Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. srpna 2010 v 0:34® mart
Datum lovu: 28.7.2010 | Revír: řeka Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Opožděné fotky z dovolené.....tam kde jsem chytal je dneska o pár metrů víc vody......4 vycház­ky k vodě 4 sumíci…80, 95, 110 a 115cm…k tomu dva vyháklí…prostě paráda…vše na plandu a těžší náčiní…prut Daiwa Exceler 50–100g, naviják Penn US verze…a pletenka na 20kg.....

Tento příspěvek byl editován 9.8.2010 00:38:16 uživatelem mart.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36575.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. srpna 2010 v 0:25® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 8.8.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak po tydenni dovolene, ktera byla temer bez ryb (lovil jsem dohromady 1.5h a krom par potocacku a 2 kudel nic, zkratka vyznamneho) jsem dnes vyrazil na zvedlou reku. Nejprve odpoledne na 2h, povedl se bolen a dorazeli i sourozenci, jen to nechteli brat poctive a jen narazeli do wobleru. Prisly i dva sumci zabery, z toho jednoho jsem zasekla a temer zdolal, velikost cca 120+ dle vyvaleni se u brehu, ale pletenka v miste naruseni nevydrzela tah v proudu a ryba se utrhla. Vecerni lov s kolegou jsem prozil bez kontaktu a jediny zaber kolegy vyustil v 20min boj s peknou rybou, kdy opet selhala pletenka a doslo k utrzeni ryby ve fazi, kdy uz bylo viteztvi lovce na dosah, rybu jsme vsak ani nezahledli a tak nebudu spekulovat nad velikosti, ale mala nebyla.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36574.jpg
      Neděle 8. srpna 2010 ve 22:19® dam
      dam
      Datum lovu: 8.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka ve velké vodě byla určitě zajímavější než včera na Jizeře před příchodem velké vody. Projel jsem MP i P. MP byla o něco lepší. Nejlepší nástrahou byl wobler Tiny Fry 5 a 3,8cm a nymfy Berkley…prostě klasika. Točil jsem dva proutky Norstream a navijáky Airity a Luvias s vlasci 0,14 a 0,12mm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36570.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36573.jpg
        Neděle 8. srpna 2010 ve 20:33® Holajz2
        Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Klasická položená

Se švagrem jsme zkusili úhoře či candoše na rybku, leč vůbec nic… proto posílám jen fotku dnešního úlovku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36569.jpg
          Neděle 8. srpna 2010 ve 20:11® Prutos
          Prutos
          Datum lovu: 7.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Jediný výsledek asi čtyřhodinového snažení. Sice neurazí, ale určitě moc nepotěší.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36562.jpg
            Neděle 8. srpna 2010 ve 20:10® hecht
            hecht
            Revír: hráz | Způsob lovu: Přívlač

Při vláčení se po hrázi člověk dneska pro samé prašivky nemá kam plivnout.Pokud to není na první pohled zřejmé, tak zdoláno to bylo na prut Daiwa Ryukon, a vše skočilo na wobler Tournament v barvě ghost perch :-)) Kua, nějak se toho honu na ten luxus kolovrátek musím zůčastnit, když už mě ryby ignorují…

Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 20:11:52 uživatelem hecht.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36561.jpg
              Neděle 8. srpna 2010 v 18:57® PaPeŽ
              PaPeŽ

PaPeŽ> Čepice Black bull od Cormoranu

Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 18:57:48 uživatelem PaPeŽ.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36557.jpg
                Neděle 8. srpna 2010 v 17:29® ŠVED
                ŠVED
                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36555.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36556.jpg
                  Neděle 8. srpna 2010 ve 14:42® ŠVED
                  ŠVED
                  Datum lovu: 1.8.2010 | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač

Jedni z mnoha, krása.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 14:44:38 administrátorem osprey.
                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36552.jpg
                    Neděle 8. srpna 2010 ve 12:17® busemi
                    Datum lovu: 5.5 2010 | Revír: Mydlovarský rybník | Způsob lovu: Kaprařina
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36547.jpg
                      Neděle 8. srpna 2010 v 11:28® herri
                      herri
                      Datum lovu: 1. 7. 2010 | Revír: Stařečský potok 1 | Způsob lovu: Přívlač

Na první nához… pak už nic :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36546.jpg
                        Sobota 7. srpna 2010 ve 21:32® Raf
                        Raf
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36541.jpg
                          Sobota 7. srpna 2010 ve 21:30® Raf
                          Raf
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36539.jpg
                            Sobota 7. srpna 2010 ve 21:26® Raf
                            Raf
                            Datum lovu: 24.7.-7.8.2010 | Revír: Balkán

Tak jsem se vrátil z expedice Balkán. Viděl a provláčel krásně těžké řeky a jezera v Bosně, kde jsem si chytil třeba svoji první slunečnici pestrou a pak ještě asi dalších sto. V Chorvatsku jsem chytal na moři, řekách i jezerech. Nadchli tu třeba jeseni nebo cípali na jedné brakické vodě. Největší šlágr jsem ovšem zažil ve Slovinsku. Tam jsem na tajemném jezeře nejdřív chytil na přívlač 15 štik za hodinu, pak zahlédnul místní matadory, kterak zrovna zdolávají lína 50+ a vkládají ho do vezírku, kde jich mají dalších 5 podobných. Změna taktiky byla dílem okamžiku. Na primitivní těsto z chleba ve velikosti vlašského ořechu jsem tu před usnutím chytil kusany 43, 48 a 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36534.jpg
                              Sobota 7. srpna 2010 ve 20:43® Holajz2
                              Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní odpolední vláčka dopadla podprůměrně. Jeden malej candátek a na kopýtko kapr 44cm! Jo a praváků všude jak hnoje… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36531.jpg
                                Sobota 7. srpna 2010 ve 14:18® troutkiller
                                Datum lovu: 15.7 | Revír: Sádky | Způsob lovu: Přívlač

