Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. srpna 2010 ve 13:17® d7j
- Datum lovu: 15.8.2010 | Revír: Mokřad | Způsob lovu: Kaprařina
Při krátké vycházce k vodě se mi na feeder podařilo ulovit krásného kapříka. Neodolal 2 kuličkám boilí od Starbaitsu a 16mm vlasec s ním neměl žádný problém. Byla to pěkná zábava se s ním hrát a taky pohled na feeder ohnutý až k rukojeti byl vzrušující.Kapr byl vrácen do svého bydliště a jeho 76cm a 8.5kg mi pěkně nafackovalo, když jsem ho pouštěl zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. srpna 2010 v 10:22® RZETA
- Datum lovu: 15.8.2010 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: Přívlač
Každý z nás si občas splní svůj sen. Náhlé změny atmosferického tlaku před přicházející bouřkou, jsou dle mého názoru tím nejlepším počasím pro ulovení velkého candáta. Nad jezerem se už od rozbřesku temnilo a obloha v dálce začala mít ocelový nádech. Šel z toho strach. Věděl jsem, že nemám více jak hodinu k lovu. Riperem jsem oťukával dno a soustředil se na každý detail správného vedení nástrahy. „Klep“. Jemné ťuknutí do nástrahy. Zásek a těžký tah u dna. V tu chvíli kolem Vás nic neexistuje. Nádherný candát se pokládá na hladinu. Jeho mohutné tělo hrubo přes 80cm a 5kg váhy oddychuje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. srpna 2010 v 9:34® jidras
- Datum lovu: 8.8.2010 | Revír: hracholusky
Užovka troufalá na lovu .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. srpna 2010 v 0:45® Scanix
- Datum lovu: 15.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Ackoliv jsem to nemel uz v planu, tak prichazejici bourka me zlakala k vode. Vzal jsem sumcak a par nastrah a hura na ne. Po 2h marneho bicovani vody me euforie opustila, uz uz jsem se chystal balit, kdyz v tom rana do prutu, bohuzel ryba na hacku neskoncila, zkousel jsem nastrahy a vymodlil jeste 2 utoky, z jednoho se vyklubal celkem pekny bolen, jinak uz nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 23:15® Looser
- Datum lovu: 15.8. | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl zkusit tlouště a i se nějakej poved.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 22:25® mira.ll
- Datum lovu: 15.8. 2010 | Revír: Radbuza5a | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní můj původní záměr byl ulovit amura,ale ti se dnes u hladiny neukázali.Tak jsem nastražil bonduelku kousek od břehu.Zabralo několik plotic a dva kapříci(43puštěn,53zmasen)
Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 22:26:06 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 22:09® nutrip
- Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: Ostrov u Macochy | Způsob lovu: Kaprařina
Krásná chytačka – perfektní počasí a super záběr. NA dlouhou dobu ale klid, protože změna počasí a tlaku nám zabránilo dalším takovým úlovkům – jistě jak budou další, tak Vám je představím.
Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 22:11:02 uživatelem nutrip.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 21:32® Sander
- Datum lovu: 15. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač
S hechtem jsme dnes podnikli pstruhovláčku. V tom vyloženě letním počasí brali pstruzi docela slušně, ale sekl se tak každý pátý. Taková to jsou vochcalpádla. Semtam vzal okoun nebo tloušť, jinak potočáci nevalných velikostí. Třešnička na dortu byl hechtův duhák. Nechť je mu gril lehký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 19:37® Kazan
- Datum lovu: 15.1.2010 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač
Trocha vláčky na rozvodněné Nežárce v Hamru, lov tlouštíků na lukách a polích.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 19:26® Char
- Datum lovu: 15.¨8.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dopoledne jsem zkouknul stav vody na netu a zdálosemi že to půjde a když jsem přijel na místo, zjistil jsem že voda je zvedlá a nepůjde zabrodit na oblíbená místa, tak jsem vláčel ze břehu, povedli se dva tlouštíci 25+, bylo slunečno tak jsem se kochal krásami přírody a vodaček,popovídal jsem s kolegou vláčkařem a dostal několik typů, jet domů tak brzo jsem nechtěl tak jsem zkoušel obšlápnout nové místo a zjistil jsem pouze že tudy to opravdu nepůjde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 18:15® brčal
- Datum lovu: Červenec | Způsob lovu: Muškaření
Tento rok jsem se zase po několika letech vrátil k chytání na malých revírech do 2 m a jsou tam i překvapující ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 15:15® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem se vydal s tatou, Monasterem a Ulpou po dlouhe tuře s mušákem opet na feeder.Vody bylo diky zvedlemu Labi dost, ale mozna i diky tomu jsem veril, ze nebudeme bez ryby. Na miste to nebylo zas tak strasny az na ten naplavenej bordel. Chytal jsem na klasicky polsky krmeni s melasou a na cervy, foukacky a kuku.Nej se ukazali byt červi nadlehčeni bilou malinkou foukackou.Pozdeji ryby rejdily uz jen u dna, tudis jen na cervy. Ven se ukazalo neco okolo 30ky ryb vesmes cejni, ale obcas se povedla krasna plotice a mne se povedla i jedna podoustev, kterou jsem na teto vode chytil uplne poprve.Bylo krasne az na ty zas. vosy, ktery mi z rybariny delaly peklo, to jsem jeste nezazil, abych se tak unavil odhanenim vos.Jako plasis a likvidator mi poslouzila cepice chytej
Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 15:17:04 uživatelem Piranha.dobra to vec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 14:42® sethy
