Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. září 2010 ve 13:34® Procházka
- Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: Ploučnice1b | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jedna jízda a byl s toho candoš rovných 90cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. září 2010 v 11:39® Lucky Luke
- Datum lovu: 26.6.2010 - 6.7.2010 | Revír: Lužnice 4
Začaly prázdniny a jako každý rok jsme vyrazili na týden na Lužnici si zachytat. Oblíbili jsme si revír Lužnice 4 s číslev revíru 421035, a to i přes to, že pokaždé když jsme dorazili na místo, měli jsme smůlu. Buď byla rozvodněná řeka a nebo byla pořádná vedra. A tak jsme čekali, co nás potká tentokrát. Hlásili tropy a tak jsme si od toho moc neslibovali. Ovšem překvapilo nás to. První dny jsem se pustil do pilné feedračiny. Neustále si se mnou zahrávali malé ouklejky, ale několikrát za den se objevil pořádný cejn mezi 45 a 55 centimetry. Ale pípák, na kterém byl prut s peletami, jako by byl bez baterek
. Čtvrtý den (29.6.2010) bylo
ještě větší horko. I záběry na feeder ustoupily a tak jsem přešel na
řádnou kaprařinu. Nahodil jsem prut s šestnáctimilimetrovým jahodovým
boilies a doufal že něco přijde. Položil ho do stojanu a zapnul pípák.
Bylo to doopravdy mrtvé a proto mě překvapilo, když po čtyřech hodinách
v půl jedné odpoledne se naplno rozjela bojová brzda a pípák se mohl
upípat k smrti ?. Přišel skvělý zásek a já se pustil do zatím
nejlepšího souboje mého života. Kapr měl ve své řece plné větví
převahu. Zajel k mému břehu asi 8 metrů ode mne a zamotal se odvětví. Ze
silného odporu, který ohýbal můj nový kaprařský prut, jsem necítil nic.
Táta neváhal, odpoutal loďku a vyrazili jsme dobrodružství napřed. Na
cívce sem měl vlasec 0,25mm na 8 kilo, který byl teď zamotán i s kaprem
ve větvích. Dorazili jsme k větvím a celým malým stromkům ve vodě, pár
jsme jich odhodili a vlasec se vyprostil. Naštěstí vydržel. Kapr neváhal a
hned vypálil doprostřed řeky, div jsem málem z loďky nespadl
. Síly neubývali jak mě, tak kaprovi. Ovšem uprostřed řeky jsem začal
mít převahu. Svého protivníka jsem ještě neviděl. Jediné co jsem viděl
byl běsnící vlasec pohybující sem a tam a pár vlnek pokaždé, když se
kapr rozhodl vyrazit zpátky ke dnu, což se mu nepodařilo. Poté se opět
vzpamatoval a zamířil ke břehu, ale já s předešlou zkušeností jsem ho
naštěstí stačil ještě před tím nejhorším zastavit a dostat kapra na
hladinu. Byl jsem překvapený a zaskočený. To co na mě vybaflo se mi doposud
nepodařilo chytit. Táta se už natahoval s podběrákem ale nepodařilo se.
Vzpamatoval jsem se a kapra přitáhl blíže a už byl v podběráku. Nemohl
jsem tomu věřit. Po dvanácti minutách byl můj dosud největší souboj
s rybou ukončen. Již na loďce bylo jasné že to bude můj osobák.
Vítězoslavně jsme mířili zpátky k chatě. Tento kousek měřil 78cm a
vážil odhadem 11kg! Nikdy na tento boj nezapomenu. Byli to jedny
z nejlepších chvílí mého života. Ještě v ten samý den jsem ulovil
kapra 52 cm, ale pak už do konce prodlouženého týdne již žádný kapr
nepřišel a i feeder utichl. Na tomto revíru již byla povolená přívlač a
tak jsem se vydal v pátek 2.7. trochu výše proti proudu na moje oblíbené
místo. Do třičtvrtě řeky je vody po kolena a tak nikdy neváhám a hned
jsem ve vodě. Po pár náhozech překvapivě něco uvízlo na mém oblíbeném
woblerovi. Nad hladinu vyskočil krásný jelec. Chvíli jsem s ním zápolil
proti silnému proudu, ale za chvíli byl v mém podběráku. Doopravdy
krásný jelec. Měřil skvělých 54cm! Tato výprava na Lužnici splnila
všechna moje přání a už se těším na příští rok, pokud se tam vůbec
dostaneme
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. září 2010 v 11:18® olda
- Datum lovu: 5.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač
Nic moc jen pár prcků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 ve 22:21® bjucek
- Datum lovu: 3.-4.9.10 | Revír: vltava praha | Způsob lovu: Kaprařina
Minulou sezonu jsem jen tak z nudy zkusil kaprařit a pochytal jsem pro mě několik slušných ryb.Tento rok jsem opět podlehl smradům a vůním kuliček. Zatím největší kapřík 62 čísel, i když nejradši bych ještě čuměl do tmy a poslouchal rolničky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 ve 21:18® hecht
- Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož tady pořád je ten Luvias v soutěži, tak se ho pokusím vyfouknout s touhle archivní fotkou. Bylo to o zahájené a měřila 96 cm. Ten ošklivý kolovrátek je Daiwa Caldia, čili 5× do klobouku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 v 19:17® Raf
- Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: pískovna Polabí | Způsob lovu: Přívlač
