Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 22. července 2010 v 10:11® inspo
Datum lovu: 22.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem byl na místech, kde jsem v životě nechytal. Bohužel to přineslo jen ztrávy v mých krabičkách a žádnou šupinu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 22. července 2010 v 7:36® Padis
    Padis
    Datum lovu: 21.07.10 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer jsem byl okouknout říčku poté co opadla voda.2 záběry jsem promarnil,poté jsem štičku přesunul do nedalekého rybníku.A na závěr jsem lapl pěkného duháka.

Středa 21. července 2010 ve 23:48® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 21.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni sumci tazeni s kolegy dopadlo bidne, nejenom, ze ryby obecne nespolupracovaly, ale dokonce jsme o sumika nezavadili, snad jeden zaber kolegy, ktery nakonec skoncil stejne jako bezrybka. Priteli Flipovi se darili okysi, i kdyz i ti byli vydreni, ostatne jako kazdy zaber. Ja mel bolinka na popa, pak jsem jednu kudlu viz foto, ulovil 2× za sebou kratce po pusteni na stejnou nastrahu a pote, co me kolegove opustili jsem mel jeste 2 zabery v podobe tloustu, kde ten na fotce byl bohuzel seknut hakem do oka, dost mrzute. Tak snad priste dopadneme lepe jak sedlaci u Chlumce.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36164.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36165.jpg
        Středa 21. července 2010 ve 21:46® Jax
        Jax
        Datum lovu: 21.7 | Revír: morava | Způsob lovu: Feeder

Dnes na nástražkách na slizouny se povedl tenhle tlouštík rovných 50 cm.Na 12 kmen a 0,08 návazec parádní boj.

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 22:46:35 uživatelem Jax.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36163.jpg
          Středa 21. července 2010 v 15:52® mekvak
          mekvak
          Datum lovu: 21.7.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno jsem se byl podívat s vlačákem u Oharky a ven se podívali 2 potočáci, 2 tloušti a jedna štička. Dalších několik záběrů jsem neproměnil, ale i tak to byla celkem pěkná vycházka.

Středa 21. července 2010 v 15:15® HaD
            HaD

Máme za sebou losování soutěží! Soutěž o pletenou šňůru GIGAFISH dle vlastního výběru (http://www.chytej.cz/souteze/39/) vyhrál uživatel s přezdívkou Dejwík2504.

Soutěž o sumcový stojan (http://www.chytej.cz/souteze/38/) pak vyhrál uživatel Srneček.

GRATULUJEME A PŘIPOMÍNÁME SOUTĚŽ SOUČASNOU: http://www.chytej.cz/…an-a-cepici/

PO JEJÍM UKONČENÍ SE VŠICHNI MŮŽETE TĚŠIT NA SÉRII SOUTĚŽÍ O ZBOŽÍ DAIWA A CORMORAN. MIMO JINÉ SE BUDE SOUTĚŽIT O 3 EXKLUZIVNÍ NAVIJÁKY DAIWA LUWIAS (KAŽDÝ V HODNOTĚ 11.000,– KČ)

Středa 21. července 2010 v 11:38® crazykapr
              crazykapr
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36157.jpg
                Středa 21. července 2010 v 9:48® vagi
                vagi
                Revír: u nás | Způsob lovu: Přívlač

moje první miminko, cíleně uloveno

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36154.jpg
                  Středa 21. července 2010 v 9:19® hecht
                  hecht
                  Datum lovu: 20.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Večer jsem si zopakoval noční metanou, ale tentokrát bez záběru. Voda ale byla docela živá, něco i lovilo. Jediný úspěch byla myš chycená průvodkyní kokřicí :-))

Úterý 20. července 2010 ve 23:33® Robur
                    Robur
                    Datum lovu: dnes, vlastně včera | Způsob lovu: Klasická položená

tak jsem pán úhořů, v 21:00 u vody a 5 jsem jich lapl a záběrů balyo asi 12, kolega na položenou zero a na splávek 3 jízdy a dostal lína 25cm

Úterý 20. července 2010 ve 20:45® žbluňk 13

dnes jsem byl na vodní nádrži Větřkovice na přívlači, no žádná sláva se nekonala, během 3hodin jsem „zdolal“ 2malé štičky, ani jsem je neměřil, dostaly pusu a „zase někdy“. Ve 21hod jsem to zabalil a tak píšu…

