Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. srpna 2010 ve 20:26® Raf
Raf
Datum lovu: 24.7.-7.8.2010 | Revír: Balkán

Tak jsem se vrátil z expedice Balkán. Viděl a provláčel krásně těžké řeky a jezera v Bosně, kde jsem si chytil třeba svoji první slunečnici pestrou a pak ještě asi dalších sto. V Chorvatsku jsem chytal na moři, řekách i jezerech. Nadchli tu třeba jeseni nebo cípali na jedné brakické vodě. Největší šlágr jsem ovšem zažil ve Slovinsku. Tam jsem na tajemném jezeře nejdřív chytil na přívlač 15 štik za hodinu, pak zahlédnul místní matadory, kterak zrovna zdolávají lína 50+ a vkládají ho do vezírku, kde jich mají dalších 5 podobných. Změna taktiky byla dílem okamžiku. Na primitivní těsto z chleba ve velikosti vlašského ořechu jsem tu před usnutím chytil kusany 43, 48 a 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36534.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36535.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 7. srpna 2010 v 19:43® Holajz2
    Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní odpolední vláčka dopadla podprůměrně. Jeden malej candátek a na kopýtko kapr 44cm! Jo a praváků všude jak hnoje… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36531.jpg
      Sobota 7. srpna 2010 ve 13:18® troutkiller
      Datum lovu: 15.7 | Revír: Sádky | Způsob lovu: Přívlač

166cm,nástraha Salmo Slider,Prut Daiwa Ryukon 60g,Navi Daiwa Infinity-Q XP,Pletenka Power Pro 0.19mm

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 14:21:57 uživatelem troutkiller.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36516.jpg
        Sobota 7. srpna 2010 ve 12:36® skwor
        skwor
        Datum lovu: 6-7.8. | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač v dešti. Chyceny dvě štiky a ouklej. PS: Naviják je Daiwa Laguna LA 2000.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36513.jpg
          Sobota 7. srpna 2010 ve 12:22® Leonardo
          Leonardo
          Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder

můj osobáček 40cm

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 13:27:01 uživatelem Leonardo.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36509.jpg
            Pátek 6. srpna 2010 v 17:25® redy1036
            Datum lovu: 7.6.2010 | Revír: Chlumec 2 | Způsob lovu: Kaprařina

Třídenní chytáníčko a relax.Tento kapřík se povedl ráno v 4 hod a překonal můj osobáček.82cm a 12,5kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36501.jpg
              Pátek 6. srpna 2010 v 10:42® ART
              ART
              Datum lovu: 5.8 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná

Odložil jsem vláčák a zkusil jsem zase plavanou. Ryby spolupracovaly, tak jsem naštěstí nedopad zle.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36487.jpg
                Pátek 6. srpna 2010 v 8:43® pejple
                pejple
                Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: Východočeský | Způsob lovu: Kaprařina

Krom hromady nasazenych dorostenců se povedl i jeden 55cm.

Na fotce pruty Cormoran Topfish Tele Pike 3,30m/80g

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36484.jpg
                  Pátek 6. srpna 2010 v 7:39® Tomik
                  Tomik
                  Datum lovu: Dnes

Plavana, za dvě hodiny chyceno 51 karasů, 10 perlínů a tři okouni. Člověk si jde k vodě jednou odpořinout a hovno z toho…jdu na houby..:-))

Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:58® Kolovr@tek
                    Kolovr@tek
                    Způsob lovu: Přívlač

Dneska fakt parádní chytačka fakt exkluzivní hodně mě to potěšilo.Jinak jsem chytil tři sumce 75 91 a 94.Jeden sumec mi utekl okolo 90 cm a pak jsem měl ještě dva zaběry jeden zaběr byl na 100% od sumce a druhý zaběr si myslim ,že to byl spíš candát.

Tento příspěvek byl editován 6.8.2010 01:01:44 uživatelem Kolovr@tek.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36478.jpg
                      Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:33® hecht
                      hecht
                      Datum lovu: čtvrtek | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si hodil zase jednou večerní metanou. Počasí se zdálo ok, než sem dorazí ta vlna dešťů. Výsledek je další zero, a navíc jsem o dva woby chudší.

Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 21:48® Noodling
                        Noodling
                        Datum lovu: Minulý týden | Revír: Vranské jezero | Způsob lovu: Plavaná

Minulý týden jsme byli na krátké procházce kolem Vranského jezera. Na plavanou jsme během hodiny nachytali větší počet pěkně barevných slunečnic. Co mě ale stále nepřestává překvapovat je bezohlednost některých rybářů. Ztráta kousku vlasce se sice jeví zdánlivě jako banalita, jenže ve skutečnosti je to smrtonosná pavučina. Když ji vítr zanese do křoví, nebo do větví stromů, představuje pro ptáky smrtelné riziko poranění. Kdo někdy nalezl mrtvolky ptáků, kteří uvízli v pohozeném vlasci a zemřeli vyhladověním, ví, o čem mluvím. K usmrcení není třeba mnoho vlasce, stačí i jedna smyčka. Tohoto krasavce na fotce jsme zachránili před jistou smrtí. Měl nohy svázané vlascem a nemohl se vůbec pohybovat. Navíc v okolí jsem našel spoustu dalších pohozených kusů vlasce. Po hodně dlouhé „operaci“ se nám ho podařilo zcela uvolnit, i když chudinka měl vlasec hodně hluboku v kůži a trpěl už asi delší dobu. Jeden prst měl sice již odumřelý, ale snad bude vše v pořádku. Kolik dalších ovšem podobné štěstí nemá a mít nebude?

Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 22:50:14 uživatelem Noodling.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36476.jpg
                          Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 21:22® gradient
                          Datum lovu: 17.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Krasavice.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36473.jpg
                            Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 21:19® gradient
                            Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Moc potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36472.jpg
                              Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:20® sethy
                              sethy
                              Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Prut ULX cormoran, takže Míro chci zařadit 5× do slosování :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36467.jpg
                                Čtvrtek 5. srpna 2010 v 15:55® PaPeŽ
                                PaPeŽ
                                Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: Pannenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Nádhernej zážitek candát 68cm .

Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 17:00:06 uživatelem PaPeŽ.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36466.jpg
                                  Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 12:45® majkyss
                                  majkyss
                                  Datum lovu: 5.8. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Feeder

S Páterem to šlo !

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36450.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36452.jpg
                                    Čtvrtek 5. srpna 2010 v 11:01® wasssil
                                    Datum lovu: 4.8.2010 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera lehčí vláčka pod jezem, mraky tloušťů kolem 30cm, jeden sumeček cca 60+, celkem jsem si zachytal :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36448.jpg
                                      Středa 4. srpna 2010 ve 21:53® sus1
                                      Datum lovu: 4.8.2010

Tak dneska jsem byl se synkem na rybach.Já – položená a syn feedr.
                                      No??!, byl jsem v pr.....s dechem,a­le přeci jenom 5 ryb jsem chytil.:-)
                                      U něj jsem počítal do 11,pak už ne.:-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:53:43 uživatelem sus1.
                                        Středa 4. srpna 2010 ve 20:25® osprey
                                        osprey
                                        Datum lovu: 4.8. 2010 | Revír: pod smrky | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes ráno koukal, jak svítá a slunce rozpouští deku z mlhy. Během té doby na plandavku jeden bolen.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36440.jpg
                                          Středa 4. srpna 2010 v 17:32® Manažerka
                                          Manažerka
                                          Způsob lovu: Kaprařina

Mlaďasův úlovek na pijavici :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36438.jpg
                                            Středa 4. srpna 2010 v 11:26® ART
                                            ART
                                            Revír: berounka | Způsob lovu: Přívlač

Každá chycená ryba je tvrdě vyvláčená, tak jsem zjemnil, boužel se to projevilo i na velikosti úlovků

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36432.jpg
                                              Úterý 3. srpna 2010 ve 22:32® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 3. srpna 2010

Jedna z podvečerního žehlení.

Hodil jsem do auta i pruty na hady, že bych chvíli poseděl…no tak jsem poseděl, ale kdybych ty pruty vůbec nenahazoval, vyšlo by to nastejno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36430.jpg
                                                Úterý 3. srpna 2010 ve 21:18® Kolovr@tek
                                                Kolovr@tek

Dnešní sumcovláčka parádni 2 kousky jeden 64 cm a druhý 105.Spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36427.jpg
                                                  Úterý 3. srpna 2010 v 19:42® RomanB

dnešní prcek…

Tento příspěvek byl editován 3.8.2010 20:43:35 uživatelem RomanB.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36426.jpg
                                                    Úterý 3. srpna 2010 v 18:04® shorty
                                                    shorty
                                                    Datum lovu: 3.10. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Hmmm…dneska mokro a ani škrt

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36424.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36425.jpg
                                                      Pondělí 2. srpna 2010 ve 21:26® ART
                                                      ART

Dneska zkouška řeky a stojáka. Zase zero

Pondělí 2. srpna 2010 ve 21:20® Tomik
                                                        Tomik
                                                        Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Jeden lepší z dneška…jeho starší brácha pouze přijel omrknout nástrahu..ale já se pro něho vrátím…:)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36419.jpg
                                                          Pondělí 2. srpna 2010 ve 20:11® matx
                                                          matx
                                                          Datum lovu: 1.8.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená

Včera večer jsem se na jeden prut pokoušel o candáta na mrtvou ale měl jsem pouze jeden záběr po kterém se na břeh kouknul sumeček něco přes 30cm a na druhém jsem měl žížalu a na ní byly překvapivě jen 2 záběry z toho jsem proměnil pouze ten druhý a byl to můj letošní první úhoř cca 50cm. to bylo tak do 21h a pak jsem se jen kochal krásou noční Lužnice.Protože aktivita ryb byla nulová. Omlouvám se za špatné foto.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36417.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36418.jpg
                                                            Pondělí 2. srpna 2010 v 16:35® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 1-2. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zajeli jsme s kubajzsem na dva dny do zatím ještě turisty zapomenutého kraje, mrknout se po tamějších přírodních bohatství.

Je tam vážně krásně.

Za ty dva dny jsme nechytali asi ani třičtvrtě hodiny, přesto jsem z kubajzsových úst slyšel dvakrát „ty krávo!“, když se na mne usmálo štěstí. To první byla náhoda. Na pstruhovém stojáku mi vzal hřbetem tolstolobik. Určitě půl hodiny jsem tam stál s prutem ohnutým až k rukojeti, jednou jsem rybu navedl snad 10cm od podběráku, leč při posledním, asi dvacetimetrovém výpadu, rusák zajel do větví, v nichž se osvobodil.
                                                            Druhá ryba byl bolen, vzal na řece v silném proudu, 68cm a pěkná tečka za fajnovým výletem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36410.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36413.jpg