166cm,nástraha Salmo Slider,Prut Daiwa Ryukon 60g,Navi Daiwa Infinity-Q XP,Pletenka Power Pro 0.19mm

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 14:21:57 uživatelem troutkiller.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36516.jpg
                                  Sobota 7. srpna 2010 ve 13:36® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 6-7.8. | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač v dešti. Chyceny dvě štiky a ouklej. PS: Naviják je Daiwa Laguna LA 2000.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36513.jpg
                                    Sobota 7. srpna 2010 ve 13:22® Leonardo
                                    Leonardo
                                    Datum lovu: 5.8.2010 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder

můj osobáček 40cm

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 13:27:01 uživatelem Leonardo.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36509.jpg
                                      Pátek 6. srpna 2010 v 18:25® redy1036
                                      Datum lovu: 7.6.2010 | Revír: Chlumec 2 | Způsob lovu: Kaprařina

Třídenní chytáníčko a relax.Tento kapřík se povedl ráno v 4 hod a překonal můj osobáček.82cm a 12,5kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36501.jpg
                                        Pátek 6. srpna 2010 v 11:42® ART
                                        ART
                                        Datum lovu: 5.8 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná

Odložil jsem vláčák a zkusil jsem zase plavanou. Ryby spolupracovaly, tak jsem naštěstí nedopad zle.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36487.jpg
                                          Pátek 6. srpna 2010 v 9:43® pejple
                                          pejple
                                          Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: Východočeský | Způsob lovu: Kaprařina

Krom hromady nasazenych dorostenců se povedl i jeden 55cm.

Na fotce pruty Cormoran Topfish Tele Pike 3,30m/80g

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36484.jpg
                                            Pátek 6. srpna 2010 v 8:39® Tomik
                                            Tomik
                                            Datum lovu: Dnes

Plavana, za dvě hodiny chyceno 51 karasů, 10 perlínů a tři okouni. Člověk si jde k vodě jednou odpořinout a hovno z toho…jdu na houby..:-))

Pátek 6. srpna 2010 v 0:58® Kolovr@tek
                                              Kolovr@tek
                                              Způsob lovu: Přívlač

Dneska fakt parádní chytačka fakt exkluzivní hodně mě to potěšilo.Jinak jsem chytil tři sumce 75 91 a 94.Jeden sumec mi utekl okolo 90 cm a pak jsem měl ještě dva zaběry jeden zaběr byl na 100% od sumce a druhý zaběr si myslim ,že to byl spíš candát.

Tento příspěvek byl editován 6.8.2010 01:01:44 uživatelem Kolovr@tek.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36478.jpg
                                                Pátek 6. srpna 2010 v 0:33® hecht
                                                hecht
                                                Datum lovu: čtvrtek | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si hodil zase jednou večerní metanou. Počasí se zdálo ok, než sem dorazí ta vlna dešťů. Výsledek je další zero, a navíc jsem o dva woby chudší.

Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:48® Noodling
                                                  Noodling
                                                  Datum lovu: Minulý týden | Revír: Vranské jezero | Způsob lovu: Plavaná

Minulý týden jsme byli na krátké procházce kolem Vranského jezera. Na plavanou jsme během hodiny nachytali větší počet pěkně barevných slunečnic. Co mě ale stále nepřestává překvapovat je bezohlednost některých rybářů. Ztráta kousku vlasce se sice jeví zdánlivě jako banalita, jenže ve skutečnosti je to smrtonosná pavučina. Když ji vítr zanese do křoví, nebo do větví stromů, představuje pro ptáky smrtelné riziko poranění. Kdo někdy nalezl mrtvolky ptáků, kteří uvízli v pohozeném vlasci a zemřeli vyhladověním, ví, o čem mluvím. K usmrcení není třeba mnoho vlasce, stačí i jedna smyčka. Tohoto krasavce na fotce jsme zachránili před jistou smrtí. Měl nohy svázané vlascem a nemohl se vůbec pohybovat. Navíc v okolí jsem našel spoustu dalších pohozených kusů vlasce. Po hodně dlouhé „operaci“ se nám ho podařilo zcela uvolnit, i když chudinka měl vlasec hodně hluboku v kůži a trpěl už asi delší dobu. Jeden prst měl sice již odumřelý, ale snad bude vše v pořádku. Kolik dalších ovšem podobné štěstí nemá a mít nebude?

Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 22:50:14 uživatelem Noodling.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36476.jpg
                                                    Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:22® gradient
                                                    Datum lovu: 17.5.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Krasavice.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36473.jpg
                                                      Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:19® gradient
                                                      Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Moc potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36472.jpg
                                                        Čtvrtek 5. srpna 2010 v 18:20® sethy
                                                        sethy
                                                        Datum lovu: 3.8.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Prut ULX cormoran, takže Míro chci zařadit 5× do slosování :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36467.jpg
                                                          Čtvrtek 5. srpna 2010 v 16:55® PaPeŽ
                                                          PaPeŽ
                                                          Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: Pannenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Nádhernej zážitek candát 68cm .

Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 17:00:06 uživatelem PaPeŽ.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36466.jpg
                                                            Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 13:45® majkyss
                                                            majkyss
                                                            Datum lovu: 5.8. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Feeder

S Páterem to šlo !

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36450.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36453.jpg