Úterý 20. července 2010 ve 20:10® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 19.-20.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Toulky po JC pstruhovkach vcera a dnes neprinesly zadne pekne ryby, povedlo se par potocaku a mraky okysu, nekteri byli pekne baculati, ale hranici 30cm atakovalo jen par. U vody bylo hezky i pres vsudypritomne vodaky, jen ty vetsi rybky a zejmena duhaci chybeli. Doufejme, ze priste se nam povede lepsi ulovek, nejspis je na vine rychle kolisani hladin, jinde zase zvedla a kalna voda a nebo proste jen rybky maji jine starosti a jsou jinde, kazdopadne je brzy zase proverim ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36149.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36150.jpg
                          Úterý 20. července 2010 v 16:28® Georgino
                          Georgino
                          Datum lovu: poslední měsíc | Způsob lovu: Přívlač

Tak měsíc přívlače, a zatím žádná velká sláva, každá ryba tvrdě vyházená, jediný co se mi docela daří jsou boleni, velikostně spíš průměr 50 – 70 cm, občas se splete i nějaká štika, většinou kolem míry, nej cca 65, candáti nula, na sumcích jsem byl teda jenom dvakrát a taky nula, okounů žalostně málo, ale to je možná tím že zatím mám pořád trpělivost a chytám jen na větší woblery. Snad bude líp :-)

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 17:29:42 uživatelem Georgino.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36148.jpg
                            Úterý 20. července 2010 ve 13:36® inspo
                            Datum lovu: 20.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil na jeden náhon s cílem otestovat smáčky na místních tlouštích. Bohužel asi je všechny odnesla velká voda. Na břeh se podívalo 5 okounou dlaňové velikosti a potěšil mě bolem 49 cm.

Úterý 20. července 2010 ve 13:04® kamos007
                              kamos007
                              Datum lovu: Dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se vydal zavláčet na rozvodněný potok po víkendových bouřkách ačkoli jsem původně jít nechtěl, protože mělo pršet ale nepršelo tak jsem se kolem 9 vydal k vodě a něco se povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36145.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36146.jpg
                                Úterý 20. července 2010 v 11:57@ tuči

PŘÍKLAD LIDSKÉHO HYJENISMU, chytil jsem 142cm sumce a když jsem se s ním chtěl jít ráno za světla vyfotit, políbit a dát mu svobodu tak jsem zjistil že je provaz přeřízlí a rybu někdo ukradl. Ani ve snu by mě nenapadlo že tohle může udělat rybář rybářovi. Mrzí mě to oto víc že jsem ho chtěl pustit a byl to můj první fousáč a hned takový kousek. Zajímalo by mě jestli někdo z vás má s něčím takovím zkušenost.

Úterý 20. července 2010 v 11:50® malej.uzasnak
                                  Datum lovu: 19.7 | Způsob lovu: Klasická položená

Po 7 měsících skoumání revíru konečne ůspěch.To mi dalo najít tu dobrou krmítkovou směs.Ale jsem neradši že hned co jsem chytil 1 kapra v životě přišlo dalších 6 ale je škoda že ten poslední největší se vyvlík.

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 12:51:20 uživatelem malej.uzasnak.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36143.jpg
                                    Úterý 20. července 2010 v 9:56® lewi
                                    lewi
                                    Datum lovu: 19.07.2010

tak včera konečně slušnější dravec

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 10:58:44 uživatelem lewi.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36134.jpg
                                      Úterý 20. července 2010 v 9:40® fishfever
                                      Datum lovu: minulý týden | Revír: JM-řeka | Způsob lovu: Kaprařina

Minulý týden jsme s mým partákem podnikli skoro týdení výpravu na jednu krásnou řeku na JM a docela se vydařila i přes to že nám dost ryb popadalo a né zrovna malých tak jsem rád že se mi alespon jedna z těch lepších podařila zdolat a je to můj osobák 86cm 10,5kg +jedna parma 55cm

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 10:41:41 uživatelem fishfever.
                                        Úterý 20. července 2010 v 5:37® Barynka
                                        Datum lovu: 19.7.2010 | Revír: Morava 20 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska byla nejlepší chytačka !!!! napřed se mi povedla 1.parma 62 cm a 1.SUMEC 43 cm na rousnice :-)) Jsem hrozně ráda za toho sumíka, nemohla jsem se na něho vynadívat :-)

