Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. srpna 2010 ve 20:47® štikouš
štikouš
Datum lovu: 29.8.2010 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Plavaná

Plotička z rybníčka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37275.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 29. srpna 2010 ve 20:44® štikouš
    štikouš
    Datum lovu: 28.8.2010 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Skoro 40, a šel zpět.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37273.jpg
      Neděle 29. srpna 2010 ve 20:42® štikouš
      štikouš
      Datum lovu: 28.8.2010 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Nejdřív jsem uváz a vytáh mega kus trávy, která pak naštěstí posloužila jako podložka pod ryby. Normálně pstruhy beru a jím, tyto jsem však pustil i když jsem přírodě posloužil jen tak, že v zimě je sežerou kormoráni, kteří náš revír pravidelně navštěvují.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37272.jpg
        Neděle 29. srpna 2010 ve 20:29profil byl smazán
        Datum lovu: 29.8.2010 | Revír: soukromá voda | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme se vrátili s kámoši z revíru,kde se zanedlouho zůčastní závodů a tak jsem byl pozván abych jel s nima zmapovat vodu a hlavně si zachytat.U vody bylo krásně,ale byla pěkná zima.Ryby moc nereagovali (na takovou vodu bych čekal mnohem víc),ale podařilo se mi tak trochu to co sem ani nečekal.První den kapr 78cm 9,5kg a dnes po pár promeškaných záběrech kapr 81cm 11kg.Na feeder medium,kmen 0.20 – neskutečný souboje,neskutečně krásný ryby.. Klukům sem asi moc nepomoh,protože ryby nešli a zachytal jsem si jen já :-))

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37269.jpg
          Neděle 29. srpna 2010 v 19:06® filip111
          filip111
          Datum lovu: 28.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Včera pokus o sumíky, povedly se jen 2 miminka na žížalku. multík cormoran corbos

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37264.jpg
            Neděle 29. srpna 2010 v 18:53® Robur
            Robur
            Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak jsem se dnes pokusil o akci kapr, záběru hromada, chycena hromada plotic a cejnů, 1 okoun na kukuřičku. Druhý prut na klasickou položenou měl 1 záběr, kdy něco oholilo 5 zrnek kukuřičky, ale záběr na kapra nevypadal. Zmasil jsem okouna, protože to měl zažrané a krvácel, tak jsem k němu přidal plotici a kamarád má svačinu.

Neděle 29. srpna 2010 v 18:44® Kazan
              Datum lovu: 29.8.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Trocha dopolední vláčky na Lužnici, zadařilo se několik štiček.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37258.jpg
                Neděle 29. srpna 2010 v 18:35® kubas
                kubas
                Datum lovu: 29.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní asi dvouhodinová vláčka dopadla nějak plus minus podle očekávání, žádná větší rybase nekonala. Chyceno cca 15 okounů do 28cm, jeden menší candátek a 2 boleni kolem 40cm. Vše chyceno na woblery..

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37257.jpg
                  Neděle 29. srpna 2010 v 18:32® kubas
                  kubas
                  Datum lovu: prázdniny

Něco málo fotek z prázdinových procházek kolem vody… Štika 80cm, úhoř 73cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37253.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37255.jpg
                    Neděle 29. srpna 2010 v 17:36® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 29. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se pokusil o poslední letošní vláčku na pstruhovce.
                    Ryb nebylo moc, hodně se jich vypnulo ve vodě nebo ve vzduchu. Bílá ryba tam téměř není, neviděl jsem ani tlouštíka, takže druhová pestrost čítala dva druhy, potočáka a okouna. Tři ulovení potočáci byli opravdu pěkní, zbytek běžný standard a pár okounů jako bonus.
                    Z těch regulací by se jeden vobtáh, sypaný břeh kam až oko dohlédne, nebylo moc kde nahodit. Všude plno lidí, semtam docela intenzivní déšť, nakonec to k dokonalosti dojebali nějací zahrádkáři, co házeli trávu do řeky. Co hod to tráva na vlasci i vobleru.

Nemělo to žádnou štábní kulturu.
                    Takhle si tu poslední vláčku nepředstavuju, pokusím se do úterka o repete.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37252.jpg
                      Neděle 29. srpna 2010 v 16:37® jersey
                      jersey
                      Datum lovu: 28.08.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme včera byli vyzkoušet novej člun.Zkouška proběhla na výbornou i přes silnou dešťovou přeháňku, jen jsme čekali víc, než toho jednoho candátka, co kolega přemluvil…

Foto z mobilu…

Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 16:38:36 uživatelem jersey.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37248.jpg
                        Neděle 29. srpna 2010 v 15:09® Holajz2
                        Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na Mohel jsem doufal v dalšího kapříka, leč nestalo se. Ale vzal jsem si pár cejnů na karbenátky. Jiříku, těš se, až se vrátíš, je to na tobě…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37245.jpg
                          Neděle 29. srpna 2010 v 11:35® olda
                          olda
                          Datum lovu: 29.8 2010 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Feeder

