Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. července 2010 ve 13:03® Tomik
Tomik
Datum lovu: Včera | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Včera bylo krásně, akorát by mohlo být ještě trošku větší teplo… Dneska pujdu zase…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35909.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 11. července 2010 v 11:30® Bigpista
    Bigpista
    Datum lovu: 11.07.2010 | Revír: Rokytka 1 - Kyjský rybník | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes mám poprvé úspěch s feederem. No, žádný obr to nebyl, měl sotva 35, ale radost mi udělal obrovskou. Doufám, že ho znovu potkám, až povyroste :-) Jinak u vody bylo jako v ráji…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35908.jpg
      Neděle 11. července 2010 v 9:01® Prutos
      Prutos
      Datum lovu: 11.7.2010 | Způsob lovu: Feeder

Jen máloco mě dokáže v přívlačové sezóně přimět odložit vláčák. Tato ryba to umí.
      Po včerejší (pro mě marné – kolega na tom byl o něco lépe, chytil candoška a pěkný sumík mu srovnal háček)sumcovláče byl kumšt u jen vstát z postele :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35904.jpg
        Sobota 10. července 2010 ve 22:50® osprey
        osprey
        Datum lovu: 3. - 9.7. 2010 | Revír: porůznu

Na dovolenou pruty nevozím, takže se pochlubím jen tím, co jsem ulovil objektivem fotoaparátu.

Bazénky, rybníky, tůně, plesa – všude něco plave a člověk nemusí hned tahat prut.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35897.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35900.jpg
          Sobota 10. července 2010 ve 20:32® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se snazil si najit nejake stinne a proudne misto, evidetne se to same libilo i rybkam, po prichodu k rece se voda doslova varila, na to, ze Slunce bylo jeste vysoko to bylo prijemne, cca na prvnich 20 hodu asi 15 ryb, prevazoval bolen, tloust a jesen, pak uz byly rybky dost vyplasene, velikost klesala a nakonec zabery uplne ustaly. I kdyz rybky byly spise mensi, potesil jejich pocet.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35888.jpg
            Sobota 10. července 2010 v 18:36® adam
            adam

tak jeste ziju,jen nemam uz ani fotak ani pocitac,vse se rozbilo,ale za to na ryby jsem chodit neprestal,dva takovy hezci ulovky poslednich dnu… tlusta Parma 74cm- Hron c1,a tlustej sumec 93cm- vazsky dunaj..

Sobota 10. července 2010 v 17:31® hecht
              hecht
              Datum lovu: dnes | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Po dopoledním sekání plantáží jsem měl pocit že zdechnu vedrem, tak jsem se vydal schladit procházkou na náš Brčálník. Rozkaz zněl jasně: kapr na nedělní oběd ala řízek se salátem.Amur to vcucnul jen jednou ale bohužel minul hrot háčku. Pak jsem trochu pozměnil montáž a jeden kaproň 54 to odskákal.

Sobota 10. července 2010 v 11:17® BlueShark
                BlueShark
                Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: 41023 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes jsem se vydal od rána nad zdymadla. Stojatá voda a úplně jiné braní než pod v proudu :-) Ryby prostě po 8 vyply a bylo, i když jsem ještě jednoho cejna přemluvil. Povedlo se 7 cejnů a jeden kapřík kolem 40cm. Nej cejn 57cm, můj nej letos a kdo ví jestli vůbec. Všichni cejni nad 50, super. V ruce 52cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35865.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35866.jpg
                  Sobota 10. července 2010 v 11:07® plescarp
                  Datum lovu: 9.8 | Revír: stonavka 3A | Způsob lovu: Klasická položená

notak te zase pekne darilo miliony plotic a kaprik 48 tak sem si ho vzal :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35860.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35862.jpg
                    Pátek 9. července 2010 ve 20:25® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Způsob lovu: Přívlač

a ještě něco.....

