Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 23:07@ Marly
- Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: Dyje 5 | Způsob lovu: KaprařinaKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:27® kindy
- Datum lovu: 21.7.2010 | Revír: Jesípek | Způsob lovu: Feeder
Nachytáno okolo 60 kusů Bolena na feeder značky MIVARDI jednoduše na rohlíček nádherný zážitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:26® Mišelin
- Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:20® Fanda 81
- Datum lovu: 09.08.2010 | Revír: Štěrkovna Hlučín | Způsob lovu: Přívlač
Krásné dopoledne,slunečno, vítr v zádech a moje nemilejší technika lovu-přívlač. Kapraři seděli téměř bez záběru a já jsem cítil ve vzduchu něco zvláštního. Nasazuji Rapalu x-rap v barvě karase a trohu svižněji protahuji křišťálovou vodu kolem řasových polí.A najednou obrovská rána do prutu.Málem jsem o něj přišel.Zasekávám a ryba si bere první metry šnůry.Boj trvá téměř 25 minut a teprve vidím pod nohama krásné stříbrné torpédo o délce 85 cm a 6.1 kg hmotnosti. Nádhera ,co dodat-děkuji vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:05® dabilor
- Datum lovu: 6.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač
kamrádúv exceletní úlovek na přívlač,super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:03® TOBY
- Datum lovu: 20.7.2005 | Revír: LIpenská přehrada | Způsob lovu: Kaprařina
Způsob rybolovu jsem uvedl kaprařina jelikož jsem původně chytal kapříky .Sumec zabral na rousničku která byla nastražena na pořádného kapříka.Sumec měřil 165cm a vážil 43kg.Přetahovaná trvala snad 60min moc se mu nechtělo ale nakonec jsem to zvládl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:51® Kazan
- Datum lovu: 9.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní vláčka na Jordánu pochytáno něco ouklejí, tlouštíci a okounci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:42® rpatek
- Datum lovu: 15.6.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Kaprařina
Tato výprava na Orlík byla plánovaná s velkým předstihem, všechny věci kolem rybaření byly řádně zbaleny, návnady, nástrahy, krmení pro ryby i pro nás asi na tři dny, nějaké věci pod kterýma budeme spát atd. Když jsme měly všechny bágly po hromadě tak nás přešel humor, bylo toho najednou nějak moc pro dva lidi. Do auta se to naložilo v pohodě, ale celkem vtipný byl transport od auta na naše vyhlídnuté místo( vzdušnou čarou to bylo asi 800m). Oba dva jsme si připadali jak přeložený kamiony, a když k tomu přidáme terén, kterým jsme musely jít, prostě paráda. Měli jsme na zádech něco kolem 53kg věcí. Po cestě jsme si užily spoustu legrace, pádů a odřenin. Konečně jsme dorazili na místo a prokrmili jsme vodu a vybalily náčiní a nahodily. Potom jsme se vykoupaly a šli jsme postavit náš bejvák. Den jsme nechytli ani šupinu, nešly ani dravci prostě vůbec nic. Večer přišla taková bouřka že jsme se nestihly ani schovat. Druhý den už ta rybařina byla o něco zajímavější. Něco jsme nachytali a pustily. Už teď se těšíme na další výpravu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:24® Kokos
- Datum lovu: 27.5. 2010 | Revír: Jihlava 14 | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:11® ZZuPaNN
- Datum lovu: 10.08.2008 | Revír: Odra 5 | Způsob lovu: Sumcařina
Albin 148cm- 20Kg zluty jak citron !!!!!
