Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. července 2010 ve 21:25® Piranha
Piranha
Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl s tatou na par hodinek na Labi.Celkem to slo.Na to, ze to bylo celkem na rychlo a bez pripravy, tak jsme oba pochytali dost ryb. Posilam nejvetsi rybu, cejňáka 54.Rval se jako kapr a 3× si to vzal pekne pres brzdu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35844.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 8. července 2010 v 19:31® Beer.Beda
    Beer.Beda
    Datum lovu: pondělí | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsme se s kolegou konečně vypravili na lepší rybky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35841.jpg
      Čtvrtek 8. července 2010 v 11:31® ART
      ART

Tady je ta slibovaná fotka, jak jsem včera avizoval. Jelikož se všichni ptáte, tak byla ulovena v Labíčku, ale místo neřeknu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35823.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35824.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35825.jpg
        Čtvrtek 8. července 2010 v 11:14® Berty
        Berty
        Datum lovu: 30.ž. - 4. 7. | Revír: Štít A

Taková mini dovolená :-) . Za celou dobu ani potah ( koule, pelety, rohlík, chleba,rousnice, kukuřice). Bez masivní krmnné kampaně to tady asi nejde. Tak snad někdy příště

Čtvrtek 8. července 2010 v 9:55® inspo
          Datum lovu: 8.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně jsem dnes zahájil, ale nestálo to za moc. Za dobré 4 hodinky u vody jsem dostal jen jednoho granuláče 29 cm a tlouště 40 cm. Ale bylo krásně.

Čtvrtek 8. července 2010 v 5:07® czechcarp
            czechcarp
            Datum lovu: 16.6 | Revír: LABE | Způsob lovu: Sumcařina

Tak hned první noc se zadařilo sumec 130cm. Záběr přišel ve 22.15. Ryba vrácena vodě. Chycen na trhačku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35821.jpg
              Středa 7. července 2010 ve 21:11® tomashr
              Datum lovu: 7.7.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Cejn ze Sázavy, cca 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35820.jpg
                Středa 7. července 2010 ve 20:50® ART
                ART
                Datum lovu: 7.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl protáhnout pát třpytek a woblerů. Na jednom fleku házím jak zběsilý a nic. Po přejezdu jinam první náhoy a hned štíhle 56cm krásně skákla po dlouhém boji jsem jí nakonec zdolal na 9cm jointed barva pstruh. FOTO ala osprey : Představ si štíhle jak leží na krásně posekaném hustém trávníku, který roste okolo říčky. :-) Foto mám dodám ho zítra, protože jsem nedokázal připojit kartičku k PC

Středa 7. července 2010 v 17:23® HaD
                  HaD

a ještě fotka toho sumce :-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 18:24:08 uživatelem HaD.
                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35816.jpg
                    Středa 7. července 2010 v 17:10® tomashr
                    Datum lovu: 5.7.2010 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder

Letos poprvé na mém oblíbeném Třeboňsku – Nová řeka. Mraky ouklejí a cejnků malých, ale přeci jen jsem vydoloval i nějaké „normální“ cejny…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35814.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35815.jpg
                      Středa 7. července 2010 v 16:10® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 2.-6.7.2010 | Revír: kanál | Způsob lovu: Kaprařina

Miláno BRH sem skromně nevložil fotky svých největších torpéd, činím tak proto za něj. Jinak to byla skutečně úžasná výprava. Vedro nám přes den sice vypalovalo mozek z hlavy. Večer, ráno a celou noc nám z něj vysávali krev komáři v množství větším než malém (vyznamenání za hrdinský boj s nimi patří Václavovi, jenž jako jediný neměl v noci moskytiéru). Cca 30 stupňová voda neosvěžovala… Ale ryby na to nebraly zřetel a braly krásně. Kluci nachytali cílové trofejní amury, mě se povedl jen ten nejmenší z nich. Chuť jsem si zpravil poslední noc kaprem 94 cm na feeder – byl jsem tak unavený, že jsem se s nim vůbec nepáral a prostě ho zdolal. Boilies nám zase žraly boleni. A přestože jsme vůbec nejeli na sumce, parťáci jich rovných pět zdolali…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35810.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35811.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35812.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35813.jpg
                        Středa 7. července 2010 ve 13:59® HaD
                        HaD
                        Datum lovu: 7.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Tak Lužnice už má sumčí sex zřejmě za sebou. Předevčírem jsem udělal dva záběry (jeden jsem dosloval pros..l a u druhého, od asi slušný ryby, nesedl zásek). No a dnes ráno, ještě za šera, jsem si zazdolával sumce zajetého do vázky (majitel prutu trochu více usnul :-D ). Vše ale dopadlo dobře – rybu jsem z pařezu se štěstím vymotal, nechal si trochu pokousat prsty, mlíčák poctivých 175 cm (cca 33 kg) se „usmál“ do objektivu kamery a foťáku a za pár dní už zase bude se zahojenou hubou honit místní rybky :-) Bylo to fajn.