Dnešních jedenáct hodin okounové vláčky nejdřív nepřineslo vůbec nic, pak se nechala zlákat jedna kudla a potom jsem našel i okouny. Kusů okolo 35 cm bylo několik, výš jsem se ale nedostal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 v 18:34® Looser
-
Dnes žádná sláva.Počasí jak v listopadu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 ve 14:29® herri
- Datum lovu: 15. 8. 2010 | Revír: Stařečský potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
51 cm. Zabral hned jak jsem změnil neúspěšné woblery na gumy
Tento příspěvek byl editován 4.9.2010 15:30:15 uživatelem herri.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 ve 13:18® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: les
Tož jsem se zašel podívat za předsedou strany Zelených, no a bylo jich tam jako much. Kupodivu ale ryba žádná

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 ve 12:49® BlueShark
- Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem šel opět na okouny a docela se dařilo. 19 okyšů (nej byli odhadem 25cm), 5 štiček (+1 mi ukradla gumu) a jeden candátek. Něco málo fotek ze břehu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. září 2010 v 10:33® olda
- Datum lovu: 4.9.2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Feeder
Ostré,cejni,okoun,spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. září 2010 ve 21:59® Scanix
- Datum lovu: 3.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dalsi vecerni lov, ale zadna slava, kolegu zachranil od bezrybky okounek, me na prvni hod spadl bolen, a to jsem hacky vymenil
, pak se povedl jeden tloust a tento candat a to bylo za cca 2h
lovu vse.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. září 2010 ve 20:16® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: MP MRS | Způsob lovu: Přívlač
Zašel jsem navečer na skok zasmáčet a jeden pantáta za fotku stál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. září 2010 ve 12:34® Kazan
- Datum lovu: 3.9.2010 | Revír: Kozský potok | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na zvedlém kalném potoce, chyceno poměrně dost tlouštíků, jesen, a štička

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. září 2010 ve 22:16® Scanix
- Datum lovu: 2.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Opet vecerni lov na necele 2h, zaberu pomerne dost cca 10 nepromenenych, 3 ryby mi spadly a 1 dlouhy a hubeny tloust okolo 50 zapozoval pred fotakem, takze spokojenost, ze to nebylo zero. Pricina byla zejmena v tupych hackach na wobech, preci jen jsou o kameny uz pekne ztupene a ja nejak nemam cas je vymenit ci nabrousit

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:26® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: oblíbený | Způsob lovu: Klasická položená
Tož jsem dnes vyrazil zas na ně. No a nejdřív jen pár cejnů a pak to přišlo. Souboj na krev, který jsem zvládl. Odměnou byl krásnej lysec – bez 40cm rovnej metr!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. září 2010 v 19:55® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: MP MRS
Gumoval jsem gumoval a vygumoval pár pruhovaných.Někteří i celkem slušní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. září 2010 v 19:49® lendule
- Datum lovu: 1.9.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si poprvé zkusila jak se chytá na feeder.Několik menších kapříků se mi podařilo chytit.Chutnala jim kukuřice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. září 2010 ve 14:35® Vincent Vega
- Datum lovu: 4.8.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Sumcařina
Zdarvím, tak se mi letos také podařilo lapit svého prvního sumečka. Nebyl to sice žádný Holdegron ale měl sem obrovskou radost!!!Nejraději chytám na Berounce jen tak odereagovat se takže cejny, kapříky na splavu tlouště,okouny a na podzim se semtam i ta štika na přívlač objeví.Tnehle den jsem se usadil pod břízu kousek od jednoho mostu a nahodil žížalu na plavanou na okouny a kolínko na kapříka…nic moc ten den ale pozoroval jsem jak místní starší chlápci parkly pramičky vedle sebe do prostřed řeky a maji políčíno na sumce.Velikost kačeny mi přišla celkem vtipná, protože větší splávek sem snad ještě neviděl ale budíž…
K večeru už jsem pomalu začínal balit a ty dva lovci také jeden kotvil
loďku kousek ode mě a prohodili pár slov s tim že sem se dozvěděl že
během týdne takhle dostal 8 sumců největšího přes 150a jeho kolega
120cm..Takže tady jsou, což mě potěšilo protože po povodních které tady
byly sem nastoupil bagr a od jezu k jezu to srovnal do rovinky a na mém
oblíbeném úseku zbylo jen málo míst kde zůstala aspoň ňáká
hloubka…Každopádně mi to pořád vrtalo hlavou a druhej den jsem si řek
