Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. července 2010 ve 22:48® osprey
- Datum lovu: 26.7. 2010 | Způsob lovu: PřívlačBěhem návštěvy u rodičů jsem podnikl na pozvání jednoho kolegy exkurzi na pro mě neznámá místa a ejhle – zadařilo se. Ale prý ani tam se nechytají takovéhle kousky každý den… Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 23:49:13 uživatelem osprey. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 27. července 2010 ve 20:50profil byl smazán
- Datum lovu: 27.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: FeederDnes sem vyrazil na flek,s kterym sem si zrovna netykal.Místo který vypadá možná tuctově,nejspíš skrývá hodně krásnejch ryb na který sem zatim neměl štěstí.Aspoň taková byla moje představa.Kolem půl 4 sem vybalil,připravil krmení a pomalu navazoval pruty s tim že musim zjistit co plave pod vodou.Zezačátku sem navázal háčky bez protihrotu a experimentoval se sestavou co bude nejlepší.Záběry přicházely,ale velikost ryb byla taková standartní a né že by nepotěšily,ale přeci jenom přijel jsem za jinou velikostí  .Po hodince lovu to začalo Ostrý,po nich se
vystřídali cejni,a pak když sem balil nejspíš najížděli kapři.Bohužel
mi ten můj utek.Když už sem ho nechtěl pouštět dál protože si jenom bral
přes minutu,tak povolil navázanej háček a bylo po všem. největší ryby
cejn 51,ostrá 49 a spoustu jinejch ostrejch kolem 50.Jinak plno plotic,cejnků
ktery přicházely zezačátku. Flek je dobrej,určitě se tam letos ještě
stavim pozdravit kapra,kterej mě utek .Po hodince lovu to začalo Ostrý,po nich se
vystřídali cejni,a pak když sem balil nejspíš najížděli kapři.Bohužel
mi ten můj utek.Když už sem ho nechtěl pouštět dál protože si jenom bral
přes minutu,tak povolil navázanej háček a bylo po všem. největší ryby
cejn 51,ostrá 49 a spoustu jinejch ostrejch kolem 50.Jinak plno plotic,cejnků
ktery přicházely zezačátku. Flek je dobrej,určitě se tam letos ještě
stavim pozdravit kapra,kterej mě utek    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 27. července 2010 ve 20:32® Holajz2
- Datum lovu: o víkendu | Revír: Mohel | Způsob lovu: Klasická položenáV parádním počasí se rybám dvakrát nechtělo. Sice přišli nějací míroví kapříci, nej 47cm, ale čekal jsem víc… Ale kapři krásní, jak dlouzí, tak vysocí.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 27. července 2010 v 19:21® Sander
- Datum lovu: 27. července 2010 | Způsob lovu: PlavanáBlbej den, vyčistil jsem si hlavu na tlouštích. Ryb dostatečně, leč průměrných. Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 20:22:07 uživatelem Sander.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. července 2010 ve 21:25® jiris
- Datum lovu: červenec | Revír: H20 | Způsob lovu: PřívlačPěkné, konečně se začíná i dařit Tento příspěvek byl editován 26.7.2010 22:25:49 uživatelem jiris.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. července 2010 ve 21:09® Prutos
- Datum lovu: 26.7.2010 | Způsob lovu: PřívlačDnešní sumec na vláčku   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. července 2010 ve 20:55® BigMike
- Datum lovu: 26.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: PřívlačJen jako perličku a bohužel bez fota. Dnes jsem na woba za hubu lapnul parmu 80 cm! Odhadem 30 min.zdolávání pod jezem v proudu. Myslel jsem,že tam mám kapitální štiku a pak zahlédl červenou ocasní ploutev. Ani nevíte jak bych si nakopal hlavu, že jsem nevzal foťák. Jinak pár bolenů do 50 cm na vrtulku. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. července 2010 ve 20:36® sethy
- Způsob lovu: Přívlač70,72,79,80,81,84…šlo to  
 (na fotkách jen 3 největší)   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 26. července 2010 v 8:55® aldis
