Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 12:55® Knapik
Knapik
Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu sloveno několik okounů, toto trio bylo zmaseno k chutné večeři.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37172.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 26. srpna 2010 v 10:49profil byl smazán
    Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: Pařížov

Asi špatná konstalace hvěz, jinak si to neumím vysvětlit. Po tolika prutohodinách na pařížově končně první kapr, a rovnou 5 + jeden spadlej. Jeden prut na klasiku(3 kapříci) a jeden na feeder(2+jeden spadlej). Pohodový lov a konečně jsme pochopili na co berou;-) . Ps: jeden dostal pozvánku do kuchyně…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37171.jpg
      Čtvrtek 26. srpna 2010 v 0:31® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se k vode dostal celkem pozde, nicmene se nejaka drobot opet povedla, nejprve 2 tlousti a 1 spadl, pote prislo sumci mimco a posleze jedna nocni kudla, kterou asi predtim vytrestala starsi sestra. V zaveru jsem podsekl cejnka a zadne dalsi vzruseni se nekonalo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37168.jpg
        Středa 25. srpna 2010 ve 23:58® BlueShark
        BlueShark
        Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem zkusil po hóóódně dlouhé době zajít zavláčet na Labe, cíl má tajná nástraha a okouni. Světe div se za tu chvilku se na břeh podívalo 16 okounů a jeden candátek. Pak jsme pospíchal na pivko k fotbalu. Nej okoun 34cm viz foto, jeden z prťat focených na začátku, 2 jsem vyháčkoval ve vodě odhad 25–30cm. Osobáček mám na rybičku 36, takže veliká spokojenost.

Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 01:08:02 uživatelem BlueShark.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37166.jpg
          Středa 25. srpna 2010 ve 20:29profil byl smazán

Všechny vás zdravím po příjezdu z L´Ebre.Na ukázku něco málo, zbytek ve článku…Romeo

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37158.jpg
            Středa 25. srpna 2010 v 19:21® spike
            spike
            Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Využil jsem chvilku volna a vyjel si zavláčet. Výsledkem mého snažení byla štika rovných 60cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37156.jpg
              Středa 25. srpna 2010 v 18:58® Tommy
              Tommy
              Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

První nahození a 48 cm krasavec

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37151.jpg
                Středa 25. srpna 2010 v 18:52® Prutos
                Prutos

Řeka mě dnes zradila zvednutým stavem, takže zbyl jedině výlet na rybník. Cílovou rybou byl okoun…no pár jich přišlo,ale žádná sláva. Ale karas ke čtyřicítce taky potěší…nechytá sekaždej den.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37150.jpg
                  Středa 25. srpna 2010 v 17:24® sethy
                  sethy
                  Datum lovu: 25.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem s kolegou vyrazil na okouny. Něco se povedlo, ale zas nic extra…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37148.jpg
                    Středa 25. srpna 2010 v 16:57® ART
                    ART
                    Datum lovu: 24.8. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl potrápit pár rybiček. Zas to vypadalo beznadějně, ale nakonec jsem něco chytil. Stále u mě platí, když nezjemnim ,tak je každá vyvláčená ryba těžce chycena. Na UL mě nabaví ty velikosti. Jinak na popíka další okouni. Chce s nim pořádně zašplouchat. Boužel bolen nepřišel žádný.

Tento příspěvek byl editován 25.8.2010 16:59:28 uživatelem ART.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37147.jpg
                      Středa 25. srpna 2010 v 16:39® Looser
                      Looser
                      Datum lovu: Dnes | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zkouška dravých oaklejí.Něco se i píchlo… (Navi je Caldia :-) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37145.jpg
                        Středa 25. srpna 2010 ve 13:59@ Octavka
                        Datum lovu: 24.7.2010 | Revír: Mže 4a | Způsob lovu: Klasická položená

Po prvním neúspěšném lovu na plavanou na živou rybku kdy mi štika zajela do větví a došlo k předření vlasce jsem zvolil lov na položenou s podvodním splávkem s přiměřeně velkou mrtvou ploticí cca 25 cm. Zdolávání trvalo necelých 5 minut.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37144.jpg
                          Středa 25. srpna 2010 ve 13:32® Kolovr@tek
                          Kolovr@tek
                          Způsob lovu: Feeder

Dneska opět krásna chytačka .15 ryb ulovených z toho 6 kaprů do 45 cm dva amůři jeden 56 a druhý 52 jinak cejni a karaskove.Spo­kojenost ale touszim po necem vetsim.Vše plave spokojeně dál.

Tento příspěvek byl editován 25.8.2010 13:34:11 uživatelem Kolovr@tek.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37143.jpg
                            Středa 25. srpna 2010 ve 13:24® BigMike

Na rybky nechodím, tak Vás prosím o radu, co že mi to roste doma pod jabloní, nemohu to určit.Nějaká bedla? Zatím je nechávám růst, pohled zespoda by asi naznačil více, že?

Tento příspěvek byl editován 25.8.2010 13:24:38 uživatelem BigMike.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37139.jpg
                              Středa 25. srpna 2010 ve 12:56® Jak.novi
                              Jak.novi
                              Datum lovu: 25. srpna 2010 | Revír: Pod jezem | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem sice měl v plánu plavačkovat s úmyslem chytit tlouště, ale tento umýsl mi vydržel chvilku. Nakonec jsem skončil u vláčky a chytil několik tloušťů na hmyzího woblera a okouna na normálního woblera. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37134.jpg
                                Středa 25. srpna 2010 ve 12:53® Jak.novi
                                Jak.novi
                                Datum lovu: Víkend | Revír: Hahá, nepovím :-)

Tak jsem o víkendu vláčel, plavačkoval, feederoval a co z toho, prd velebnosti. Jen samé rybí batolata a většího nic. A to jsem se pokoušel o sumejše, který mi na háčky kadí. Tak snad někdy příště. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37130.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37131.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37132.jpg
                                  Středa 25. srpna 2010 v 10:44® jiris
                                  jiris
                                  Datum lovu: srpen | Revír: stojáček u růži | Způsob lovu: Přívlač

Tak chytačka nic moc, ale něco příšlo.

