Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. srpna 2010 v 0:34® mart
- Datum lovu: 28.7.2010 | Revír: řeka Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Opožděné fotky z dovolené.....tam kde jsem chytal je dneska o pár metrů víc vody......4 vycházky k vodě 4 sumíci…80, 95, 110 a 115cm…k tomu dva vyháklí…prostě paráda…vše na plandu a těžší náčiní…prut Daiwa Exceler 50–100g, naviják Penn US verze…a pletenka na 20kg.....
Tento příspěvek byl editován 9.8.2010 00:38:16 uživatelem mart.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. srpna 2010 v 0:25® Scanix
- Datum lovu: 8.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak po tydenni dovolene, ktera byla temer bez ryb (lovil jsem dohromady 1.5h a krom par potocacku a 2 kudel nic, zkratka vyznamneho) jsem dnes vyrazil na zvedlou reku. Nejprve odpoledne na 2h, povedl se bolen a dorazeli i sourozenci, jen to nechteli brat poctive a jen narazeli do wobleru. Prisly i dva sumci zabery, z toho jednoho jsem zasekla a temer zdolal, velikost cca 120+ dle vyvaleni se u brehu, ale pletenka v miste naruseni nevydrzela tah v proudu a ryba se utrhla. Vecerni lov s kolegou jsem prozil bez kontaktu a jediny zaber kolegy vyustil v 20min boj s peknou rybou, kdy opet selhala pletenka a doslo k utrzeni ryby ve fazi, kdy uz bylo viteztvi lovce na dosah, rybu jsme vsak ani nezahledli a tak nebudu spekulovat nad velikosti, ale mala nebyla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 ve 22:19® dam
- Datum lovu: 8.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka ve velké vodě byla určitě zajímavější než včera na Jizeře před příchodem velké vody. Projel jsem MP i P. MP byla o něco lepší. Nejlepší nástrahou byl wobler Tiny Fry 5 a 3,8cm a nymfy Berkley…prostě klasika. Točil jsem dva proutky Norstream a navijáky Airity a Luvias s vlasci 0,14 a 0,12mm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 ve 20:33® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená
Se švagrem jsme zkusili úhoře či candoše na rybku, leč vůbec nic… proto posílám jen fotku dnešního úlovku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 ve 20:11® Prutos
- Datum lovu: 7.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Jediný výsledek asi čtyřhodinového snažení. Sice neurazí, ale určitě moc nepotěší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 ve 20:10® hecht
- Revír: hráz | Způsob lovu: Přívlač
Při vláčení se po hrázi člověk dneska pro samé prašivky nemá kam plivnout.Pokud to není na první pohled zřejmé, tak zdoláno to bylo na prut Daiwa Ryukon, a vše skočilo na wobler Tournament v barvě ghost perch
Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 20:11:52 uživatelem hecht.Kua, nějak se toho honu na ten luxus kolovrátek musím zůčastnit, když už mě ryby ignorují…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 v 18:57® PaPeŽ
-
PaPeŽ> Čepice Black bull od Cormoranu
Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 18:57:48 uživatelem PaPeŽ.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 v 17:29® ŠVED
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 8. srpna 2010 ve 14:42® ŠVED
- Datum lovu: 1.8.2010 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač
Jedni z mnoha, krása.
Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 14:44:38 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. srpna 2010 ve 12:17® busemi
- Datum lovu: 5.5 2010 | Revír: Mydlovarský rybník | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 8. srpna 2010 v 11:28® herri
- Datum lovu: 1. 7. 2010 | Revír: Stařečský potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
Na první nához… pak už nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. srpna 2010 ve 21:32® Raf
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 7. srpna 2010 ve 21:30® Raf
- Sobota 7. srpna 2010 ve 21:26® Raf
- Datum lovu: 24.7.-7.8.2010 | Revír: Balkán
Tak jsem se vrátil z expedice Balkán. Viděl a provláčel krásně těžké řeky a jezera v Bosně, kde jsem si chytil třeba svoji první slunečnici pestrou a pak ještě asi dalších sto. V Chorvatsku jsem chytal na moři, řekách i jezerech. Nadchli tu třeba jeseni nebo cípali na jedné brakické vodě. Největší šlágr jsem ovšem zažil ve Slovinsku. Tam jsem na tajemném jezeře nejdřív chytil na přívlač 15 štik za hodinu, pak zahlédnul místní matadory, kterak zrovna zdolávají lína 50+ a vkládají ho do vezírku, kde jich mají dalších 5 podobných. Změna taktiky byla dílem okamžiku. Na primitivní těsto z chleba ve velikosti vlašského ořechu jsem tu před usnutím chytil kusany 43, 48 a 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. srpna 2010 ve 20:43® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní odpolední vláčka dopadla podprůměrně. Jeden malej candátek a na kopýtko kapr 44cm! Jo a praváků všude jak hnoje…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. srpna 2010 ve 14:18® troutkiller
- Datum lovu: 15.7 | Revír: Sádky | Způsob lovu: Přívlač
166cm,nástraha Salmo Slider,Prut Daiwa Ryukon 60g,Navi Daiwa Infinity-Q XP,Pletenka Power Pro 0.19mm
Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 14:21:57 uživatelem troutkiller.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. srpna 2010 ve 13:36® skwor
- Datum lovu: 6-7.8. | Způsob lovu: Přívlač
Přívlač v dešti. Chyceny dvě štiky a ouklej. PS: Naviják je Daiwa Laguna LA 2000.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. srpna 2010 ve 13:22® Leonardo
- Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
můj osobáček 40cm
Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 13:27:01 uživatelem Leonardo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 18:25® redy1036
- Datum lovu: 7.6.2010 | Revír: Chlumec 2 | Způsob lovu: Kaprařina
Třídenní chytáníčko a relax.Tento kapřík se povedl ráno v 4 hod a překonal můj osobáček.82cm a 12,5kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 11:42® ART
- Datum lovu: 5.8 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná
Odložil jsem vláčák a zkusil jsem zase plavanou. Ryby spolupracovaly, tak jsem naštěstí nedopad zle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 9:43® pejple
- Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: Východočeský | Způsob lovu: Kaprařina
Krom hromady nasazenych dorostenců se povedl i jeden 55cm.
Na fotce pruty Cormoran Topfish Tele Pike 3,30m/80g
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 8:39® Tomik
- Datum lovu: Dnes
Plavana, za dvě hodiny chyceno 51 karasů, 10 perlínů a tři okouni. Člověk si jde k vodě jednou odpořinout a hovno z toho…jdu na houby..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 0:58® Kolovr@tek
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska fakt parádní chytačka fakt exkluzivní hodně mě to potěšilo.Jinak jsem chytil tři sumce 75 91 a 94.Jeden sumec mi utekl okolo 90 cm a pak jsem měl ještě dva zaběry jeden zaběr byl na 100% od sumce a druhý zaběr si myslim ,že to byl spíš candát.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2010 01:01:44 uživatelem Kolovr@tek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. srpna 2010 v 0:33® hecht
- Datum lovu: čtvrtek | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si hodil zase jednou večerní metanou. Počasí se zdálo ok, než sem dorazí ta vlna dešťů. Výsledek je další zero, a navíc jsem o dva woby chudší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:48® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Vranské jezero | Způsob lovu: Plavaná
Minulý týden jsme byli na krátké procházce kolem Vranského jezera. Na plavanou jsme během hodiny nachytali větší počet pěkně barevných slunečnic. Co mě ale stále nepřestává překvapovat je bezohlednost některých rybářů. Ztráta kousku vlasce se sice jeví zdánlivě jako banalita, jenže ve skutečnosti je to smrtonosná pavučina. Když ji vítr zanese do křoví, nebo do větví stromů, představuje pro ptáky smrtelné riziko poranění. Kdo někdy nalezl mrtvolky ptáků, kteří uvízli v pohozeném vlasci a zemřeli vyhladověním, ví, o čem mluvím. K usmrcení není třeba mnoho vlasce, stačí i jedna smyčka. Tohoto krasavce na fotce jsme zachránili před jistou smrtí. Měl nohy svázané vlascem a nemohl se vůbec pohybovat. Navíc v okolí jsem našel spoustu dalších pohozených kusů vlasce. Po hodně dlouhé „operaci“ se nám ho podařilo zcela uvolnit, i když chudinka měl vlasec hodně hluboku v kůži a trpěl už asi delší dobu. Jeden prst měl sice již odumřelý, ale snad bude vše v pořádku. Kolik dalších ovšem podobné štěstí nemá a mít nebude?
Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 22:50:14 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:22® gradient
- Datum lovu: 17.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Krasavice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:19® gradient
- Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Moc potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 18:20® sethy
- Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Prut ULX cormoran, takže Míro chci zařadit 5× do slosování
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 16:55® PaPeŽ
- Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: Pannenský potok | Způsob lovu: Přívlač
Nádhernej zážitek candát 68cm .
Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 17:00:06 uživatelem PaPeŽ.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 13:45® majkyss
- Datum lovu: 5.8. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Feeder
S Páterem to šlo !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.