Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. září 2010 v 17:26® Sander
- Datum lovu: 12. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem obešel dvě stará místa a zkusil tlouště. Klasika, šest kousků, díky velké nástraze docela pěkné ryby, ale nic co by oslnilo.
Cestou zpět jsem se stavil na fleku, kde už nějaký ten pátek čuchám parmu.
Čuchal jsem správně. Za čtvrt hodiny mi parma popadla rousnici a začlo rodeo. Vymetala dno i břehy, se štěstím vlasec všechno ustál a po deseti minutách už řezala hřbetní ploutev parmy dobře 70cm hladinu pár metrů ode mne. Ryba opravdu majestátní, pěkně stavěná, zdravá, žádná městská fiflena zvyklá na kachní lejna, ale drsná královna skalnaté tůně, která by nedala svůj život lacino.
Prosil jsem svatého patrona, ať se v závěru zdolávání nic neposere. Sahám do báglu pro podběrák, když v tom se má feederová montáž ocitá ve větvích stromů. Nechápu. Unavená ryba se po tom všem vypnula…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 16:04® Kolovr@tek
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska prvně na jordánu a povedlo se pár štiček ve velikosti 50 cm.Parádní chytačka.Vše puštěno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 10:27® Ftmči
- Datum lovu: 11.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Pěkný den a pěkné ryby, bohužel jen malé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 10:22® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska opet na chvilku muskarenu na nasi nejvetsi rece.Voda malinko opadla a dalo se brodit i daleko k přelivu. Nejdriv jsem zkousel suchou a na ni pouze jeden bolínek cca 30.Pak jsem nasadil moje nove mini lury, zabrodil k prelivu a zacal chytat okouny. Nejvice mne ale potesila krasna, velika a bojovna ostroretka, dle prutu cca 50, ktera mi vzala luru splavavanou proudem.Krasne mi našponovala lajnu jako statnej duhak
Bylo mlhavo, ale teplo a hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 23:47® osprey
- Datum lovu: 11.9. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Poslední pokus ulovit v této sezóně velkého kapra jsem se rozhodl provést na soukromáku. Celkem to vyšlo.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 23:48:11 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 22:08® Sander
- Datum lovu: 11. září 2010
Po obědě jsem si odskočil na lipany.
Hezky jsem si zaházel, bylo pěkně, ryby také spolupracovaly.Večer jsme s kolegou naservírovali červenoprcanice na dno. Naivně tomu říkáme pokus o candáta.
Samozřejmě ani pink.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 22:04® aldis
- Datum lovu: 11.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes zkouška nového kolovrátku na UL přívlač. Ráno jsem začal na stojáku. Povedlo se pár menších okounů, jedna štička – akrobatka. Po obědě přesun na řeku a kromě malých tloušťů jsem si rozšířil svůj seznam kuriózních úlovků. Je fakt k nevíře, co všechno ti lidi do vody hodí…
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 22:05:28 uživatelem aldis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 20:25® Scanix
- Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po poledni jsme s kolegou vyrazili k vode, pocasi super, ryby se take nejake chytly, povedla se stika, krasne zlatave barvy, okouni, tloust a kolegovi dokonce slusny cejn. Ja jsem k tomu navic pridal koupel fotoaparatu, snad to rozdejcha, az vyschne, ale fotit toho cejna, jsem si mel odpustit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 12:31® Barynka
- Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Feeder
Dneska ostrá a parma (58cm) na červíky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 2:49® diutrius
- Datum lovu: 10.9 | Revír: Tam kde mě najdou | Způsob lovu: Sumcařina
Tak potěšil další sumík 97 cm
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 02:53:51 uživatelem diutrius.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 v 0:05® pipa
- Datum lovu: včera 9.9.2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak po delší pauze mého bezrybkoveho lovu se včera povedla tadle krasavice 86cm,na jerkovej prut a 10 slidera,omluva za špatne foto – z mobilu,eště u toho se mě třásli pampelišky,ale užasnej boj a štičí výskoky. prostě paráda a užasná radost .....