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 06:38:35 uživatelem Barynka.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36130.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36131.jpg
                                          Pondělí 19. července 2010 ve 20:45® martind9
                                          Datum lovu: 15.7. | Revír: mimopstruhovka jč | Způsob lovu: Přívlač

minulý týden proběhla první ostrá zkouška výbavy daiwa,kvalitní a plodná:-)) ,,všechny ryby si plavou dál,,asi se stanu členem daiwa klubu mistra troutkillera:-) ,,největší 166cm ,pruty daiwa ryukon,infini­ty,,navijáky daiwa certate a infinity q,šňůry daiwa 0,25,,0,15,,0,28,

Tento příspěvek byl editován 19.7.2010 21:50:17 uživatelem martind9.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36121.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36123.jpg
                                            Pondělí 19. července 2010 v 19:20® Noodling
                                            Noodling
                                            Datum lovu: 18. 7. 2010 | Revír: Jinín | Způsob lovu: Kaprařina

Během včerejšího lovu na rybníce Jinín se nám s Andrejem podařilo zdolat jednoho jesetera, 4 menší kapry, 5 plotic, 5 línů, jednoho cejna a ouklej. Během dne jsme vyzkoušeli kaprařinu, feeder i plavanou a pěkně jsme si zachytali.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36118.jpg
                                              Pondělí 19. července 2010 v 10:41® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 17.-18.7.2010 | Revír: Lužnice

O víkendu s Ádou na rybách – nebralo to a ničilo nás vedro. I tak se ale Ádovi povedla hezká štika a další den cejn jak lopata:-) Tatínek je poslední dobou smolař a jen se díval :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36112.jpg
                                                Pondělí 19. července 2010 v 10:05® petrcech
                                                petrcech
                                                Revír: Candátí sumcařina | Způsob lovu: Přívlač

Byly jsme na našem oblíbeném fleku, bouřka den před lovem nám dala naději. Na malou gumu jsem chytil okouna. Okolo půl jedenácté hlásí taťka třetí záběr. Po chvilce je na hladině trofejní zubáč a.. wobler se povolil. Po půl odině dostává náš kamarád peťa kopanec do prutu. Na navijáku má stáhlou brzdu na maximum, ryba přesto jede dál až do spadené haluze. Prut je ohnutí tak, jak jsem to ještě neviděl, proutek do 50ti gramů je ohnutý až k navijáku. Ryba si s woblerem najede do haluze a je … Já jako jediný jsem v noci bez kontaktu.

Neděle 18. července 2010 ve 23:41® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 18.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po destich zvednuta voda me lakala na nocni lov, jen narustajici mesic a citelne ochlazeni nevestilo zadny masox, ale 2 zabery jsem dostal a jednu rybu vytahl i z vody, takze spokojenost…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36108.jpg
                                                    Neděle 18. července 2010 ve 22:42® osprey
                                                    osprey
                                                    Datum lovu: 18.7. 2010 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se byl podívat, jak nám stoupla voda. Hodně stoupla. Můj rozkrmený flek a 4 dni práce jsou v háji.

Objel jsem několik míst, smutně koukal a pro útěchu si vytáhl jednu rybku na feeder na rousnici.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36107.jpg
                                                      Neděle 18. července 2010 ve 20:54® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 5-18.7 | Revír: Vč řeky | Způsob lovu: Přívlač

Za 14 dní jsem byl u vody velmi málo.Pro nízký stav vody..Nachytal jsem něco málo ryb.Chytal jsem na mušku i přívlač.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36104.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36105.jpg
                                                        Neděle 18. července 2010 ve 20:51® Char
                                                        Char
                                                        Datum lovu: 15.-17.7. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

V pátek jsem zkusil večerní sumcovláčku na orlíku, za tři hodiny házení se povedl candátek ke 40 a jinak hladina bez hediného šplouchnutí tak jsem raději šel uhasit žízenˇ dvěma pivky a zakončil půlnoční koupačkou, v sobotu odpoledne zkouška několika nadějných míst s nulovým vísledkem, dnes premiera nové shadrapky, kudla 40+ a následně shadka zůstala zaparkovaná v pařezovce nacož byl okoun 20 cm slabá útěcha

Neděle 18. července 2010 v 19:32® tomashr
                                                          Datum lovu: 18.7.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Pěkný cejn na feeder, cca 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36099.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36100.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36101.jpg
                                                            Neděle 18. července 2010 v 19:26® tomashr
                                                            Datum lovu: 17.7.2010 | Revír: Otava-Orlík | Způsob lovu: Feeder

Amur na feeder

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36097.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36098.jpg