Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. srpna 2010 v 1:09® Scanix
- Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem vyrazil s malou k rece…na jemny proutek jsme se snazili neco ulovit, malou to vsak tentokrat moc nebavilo a tak po par minutach lovu prut odlozila. Me se povdl okys a candatek a jednu gumku mi amputovala sticka. Vecerni lov s kolegou se nesli jiz v tradicnim duchu a zatim co on na prvni hod lapil tlouste a dal uz nic, ja mel pomerne dost neuspesnych ataku a povedla se mi na wobler drava podoustev nejspis krizena s tloustem, prikladam foto kde se tvari jako podoustev a vedle hned jako tloust. Sumici opet netusili, ze jsme prisli za nimi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:50® Looser
- Datum lovu: Dnes | Revír: MRS
Už se nám to krátí.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:04® dam
- Datum lovu: 23.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
ještě pokračování…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:03® dam
- Datum lovu: 23.8.2010 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem měl jen slabou hodinku. Řeka jde konečně dolů, ale ještě to není ono. Ryby jsou sjeté v nadjezích a vůbec nerazí do proudu a asi už letos ani nepojedou. Potěru bylo taky poměrně málo. Ryby byly spíš menší. Jen jedna štička mi to orvala v keři, byl to hrozný fofr a dvanáctka ji nezastavila. Střídal jsem rotačku, Illexe a nymfu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 19:00® Sander
- Datum lovu: 23. srpna 2010 | Způsob lovu: Feeder
Další pokus o velkého tlouště.
Povedly se dvě shodně dlouhé ryby, do půl metru ještě něco chybělo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 18:30® ART
- Datum lovu: 23.8. | Revír: Pecák | Způsob lovu: Feeder
Dnes chvilka u vody s feedrem. Neměl jsem moc času a červi se začali pomalu kuklit, proto to byla rychlovka cca 30min. I přes nedostatek času se na břeh ukázaly kapříci a plotice tradiční velikosti. Snad příště přijde lepší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 18:18® štikouš
- Datum lovu: 14.8.2010 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Mrňous, ale snad jsou tady i větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 18:15® štikouš
- Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Feeder
Cejn a pěkná ploťka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 18:13® štikouš
- Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Tichá Orlice | Způsob lovu: Feeder
Krásný kapřík na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 v 15:37® Kolovr@tek
- Způsob lovu: Feeder
Dneska super feeder akorat ,že jsem smutnej.:)Tipuju kapra 75–80 ,že mi utekl po 20 minutovém souboji a pak mi to utrhl amůr okolo 65–70 moje chyba.:(Škoda no, jinak jsem chytnul 6 kaprů okolo 50cm .Fakt super den dneska.Aspoň ,že mi tam nikdo nechodí:)Vše zpátky puštěno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 13:44® ART
- Datum lovu: 23.8. | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší zkouška okounů. Jsem rád že se okouni postupně dostávaj zpět na Orlas. Stačilo jen pořadně zašplouchat popem a byl tam. Na boleny to ale neplatilo. I tak parádní rybačka s krásně barevnejma okounama. Příště si na ně pujdu s UL
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 13:27® FISHERBOY
- Datum lovu: 16,18,20 srpen 2010 | Revír: Labíčko | Způsob lovu: Přívlač
byl jsem v minulém týdnu 3× na Labi , bylo kalné , přineslo to samé prcky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. srpna 2010 ve 12:24® oli
- Datum lovu: 20.08.2010 | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 23. srpna 2010 v 0:55® Scanix
