Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. srpna 2010 ve 23:28® FanTomas
- Datum lovu: 28.7.2010 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Středeční odpoledne, první chytání na Sázavě s přítelem Jirkou Snopkem. chvíli déšť, cvíli slunce, my dva na lodi v Týnci nad Sázavou na lodi v proudu a najednou předemnou zalovení. okamžitě jsem připravil Rapala Husty Jerk a nahodil jsem. Nejprve jen malé škubnutí ale při třetím náhozu na stejné místo nádherné škubnutí a zásek a lahodný zvuk brzdy a ted ten boj… behem 5 minut byl bolen venku. Bolen 74cm, 4,5 Kg Prut:sema, naviak:Cormran 4 loziskovy, vlasec:0.25mm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 ve 21:07® Looser
- Datum lovu: Letos | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač
Když je zde ta soutěž tak přihodím taky jednu rybku.Prut ULX(nevyfocen
(),0,12 vlasec,nástraha gumka na BL jednoháčku.Když se všechno nesežere může to vyrůst i víc
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 ve 20:50® Forest
- Datum lovu: 13.8.2010 | Revír: Sitka | Způsob lovu: Přívlač
Využil jsem chvilku domácího volna a zašel promrskat vodu přímo ve městě. Pstruzi jdou už do tření a jsou podle toho agresivní. Za 2 hodky cca. 30 ks nej 34 cm. Mnoho ryb se jen snažilo vytlačit nástrahu ze svého teritoria. Byl jsem mile překvapen průměrnou velikostí ryb, většina byla kolem míry. Snad se dočkají příštích let.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 v 15:38® spike
- Datum lovu: 13.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Za slunného dne jsem vyrazil k vodě s feederem. Špička detekovala 2 záběry z nichž jsem jeden proměnil a výsledek byl tloušť 43cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 ve 13:42® sethy
- Datum lovu: 13.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se po pár dnech vrátil domu, natěšený na ryby. Ale nevím jestli to půldenní trápení stálo za jednoho boldu cca 60–65
Tento příspěvek byl editován 13.8.2010 13:42:59 uživatelem sethy.
Snad to večer půjde líp.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 ve 13:27® Rybouš
- Datum lovu: 11,8,2010 | Revír: Jizera Bakov nad Jizerou | Způsob lovu: Přívlač
Petrův zdar, byl jsem u Jizery a chytal na feedra nebralo to, ale u břehu pořád něco najíždělo do rybyček, tak jsem vytáhl pruty a zkusil tam párkrát nahodit zatíženou rotačku a hned asi na druhý nához mi na to vlétl bolen 52 cm a 1,6 kg. Byl to můj první bolen a vůbec jsem netušil že na Jizeře Boleni jsou a ještě k tomu tak bojovní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 v 8:13® BETA
- Datum lovu: 20.7.2010 | Způsob lovu: Plavaná
DOBRÝ DEN,MŮJ PŘÍSPĚVEK JE,Z JIŽNÍCH ČECH,JEZDÍM TAM KAŽDÝ ROK NA RYBY,A ZÁROVEN JE TAM KRÁSNÁ PŘÍRODA,VELKÉ VODNÍ PLOCHY,I VELKÁ HISTORIE ČESKÉHO RYBNÍKÁŘSTVÍ,FOTOGRAFIE CO JSEM VLOŽIL NEJSOU ŽÁDNÉ REKORDNÍ ÚLOVKY,ALE JSOU FOCENY U VODY KTEROU MÁM RÁD,ZPŮSOB LOVU PLAVANÁ,CHYCENO V ZÁTOČINĚ MEZI KEŘI,TAKŽE OBTÍŽNĚJŠÍ ZDOLÁVÁNÍ.VŠEM PŘEJI MNOHO ZÁŽITKŮ U VODY.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 v 1:20® bjucek
- Datum lovu: 9-12.8. | Revír: orlík | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jseme se konečně tento rok dostali na přehradu. Po příjezdu byl nadstav vody, za 4 dny klesla o cca 1,5m. Jinak voda hraje všemi odstíny zelené a je plná bordelu. Po vylodění na vytipovaném místě nás přivítala palice na stromě. Tak jsme si řekli, že jsme tu asi správně. Cílová ryba ulovena pouze jedna odhadem okolo 90cm. Po zakrmení kukuřičkou, se vždy přes den pochytalo několik kapříků, cejnů a plotiček. Nejlépe fungoval feeder s červem na boilie zdolán pouze jeden kapřík okolo 55 cm.
