Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. srpna 2010 ve 20:26® Prutos
Prutos
Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem využil nižšího stavu vody a po práci se šel projít kolem řeky. Místy jsem se nestačil divit jak moc dlouhotrvající velká voda přetvořila břehy. Zhola nic není jak bylo.
Lovil jsem na gumky. Šli okouni a boleni..ani moc ani málo, ani velcí ani malí. Tak akorát :-) Jediná nadprůměrná věc byl počet urvaných gum.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37114.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 24. srpna 2010 v 18:52® osprey
    osprey
    Datum lovu: 23.8. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Asi jsem se byl včera rozloučit se pstruhovkou. Asi píšu proto, že teoreticky mám ještě týden možnost návštěvu zopakovat. Ale nejsem si moc jistý, že se to povede.

Ryb jsem chytil dost a co je hlavní, byli v tom i salmonidi. Většinu malých jsem nechal popadat nebo jsem, pokud jsem útočící rybu viděl, ani nesekal. Chytil jsem si ale jak pěkného duháka s dorostlými ploutvemi, tak i krásného potočáka z původní obsádky, ne z těch podivných bezbarvých vysazeností. Ostatní ryby beru jako bonus.

Pak jsem se chvilku stavil na MP, pochytal nějaké okouny a nakonec mi na jednoho hupla kudla kolem 50 cm. Krátce nato jsem ji odlovil a důrazně ji vysvětlil, že na mého okouna mi hrabat nebude. Kývala, že jo, tak uvidíme. Za tři roky bych ji mohl zkontrolovat:-))

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 18:53:44 uživatelem osprey.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37112.jpg
      Úterý 24. srpna 2010 ve 14:55® Kolovr@tek
      Kolovr@tek
      Způsob lovu: Feeder

Tak dneska po noční jsem si zašel na feeder opět a zase paráda chytačka.Nej kapr 54 a menší amůrek a asi 5 menších kaprů okolo 40 a cejni.Spokojenost, všechno plave dál spokojeně.Snad mi přijde ta moje vysněna 80 na feeder.:)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37104.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37106.jpg
        Úterý 24. srpna 2010 ve 14:45® swatji
        swatji
        Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: Dyje 4D | Způsob lovu: Přívlač

Zkouška lovu na řece, když tady žádnou nemáme, ale nic slavného to nebylo. Povedla se nějaká štička a sem tam bolen. P.S.: prosím o smazání předchozího příspěvku nechce mi to žrát foto

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37099.jpg
          Úterý 24. srpna 2010 v 9:05® čabi
          čabi
          Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Sumcařina

Konečně jsem se letos dočkal pěkného vousáče.Po x neúspěšných nocích přišel tento krásný sumík.Měřil 162cm,nevážen,po vyfocení puštěn zpět do revíru.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37097.jpg
            Úterý 24. srpna 2010 v 7:40® lejdula
            Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: Dyje 7A | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu dopoledne na pelety nic a na kukuřičku dva kapříci kolem 45 cm a karas.Vše plave dál.....

Úterý 24. srpna 2010 v 6:24® timbab
              timbab
              Datum lovu: 24.8.2010 | Revír: Labe 27 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní pokus o candáta dopadl nad očekávání.Za hodinu lovu lapeno 6 candátů od 40 po nej 65 cm.Nejlepší nástraha byla dvouapůl palcová „vlaštovka“.Moc dobrej den :-)

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 06:25:13 uživatelem timbab.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37092.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37094.jpg
                Úterý 24. srpna 2010 v 1:09® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem vyrazil s malou k rece…na jemny proutek jsme se snazili neco ulovit, malou to vsak tentokrat moc nebavilo a tak po par minutach lovu prut odlozila. Me se povdl okys a candatek a jednu gumku mi amputovala sticka. Vecerni lov s kolegou se nesli jiz v tradicnim duchu a zatim co on na prvni hod lapil tlouste a dal uz nic, ja mel pomerne dost neuspesnych ataku a povedla se mi na wobler drava podoustev nejspis krizena s tloustem, prikladam foto kde se tvari jako podoustev a vedle hned jako tloust. Sumici opet netusili, ze jsme prisli za nimi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37090.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37091.jpg
                  Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:50® Looser
                  Looser
                  Datum lovu: Dnes | Revír: MRS

Už se nám to krátí.....

