Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 12:01® wasssil
Datum lovu: 4.8.2010 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera lehčí vláčka pod jezem, mraky tloušťů kolem 30cm, jeden sumeček cca 60+, celkem jsem si zachytal :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36448.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 4. srpna 2010 ve 22:53® sus1
    Datum lovu: 4.8.2010

Tak dneska jsem byl se synkem na rybach.Já – položená a syn feedr.
    No??!, byl jsem v pr.....s dechem,a­le přeci jenom 5 ryb jsem chytil.:-)
    U něj jsem počítal do 11,pak už ne.:-)

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:53:43 uživatelem sus1.
      Středa 4. srpna 2010 ve 21:25® osprey
      osprey
      Datum lovu: 4.8. 2010 | Revír: pod smrky | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes ráno koukal, jak svítá a slunce rozpouští deku z mlhy. Během té doby na plandavku jeden bolen.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36440.jpg
        Středa 4. srpna 2010 v 18:32® Manažerka
        Manažerka
        Způsob lovu: Kaprařina

Mlaďasův úlovek na pijavici :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36438.jpg
          Středa 4. srpna 2010 ve 12:26® ART
          ART
          Revír: berounka | Způsob lovu: Přívlač

Každá chycená ryba je tvrdě vyvláčená, tak jsem zjemnil, boužel se to projevilo i na velikosti úlovků

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36432.jpg
            Úterý 3. srpna 2010 ve 23:32® Sander
            Sander
            Datum lovu: 3. srpna 2010

Jedna z podvečerního žehlení.

Hodil jsem do auta i pruty na hady, že bych chvíli poseděl…no tak jsem poseděl, ale kdybych ty pruty vůbec nenahazoval, vyšlo by to nastejno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36430.jpg
              Úterý 3. srpna 2010 ve 22:18® Kolovr@tek
              Kolovr@tek
              Způsob lovu: Přívlač

Dnešní sumcovláčka parádni 2 kousky jeden 64 cm a druhý 105.Spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36427.jpg
                Úterý 3. srpna 2010 ve 20:42® RomanB
                Způsob lovu: Přívlač

dnešní prcek…

Tento příspěvek byl editován 3.8.2010 20:43:35 uživatelem RomanB.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36426.jpg
                  Úterý 3. srpna 2010 v 19:04® shorty
                  shorty
                  Datum lovu: 3.10. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Hmmm…dneska mokro a ani škrt

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36424.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36425.jpg
                    Pondělí 2. srpna 2010 ve 22:26® ART
                    ART

Dneska zkouška řeky a stojáka. Zase zero

Pondělí 2. srpna 2010 ve 22:20® Tomik
                      Tomik
                      Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Jeden lepší z dneška…jeho starší brácha pouze přijel omrknout nástrahu..ale já se pro něho vrátím…:)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36419.jpg
                        Pondělí 2. srpna 2010 ve 21:11® matx
                        matx
                        Datum lovu: 1.8.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená

Včera večer jsem se na jeden prut pokoušel o candáta na mrtvou ale měl jsem pouze jeden záběr po kterém se na břeh kouknul sumeček něco přes 30cm a na druhém jsem měl žížalu a na ní byly překvapivě jen 2 záběry z toho jsem proměnil pouze ten druhý a byl to můj letošní první úhoř cca 50cm. to bylo tak do 21h a pak jsem se jen kochal krásou noční Lužnice.Protože aktivita ryb byla nulová. Omlouvám se za špatné foto.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36417.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36418.jpg
                          Pondělí 2. srpna 2010 v 17:35® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 1-2. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zajeli jsme s kubajzsem na dva dny do zatím ještě turisty zapomenutého kraje, mrknout se po tamějších přírodních bohatství.

Je tam vážně krásně.

