Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. července 2010 v 17:09® skwor
- Datum lovu: 25.7. | Revír: Voda snů
I takové vody v naší republice máme. Největší tolstolobik odhadem 140cm, dalších několik ryb za ním zaostávalo jen nepatrně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. července 2010 v 16:38® Manažerka
- Datum lovu: 23.7.2010 | Způsob lovu: Kaprařina
Zdarec všem . Tak tenhle krasavec měl 76 cm a snad splní nějaké to přání
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. července 2010 v 11:09® Tycoon
- Datum lovu: 25.07 | Revír: Klenice 1 | Způsob lovu: Plavaná
Hodinka za hypernovou pár plotic a jelců a 2 kapříci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. července 2010 v 0:28® hecht
- Datum lovu: sobota | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si střihnul další noční zero, tentokrát s Charem. Voda dost zvedlá a stále jde nahoru. Větší pravděpodobnost byla že zapřáhneme nějaký kmen či větev, kterých plavalo dost velké množství, než zamýšlenou sumatru. Zítra bude ústup na nějaký stoják.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. července 2010 v 15:28® inspo
- Datum lovu: 23.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Statistika lovu
délka rybolovu: cca 3 hodiny, počet ulovených ryb: 0, počet záběrů: 0
A to mám dokonce potvrzení od lékaře, že jsem po fyzické stránce vyvinut správně a nemám obě ruce levé.
Tento příspěvek byl editován 24.7.2010 15:28:24 uživatelem inspo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. července 2010 v 9:59® macino ambrossiny
- Datum lovu: 23.7.2010 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Včera se mi podařilo na mimopstruhovém revíru svratka chytit na modré kopýtko pstruha duhového. Foto ale bohužel nemám. Místní říkaly, že se tam dá čas od času chytit. Byl jsem překvapený.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. července 2010 v 7:05® Scanix
- Datum lovu: 23-24.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim vecernim lovu se dvema kolegy, kdy jsme v sumcolovu v desti neuspeli, nebot jsem lapil jen bolena a jeden kolega 2 bolinky a druhy utrhl nejspis sumika a k tomu nejake nevyuzite zabery, tak jsem si rekl, ze vyrazim rano a vyrazil na jiny flek ve 4h. Dest byl uz jemnejsi, ale z pocatku to vypadalo na cisty prustrel, pak se povedl tloust a zanedlouho po nem dalsi, pak jsem dostal prvniho sumika, v proudu se pral statecne. Pak uz za svetla prisel jeste jeden pinda, to uz jsem prezbrojil na stiko-boleni sestavu. Na zaver jeste tloustik a spokojene jsme vyrazil k domovu, za 2h unaveneho lovu to slo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. července 2010 v 0:00® Robur
- Datum lovu: ještě pořád dnes | Způsob lovu: Klasická položená
tak jsem dneska dobře odkoučoval den, ve 20:00 na florbal, 21:45 přesun domů, 22:00 u vody 22:05 začíná pršet, 22:40 lije, dávám si hadru od slizu na hlavu, a to jsem po sportu vykoupaný a voňavý, sem tam náznak jízdy ale nic nesekám, 23:10 lije čím dál víc, 23:15 zdolávám cejna 23:20 Lexa se chce ťulit, 23:25 přichází silný vítr 23:30 odháním Lexu a balím pruty 23:35 volá žena, kde su 23:37 su doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. července 2010 v 9:35® Jak.novi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. července 2010 v 9:34® Jak.novi
- Datum lovu: 20.7.-22.7 2010
Tak, něco z dvoudenního rybolovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. července 2010 v 7:30® hecht
- Datum lovu: 22.7.2010 | Revír: Vltava P | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se po parném letním pracovním výkonu došel schladit na jednu krásnou a čistou vodu. S rybama to bylo slabší: jeden dravý hrouzek, pidi okoun, pár tloušťů a jeden slušný potočák. Za to vodaček bylo jako máku (některé i pěkné kousky), neskutečný provoz na té řece.
Tento příspěvek byl editován 23.7.2010 07:31:01 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. července 2010 ve 20:10® sethy
-
Tak jsem si opět pujčil od kolegy fídr a kromě kapříku cca 35 a cca 50 jsem chytl i slušnější rybky
(79 a 81)
Kolega fídrař nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. července 2010 v 11:23® sgt.mooody
-
Dneska plavačka a paráda,povedlo se pár línků jeden strakáček 52cm a taky hezký kapřik 58cm
Tento příspěvek byl editován 22.7.2010 11:25:03 uživatelem sgt.mooody.Omlouvám se za kvalitu fotek(foceno mobilem).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. července 2010 v 11:11® inspo
- Datum lovu: 22.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem byl na místech, kde jsem v životě nechytal. Bohužel to přineslo jen ztrávy v mých krabičkách a žádnou šupinu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. července 2010 v 8:36® Padis
- Datum lovu: 21.07.10 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer jsem byl okouknout říčku poté co opadla voda.2 záběry jsem promarnil,poté jsem štičku přesunul do nedalekého rybníku.A na závěr jsem lapl pěkného duháka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. července 2010 v 0:48® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni sumci tazeni s kolegy dopadlo bidne, nejenom, ze ryby obecne nespolupracovaly, ale dokonce jsme o sumika nezavadili, snad jeden zaber kolegy, ktery nakonec skoncil stejne jako bezrybka. Priteli Flipovi se darili okysi, i kdyz i ti byli vydreni, ostatne jako kazdy zaber. Ja mel bolinka na popa, pak jsem jednu kudlu viz foto, ulovil 2× za sebou kratce po pusteni na stejnou nastrahu a pote, co me kolegove opustili jsem mel jeste 2 zabery v podobe tloustu, kde ten na fotce byl bohuzel seknut hakem do oka, dost mrzute. Tak snad priste dopadneme lepe jak sedlaci u Chlumce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 ve 22:46® Jax
- Datum lovu: 21.7 | Revír: morava | Způsob lovu: Feeder
Dnes na nástražkách na slizouny se povedl tenhle tlouštík rovných 50 cm.Na 12 kmen a 0,08 návazec parádní boj.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 22:46:35 uživatelem Jax.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 v 16:52® mekvak
- Datum lovu: 21.7.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem se byl podívat s vlačákem u Oharky a ven se podívali 2 potočáci, 2 tloušti a jedna štička. Dalších několik záběrů jsem neproměnil, ale i tak to byla celkem pěkná vycházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 v 16:15® HaD
-
Máme za sebou losování soutěží! Soutěž o pletenou šňůru GIGAFISH dle vlastního výběru (http://www.chytej.cz/souteze/39/) vyhrál uživatel s přezdívkou Dejwík2504.