DDD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:00® Tycoon
- Datum lovu: 9.8. | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Plavaná
Rano na malým rybníku pár kapříků do 40 cm a hafo plotic.Odpoledne projížďka na motorce kolem jizery v podlázkách trochu víc přes normal!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 19:55® kufalt
- Datum lovu: 26.7 2010 | Revír: soukromy revir | Způsob lovu: Přívlač
štika 97 cm nevažena puštena zpet do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 19:41® Tonny023
- Datum lovu: červenec 2010 | Revír: Soukromy revir | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:28@ scryc
- Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Písek | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:17® pavel68
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:15® inspo
- Datum lovu: 5.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
3 tloušti, 6 okounků a jedno štíhle. Celkem povedená vycházka no moje poměry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 19:02® Šakal
- Revír: vodní nádrž Důlní potok a Sobačov | Způsob lovu: Kaprařina
Ryby ryby a zase ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 18:55® Kadlan
- Datum lovu: 8.8.2010 | Revír: Mnich | Způsob lovu: Feeder
Nedělní pohoda na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 18:43® MurphyPU
- Datum lovu: 9.8.2010 | Revír: Váh č.10 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 18:18® Davčák
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: Itálie | Způsob lovu: Kaprařina
Kapr 96cm 21,64Kg Nástraha boilees vlastní výroby (oliheň)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 18:16® Davčák
- Datum lovu: 2.4.2010 | Revír: Itálie | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 18:11® mart
- Datum lovu: 28.7.2010 | Revír: řeka Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Opožděné fotky z dovolené.....tam kde jsem chytal je dneska o pár metrů víc vody......4 vycházky k vodě 4 sumíci…80, 95, 110 a 115cm…k tomu dva vyháklí…prostě paráda…vše na plandu a těžší náčiní…prut Daiwa Exceler 50–100g, naviják Penn US verze…a pletenka na 20kg
Tento příspěvek byl editován 9.8.2010 18:12:59 uživatelem mart.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 18:09® Janaowen
- Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: Popovický rybník | Způsob lovu: Kaprařina
Dobrý den,jsem začínající rybářka,mám rybářský lístek teprve od letošního roku,zatím mám na kontě 12 kaprů,které jsem si odnesla domů,ale ten největší mě udělal velikou radost,přišel mi na bramboru a měřil 56cm,většího jsem ještě nikdy nechytla.Pro zkušené rybáře to asi není žádný úlovek,ale já měla radost jako malá holka.Děkuji a všem přeji hodně úlovků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 18:06® hombreX
- Datum lovu: 30.7.2010 | Revír: Norsko
Halibut 135cm, 30kg. Doba zdolávání 40min.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 17:35® jakubrocek3
- Datum lovu: 7.6.2010 | Revír: jihlava 1-m | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:21® spike
- Datum lovu: 9.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
Po delší době jsem vyjel na řeku s plavanou. Na břeh se podívalo pár cejnků a jeden malý ale zajímavě zbarvený kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:20® HaD
- Datum lovu: 6.8.2010 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač
V pátek jsme společně s mým stájovým kolegou trénovali na poslední víkendové klání v nejvyšší přívlačové soutěži EXTRALIGA. Mimo několik úlovků okounů, tloušťů se Tomášovi povedl na rotačku velikosti 00 povedl tento úžasný úlovek. Okoun 43 cm. A pak že se v závodech chytá jen rybí potěr
Tento příspěvek byl editován 9.8.2010 14:27:05 uživatelem HaD.) Zhruba hodinu poté ještě Tom zdolával na mikrotwistera štiku. Společně s Jožkou Foltýnem, který zdolávání přihlížel, jsme ji odhadli na nejméně 70 cm, možná i okolo metru. Bohužel zajela za kámen a vlasec povolil. Přesto nádherný zážitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 1:22® honza dufek
- Datum lovu: 4.8.2010 | Revír: Hitra-Froya-Norsko | Způsob lovu: Přívlač
podařil se mi trofejní úlovek mníka mořského 160cm, 28,1kg, byl uloven na místě zvané Hallarevet, v hloubce cca 170 metrů, prut Penn Prion Inline 80lb, naviják Daiwa Tanacom 600Fe, šňůra Sufix Performance 65lb, nástraha celý sleď asi 20cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 1:15® honza dufek
- Datum lovu: 4.8.2010 | Revír: Hitra-Froya-Norsko | Způsob lovu: Přívlač
podařil se mi trofejní úlovek mníka mořského 160cm, 28,1kg, byl uloven na místě zvané Hallarevet, v hloubce cca 170 metrů, prut Penn Prion Inline 80lb, naviják Daiwa Tanacom 600Fe, šňůra Sufix Performance 65lb, nástraha celý sleď asi 20cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.