že se na ně vypravim.Nikdy před tím jsem sumce nechytil a ani se o to
nepokoušel.nechtělo se mi ani dělat montáž s kačenou a lankem na živou
rybku, tak sem to pokoumal a vyrobil si trošku improvizovaně (asi se to tak
dá nazvat) podvodní splávek viz.foto. Nachytal jsem tři oukleje cca 8–10cm
a mrtvé jsem je napíchnul na návazec a nahodil pod větve vrby asi 6 metrů
od břehu do mírného proudu. Nandal jsem předšpičkového policajta a čekal
a pak to přišlo, na nic nečekal rozjel se cívka jen bzučela…Byl malej,
neměřil jsem ho ale neskutečně mě potěšil…Rychlou fotku a koukal jsem
jak odplouvá dál.Nahodil jsem ještě jednou a zhruba po hodině mi prut
letěl z vidliček… no nadšení obrovský.Podle prutu a odporu na konci jsem
čekal o dost větší kousek a nemoh tomu věřit ale po chvilce se ukázalo
že ouklej slupla štika…Moc pěknej boj a radost veliká.To je asi jeden
z mých nejhezčích letošních dnů strávených u vody!!!Přeju všem hezké chvíle u vody!!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 ve 21:48® Scanix
- Datum lovu: 1.9.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dlouho jsem vahal, jestli dnes jit lovit, ale kdyz jsem se ozval kolegovi, ktery mi sdelil, ze by rad na chvilku vyrazil, tak jsem se pripojil. Za 2h lov jsme vystridali nekolik mist, ale na ryby jsme narazili jen na jednom. Ja lapil 2 boleny a 1 tlouste a k tomu 2 zabery nevyuzil, kolega tentokrat skoncil bez kontaktu. Zajimava a namahava byla i vyprostovacka wobleru kus od brehu, coz se mi tentokrat povedlo a vylovil jsem asi 1,5m dlouhy plech, ktery mi dal ve finale na prutu pekne zabrat
Tento příspěvek byl editován 1.9.2010 22:48:51 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 ve 20:36® bajox
- Datum lovu: dnes | Revír: 471125 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní smáčkovaná nepřinesla žadného většího dravce.Zato se jsem si zabojoval s rusakem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 ve 20:10® Futureriver
- Datum lovu: 1.9.2010 | Revír: vltava 2A | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní lov byl ve znamení 9 okounů a jako třešnička na dortu zabral tento krasavec,změřený (35cm) a vrácen zpět do rodného živlu,stejně jako ostatní ryby.Chytáno na rousnice. Petrův zdar
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 ve 13:03® Dejwík2504
- Datum lovu: 26.8.2010 | Revír: Dyje 3 | Způsob lovu: Přívlač
Tady je ještě vláčka…Něco se povedlo, ale žádná sláva. Fotky okounů se mně bohužel někam vytratily.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2010 14:06:29 uživatelem Dejwík2504.
Zato kolega vedle mě měl větší štěstí. Na 3cm bílého twistera se
žlutým ocáskem chytl zubatou 72cm…super zážitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 ve 12:58® Dejwík2504
- Datum lovu: 25.8 - 30.8 2010 | Revír: Dyje 3 a Dyje 3A | Způsob lovu: Feeder
Tady je nějaká drobotina z feederu…pokus o parmu byl bohužel neúspěšný z části kvůli velkému průtoku a z části kvůli mé nevybavenosti těžkými olovy. Navíc je podle „domorodých“ rybářů v tomto úseku tento rok parem velmi málo…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. září 2010 v 10:21® HaD
- Způsob lovu: Sumcařina
Tohle mi dnes poslal Dalas
To jsou panečku kousci 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. srpna 2010 ve 22:39® mira.ll
- Datum lovu: 31.8.2010 | Revír: R5/R | Způsob lovu: Feeder
Dnešní lov na červy a hnojáčky (bonduelku jsem zapoměl doma) znamenal jednoho cejnka za druhým.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. srpna 2010 ve 21:14® osprey
- Datum lovu: 31.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Rozloučení se pstruhovkou, podobně jako u ostatních. Něco se chytlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. srpna 2010 ve 14:29® kubajzs
- Datum lovu: 31.8.2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní poslední prázdninová a zároveň poslední letošní přívlač dopadla obdobně jako včera. Ryb bylo spousta, zejména potočáků, ale většina z nich se pustila ještě ve vodě. Z vody se podívaly dvě ryby, siven 36 cm a potočák odhadem 25 cm.
Siven putoval do mrazáku, potočák zpět do vody…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. srpna 2010 v 6:40® Looser
- Datum lovu: 30.8. | Revír: MP MRS | Způsob lovu: Přívlač
Zašel jsem jen na chvilku a potěšila mě kudlanka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. srpna 2010 v 6:11® alva
- Datum lovu: 29.8.2010 | Revír: pstruhovka JM | Způsob lovu: Přívlač
Letošní rozloučení s pstruhovou vláčkou dopadlo na jedničku – duhák 48 cm a 1,35 kg.
Tento příspěvek byl editován 31.8.2010 11:03:11 administrátorem HaD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.