Soutěž o sumcový stojan (http://www.chytej.cz/souteze/38/) pak vyhrál uživatel Srneček.
GRATULUJEME A PŘIPOMÍNÁME SOUTĚŽ SOUČASNOU: http://www.chytej.cz/…an-a-cepici/
PO JEJÍM UKONČENÍ SE VŠICHNI MŮŽETE TĚŠIT NA SÉRII SOUTĚŽÍ O ZBOŽÍ DAIWA A CORMORAN. MIMO JINÉ SE BUDE SOUTĚŽIT O 3 EXKLUZIVNÍ NAVIJÁKY DAIWA LUWIAS (KAŽDÝ V HODNOTĚ 11.000,– KČ)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 ve 12:38® crazykapr
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 21. července 2010 v 10:48® vagi
- Revír: u nás | Způsob lovu: Přívlač
moje první miminko, cíleně uloveno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 v 10:19® hecht
- Datum lovu: 20.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Večer jsem si zopakoval noční metanou, ale tentokrát bez záběru. Voda ale byla docela živá, něco i lovilo. Jediný úspěch byla myš chycená průvodkyní kokřicí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. července 2010 v 0:33® Robur
- Datum lovu: dnes, vlastně včera | Způsob lovu: Klasická položená
tak jsem pán úhořů, v 21:00 u vody a 5 jsem jich lapl a záběrů balyo asi 12, kolega na položenou zero a na splávek 3 jízdy a dostal lína 25cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 21:45® žbluňk 13
-
dnes jsem byl na vodní nádrži Větřkovice na přívlači, no žádná sláva se nekonala, během 3hodin jsem „zdolal“ 2malé štičky, ani jsem je neměřil, dostaly pusu a „zase někdy“. Ve 21hod jsem to zabalil a tak píšu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 21:10® Scanix
- Datum lovu: 19.-20.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Toulky po JC pstruhovkach vcera a dnes neprinesly zadne pekne ryby, povedlo se par potocaku a mraky okysu, nekteri byli pekne baculati, ale hranici 30cm atakovalo jen par. U vody bylo hezky i pres vsudypritomne vodaky, jen ty vetsi rybky a zejmena duhaci chybeli. Doufejme, ze priste se nam povede lepsi ulovek, nejspis je na vine rychle kolisani hladin, jinde zase zvedla a kalna voda a nebo proste jen rybky maji jine starosti a jsou jinde, kazdopadne je brzy zase proverim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 v 17:28® Georgino
- Datum lovu: poslední měsíc | Způsob lovu: Přívlač
Tak měsíc přívlače, a zatím žádná velká sláva, každá ryba tvrdě vyházená, jediný co se mi docela daří jsou boleni, velikostně spíš průměr 50 – 70 cm, občas se splete i nějaká štika, většinou kolem míry, nej cca 65, candáti nula, na sumcích jsem byl teda jenom dvakrát a taky nula, okounů žalostně málo, ale to je možná tím že zatím mám pořád trpělivost a chytám jen na větší woblery. Snad bude líp
Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 17:29:42 uživatelem Georgino.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 14:36® inspo
- Datum lovu: 20.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil na jeden náhon s cílem otestovat smáčky na místních tlouštích. Bohužel asi je všechny odnesla velká voda. Na břeh se podívalo 5 okounou dlaňové velikosti a potěšil mě bolem 49 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 14:04® kamos007
- Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem se vydal zavláčet na rozvodněný potok po víkendových bouřkách ačkoli jsem původně jít nechtěl, protože mělo pršet ale nepršelo tak jsem se kolem 9 vydal k vodě a něco se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 12:57@ tuči
-
PŘÍKLAD LIDSKÉHO HYJENISMU, chytil jsem 142cm sumce a když jsem se s ním chtěl jít ráno za světla vyfotit, políbit a dát mu svobodu tak jsem zjistil že je provaz přeřízlí a rybu někdo ukradl. Ani ve snu by mě nenapadlo že tohle může udělat rybář rybářovi. Mrzí mě to oto víc že jsem ho chtěl pustit a byl to můj první fousáč a hned takový kousek. Zajímalo by mě jestli někdo z vás má s něčím takovím zkušenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. července 2010 ve 12:50® malej.uzasnak
- Datum lovu: 19.7 | Způsob lovu: Klasická položená
Po 7 měsících skoumání revíru konečne ůspěch.To mi dalo najít tu dobrou krmítkovou směs.Ale jsem neradši že hned co jsem chytil 1 kapra v životě přišlo dalších 6 ale je škoda že ten poslední největší se vyvlík.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 12:51:20 uživatelem malej.uzasnak.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.