- Datum lovu: 13-15.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Víkend doma jsem očekával trošku lepši
Dva prckové 50–60 a jeden cca 85. A zase „hurá“ do Prahy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 13:41® krabat
- Datum lovu: 31.7.2010 | Revír: soukromý -Troubky | Způsob lovu: Klasická položená
Jelec tolušť 52 cm, uloven při večerním chytání na halibut pelety. Puštěn z5.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 11:01® coud
- Datum lovu: leden 2010 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Poprvé jsem vyrazil na lov na dírkách, bylo –8 °C, ale stálo to za to. Chytil jsem na červa pstruha 45 cm a měl 1,05kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 8:23® Scanix
- Datum lovu: 15.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecer jsem vynechal a tak po navratu z parby jsem misto do pelechu mazal k vode a ackoliv se nekonali zamysleni sumici ba ani candati, potesili boleni a to na mistni pomery docela pekni v poctu 14ti ks od cca 50 do cca 70. Ted si muzu jit spokojene dachnout, dobrou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 v 0:50® hecht
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 15. srpna 2010 v 0:38® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: les
To co se teď děje v lese, tak to lze nazvat snad jen masakr. Nakonec jsem se díky tomu opět nedostal k vodě. Ale ono to přijde
Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 00:43:32 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 23:45® alda2211
- Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
4 deni vyprava mi prinesla tohoto krasneho lysce na vlastni boili ananas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 21:58® diutrius
- Datum lovu: 13-14 srpen 2010 | Revír: Ohře 9 | Způsob lovu: Kaprařina
Po dvou měsících kapří pauzy, opět na kaprech na dvě noci .Z 8 kapřích záběrů chyceno 5 kaprů od 56 cm do 70 cm( 9,5kg) ,3 se mi vypli dále 3 cejnci jeden tloušť a línek. Pak že nerostou na vohři.
Tento příspěvek byl editován 14.8.2010 22:03:58 uživatelem diutrius.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 20:22® Sander
- Datum lovu: 14. srpna 2010
Pozdrav ze Šumavy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 20:10@ Cujo
- Datum lovu: 27.6.2010 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Přívlač
Sumec 82 cm zabral ve čtvrt na jednu za slunečnýho počasí na woblera Salmo Butcher 5 cm (imitace okouna), prut o gramáži 5–20g.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 20:08® Scanix
- Datum lovu: 14.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem vyrazil na lov s dcerkou, zvolil jsem jemnejsi cajk, ze si snad zachytame a bylo to fajn. Me se povedlo 6 bolinku, jeden vetsi mi pri startu upalil 0,14mm, holt spatne serizena brzda a nestacil jsem zareagovat, jeste, ze mam zamackane protihroty. V zaveru jsem povodil lysce cca 50 za hrbet, nakonec se vyriznul, az me ruka bolela. Mel spadli 2 bolinci a jeste ji pokousal mravenec, ale pry se mnou zase pujde, takze dobry
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 v 19:45® Raf
- Datum lovu: 13.-14.8.2010 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Stavil jsem se zkontrolovat situaci na Slapech. První rybu jsem chytil až okolo dnešního poledne. Pak už to šlo hezky. Docela dost okounů (nej 31 cm) a jeden candát. Paradoxně se mi tu ale mnohem víc líbilo, když bylo zataženo, pršelo a nechytal jsem ryby, než když později vylezlo sluníčko a břehy najednou byly plný společenských přízraků v plavkách. Po cestě domů jsem se stavil pod Vraným. Vltavská kaskáda pořád valí o 106.
Tento příspěvek byl editován 14.8.2010 19:47:55 uživatelem Raf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 v 16:58® Georgino
- Datum lovu: 10.8.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Trefil jsem dobu kdy se zrovna začala čistit kalná voda a dravci neuvěřitelně lovili, byla to paráda
Krásný boleni a štiky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 12:15@ adam prokop
- Datum lovu: 23.2.2010 | Revír: černá hora | Způsob lovu: Přívlač
Pstruh duhový kolem 70cm.Zabral na vláčecí splávek 10g s mikro twistrem.Puštěn zpátky do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 ve 12:01® moezzz
- Datum lovu: letos | Revír: svazový SM | Způsob lovu: Přívlač
Taky se připojím k soutěži. Usmáčkovaný siven z jedné menší svazové pstruhovky. Měl kolem 42 cm, nevážil jsem ho, protože putoval zpět. Prut Pezon and Mitchel Trout spin, naviják Daiwa SOL 2500
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 v 9:12® Alfons
- Datum lovu: 1.8.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Chtěl jsem jít na ryby, ale druhý den už jen prší, tak aspoň pošlu foto jednoho bolínka z Ohře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 v 9:07® domindo
- Datum lovu: 2.8.2010 | Revír: Opava 2C | Způsob lovu: Kaprařina
Po krmné dávce kukuřice a řepky přišel na druhý den v 6:30 hod. krásný záběr. Sice jsem měl políčeno na kapra, ale amur není taky k zahození. Chycen byl na boilies průměr 20. 83cm – 7.64kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 ve 23:41® Stanik
- Datum lovu: 13.8.2010 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Večerní dvouhodinová procházka kolem vody a snaha uvláčet něco lepšího. žádná větší ryba se nekonala ale zastihl jsem lovící candáty, tak se jeden těsně kolem míry podíval na břeh. Prut Daiwa Exceler Seabass, navi Mitchell, Fireline a 7 cm Shad Rap
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.