- Datum lovu: 25.7.2010 | Způsob lovu: FeederVčera příjemně strávené odpoledne se setřičkou a kapříky. Pomalu z ní roste rybářka:) Tento příspěvek byl editován 26.7.2010 09:58:34 uživatelem aldis.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 ve 23:18® Libor
- Datum lovu: 25.07.2010 | Způsob lovu: PřívlačPoslední dobou jsem zjistil, že masité wobblery 12cm+ rybám nějak obzvláště nechutnají – odradit se ale nenechám Tento příspěvek byl editován 26.7.2010 00:18:51 uživatelem Libor. . Dodávám alespoň foto jedné parmičky z obilí od vody.. Pro
šťouraly – fotku zepředu z jistých důvodů šířit nebudu . Dodávám alespoň foto jedné parmičky z obilí od vody.. Pro
šťouraly – fotku zepředu z jistých důvodů šířit nebudu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 ve 21:48® Scanix
- Datum lovu: 25.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačTentokrat jsem vyrazil sam na jedno malinko zastrcene misto, ale presto prede mnou zde lovil jeden bobkar, pry to nebralo, jen par cejnu, akorat to balil. Voda nejevila znamky zivota, zkusil jsem plejadu osvedcenych wobleru a krome nevyrazneho zaberu nic, pak zacal hazet „monstra“ a vyloudil v samem zaveru meho vymezeneho casu jednu rybu. Potesen jsem to zabalil, prosel se podel vody, avsak nevidel ani naznak nejake aktivity.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 ve 21:22® osprey
- Datum lovu: 25.7. 2010 | Způsob lovu: FeederFeederovačka na stojáku, krmeno plechovkou kukuřice. Něco bílé ryby, tři stříbřití karasi mezi třičtvrtěkilem a kilem, kapr 61 cm a druhý větší se dostal k potopené větvi. Utrhl jsem ho, což mě dost mrzí. Chce to už nefeederový cajk. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:51® ART
-  
Dneska jsem lapil dva okouny této velkosti. Na způsob Libryba, od kterého jsem okoukal techniku, jsem musel také vlézt do vody pro husky jerka  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 17:51® HaD
- Datum lovu: 24.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: PřívlačV pátek a včera jsem vyrazil vždy na dvě hodiny k vodě, na tutové fleky. Asi je přejmenuju na fleky, kde se tutově nic nechytí. Tedy mimo sumečka asi 80 cm a pár bolenů okolo půl metru. Ani jsem je neměl chuť trápit focením  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 17:22® Tommy
-  
A ještě něco     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 17:21® Tommy
- Datum lovu: Minulý týden | Revír: Labe | Způsob lovu: FeederNěco málo od Hradce      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 16:15® skwor
- Datum lovu: 25.7. | Způsob lovu: PřívlačPozvání na ryby od kolegy Pavla se ukázalo být možností po delší době sáhnout po UL. Zachytali jsme si okouny, mě se povedla štika a úhoř na smáčka. Kolega podsekl kapra.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 16:09® skwor
- Datum lovu: 25.7. | Revír: Voda snůI takové vody v naší republice máme. Největší tolstolobik odhadem 140cm, dalších několik ryb za ním zaostávalo jen nepatrně.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 15:38® Manažerka
- Datum lovu: 23.7.2010 | Způsob lovu: KaprařinaZdarec všem . Tak tenhle krasavec měl 76 cm a snad splní nějaké to přání   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 25. července 2010 v 10:09® Tycoon
- Datum lovu: 25.07 | Revír: Klenice 1 | Způsob lovu: PlavanáHodinka za hypernovou pár plotic a jelců a 2 kapříci.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 24. července 2010 ve 23:28® hecht