Dávám to jen kvůli té Daiwě v soutěži, šikla by se :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37127.jpg
                                    Středa 25. srpna 2010 v 6:02® Petula
                                    Petula
                                    Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: Slezská Harta | Způsob lovu: Sumcařina

Na kačenu a 25cm cejna zabral ve 21:15 krasavec 142 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37126.jpg
                                      Úterý 24. srpna 2010 ve 21:28® štikouš
                                      štikouš
                                      Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: T.Orlice | Způsob lovu: Feeder

Celý léto jsem se snažil o tlouště na třešně a přišel až na konci prázdnin. Bez 1 cm měl 50.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37123.jpg
                                        Úterý 24. srpna 2010 ve 21:22® štikouš
                                        štikouš
                                        Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: T.Orlice | Způsob lovu: Feeder

Místo kapra hrouzek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37121.jpg
                                          Úterý 24. srpna 2010 ve 21:20® štikouš
                                          štikouš
                                          Datum lovu: 20.8.2010 | Revír: T.Orlice | Způsob lovu: Feeder

Nebrali, ale alespoň jedna.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37119.jpg
                                            Úterý 24. srpna 2010 ve 21:16® štikouš
                                            štikouš
                                            Datum lovu: 19.8.2010 | Revír: T.Orlice | Způsob lovu: Feeder

Malá plotička z kalné řeky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37118.jpg
                                              Úterý 24. srpna 2010 ve 20:46® ART
                                              ART
                                              Datum lovu: 24.8. | Revír: orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem šel potrápit nějaké okouny na žížalky. Hned první nához a za 5 minut záběr a ukázal se první sumec, který měl 50cm i s vousem. Poté už ani záběr bída a utrpení. Sumec byl jediná ryba dne, alespoň to nebyla bezrybka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37116.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37117.jpg
                                                Úterý 24. srpna 2010 ve 20:26® Prutos
                                                Prutos
                                                Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem využil nižšího stavu vody a po práci se šel projít kolem řeky. Místy jsem se nestačil divit jak moc dlouhotrvající velká voda přetvořila břehy. Zhola nic není jak bylo.
                                                Lovil jsem na gumky. Šli okouni a boleni..ani moc ani málo, ani velcí ani malí. Tak akorát :-) Jediná nadprůměrná věc byl počet urvaných gum.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37114.jpg
                                                  Úterý 24. srpna 2010 v 18:52® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: 23.8. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Asi jsem se byl včera rozloučit se pstruhovkou. Asi píšu proto, že teoreticky mám ještě týden možnost návštěvu zopakovat. Ale nejsem si moc jistý, že se to povede.

Ryb jsem chytil dost a co je hlavní, byli v tom i salmonidi. Většinu malých jsem nechal popadat nebo jsem, pokud jsem útočící rybu viděl, ani nesekal. Chytil jsem si ale jak pěkného duháka s dorostlými ploutvemi, tak i krásného potočáka z původní obsádky, ne z těch podivných bezbarvých vysazeností. Ostatní ryby beru jako bonus.

Pak jsem se chvilku stavil na MP, pochytal nějaké okouny a nakonec mi na jednoho hupla kudla kolem 50 cm. Krátce nato jsem ji odlovil a důrazně ji vysvětlil, že na mého okouna mi hrabat nebude. Kývala, že jo, tak uvidíme. Za tři roky bych ji mohl zkontrolovat:-))

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 18:53:44 uživatelem osprey.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37112.jpg
                                                    Úterý 24. srpna 2010 ve 14:55® Kolovr@tek
                                                    Kolovr@tek
                                                    Způsob lovu: Feeder

Tak dneska po noční jsem si zašel na feeder opět a zase paráda chytačka.Nej kapr 54 a menší amůrek a asi 5 menších kaprů okolo 40 a cejni.Spokojenost, všechno plave dál spokojeně.Snad mi přijde ta moje vysněna 80 na feeder.:)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37104.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37106.jpg
                                                      Úterý 24. srpna 2010 ve 14:45® swatji
                                                      swatji
                                                      Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: Dyje 4D | Způsob lovu: Přívlač

Zkouška lovu na řece, když tady žádnou nemáme, ale nic slavného to nebylo. Povedla se nějaká štička a sem tam bolen. P.S.: prosím o smazání předchozího příspěvku nechce mi to žrát foto

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37099.jpg
                                                        Úterý 24. srpna 2010 v 9:05® čabi
                                                        čabi
                                                        Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Sumcařina

Konečně jsem se letos dočkal pěkného vousáče.Po x neúspěšných nocích přišel tento krásný sumík.Měřil 162cm,nevážen,po vyfocení puštěn zpět do revíru.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37097.jpg
                                                          Úterý 24. srpna 2010 v 7:40® lejdula
                                                          Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu dopoledne na pelety nic a na kukuřičku dva kapříci kolem 45 cm a karas.Vše plave dál.....

Úterý 24. srpna 2010 v 6:24® timbab
                                                            timbab
                                                            Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: Labe 27 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní pokus o candáta dopadl nad očekávání.Za hodinu lovu lapeno 6 candátů od 40 po nej 65 cm.Nejlepší nástraha byla dvouapůl palcová „vlaštovka“.Moc dobrej den :-)

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 06:25:13 uživatelem timbab.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37092.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37094.jpg