Krásná rybačka celé dopoledne,cej­ni,ostré,tlou­šti,plotice,ka­pr mi narovnal háček,tak příště.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37244.jpg
                            Neděle 29. srpna 2010 v 9:35® Piranha
                            Piranha
                            Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem sel na chvilku smocit neoprenky s musakem.Vody bylo docela dost a tak jsem nasadil jako prvni mensi lurku s velkym zlatym tungstenem.Nic. Pak jsem za sebou uslysel splouchnuti u zatopene travy, tak jsem tam hodil skoricoveho goddarda a na druhy hod mi po tom mlasknul tloustak cca 35.Pak jsem vytahl jeste dva a velikou radost mi udelal bolen, tez nasucho cca 50cm.To uz byl jinej tah a po dlouhy dobe jsem si zabojoval pres kolecko.Foto mam, ale mobil a to radeji ne :-) .

Sobota 28. srpna 2010 ve 22:24® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 28.8.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsim uteku z boje jsem si mohl alespon rano privstat a vyrazit na pstruhovku. V prnich okamzicich jsem si rikal, ze jsem fakt magor, kosa velika, poprchavalo, voda lehce zvedla. No hupsnul jsem do prsacek, at se ohreju ve vode :-) Prvnim hodem prisel tloustak cca 45, fotit se nechtel nechat. Pak uz to slo skoro samo, co vytipovane misto, to ryba, celkem jsem za par hodin lovu pochytal bezmala 2 tucty duhuku 35–48 k tomu cca 10 okounku dlanove velikosti, 2 tlouste a monstr stiku viz foto. Kdyz k tomu pridam spousty spadlych ryb, nepromenych zaberu a jednu ukouslou stiku nezname velikosti, tak jsem sice promrzly, unaveny, ale spokojeny :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37236.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37235.jpg
                                Sobota 28. srpna 2010 ve 21:47® Raf
                                Raf
                                Datum lovu: 27.-28.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Nejdříve to bylo největší víkendové fiasko tohoto roku. V pátek příjezd plný ambicí na velké candáty. Hned od začátku jsem ale začal krmit jez nástrahama. Postupně zařvaly 3 slidery, 2 shad rapy, utopené gumy jsem nepočítal. Roburovi by z toho praskly vajca už teď a obnovil by svoji otázku :-) . Trhal jsem navíc kvalitně – s velkým množstvím šňůry či vlasce. Ke všemu pršelo a ryby nebraly. Já jsem ale hrál ruletu až do půlnoci dál. Ulehávám se psem v lese u opuštěného jezu bez přístřešku. Chcalo drtivou část noci. Skoro nespím. Budík který není potřeba mi zvoní za tmy a jdeme zase na to. Řeka zakalená, chladno – naděje na nule. Dalšího shad rapa ukousává štika (velká). Během další hodiny přikrmuju pod jezem několika gumama a plandavkou. Je mi zima. Při silné přeháňce prchám lesem do auta. Na benzínce se restartuju kafem a přejíždím na další jez. Celé zakalené Labe tu valí elektrárnou u mého břehu, takže by se tu v proudu neudržela ani luciapuma, když jí ještě někdo věřil. Nemám už velké shad rapy, tak tu trhám jen SSR. Opět přejezd ke třetímu jezu. Vody a kalu přibývá. Na zadek se mi lepí slizký chatař a rozdává samozvané rady. Při nich trhám jen jednoho husky jerka. Aktivita ryb nulová. Začínám být už i unavený. Mám chuť se na to vysrat. Přemlouvám se, abych si dal někde oběd a pak zkusil na jednom stojáku pár hodů na okouny. Plán plním. Jsou dvě hodiny odpoledne. Ohlížím už se po autu, když tu vidím velké hejno rybiček. Záběr mám hned prvním hodem. Začíná okounové šílenství. Nevnímám déšť, čas, zimu nic. Nálada je najednou skvělá a příjemné je povídání i s místním borcem, se kterým část podvečera chytáme. Na konci dne mám na kontě okouny 40 cm, 39 cm, několik 38 cm kusů, ryb okolo 35 cm mnoho. Přitom chybělo tak málo a vracel jsem se domů se zerem, jak spráskanej pes…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37233.jpg
                                  Sobota 28. srpna 2010 ve 21:14® Prutos
                                  Prutos
                                  Datum lovu: 28.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní krátký lov byl na zvednuté řece ve znamení spousty okounů, dvou štiček a jednoho atypicky zbarveného bolena. Při zdolávání bylo krásně vidět rudé ploutve..srdce mi poskočilo radostí že mám zas po dlouhé době na prutu jednoho z velkých jesenů,ale po vylovení v podběráku ležel „obyčejný“, atypicky zbarvený,asi půlmetrový bolen.
                                  Tak snad příště…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37231.jpg
                                    Sobota 28. srpna 2010 v 19:42® Holajz2
                                    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem vyrazil na oblíbená místa na kapříka. Nahodil jsem, udělal si pořádek u batohu a už jel…50cm. Pak asi 8 cejnů a jeden neseklý kapr. Zkusím i zítra, snad pošlu víc fotek. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37230.jpg
                                      Sobota 28. srpna 2010 ve 14:57® olda
                                      olda
                                      Datum lovu: 28.8 | Revír: Labe 4/5 | Způsob lovu: Přívlač