- Datum lovu: 22.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledni navsteva P reviru prinesla bezpocet vodaku, mezi kterymi byly i slicne zenstiny a tak se ten napor dal chvilemi i vydrzet. Lapeno bezpocet okysu prevazne dlanove velikosti a 4 duhaci v se vypli v samem zaveru boje, unikli tak sezrani
Vecer jsem tradicne navstivil znama loviste s nadeji, ze teply den zvedne sumiky k nejake aktivite, ti ovsem tohoto nazoru nebyli. Povedli se alespon 2 boleni a 3 tlousti a k tomu jeste 5 zaberu, nejspis od obou jmenovanych rybich druhu. Bylo tam krasne, ovsem i dnesni lov si vyzadal dan v podobe dalsiho wobleru, budiz mu vetev lehka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 ve 21:52® Raf
- Datum lovu: 20.-22.8.2010 | Revír: Slapy
Zasedli jsme ve složení tři bratři+manželka+pes. Nacházeli jsme se v odlehlé části přehrady na dokonalém místě. Snad jen je na něj ještě moc brzo. Celý den stín, voda plná rybiček a o houby jsme spíš zakopávali než je hledali. Ryb mohlo být víc. Uvláčeli jsme a ubójkovali menšího sumce (Milan), candáta a pár okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 ve 20:44® fishfever
- Datum lovu: 18.8.2010 | Revír: Olešná | Způsob lovu: Přívlač
Třikrát se setřepala z háčku a napočtvrté jsem ji dostal 65cm.Jinak prut Berkley skeletor spin 2,7m 7–30g a úspěšná nástraha Salmo(druh neprozradím)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 ve 20:37® spike
- Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil po delší době s UL vláčkou k vodě. Ze čtyř ryb na prutě jsem na břeh dostal tloušťíka a jednoho okouna cca 25cm.
Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 20:38:16 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 19:37® Char
- Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Přesto že jsem se válel v posteli s chřipkou jsem se ráno v 6 probudil a něco mi našeptávalo, bude hezky tak vstanˇ a běž na ryby, ujel jsem teda 30 km serpentýnama v stanul u řeky kde teprv sluníčko proráželo mlhu, prožil jsem krásné ráno a dopoledne pěti hodinama poctivé vláčky, štika se neukázala tak jsem přešel na jemnější náčiní a chytl si alesponˇ několik tlouštíků abych nejel domu jako bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 18:32® ART
- Datum lovu: 7-21.8 | Revír: orlík | Způsob lovu: Feeder
Když svítilo slunko a bylo pořádně teplo, tak jsem vytáh feeder a šel jsem zkusit nějakou bílou rybu. Děti, které jsem měl na starosti chytali mnohev více než já. Nástraha klasika: žížala, červ a burizon
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 18:28® ART
- Datum lovu: 7-21.8 | Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač
Rybářský tábor skončil. Já jako jeho vedoucí jsem neměl mnoho času na rybaření, ale přesto jsem pár kousků vytáhl. Z nedostatku času jsem chodíval převážně jen vláčet. Vyzkoušel jsem snad všechny nástrahy co jsem měl v krabičce. Nejúspěšnější byly woby s červenou lopatkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 16:55® matx
- Datum lovu: 22.8.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes jsem se konečně dočkal letošního 1 candáta. Ovšem nepřišel ani na přívlač ani na rybičku ale při lovu kaprů na těžko s krmítkem a nástraha byla rousnice. Byl krásně rostlý a v plný kondici. Doufám, že se s ním jěště někdy porkám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 ve 14:56® Janaowen
- Datum lovu: 16.8.2010 | Revír: Vojkovice
Ahoj,tak díky velké bouřce v neděli večer jsme byli s mým přítelem nuceni opustit Dušníky a přejeli jsme do Vojkovic,přesun stál za to,protože přítel tam chytil štiku 70 cm,byl to krásnej zážitek,jinak tam asi vůbec ryby nejsou.
Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 14:59:17 uživatelem Janaowen.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 11:27® Řízek
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: soukromy | Způsob lovu: Kaprařina
Vcera jsme si s pritelkyni udelali vylet na rybnicek,protoze slunicko pekne palilo.Za 2 hodiny jediny zaber na plavek.Po zaseknuti nasledovala jizda do vetvi a zacal jsem viset.Po chvili se kapr z vetvi vymotal a po boje jsem ho podebral.Vyklubal se z nej pekny kapr 57cm a 2,85kg
Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 11:31:31 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 9:18® aldis
- Datum lovu: 22.8,2010 | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne UL vláčka na mnou opomíjeném kousku řeky. Spletlo se pár okounků a tloušťů. (Proutek Cormoran ULX)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. srpna 2010 v 0:49® Scanix
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes vecer jsem podnikl zachrannou akci „Safe SSH“ a podarilo se, pres celou reku se mi ani do 10 hodu podarilo trefit nastrahu na decimetr presne. Mam radost, tu mi krapet kazi fakt, ze jsem o kamen „zranil“ skvost od DeProfundise
Predtim jsem si lapil 2 boldy a za tmy pridal 3 tloustiky a 4 zabery nejspis take od tloustu nepromenil. Sumici stavkuji nejspis
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. srpna 2010 ve 20:06® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem byl zkusit jine misto na piskovne.Flíček to byl super, akorad asi bez ryb.Pak jsem prejel kus na Labe a tam si celkem zachytal.Braly predevsim plotice, cejni, povedl se jeden okoun letos prvni na feeder a upalil jsem kaprika diky natuklemu vlasci, stane se holt. Ale den byl krasnej a horkej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. srpna 2010 v 18:21® Prutos
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Velké ryby na mě už nepěkně dlouho totálně kašlou.Tak jsem popadl nový proutek od Cormorana (teda nový, leží mi doma už od června, ale uvody skoro nebyl) a hurá k vodě s gumičkami. Moc fajn procházka..okouni, jeden dravý perlín a menší štička co mi to naštěstí neukousla.
Teď vyměním ul za pořádný čagan a půjdu si chytit zase jedno krásné zeroKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. srpna 2010 v 17:50® Sander
- Datum lovu: 21. srpna 2010 | Způsob lovu: Feeder
Letos podruhé jsem se cíleně pokusil o velkého tlouště. Ven šly čtyři ryby nad 45, ty dvě větší odhaduji na 49–50.
V závěru mi vzala opravdu velká ryba. Jemný záběr, pomalý výpad asi 20m až na konec tůně, následoval obrat a přímá cesta do vázky. Ta vázka je asi dvoutunový kámen uprostřed řeky, za ním je celkem dost bordelu.
Jak jsem tam tak stál, s Amnesií ohnutou až nadoraz, osmnáctka Stroft ve větru hvízdala vysokým tónem a já s tou pomalu se sunoucí rybou nehnul ani o centimetr směrem vzhůru, tak tehdy jsem si uvědomil, že to dělám úplně nahovno…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. srpna 2010 ve 12:22® Vincek
- Datum lovu: 15.8.2010 | Revír: Jeden z pádských kanálů v Itálii | Způsob lovu: Sumcařina
Jeden z Pádských fousáčů. Zabral na bojkovou montáž – nástraha cejn. Zdoláván asi 15 minut. Délka 155 cm nevážen.
Tento příspěvek byl editován 21.8.2010 12:23:51 uživatelem Vincek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. srpna 2010 v 7:45® Scanix
- Datum lovu: 21.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcera vecer jsem si opet pekne zahazel se sumcakem, ale krome 3 tloustu a 1 cejna sekleho za skrele z toho nebylo nic. V zaveru jsem jeste utrh svuj oblibeny wobler. Protoze vecer mlaskali tlousti, vyrazil jsem rano s jemnejsim cajkem a dobre jsem udelal. Lapil jsem 6 krasnych tloustu, z toho ten nej byl pekne rostla 54. Zaverem jsem dal par hodu na bolena a poved se jeden bezmala 70cm. I kdyz mi pri nahozu ulit slider, celkem se citim spokojene
Ted to jdu pekne dospat, dobrou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.