Tento příspěvek byl editován 13.8.2010 01:22:18 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. srpna 2010 v 0:09® bjucek
- Datum lovu: 6.8.2010 | Revír: berounka | Způsob lovu: Klasická položená
V pátek jsme s kolegou vyrazili do boje proti rytířům z berounky, boj byl úspěšný – na břehu 2 kusy – 57,63cm
Tento příspěvek byl editován 13.8.2010 00:09:30 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 23:56® Mr. Vydra
- Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: Doubka | Způsob lovu: Feeder
Už od rána jsem měl pocit že bych mohl chytit taky už nějakou tu větší rybu, už mě nebavilo tahat každý den ty stejně velké cejny a plotice které jsem den před tím vrátil vodě aby ještě trochu povyrostli. Přijel jsem k vodě párkrát prohodil kukuřicí a postupně začal vybalovat svůj vercajk ještě ten den ráno mi děda ukazoval novou koncovou montáž kterou prozrazuji .První nahození chvilka strpení a ryba už začíná ochutnávat kukuřici a vyjíždí smím policajtem vzhůru, zásek!! Ryba cestuje po hladině a čeří klidnou vodu k nepoznání je to amur, kapr, nebo tolstolobik ? jen se u hladiny mihlo zlaté a dlouhé tělo krásného amura myl jsem jako malý Jarda rozklepané ruce nohy, ryba už je u podběráku a zase nabírá směr střed rybníka táhnu rybu zpět a podebírám ji je to krásný amur 67. Hned vytahuju telefon a fotím, zde jsou fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 22:36® Dandyny
- Datum lovu: 27,06,2010 | Revír: Vrchotice | Způsob lovu: Kaprařina
Výlet s kamarády na jih čech se některým vydařil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 22:18® carpz
- Datum lovu: 16.4.2010 | Revír: soukromi rybník pan. Směšného | Způsob lovu: Kaprařina
Velmi vyhledávany soukromí rybník kde se lový spusobem chyť a pusť o rozloze asi 2 hektarů povoleno chytáni na 3 pruty, zavážka krmení označováni krmných míst. Vždy když zde chytám krmím vařenou kukuřicí a sekaným boilím chytám na příchuť játra, banán, o průměru 20 milimetrů ( boilí ). Kapříci jsou zde v průměru kolem 60 centymetrů, ale mají zde i kapra 96 centymetrů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 21:04® mira.ll
- Datum lovu: 12.8.2010 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem chtěl se smáčky podráždit nějakou tu rybu,obejdu rybník, zkouším slibná místa a nic.Až po přezbrojení na twistříka si jedna kudla dala říct.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 18:06® SKT
- Datum lovu: 17-18.7.2010 | Revír: klubovává voda Malšice | Způsob lovu: Kaprařina
Velmi simpatický asi hektarový rybníček nedaleko Tábora plný všech druhů ryb ale já spíš na kapříky na boilies,pokud se zvolí správná návnada tak úspěch příde za „chvilku“.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 18:05® SKT
- Datum lovu: 17-18.7.2010 | Revír: klubovává voda Malšice | Způsob lovu: Kaprařina
Velmi simpatický asi hektarový rybníček nedaleko Tábora plný všech druhů ryb ale já spíš na kapříky na boilies,pokud se zvolí správná návnada tak úspěch příde za „chvilku“.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 14:33® Buky
-
V první polovině května na jezeru Jaroslav při chytání kaprů jsme s kolegou chytili celkem 8 kusů jeseterů kavkazkých v délce od 105 do 125 cm. Byla to určitě zajímavá změna. Tyto ryby jsme chytili poprvé v životě a jsou to dobří bojovníci. Jeseteři vážili od 10 do 12 kg. Návnadou bylo boilies vlastní výroby na bázi rybích mouček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 14:18® Buky
-
V první polovině května na jezeře Jaroslav při chytání kaprů zabral jeseter sibiřský délky 141 cm, váha 17 kg. Nástraha boilies jahoda. Zdoláván z loďky 25 minut. Největší problémem bylo dostat rybu do podběráku s ramany 120 cm. Na takovouto rybu byl malý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 12:53® BlueShark
- Datum lovu: 12.8.2010 | Revír: Les | Způsob lovu: Klasická položená