vláčka v dešti,pár okounů a jedna kudlička.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37228.jpg
                                        Sobota 28. srpna 2010 v 11:02® diutrius
                                        diutrius
                                        Datum lovu: 27 srpen | Revír: Ohře 9 | Způsob lovu: Kaprařina

byla to slabota kapři 58 cm a 60 cm za 12 hodin

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37219.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37221.jpg
                                          Pátek 27. srpna 2010 ve 23:03® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 27.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes dostal k vode az temer ve 21h, lapil dva podobne krasavce a treti zaber nepromenil. Zrovna jsem si zacal libovat, jak je u vody hezky, kdyz v tom se kolem 22h prihnala pekna prutrz, tak jsem zbabele utekl ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37210.jpg
                                            Pátek 27. srpna 2010 v 11:02® ART
                                            ART
                                            Datum lovu: 27.8. | Revír: Slapy | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno jsem vyrazil na dravce ovšem bez rybiček co se u mě stává postupně už tradicí. Naštěstí jsem u břehu našel plotici, která měla ukouslej ocas a byla celkem vyplašená. Skočil jsem po ní a nastražil. A hned asi 15 min po náhozu jsem vytáh tohoto krasace, který měl 57cm do metru. Poté jsem neměl rybičky tak jsem se snažil přelstít bílou rybu. Bezúspěchu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37208.jpg
                                              Pátek 27. srpna 2010 v 7:21® Tommy
                                              Tommy
                                              Datum lovu: 26.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Konečně sumec :-))

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37203.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37204.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37205.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37206.jpg
                                                Pátek 27. srpna 2010 v 0:51® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 26.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

V duchu hesla: „Zmena mista, ryba jista“, jsem dnes vyrazil k vode, jenze jsem si mel misto krapet prohlidnout za denniho svetla. Po par hodech sice prisel candat cca 50 a po chvili spadnul jeho mensi bracha, ale pri jednom manevru, kdy jsem se snazil vyprostit nastrahu, se semnou sesunul breh a ja zahucel po pas do vody. Prijemne se cestou odrel a cnici kameny, fotak namoceni prezil, ale pri padu jsem pridal par sramu na prutu a pretrhl pletenku u navijaku a tim prisel i o nastrahu. No mohlo to dopadnout hure, timto aktem jsem si jen zkratil pobyt u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37190.jpg
                                                  Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:31® Boleslav
                                                  Boleslav
                                                  Datum lovu: 26.8. | Způsob lovu: Přívlač

Protože hlavní tok byl silně zakalen a mě se nechtělo domů, šel jsem se po letech podívat „Na soutok“, kam bych se jinak nevypravil ani ve stavu nepříčetnosti. Prošel jsem hustým kordonem rybičkářů a kupodivu ulovil, pustil a politoval jednu „skorošedesátku“. Po cestě k autu jsem viděl, co bych taky čekal: týpek mydlil štičku za keřem, hups pytel do auta a zpátky k prutům.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37187.jpg
                                                    Čtvrtek 26. srpna 2010 v 18:02® ART
                                                    ART
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vymodlil jednoho přesně mírovýho bolena. Jinak jsem vyzkoušel snad vše co mi přišlo pod ruku třpytky, woblery, gumy a vůbec nic. Poslední dobou ta vláčka je hodně vydřená.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37186.jpg
                                                      Čtvrtek 26. srpna 2010 v 17:30® vlasta 72
                                                      Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: pražská | Způsob lovu: Kaprařina

kapr 81 cm 14,5 kg nástraha bolies brusinka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37183.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37184.jpg
                                                        Čtvrtek 26. srpna 2010 v 16:31® Kolovr@tek
                                                        Kolovr@tek
                                                        Způsob lovu: Feeder

Dneska opět výborná chytačka .Kapr 52 a 48 jeden menší amůr a cejni .Boužel jsem zapoměl mobil doma ,takže jsem nefotil.Vše plave dál.

Tento příspěvek byl editován 26.8.2010 16:32:20 uživatelem Kolovr@tek.
                                                          Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 14:02® BlueShark
                                                          BlueShark
                                                          Datum lovu: 26.8.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

Jinak dnes od 6ti na Labíčku na pláži. 14 cejnů (40–50cm), žádnej prďouch, krásný čistý, nepodvyživený a bojovný ryby, 3 plotice (33cm, 2×35cm) suprově zbarvený a 2 skaláci. Ráno to byl masakr, pak už bída.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37180.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37181.jpg
                                                            Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 12:55® Kazan
                                                            Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Nežárce, testík nové várky home made wobů, potahána spousta štiček,okounů a tloušťů a jeden bolen.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37173.jpg