Za ty dva dny jsme nechytali asi ani třičtvrtě hodiny, přesto jsem z kubajzsových úst slyšel dvakrát „ty krávo!“, když se na mne usmálo štěstí. To první byla náhoda. Na pstruhovém stojáku mi vzal hřbetem tolstolobik. Určitě půl hodiny jsem tam stál s prutem ohnutým až k rukojeti, jednou jsem rybu navedl snad 10cm od podběráku, leč při posledním, asi dvacetimetrovém výpadu, rusák zajel do větví, v nichž se osvobodil.
                          Druhá ryba byl bolen, vzal na řece v silném proudu, 68cm a pěkná tečka za fajnovým výletem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36410.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36413.jpg
                            Pondělí 2. srpna 2010 v 10:23® inspo
                            Datum lovu: 2.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Co se týče počtu úlovků, tak byla dnešní vycházka letos nejlepší, ale velikost ryb nestála za moc. Navíc jsem ještě dost záběrů promarnil a bohužel dvě ryby objely i s nástrahou. Věřím, že ta štička 40+ se té jednogramové jigovky z horní čelisti už zbavila, ale druhá ryba si odnesla malou rotačku a to už bude asi horší. :-((

Pondělí 2. srpna 2010 v 0:57® Prutos
                              Prutos
                              Datum lovu: 1.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Aj tak sa dá.
                              Když nejdou ryby, chytáme se navzájem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36408.jpg
                                Neděle 1. srpna 2010 ve 21:16® osprey
                                osprey
                                Datum lovu: 31.7. - 1.8. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Velká snaha o velkou rybu vyšla naprázdno. Třináctku Jointeda atakovali jen blázniví tloušti a platili draze, hlavně ten, co jsem ho nefotil. Vydržel jsem dlouho, takže nemělo cenu jet domů. Přespal jsem a ráno poračoval, bohužel ve stejném duchu. Nakonec jsem si umazal ruce od slizu díky dvěma bolením dorostencům. Pokud někomu přijde ta fotka bolena zleva světlá, tak to je tím, že je focena skrz hrst střepů s rozbitého UV filtru. Už dva roky si říkám, že se s tou zrcadlovkou někde natáhnu a dneska se to povedlo…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36406.jpg
                                  Neděle 1. srpna 2010 ve 20:10® Kolovr@tek
                                  Kolovr@tek
                                  Způsob lovu: Feeder

Dneska opět dobrá chytačka na feeder.Dám sem jen zajímavé kousky jinak bylo chyceno 17 ryb Kapr ,Amur,Cejni a Karasy.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36403.jpg
                                    Neděle 1. srpna 2010 ve 14:01® Stanik
                                    Stanik
                                    Datum lovu: 31.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o sumíka, od 20 – 24hod., voda na normálu, spousta sumcařů koupala ryby – dělaly docela hluk tak nevím jestli něco pochytaly. Mě se povedl první sumec na vláčku, na 11-ku Jointeda krásné miminko cca 50 cm, potěšil.

Neděle 1. srpna 2010 v 8:40® Robur
                                      Robur
                                      Datum lovu: včera | Způsob lovu: Klasická položená

včera to bylo nějaké slabší, jen 4 sekatelné záběry a 2 úhoři, kolega co došel na 21:30 měl jednu pěknou jízdu a do prázdna

Sobota 31. července 2010 ve 21:25® Padis
                                        Padis
                                        Datum lovu: 31.7.2010 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus chytnout nějakou tu rybku.Voda mírně zvedlá lehce přikalená.Chyceni 3 okouni a 1 štička.Jedna velice slušná štika(70+) se po několika výskocích osvobodila.

Sobota 31. července 2010 v 18:59® shorty
                                          shorty
                                          Datum lovu: 30.7.2010 | Revír: Nechranická přehrada | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem se celý pátek toulal po vlastech českých, v prvním případě (rybník u Chomutova) samá ploťka, na druhém revíru (Nechranice)samej cejn,docela to šlo

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36387.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36390.jpg
                                            Sobota 31. července 2010 v 18:49® monaster
                                            monaster
                                            Datum lovu: 31.7.2010 | Revír: Kamenice | Způsob lovu: Muškaření

k Piranho příspěvku dodám že i tak bylo krásně. bylo krásný na kráskou nymfu stát ve veodě a vidět jak pstruh kolem 35 na mojí nymfu kašle.........

Sobota 31. července 2010 v 17:13® Piranha
                                              Piranha
                                              Datum lovu: Dnes | Revír: Kdesi v končinách severu | Způsob lovu: Muškaření

Dneska s Monasterem na pstruhovce.Malinko zklamání.Nejriv mne sr..l silny zvuk motorů motorek a pak i malinko mene vody.Duhaci skoro zadny a to jsem je tam pred dvema tydny tahal jak na bezicim pasu.Nechce se mi ale verit ze vetsi voda je odtahla.Uvidim priste.I pres to se povedli 4 potocaci mensich velikosti.