Tak od ryb už mám před dovčou přes týden klid. Ale nedalo mi a dnes jsem razil na houby. Výsledek víc než spokojenost
Přikládám nějaká fota. (praváci, hnědáci, křemeňáci a pár kozáku, velký houf kačen, růžovky, pár pošvatek. jedna dutonožka, kovář a kluzci. Nej byly asi paváci a kačenky. Nádherně pevné houbičky. Řízky, polévka a jiné ňamky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 12:19® greywolf004
- Datum lovu: 7.8.2010 | Způsob lovu: Kaprařina
tento úlovek byl chycen na ukrajině a tam není třeba psát název revíru a číslo revíru, to znamená že to neznám (první foto je s bratrem-blonďák, ta druhá fotka je se mnou-s kšiltofkou)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 11:46® draca27
- Datum lovu: 12.8 | Revír: Labe 27 | Způsob lovu: Kaprařina
Kapří krasavec uloven na kukuřici, po vyfocení vrácen vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 9:24® Tycoon
- Datum lovu: 12.08. | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Přívlač
Na přívlač chytám už 6 let ale poslední 3 roky to bylo trápení.Jediný co sem na přivlač chytal byly tloušti a okouni na jizeře.Jinak na rybičku chytam štiky pravidelně.A dneska po tolika neuspěších a ztracených nástrah se mi povedla tahle krasavice 45 cm.A taky mě velmi překvapi tenhle okounek i když velký jak dlaň.Myslel jsem že už tam dávno žadný není ale pár kousíčků tam přece jen zůstalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 8:55® SumecDravec
- Datum lovu: 20.07.2010 | Revír: Dolní Benešov | Způsob lovu: Přívlač
Tak tohle byl tedy úlovek. Užovka na 12cm twistra. Jak se do něj zakousla, tak se ani náhodou nechtěla pustit, co se jí tak zamlouval. Krásný úlovek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 0:49® Scanix
- Datum lovu: 11.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Opet jsem neodolal volani a vyrazil k vode. S kolegou M.. jsme meli sraz u reky, ten jiz stacil vytahnout 2 boleny, kdyz jsem dorazil. Oba jsme meli diametralne odlisne sestavy, on proutek se 0,14mm mono a gumkami a ja tezky prut s pletenkou na 50lb a woby, i pres to tezkotonazni vybaveni jsem dostal dva zabery od bolenu a jednoho vytahl. Kolega skoncil s 5ti kousky a povinnosti jej odvelely vyrazit k domovu. Ja zustal na noc a opet se trapil, dostal jsem krasne 3 zabery a vsechny ryby kratce po zaseku a nebo pri nem samotnem spadly. Znamy co lovil opodal tez ztratil jednoho sumika, ktery se mu po kratkem boji vypnul. Sance byla, ale zustalo jen u ni, snad tedy uz priste opet potezkam pekneho sumika
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. srpna 2010 v 0:08® klidas
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 12. srpna 2010 v 0:00® chosebaits
-
Dnešní odpoledne ve znamení několika záběrů. Tento záběr i následný souboj stál za to. Tento fešák má krásných 90cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 ve 23:28® Potmy
- Revír: Nádrž VTŽ | Způsob lovu: Klasická položená
S každou rybou se takto loučíme.U štiky jsme to raději nezkoušeli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 ve 23:22® spike
- Datum lovu: 11.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Dnes se rybám moc nechtělo, záběrů bylo málo a většinou jen opatrné popotažení. Nakonec se ale pár ryb ven podívalo, druhově ostroretka(letos první), karas a cejni, největší 47cm.
Tento příspěvek byl editován 11.8.2010 23:23:19 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 ve 22:13® wrc.blondak
- Datum lovu: 11.08.2010 | Revír: Mylslív | Způsob lovu: Kaprařina
Kapr Obecný 67 cm chycen rybářem 10 let jménem Honza Kubka doba zdolávání 15 min. na 28 vlasec nastraha rohlíkový boilies
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 ve 22:11® wrc.blondak
- Datum lovu: 11.8.2010 | Revír: Mylslív | Způsob lovu: Kaprařina
Amur 78 cm doba zdolávání 15 min na rohlikový boilies vlasec 25
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. srpna 2010 ve 21:52® francek123
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.