- Datum lovu: sobota | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačTak jsem si střihnul další noční zero, tentokrát s Charem. Voda dost zvedlá a stále jde nahoru. Větší pravděpodobnost byla že zapřáhneme nějaký kmen či větev, kterých plavalo dost velké množství, než zamýšlenou sumatru. Zítra bude ústup na nějaký stoják. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 24. července 2010 ve 14:28® inspo
- Datum lovu: 23.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačStatistika lovu délka rybolovu: cca 3 hodiny, počet ulovených ryb: 0, počet záběrů: 0 A to mám dokonce potvrzení od lékaře, že jsem po fyzické stránce vyvinut správně a nemám obě ruce levé. Tento příspěvek byl editován 24.7.2010 15:28:24 uživatelem inspo. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 24. července 2010 v 8:59® macino ambrossiny
- Datum lovu: 23.7.2010 | Revír: Svratka | Způsob lovu: PřívlačVčera se mi podařilo na mimopstruhovém revíru svratka chytit na modré kopýtko pstruha duhového. Foto ale bohužel nemám. Místní říkaly, že se tam dá čas od času chytit. Byl jsem překvapený. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 24. července 2010 v 6:05® Scanix
- Datum lovu: 23-24.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: PřívlačPo vcerejsim vecernim lovu se dvema kolegy, kdy jsme v sumcolovu v desti neuspeli, nebot jsem lapil jen bolena a jeden kolega 2 bolinky a druhy utrhl nejspis sumika a k tomu nejake nevyuzite zabery, tak jsem si rekl, ze vyrazim rano a vyrazil na jiny flek ve 4h. Dest byl uz jemnejsi, ale z pocatku to vypadalo na cisty prustrel, pak se povedl tloust a zanedlouho po nem dalsi, pak jsem dostal prvniho sumika, v proudu se pral statecne. Pak uz za svetla prisel jeste jeden pinda, to uz jsem prezbrojil na stiko-boleni sestavu. Na zaver jeste tloustik a spokojene jsme vyrazil k domovu, za 2h unaveneho lovu to slo.     Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. července 2010 ve 23:00® Robur
- Datum lovu: ještě pořád dnes | Způsob lovu: Klasická položenátak jsem dneska dobře odkoučoval den, ve 20:00 na florbal, 21:45 přesun domů, 22:00 u vody 22:05 začíná pršet, 22:40 lije, dávám si hadru od slizu na hlavu, a to jsem po sportu vykoupaný a voňavý, sem tam náznak jízdy ale nic nesekám, 23:10 lije čím dál víc, 23:15 zdolávám cejna 23:20 Lexa se chce ťulit, 23:25 přichází silný vítr 23:30 odháním Lexu a balím pruty 23:35 volá žena, kde su 23:37 su doma Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. července 2010 v 8:35® Jak.novi
-  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. července 2010 v 8:34® Jak.novi
- Datum lovu: 20.7.-22.7 2010Tak, něco z dvoudenního rybolovu.      Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. července 2010 v 6:30® hecht
- Datum lovu: 22.7.2010 | Revír: Vltava P | Způsob lovu: PřívlačTak jsem se po parném letním pracovním výkonu došel schladit na jednu krásnou a čistou vodu. S rybama to bylo slabší: jeden dravý hrouzek, pidi okoun, pár tloušťů a jeden slušný potočák. Za to vodaček bylo jako máku (některé i pěkné kousky), neskutečný provoz na té řece. Tento příspěvek byl editován 23.7.2010 07:31:01 uživatelem hecht. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 22. července 2010 v 19:10® sethy
-  
Tak jsem si opět pujčil od kolegy fídr a kromě kapříku cca 35 a cca 50 jsem chytl i slušnější rybky  (79 a 81) (79 a 81)Kolega fídrař nic    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 22. července 2010 v 10:23® sgt.mooody
-  
Dneska plavačka a paráda,povedlo se pár línků jeden strakáček 52cm a taky hezký kapřik 58cm Tento příspěvek byl editován 22.7.2010 11:25:03 uživatelem sgt.mooody. Omlouvám se za kvalitu fotek(foceno
mobilem). Omlouvám se za kvalitu fotek(foceno
mobilem).    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.