Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. září 2010 v 16:04® Kolovr@tek
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska prvně na jordánu a povedlo se pár štiček ve velikosti 50 cm.Parádní chytačka.Vše puštěno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 10:27® Ftmči
- Datum lovu: 11.10.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Pěkný den a pěkné ryby, bohužel jen malé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 10:22® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska opet na chvilku muskarenu na nasi nejvetsi rece.Voda malinko opadla a dalo se brodit i daleko k přelivu. Nejdriv jsem zkousel suchou a na ni pouze jeden bolínek cca 30.Pak jsem nasadil moje nove mini lury, zabrodil k prelivu a zacal chytat okouny. Nejvice mne ale potesila krasna, velika a bojovna ostroretka, dle prutu cca 50, ktera mi vzala luru splavavanou proudem.Krasne mi našponovala lajnu jako statnej duhak
Bylo mlhavo, ale teplo a hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 23:47® osprey
- Datum lovu: 11.9. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Poslední pokus ulovit v této sezóně velkého kapra jsem se rozhodl provést na soukromáku. Celkem to vyšlo.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 23:48:11 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 22:08® Sander
- Datum lovu: 11. září 2010
Po obědě jsem si odskočil na lipany.
Hezky jsem si zaházel, bylo pěkně, ryby také spolupracovaly.Večer jsme s kolegou naservírovali červenoprcanice na dno. Naivně tomu říkáme pokus o candáta.
Samozřejmě ani pink.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 22:04® aldis
- Datum lovu: 11.9.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes zkouška nového kolovrátku na UL přívlač. Ráno jsem začal na stojáku. Povedlo se pár menších okounů, jedna štička – akrobatka. Po obědě přesun na řeku a kromě malých tloušťů jsem si rozšířil svůj seznam kuriózních úlovků. Je fakt k nevíře, co všechno ti lidi do vody hodí…
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 22:05:28 uživatelem aldis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 20:25® Scanix
- Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po poledni jsme s kolegou vyrazili k vode, pocasi super, ryby se take nejake chytly, povedla se stika, krasne zlatave barvy, okouni, tloust a kolegovi dokonce slusny cejn. Ja jsem k tomu navic pridal koupel fotoaparatu, snad to rozdejcha, az vyschne, ale fotit toho cejna, jsem si mel odpustit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 12:31® Barynka
- Datum lovu: 11.9.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Feeder
Dneska ostrá a parma (58cm) na červíky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 ve 2:49® diutrius
- Datum lovu: 10.9 | Revír: Tam kde mě najdou | Způsob lovu: Sumcařina
Tak potěšil další sumík 97 cm
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 02:53:51 uživatelem diutrius.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 v 0:05® pipa
- Datum lovu: včera 9.9.2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak po delší pauze mého bezrybkoveho lovu se včera povedla tadle krasavice 86cm,na jerkovej prut a 10 slidera,omluva za špatne foto – z mobilu,eště u toho se mě třásli pampelišky,ale užasnej boj a štičí výskoky. prostě paráda a užasná radost .....
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 00:11:07 uživatelem pipa.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 23:26® mira.ll
- Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní,takovej nádhernej den nešlo nejít k vodě.Nejdřív to vzala 65ka a pak ještě jedna kolem míry. Pohodička, spokojenost
Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 23:26:51 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 23:09® filip111
- Datum lovu: 10.9.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka se povedla. Na břeh se podívalo 13 okounů a 1 bolen. Docela dost záběrů se nepovedlo proměnit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. září 2010 ve 22:53® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes se svym zavodnim partakem zkouska jedne říčky na severu po povodích. Prvni dojem:bordel, ale prirodni jako kameny, kamínky a šutry, vyplavene silnice a smetene mosty.Druhy dojem byl takovy ze diky povodni se dalo dobre chodit po brehu, kazdy kamen co se vyklal byl odnesen. A ryby?Jsou asi v pr…i I kdyz, neco malo se nachytalo.JA 2× potocek cca 20 a jeden duhacek, taky asi tak a Ulpa jden ,,potok,, Ta voda je uplne jina, ma jiny tvar a proste je to videt na prvni phled.Verim ze se to brzy da do poradku diky takovym lidem jako je Herink. Jink jsem byl tak nejak spokojen, byl jsem u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:18® osprey
- Datum lovu: 9.9. 2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Potřebuju pár fotek kaprů, abych až v zimě něco napíšu, měl k tomu co dát. Dnes pokus po dobrém na řece. Sice se na mě pět rybek podívalo, ale velikostně jsme končili kousek za pětačtyřicítkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:13® Scanix
- Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak skoro po tydnu u vody, nakonec jsme s kolegou vyrazili a k vode se dostali po 20h. Pocasi se krapet umoudrilo, bylo celkem teplo, ale vodohospodari nejspis zahybali lokalne s vodou, sla o metr nahoru oproti minule a rybkam to zjevne moc nesvedcilo. Ja jsem z nekolika zaberu vydoloval 3 tlouste a kolega skoncil tentokrat jako bezrybka. Na fotce je agresivni jedinec, ktery mi pri pokusu o vyhackovani zasadil dva haky, jeden do palce a druhy do hrebetu ruky, druhy az po protihrot, nastesti se mi povedlo rybu setrne vyhackovat a posleze i se sebezaprenim sebe
Priste jedine peanem, na fotce je videt, ze by to slo snadno vyndat i rukou, ale to by mily tloust musel byt chvili v klidu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:52® mira.ll
- Datum lovu: 9.9.2010 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Dnes hodinu u vody se smáčkama. Výsledek-1 kudla něco přes pade. Nic víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 ve 22:00® cormaxx
- Datum lovu: 8.9.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Po zkouškách jsem se šel juknout na Labe. Hoďku to bylo parádní.Přišel bolínek,tloušti,okounci a štička.Pak projely 3 lodě a jako když utne.Už jsem dostal jen pár dlaňovek.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 22:07:50 uživatelem cormaxx.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 19:24® Kosmik
- Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Feeder
Jediný záběr za 4 hodiny a výsledkem byl Amur 68 cm, 4 kg. Fantastický souboj na jemné náčiní.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:27:22 uživatelem Kosmik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 8. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dorval jsem se k vodě, popálenej, špinavej, mezi vrbami našel očko asi 3×1m (od jara to kurňa dost zarostlo) a zkusil tlouště.
Konečně flek kde to normálně bralo. Za hodinu feederu, než začlo pršet, vzalo 9 tloušťů. Sedm z nich ±2cm stejná délka. Poměrně nezvyklá hustota velkých ryb.
Byl to teda boj v těch větvích. U každého vylovování jsem dělil prut a zdolával jen poslední částí. Nebylo místo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 17:26® fishfever
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 8. září 2010 v 17:10® fishfever
- Datum lovu: 4.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem dostal na 40cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 16:05® zelenáč
- Datum lovu: 05.09.2010 | Revír: Moravice II | Způsob lovu: Muškaření
na mušku jsem chytnul takto mimo jiné zdeformovaného pstruha i když byla velká voda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 ve 14:41® Štikoun
- Datum lovu: 7.9 | Revír: Seč | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera pokus o nějakou štiku se vydařil ,chycena 1 štička 48 , dál už sem na přívlač nic nechytil tak sem to převázal na splávek a povedl se lín několik cejnů a 2 kapříci okolo 40.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. září 2010 v 0:25® BlueShark
- Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zkouška okounů na Labi. Ani prd, ale nakonec jsme vyškemrali něco málo, Lucio mě přechytal, ale já hodil trumf náhody na konci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 21:34profil byl smazán
- Datum lovu: 7.9.2010 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem si jel spíš zablbnout a odreagovat k vodě.Vzal jsem si trochu krmení,zbytek červů a pospíchal k vodě abych stihnul fotbal.No a u vody se dařilo víc než sem čekal,ale úspěch předčila smůla a to tak že jsem zlomil podběrák.Nedočkal sem se mnoho ryb,zato co ryba to pěknej kousek.Nachytal jsem pár ostroretek a mezi nima mě navštívil kapřík.Nevim jestli je to tak,ale po půl hodině co sem ho pustil sem dostal záběr a vytáh znovu kapříka – podle fotky mi příjde že to je jeden a ten samej.. Ryby sem kůli tomu podběráku fotil na trávě,ale většinu sem poutěl hnedka..Vše puštěno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 20:05® Sander
- Datum lovu: 7. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Hodinu a půl jsem se trápil v té zimě, vzaly tři ryby, jen jedna z nich si trochu vrzla brzdou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 v 17:02® Futureriver
- Datum lovu: 7.9.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Ranní vycházka byla ve znamení menších okounů a tloušťů.Přidávám fotku jednoho kolem 30cm (foceno mobilem). Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 12:59® digi.sedlik
- Datum lovu: 1.9 az4.9 2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Kaprařina
Chytaly jsme na boilies vlastny vyroby. A docela se nam dařilo celkem jsme chytli 6 kapru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 12:42® pablo
- Datum lovu: 6.9. | Revír: stredné Slovensko | Způsob lovu: Přívlač
konečne som sa po dlhom čase dostal na ryby z člnom. po vyskúšaní všetkých noviniek a nových techník som prešiel na oblúbenú marmyšku a výsledok sa dostavil – s daiwičkou rovných 66cm
Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 14:43:13 administrátorem CeP.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 v 9:50® Petas
-
Přátelé, kamarádi, dne 04.09.2010 se mi podařil životní úlovek.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 09:50:48 uživatelem Petas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.