáček. Po dvou hodinách lovu jsem s sebou praštil do trávy a zaposlouchal se do šumění vody.
                                                Hnedle bych usnul.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37435.jpg
                                                  Pondělí 6. září 2010 v 18:40® Char
                                                  Char
                                                  Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu se raní lov okounů nekonal jelikož foufalo a pršelo takže jsem šel na dopolednoodpolední vláčku, přemluvil jsem pár nevelkých okounků na woba a zkusil různé gumy na kterého jsem z hloubky přemluvil i pár kousků nad 30 cm, lov byl hodně o zkoušení nástrah, poprvé slavil úspěch i ráček.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37428.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37429.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37430.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37431.jpg
                                                    Pondělí 6. září 2010 ve 14:49® whitehunter
                                                    whitehunter
                                                    Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Jakmile už se k ránu trošku ochladilo, tak začínají být dravci při chuti. Za tři hodiny vláčení wobů a gum jsem dostal několik menších okounů, štičku 72 a to se mi ještě jedna menší setřepala…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37427.jpg
                                                      Neděle 5. září 2010 ve 21:17® mira.ll
                                                      mira.ll
                                                      Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní ranní pokus o ulovení nějakého dravce nevyšel.:-(( Zabrali jen dva tloušti,jeden na kopyto,druhý na woblera.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37424.jpg
                                                        Neděle 5. září 2010 v 19:49® aldis
                                                        aldis
                                                        Datum lovu: 5.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Po 14ti denním rybářském půstu konečně u vody. Vyklubala se z toho asi jedna z nehorších tloušťových vycházek v tomto roce. Ryb jako šafránu a samí mládežníci…8-(

Tento příspěvek byl editován 5.9.2010 20:54:42 uživatelem aldis.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37423.jpg
                                                          Neděle 5. září 2010 v 18:10® Looser
                                                          Looser
                                                          Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: MP MRS | Způsob lovu: Přívlač

Ze začátku to nevypadalo,ale nějakej tlouštík se poved.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37420.jpg
                                                            Neděle 5. září 2010 v 17:59® inspo
                                                            Datum lovu: 17.8.2010 | Revír: Středozemní moře | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem konečně po dvou týdnech vytáhl z foťáku obrázky z dovolené. Španělští skoro příbuzní mě vytáhli jeden podvečer na ryby. Loví se převážně na klasickou položenou s dlouhými surfovými pruty. Tento lov mi sice nic neříká, ale proč si to nezkusit. Bohužel jsme nic nechytli a tak přikládám aspoň foto ryby, kterou vyplavilo moře.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37416.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37417.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37419.jpg