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37088.jpg
                    Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:04® dam
                    dam
                    Datum lovu: 23.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

ještě pokračování…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37086.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37087.jpg
                      Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:03® dam
                      dam
                      Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem měl jen slabou hodinku. Řeka jde konečně dolů, ale ještě to není ono. Ryby jsou sjeté v nadjezích a vůbec nerazí do proudu a asi už letos ani nepojedou. Potěru bylo taky poměrně málo. Ryby byly spíš menší. Jen jedna štička mi to orvala v keři, byl to hrozný fofr a dvanáctka ji nezastavila. Střídal jsem rotačku, Illexe a nymfu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37081.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37084.jpg
                        Pondělí 23. srpna 2010 v 19:00® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 23. srpna 2010 | Způsob lovu: Feeder

Další pokus o velkého tlouště.
                        Povedly se dvě shodně dlouhé ryby, do půl metru ještě něco chybělo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37079.jpg
                          Pondělí 23. srpna 2010 v 18:30® ART
                          ART
                          Datum lovu: 23.8. | Revír: Pecák | Způsob lovu: Feeder

Dnes chvilka u vody s feedrem. Neměl jsem moc času a červi se začali pomalu kuklit, proto to byla rychlovka cca 30min. I přes nedostatek času se na břeh ukázaly kapříci a plotice tradiční velikosti. Snad příště přijde lepší.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37078.jpg
                            Pondělí 23. srpna 2010 v 18:18® štikouš
                            štikouš
                            Datum lovu: 14.8.2010 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Mrňous, ale snad jsou tady i větší…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37076.jpg
                              Pondělí 23. srpna 2010 v 18:15® štikouš
                              štikouš
                              Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Feeder

Cejn a pěkná ploťka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37074.jpg
                                Pondělí 23. srpna 2010 v 18:13® štikouš
                                štikouš
                                Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Feeder

Krásný kapřík na feeder

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37073.jpg
                                  Pondělí 23. srpna 2010 v 15:37® Kolovr@tek
                                  Kolovr@tek
                                  Způsob lovu: Feeder

Dneska super feeder akorat ,že jsem smutnej.:)Tipuju kapra 75–80 ,že mi utekl po 20 minutovém souboji a pak mi to utrhl amůr okolo 65–70 moje chyba.:(Škoda no, jinak jsem chytnul 6 kaprů okolo 50cm .Fakt super den dneska.Aspoň ,že mi tam nikdo nechodí:)Vše zpátky puštěno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37072.jpg
                                    Pondělí 23. srpna 2010 ve 13:44® ART
                                    ART
                                    Datum lovu: 23.8. | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší zkouška okounů. Jsem rád že se okouni postupně dostávaj zpět na Orlas. Stačilo jen pořadně zašplouchat popem a byl tam. Na boleny to ale neplatilo. I tak parádní rybačka s krásně barevnejma okounama. Příště si na ně pujdu s UL

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37066.jpg
                                      Pondělí 23. srpna 2010 ve 13:27® FISHERBOY
                                      FISHERBOY
                                      Datum lovu: 16,18,20 srpen 2010 | Revír: Labíčko | Způsob lovu: Přívlač

byl jsem v minulém týdnu 3× na Labi , bylo kalné , přineslo to samé prcky:-)

Pondělí 23. srpna 2010 ve 12:24® oli
                                        Datum lovu: 20.08.2010 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37063.jpg
                                          Pondělí 23. srpna 2010 v 0:55® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 22.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni navsteva P reviru prinesla bezpocet vodaku, mezi kterymi byly i slicne zenstiny a tak se ten napor dal chvilemi i vydrzet. Lapeno bezpocet okysu prevazne dlanove velikosti a 4 duhaci v se vypli v samem zaveru boje, unikli tak sezrani ;-) Vecer jsem tradicne navstivil znama loviste s nadeji, ze teply den zvedne sumiky k nejake aktivite, ti ovsem tohoto nazoru nebyli. Povedli se alespon 2 boleni a 3 tlousti a k tomu jeste 5 zaberu, nejspis od obou jmenovanych rybich druhu. Bylo tam krasne, ovsem i dnesni lov si vyzadal dan v podobe dalsiho wobleru, budiz mu vetev lehka ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37061.jpg
                                            Neděle 22. srpna 2010 ve 21:52® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 20.-22.8.2010 | Revír: Slapy