Sobota 31. července 2010 v 16:56® spike
                                                spike
                                                Datum lovu: 30.7.2010 | Způsob lovu: Feeder

Včera navečer jsem vyrazil na zvedlou řeku s cílem chytit první letošní parmu a večer se pokusit o nějakého sumca. Nakonec jsem si cíl splnil. Parma nebyla velká ale i tak potěšila. Večer se mě povedlo vytáhnout sumca 61cm a kolem 23 hodiny jsem ještě na břeh vytáhl světle zbarveného sumečka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36383.jpg
                                                  Sobota 31. července 2010 v 0:45® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 30.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pred nastupem tydenni dovolene, predevsim od sumiku :-) , jsem s kolegou vyrazil na misto „odvety“, bohuzel se zadne zazraky nedely, na blizkem miste byl jiny lovec, ryby nehyrili aktivitou a krom kolegovo ulovku netopyra jsme nic nezaznamenali. Tak jsme se stahli na dalsi flek, ani tam jsme se ale ryby nedockali. Presun do tretice, i kdyz jen na par minut lovu, se ale vyplatil. Ja dostal dva zabery, pricemz ten prvni nesl sumika do metru, ktery se ovsem fotit nenechal a vylovovaci manevr nenechal dohrat do konce. Druhy zaber zanechal jen charakteristickou slizovou stopu. Kolega pak kontroval sumikem 97, ktery se mnou uz vylovit nechal a jelo se domu. Pridavam foto kolegovo sumika a netopyra ;-)

Tento příspěvek byl editován 31.7.2010 00:46:30 uživatelem Scanix.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36371.jpg
                                                    Pátek 30. července 2010 ve 22:50profil byl smazán
                                                    Datum lovu: 30.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Celodenní vycházka za kapry,na které opět kapři nevystupovali­.Zezačátku jsem přemýšlel o tom jestli předčasně neukončim dnešní lov,protože sem za první 4 náhozy utrh 3× celou sestavu.Postupně se ale nápada začala trochu zlepšovat a přicházely první úlovky.Abych řek pravdu,za letošek asi nejrůznorodější rybačka.Povedli se ,okouni,cejni,par­ma,ostroretky,jež­dík a poslední druh si nechám na konec :-) .. Nevim jestli se to někdy někomu povedlo,ale zadařilo se mi vytáhnout štičku.Při stahování sestavy mi nejspíš zautočila na háček,protože byla regulerně chycená za horní čelist.0.16 návazec naštěstí vydržel..

Tento příspěvek byl editován 30.7.2010 22:52:22 uživatelem .
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36368.jpg
                                                      Pátek 30. července 2010 ve 22:43® Kolovr@tek
                                                      Kolovr@tek
                                                      Způsob lovu: Feeder

Tak dneska docela úspěch parádička chytačka .Říkal sem si ,že by to mohlo brát po dešti a taky se to potvrdilo.šel jsem na Kapra a povedl se krasny lisec 65 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36363.jpg
                                                        Pátek 30. července 2010 ve 22:08® Holajz2
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes odpoledne výlet do Mohel. Odpoledne po dešti jsem čekal závody a ono nic. Pár cejnů, 2 spadení kapři a jeden zítřejší oběd 47cm se povedli…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36362.jpg
                                                          Pátek 30. července 2010 v 19:56® Kazan

Tak si švára vyrazil na ryby, dopoledne si povodil štiku 62cm pak mu to odpoledne nedalo a vyrazil ještě jednou 105cm 9,5kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36359.jpg
                                                            Pátek 30. července 2010 v 19:25® Tycoon
                                                            Datum lovu: 30.07 | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno na krásný louce na feeder něco plotic,cejnů a podouství.Na srkačku kapr 43 cm a druhý 50+ mi utekl těsně před podběrákem.Od­poledne zkouška nových 5 cm smáčků jenže s prutem 20–60g je to trochu obtížnější nakonec se po pár neproměněných záběrech se povedl okounek.A pak dva tloušti na 5 cm woblerka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36358.jpg