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 00:11:07 uživatelem pipa.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 23:26® mira.ll
- Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní,takovej nádhernej den nešlo nejít k vodě.Nejdřív to vzala 65ka a pak ještě jedna kolem míry. Pohodička, spokojenost
Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 23:26:51 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 23:09® filip111
- Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka se povedla. Na břeh se podívalo 13 okounů a 1 bolen. Docela dost záběrů se nepovedlo proměnit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 22:53® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes se svym zavodnim partakem zkouska jedne říčky na severu po povodích. Prvni dojem:bordel, ale prirodni jako kameny, kamínky a šutry, vyplavene silnice a smetene mosty.Druhy dojem byl takovy ze diky povodni se dalo dobre chodit po brehu, kazdy kamen co se vyklal byl odnesen. A ryby?Jsou asi v pr…i I kdyz, neco malo se nachytalo.JA 2× potocek cca 20 a jeden duhacek, taky asi tak a Ulpa jden ,,potok,, Ta voda je uplne jina, ma jiny tvar a proste je to videt na prvni phled.Verim ze se to brzy da do poradku diky takovym lidem jako je Herink. Jink jsem byl tak nejak spokojen, byl jsem u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:18® osprey
- Datum lovu: 9.9. 2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Potřebuju pár fotek kaprů, abych až v zimě něco napíšu, měl k tomu co dát. Dnes pokus po dobrém na řece. Sice se na mě pět rybek podívalo, ale velikostně jsme končili kousek za pětačtyřicítkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:13® Scanix
- Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak skoro po tydnu u vody, nakonec jsme s kolegou vyrazili a k vode se dostali po 20h. Pocasi se krapet umoudrilo, bylo celkem teplo, ale vodohospodari nejspis zahybali lokalne s vodou, sla o metr nahoru oproti minule a rybkam to zjevne moc nesvedcilo. Ja jsem z nekolika zaberu vydoloval 3 tlouste a kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Na fotce je agresivni jedinec, ktery mi pri pokusu o vyhackovani zasadil dva haky, jeden do palce a druhy do hrebetu ruky, druhy az po protihrot, nastesti se mi povedlo rybu setrne vyhackovat a posleze i se sebezaprenim sebe
Priste jedine peanem, na fotce je videt, ze by to slo snadno vyndat i rukou, ale to by mily tloust musel byt chvili v klidu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:52® mira.ll
- Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dnes hodinu u vody se smáčkama. Výsledek-1 kudla něco přes pade. Nic víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 ve 22:00® cormaxx
- Datum lovu: 8.9.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Po zkouškách jsem se šel juknout na Labe. Hoďku to bylo parádní.Přišel bolínek,tloušti,okounci a štička.Pak projely 3 lodě a jako když utne.Už jsem dostal jen pár dlaňovek.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 22:07:50 uživatelem cormaxx.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 19:24® Kosmik
- Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Feeder
Jediný záběr za 4 hodiny a výsledkem byl Amur 68 cm, 4 kg. Fantastický souboj na jemné náčiní.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:27:22 uživatelem Kosmik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 8. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dorval jsem se k vodě, popálenej, špinavej, mezi vrbami našel očko asi 3×1m (od jara to kurňa dost zarostlo) a zkusil tlouště.
Konečně flek kde to normálně bralo. Za hodinu feederu, než začlo pršet, vzalo 9 tloušťů. Sedm z nich ±2cm stejná délka. Poměrně nezvyklá hustota velkých ryb.
Byl to teda boj v těch větvích. U každého vylovování jsem dělil prut a zdolával jen poslední částí. Nebylo místo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 17:26® fishfever
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 8. září 2010 v 17:10® fishfever
- Datum lovu: 4.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem dostal na 40cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 16:05® zelenáč
- Datum lovu: 05.09.2010 | Revír: Moravice II | Způsob lovu: Muškaření
na mušku jsem chytnul takto mimo jiné zdeformovaného pstruha i když byla velká voda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 ve 14:41® Štikoun
- Datum lovu: 7.9 | Revír: Seč | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera pokus o nějakou štiku se vydařil ,chycena 1 štička 48 , dál už sem na přívlač nic nechytil tak sem to převázal na splávek a povedl se lín několik cejnů a 2 kapříci okolo 40.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 0:25® BlueShark
- Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zkouška okounů na Labi. Ani prd, ale nakonec jsme vyškemrali něco málo, Lucio mě přechytal, ale já hodil trumf náhody na konci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 21:34profil byl smazán
- Datum lovu: 7.9.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem si jel spíš zablbnout a odreagovat k vodě.Vzal jsem si trochu krmení,zbytek červů a pospíchal k vodě abych stihnul fotbal.No a u vody se dařilo víc než sem čekal,ale úspěch předčila smůla a to tak že jsem zlomil podběrák.Nedočkal sem se mnoho ryb,zato co ryba to pěknej kousek.Nachytal jsem pár ostroretek a mezi nima mě navštívil kapřík.Nevim jestli je to tak,ale po půl hodině co sem ho pustil sem dostal záběr a vytáh znovu kapříka – podle fotky mi příjde že to je jeden a ten samej.. Ryby sem kůli tomu podběráku fotil na trávě,ale většinu sem poutěl hnedka..Vše puštěno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 20:05® Sander
- Datum lovu: 7. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Hodinu a půl jsem se trápil v té zimě, vzaly tři ryby, jen jedna z nich si trochu vrzla brzdou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 v 17:02® Futureriver
- Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Ranní vycházka byla ve znamení menších okounů a tloušťů.Přidávám fotku jednoho kolem 30cm (foceno mobilem). Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 12:59® digi.sedlik
- Datum lovu: 1.9 az4.9 2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Kaprařina
Chytaly jsme na boilies vlastny vyroby. A docela se nam dařilo celkem jsme chytli 6 kapru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 12:42® pablo
- Datum lovu: 6.9. | Revír: stredné Slovensko | Způsob lovu: Přívlač
konečne som sa po dlhom čase dostal na ryby z člnom. po vyskúšaní všetkých noviniek a nových techník som prešiel na oblúbenú marmyšku a výsledok sa dostavil – s daiwičkou rovných 66cm
Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 14:43:13 administrátorem CeP.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.