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35858.jpg
                      Pátek 9. července 2010 ve 20:24® Dejwík2504
                      Dejwík2504

Pěkně strávený rybářský týden v Podhradí n. Dyjí. :-)

Tento příspěvek byl editován 9.7.2010 20:27:08 uživatelem Dejwík2504.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35853.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35856.jpg
                        Pátek 9. července 2010 v 19:19® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 9.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem stravil lovem peknych tloustu, marnym prelstivanim vyucenych bolenu a spalenim si zad a ramen. Za tu neprijemnost se zady a mirnym uzehem to stalo, polapal jsem pomerne dost tloustu od malych az po ty lepsi okolo 50cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35851.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35852.jpg
                          Čtvrtek 8. července 2010 ve 22:33® hecht
                          hecht
                          Datum lovu: čtvrtek | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes večer po práci prvně letos chvilka u Lužnice. Prubnul jsem si jeden jezík kde to bylo jak na Václaváku. Vláčkař vedle, rybyčkář přede mnou, dva na lodi s kačenama těsně vedle. K tomu na zádech nekončící proud vodáků přetahujících lodě pod jez. V téhle tlačenici a vedru byla štika cca 58 skoro zázrak. Chuděra měla od někoho přede mnou přetržený žaberní oblouk, což jí ovšem nezabránilo mi sebrat voba a ukázat několik výskoků. Nedělám si iluze, že tam vydrží nějak dlouho. Po té, co jsem viděl vedle, jak kudla co sebrala kačenu, putovala hned do vezírku.

Čtvrtek 8. července 2010 ve 22:25® Piranha
                            Piranha
                            Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl s tatou na par hodinek na Labi.Celkem to slo.Na to, ze to bylo celkem na rychlo a bez pripravy, tak jsme oba pochytali dost ryb. Posilam nejvetsi rybu, cejňáka 54.Rval se jako kapr a 3× si to vzal pekne pres brzdu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35844.jpg
                              Čtvrtek 8. července 2010 ve 20:31® Beer.Beda
                              Beer.Beda
                              Datum lovu: pondělí | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsme se s kolegou konečně vypravili na lepší rybky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35841.jpg
                                Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:31® ART
                                ART

Tady je ta slibovaná fotka, jak jsem včera avizoval. Jelikož se všichni ptáte, tak byla ulovena v Labíčku, ale místo neřeknu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35823.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35824.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35825.jpg
                                  Čtvrtek 8. července 2010 ve 12:14® Berty
                                  Berty
                                  Datum lovu: 30.ž. - 4. 7. | Revír: Štít A

Taková mini dovolená :-) . Za celou dobu ani potah ( koule, pelety, rohlík, chleba,rousnice, kukuřice). Bez masivní krmnné kampaně to tady asi nejde. Tak snad někdy příště

Čtvrtek 8. července 2010 v 10:55® inspo
                                    Datum lovu: 8.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně jsem dnes zahájil, ale nestálo to za moc. Za dobré 4 hodinky u vody jsem dostal jen jednoho granuláče 29 cm a tlouště 40 cm. Ale bylo krásně.

Čtvrtek 8. července 2010 v 6:07® czechcarp
                                      czechcarp
                                      Datum lovu: 16.6 | Revír: LABE | Způsob lovu: Sumcařina

Tak hned první noc se zadařilo sumec 130cm. Záběr přišel ve 22.15. Ryba vrácena vodě. Chycen na trhačku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35821.jpg
                                        Středa 7. července 2010 ve 22:11® tomashr
                                        Datum lovu: 7.7.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Cejn ze Sázavy, cca 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35820.jpg
                                          Středa 7. července 2010 ve 21:50® ART
                                          ART
                                          Datum lovu: 7.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl protáhnout pát třpytek a woblerů. Na jednom fleku házím jak zběsilý a nic. Po přejezdu jinam první náhoy a hned štíhle 56cm krásně skákla po dlouhém boji jsem jí nakonec zdolal na 9cm jointed barva pstruh. FOTO ala osprey : Představ si štíhle jak leží na krásně posekaném hustém trávníku, který roste okolo říčky. :-) Foto mám dodám ho zítra, protože jsem nedokázal připojit kartičku k PC

Středa 7. července 2010 v 18:23® HaD
                                            HaD

a ještě fotka toho sumce :-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 18:24:08 uživatelem HaD.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35816.jpg
                                              Středa 7. července 2010 v 18:10® tomashr
                                              Datum lovu: 5.7.2010 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder

Letos poprvé na mém oblíbeném Třeboňsku – Nová řeka. Mraky ouklejí a cejnků malých, ale přeci jen jsem vydoloval i nějaké „normální“ cejny…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35814.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35815.jpg
                                                Středa 7. července 2010 v 17:10® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 2.-6.7.2010 | Revír: kanál | Způsob lovu: Kaprařina

Miláno BRH sem skromně nevložil fotky svých největších torpéd, činím tak proto za něj. Jinak to byla skutečně úžasná výprava. Vedro nám přes den sice vypalovalo mozek z hlavy. Večer, ráno a celou noc nám z něj vysávali krev komáři v množství větším než malém (vyznamenání za hrdinský boj s nimi patří Václavovi, jenž jako jediný neměl v noci moskytiéru). Cca 30 stupňová voda neosvěžovala… Ale ryby na to nebraly zřetel a braly krásně. Kluci nachytali cílové trofejní amury, mě se povedl jen ten nejmenší z nich. Chuť jsem si zpravil poslední noc kaprem 94 cm na feeder – byl jsem tak unavený, že jsem se s nim vůbec nepáral a prostě ho zdolal. Boilies nám zase žraly boleni. A přestože jsme vůbec nejeli na sumce, parťáci jich rovných pět zdolali…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35810.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35811.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35812.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35813.jpg
                                                  Středa 7. července 2010 ve 14:59® HaD
                                                  HaD
                                                  Datum lovu: 7.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Tak Lužnice už má sumčí sex zřejmě za sebou. Předevčírem jsem udělal dva záběry (jeden jsem dosloval pros..l a u druhého, od asi slušný ryby, nesedl zásek). No a dnes ráno, ještě za šera, jsem si zazdolával sumce zajetého do vázky (majitel prutu trochu více usnul :-D ). Vše ale dopadlo dobře – rybu jsem z pařezu se štěstím vymotal, nechal si trochu pokousat prsty, mlíčák poctivých 175 cm (cca 33 kg) se „usmál“ do objektivu kamery a foťáku a za pár dní už zase bude se zahojenou hubou honit místní rybky :-) Bylo to fajn.

Středa 7. července 2010 ve 14:45® Milano
                                                    Datum lovu: 2.7 - 6.7 | Revír: expedice do neznáma

Letošní prodloužený víkend dopadl na výbornou. Pochytali jsme s kamarády cca 30ryb a z toho nej: Václav amur 110cm 12kg a 96cm, Petr amur 93cm 9,5kg a sumík 105cm, brácha Radek kapr 94cm na feeder a vlasec 0,18mm a amur 88cm a já amur 101cm 12,5kg a 94cm plus 2krát sumík 118cm a kapr 86cm. Po celou dobu výpravy vládla naprostá pohoda pivečko, vínečko s lambrucsem do nás teklo proudem…jooo když se to vydaří tak je vždy na co vzpomínat a na tuhle výpravu se bude vzpomínat ještě dlouho…

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 14:46:33 uživatelem Milano.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35798.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35803.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35805.jpg
                                                      Středa 7. července 2010 v 8:10® cormoran
                                                      cormoran
                                                      Datum lovu: 6. 7. 2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Zprvu škárlení tloušťů a bolenů v peřejkách, poté přesedlání na těžší kalibr, které přineslo vytoužené ovoce, konečně jsem se letos dočkal, ale dal si načas:-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 08:11:53 uživatelem cormoran.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35796.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35797.jpg
                                                        Středa 7. července 2010 v 1:52® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 6.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou po delsi dobe u vody, vydrzeli jsme az do pulnoci, ale zadna slave to nebyla. Kolega skoncil jako bezrybka, me se povedla mensi kudla a jeden sumik.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35789.jpg
                                                          Středa 7. července 2010 v 1:36® cercer
                                                          cercer

ranní bolínkování..

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 01:40:44 uživatelem cercer.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35787.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35788.jpg
                                                            Středa 7. července 2010 v 0:33profil byl smazán
                                                            Datum lovu: 6.7.2010 | Způsob lovu: Feeder

Včerejší den sem si parádně užil. (bordelu za mnou si nevšímejte :-) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35786.jpg