Zasedli jsme ve složení tři bratři+manžel­ka+pes. Nacházeli jsme se v odlehlé části přehrady na dokonalém místě. Snad jen je na něj ještě moc brzo. Celý den stín, voda plná rybiček a o houby jsme spíš zakopávali než je hledali. Ryb mohlo být víc. Uvláčeli jsme a ubójkovali menšího sumce (Milan), candáta a pár okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37059.jpg
                                              Neděle 22. srpna 2010 ve 20:44® fishfever
                                              Datum lovu: 18.8.2010 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač

Třikrát se setřepala z háčku a napočtvrté jsem ji dostal 65cm.Jinak prut Berkley skeletor spin 2,7m 7–30g a úspěšná nástraha Salmo(druh neprozradím)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37058.jpg
                                                Neděle 22. srpna 2010 ve 20:37® spike
                                                spike
                                                Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil po delší době s UL vláčkou k vodě. Ze čtyř ryb na prutě jsem na břeh dostal tloušťíka a jednoho okouna cca 25cm.

Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 20:38:16 uživatelem spike.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37057.jpg
                                                  Neděle 22. srpna 2010 v 19:37® Char
                                                  Char
                                                  Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Přesto že jsem se válel v posteli s chřipkou jsem se ráno v 6 probudil a něco mi našeptávalo, bude hezky tak vstanˇ a běž na ryby, ujel jsem teda 30 km serpentýnama v stanul u řeky kde teprv sluníčko proráželo mlhu, prožil jsem krásné ráno a dopoledne pěti hodinama poctivé vláčky, štika se neukázala tak jsem přešel na jemnější náčiní a chytl si alesponˇ několik tlouštíků abych nejel domu jako bezrybka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37056.jpg
                                                    Neděle 22. srpna 2010 v 18:32® ART
                                                    ART
                                                    Datum lovu: 7-21.8 | Revír: orlík | Způsob lovu: Feeder

Když svítilo slunko a bylo pořádně teplo, tak jsem vytáh feeder a šel jsem zkusit nějakou bílou rybu. Děti, které jsem měl na starosti chytali mnohev více než já. Nástraha klasika: žížala, červ a burizon

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37051.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37054.jpg
                                                      Neděle 22. srpna 2010 v 18:28® ART
                                                      ART
                                                      Datum lovu: 7-21.8 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač

Rybářský tábor skončil. Já jako jeho vedoucí jsem neměl mnoho času na rybaření, ale přesto jsem pár kousků vytáhl. Z nedostatku času jsem chodíval převážně jen vláčet. Vyzkoušel jsem snad všechny nástrahy co jsem měl v krabičce. Nejúspěšnější byly woby s červenou lopatkou

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37048.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37050.jpg
                                                        Neděle 22. srpna 2010 v 16:55® matx
                                                        matx
                                                        Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes jsem se konečně dočkal letošního 1 candáta. Ovšem nepřišel ani na přívlač ani na rybičku ale při lovu kaprů na těžko s krmítkem a nástraha byla rousnice. Byl krásně rostlý a v plný kondici. Doufám, že se s ním jěště někdy porkám

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37046.jpg
                                                          Neděle 22. srpna 2010 ve 14:56® Janaowen
                                                          Janaowen
                                                          Datum lovu: 16.8.2010 | Revír: Vojkovice

Ahoj,tak díky velké bouřce v neděli večer jsme byli s mým přítelem nuceni opustit Dušníky a přejeli jsme do Vojkovic,přesun stál za to,protože přítel tam chytil štiku 70 cm,byl to krásnej zážitek,jinak tam asi vůbec ryby nejsou.

Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 14:59:17 uživatelem Janaowen.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37044.jpg
                                                            Neděle 22. srpna 2010 v 11:27® Řízek
                                                            Řízek
                                                            Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: soukromy | Způsob lovu: Kaprařina

Vcera jsme si s pritelkyni udelali vylet na rybnicek,protoze slunicko pekne palilo.Za 2 hodiny jediny zaber na plavek.Po zaseknuti nasledovala jizda do vetvi a zacal jsem viset.Po chvili se kapr z vetvi vymotal a po boje jsem ho podebral.Vyklubal se z nej pekny kapr 57cm a 2,85kg

Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 11:31:31 uživatelem Řízek.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37040.jpg