Středa 7. července 2010 ve 13:45® Milano
                          Datum lovu: 2.7 - 6.7 | Revír: expedice do neznáma

Letošní prodloužený víkend dopadl na výbornou. Pochytali jsme s kamarády cca 30ryb a z toho nej: Václav amur 110cm 12kg a 96cm, Petr amur 93cm 9,5kg a sumík 105cm, brácha Radek kapr 94cm na feeder a vlasec 0,18mm a amur 88cm a já amur 101cm 12,5kg a 94cm plus 2krát sumík 118cm a kapr 86cm. Po celou dobu výpravy vládla naprostá pohoda pivečko, vínečko s lambrucsem do nás teklo proudem…jooo když se to vydaří tak je vždy na co vzpomínat a na tuhle výpravu se bude vzpomínat ještě dlouho…

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 14:46:33 uživatelem Milano.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35798.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35803.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35805.jpg
                            Středa 7. července 2010 v 7:10® cormoran
                            cormoran
                            Datum lovu: 6. 7. 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Zprvu škárlení tloušťů a bolenů v peřejkách, poté přesedlání na těžší kalibr, které přineslo vytoužené ovoce, konečně jsem se letos dočkal, ale dal si načas:-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 08:11:53 uživatelem cormoran.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35796.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35797.jpg
                              Středa 7. července 2010 v 0:52® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 6.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou po delsi dobe u vody, vydrzeli jsme az do pulnoci, ale zadna slave to nebyla. Kolega skoncil jako bezrybka, me se povedla mensi kudla a jeden sumik.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35789.jpg
                                Středa 7. července 2010 v 0:36® cercer
                                cercer
                                Způsob lovu: Přívlač

ranní bolínkování..

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 01:40:44 uživatelem cercer.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35787.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35788.jpg
                                  Úterý 6. července 2010 ve 23:33profil byl smazán
                                  Datum lovu: 6.7.2010 | Způsob lovu: Feeder

Včerejší den sem si parádně užil. (bordelu za mnou si nevšímejte :-) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35786.jpg
                                    Úterý 6. července 2010 ve 21:19® hecht
                                    hecht
                                    Datum lovu: svátky | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Prožil jsem dva zajímavé dny na Orlasu s rodinou u Chara.Zajímavé také je, že jsem byl bez záběru, ačkoliv jsem tam naházel mraky nesmyslů co moje krabky daly. Char, jakožto průvodce, na tom byl lépe, okouni, štika a bolen 63.

Úterý 6. července 2010 ve 20:35® BigMike
                                      Datum lovu: 6.7. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Také pěkné odpoledne u vody. Jen místo deště přišlo nechtěné sluníčko:(

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 21:39:22 uživatelem BigMike.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35785.jpg
                                        Úterý 6. července 2010 v 16:22® Kolovr@tek
                                        Kolovr@tek
                                        Způsob lovu: Přívlač

Ahoj včichni dneska v 9.00 jsem vstal a šel jsem na ryby .Chtěl jsem zkusit pár gumiček a zadařilo se za dvě hodiny chytaní se mi povedlo vytáhanout 4 štiky 3 mrňata a jedna 62 dále se povedlo 7 okouknků .Fakt jsem si krásně zachytal .Je vidět,že ryby na lužnici začínají být více aktivní.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 17:23:25 uživatelem Kolovr@tek.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35774.jpg
                                          Úterý 6. července 2010 v 15:24® Malovec
                                          Malovec

Tommy> mě taky , 130 odhadem tak 18 kg

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 16:25:05 uživatelem Malovec.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35771.jpg
                                            Úterý 6. července 2010 ve 14:22® Tommy
                                            Tommy
                                            Datum lovu: 6.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak konečně se poštěstilo:-) 66cm a rovné 4kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35769.jpg
                                              Úterý 6. července 2010 ve 12:59® džigit

Nejzajímavější včerejší…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35764.jpg
                                                Úterý 6. července 2010 ve 12:22® Boleslav
                                                Boleslav
                                                Datum lovu: 6.7. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Marnou snahu o ulovení „větší“ štiky mi částečně vynahradil alespoň tento 35cm okoun.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 13:23:28 uživatelem Boleslav.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35763.jpg
                                                  Úterý 6. července 2010 v 10:14® plescarp
                                                  Datum lovu: 5.7 | Revír: olse 4 | Způsob lovu: Přívlač

tak vcera me paradne skrapel dest jinak sly tlousti a mensi pstruzi

Úterý 6. července 2010 v 8:44® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Při nedělním lovu na MP chyceno cca 30 potočáků , z nichž 7 dosáhlo 30 cm a několik okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35756.jpg
                                                      Pondělí 5. července 2010 ve 23:30® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 5. července 2010

No chyběl jen metr a už byl slušnej.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35750.jpg
                                                        Pondělí 5. července 2010 ve 12:04® jersey
                                                        jersey
                                                        Datum lovu: 5.7.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle byl dnes nej…69cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35744.jpg
                                                          Pondělí 5. července 2010 v 9:29® martind9
                                                          Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

přívlač,pletenka 0,19,plandavky bluefox,menší 120,větší 162,oba plavou dál

Tento příspěvek byl editován 5.7.2010 11:17:23 administrátorem BoBo-Falknow.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35743.jpg
                                                            Pondělí 5. července 2010 v 6:58® Zoles
                                                            Zoles
                                                            Datum lovu: 2-3.6. | Revír: Skalka | Způsob lovu: Sumcařina

Tak sme smim novim partakem Oldou stravili 2 noci na skalce. Vysledek jeden zaber a strhnuta ryba,jinak nic. Ja pochytal naky dravecky na vlacku,sem tam se povedla naka bila ryba.Kdyby chtel nekdo nic nechytit tak Skalku vrele doporucuju.