Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 4. července 2010 ve 21:56® libryb
libryb
Datum lovu: 4.7.10 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Zkoušel jsem přívlač a nic, tak aspoň tlouštík na třešni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35741.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 4. července 2010 ve 21:13® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se mi,mezi jinými, povedl i trošku netypický úlovek. Plandu měl regulérně stiskunou klepetem. Docela by mě zajímalo, který druh raka to je. Kdyby někdo věděl, klidně to napište do diskuze nebo mě do osobky. Díky

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 22:14:07 uživatelem Prutos.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35736.jpg
      Neděle 4. července 2010 v 19:34® Kazan
      Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Asi tříhodinová přespolední vláčka na Orlíku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35733.jpg
        Neděle 4. července 2010 v 17:49® albin
        albin
        Datum lovu: 2.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

74 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35727.jpg
          Neděle 4. července 2010 v 15:52® spike
          spike
          Datum lovu: 4.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hodinky tloušťovláčky po obědě. Na břeh se podívalo pár tloušťů kolem 35cm největší kolem 40cm. Mezi tlouště se připletli i 2 malí boleni a 2 okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35722.jpg
            Neděle 4. července 2010 v 15:12® pavel.bandit
            pavel.bandit
            Datum lovu: 1.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Vláčení je obtížnější, prázdniny a všude pod jezy spousta lidí, ale povedl se hezký Okiš

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35720.jpg
              Neděle 4. července 2010 v 11:18® stembik
              stembik
              Datum lovu: 3,7,2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

krasna vláčka sumik 120cm

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 12:20:37 uživatelem stembik.
                Neděle 4. července 2010 v 10:54® BlueShark
                BlueShark
                Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Jinak dnes na feeder parádni rybajda, pak jsem zkusil třešeň a povedl se tloušť 44cm. Návrat k feederu a ryby spolupracovaly i nadále.

18 cejnů (nej 53cm), 4 cejnci, 2 karasi jeden 42cm, kapr 42cm krásně čistý, ostroretka 50cm, dva řezani a tloušť 44cm. 3 hodky feederu a dařilo se. Všechny plavou dál :-)

Pár fotek přikládám, ostatní meřeno a vyháčkováno ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35717.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35718.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35719.jpg
                  Neděle 4. července 2010 v 8:28® spike
                  spike
                  Datum lovu: 3.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

První štika co mě při zdolávání vyskočila nad hladinu a konečně ryba 60+:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35711.jpg
                    Neděle 4. července 2010 v 0:44® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes na Labi. Jinak se povedli boleni a okoun. Hned můj osobáček. Plno záběrů spadlých.

Ten na fotce se pyšní 72cm :-) Nádherně rostlá ryba.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 04:15:34 uživatelem BlueShark.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35698.jpg
                      Neděle 4. července 2010 v 0:31® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 3. července 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dokládám poslední exemplář sumce velkého uloveného na Otavě dne 3. července 2010 ve 23 : 15 středoevropského času, spolužehlícím svědkem budiž p. Hecht ze Skočic.
                      Předán do Muzea středního pootaví, kde bude po preparaci vystaven mezi ostatní vyhynulé druhy.

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 01:32:03 uživatelem Sander.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35695.jpg
                        Sobota 3. července 2010 v 18:14® Piranha
                        Piranha
                        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem se byl v tom hycu projit vodou a radeji jsem si ani prsacky nebral a sel jen tak v kratasech a outdoorovkach.Neni nic pohodlnejsiho.Labe bylo jako kafe. Nasadil jsem cerveny lurky s cervenou hlavickou a trefoval stredne velky tloustaky.Bylo hez­ky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35694.jpg
                          Sobota 3. července 2010 ve 14:05® hecht
                          hecht
                          Datum lovu: sobota | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Mladému jsem dal slib že pudem, tak se vyrazilo. Bohužel díky údržbě křovinořezem, odtravňování, a skákání mládeže ze stavidla se šance na rybu rovnala nule. To co jsem ale viděl v tom slunci u hladiny, mě nenechalo v klidu. O těch kaprech 50–60jsem už věděl, ale ty polena z dálného východu, to je výzva. Když se mi tam ukázal jeden tlustej jako moje stehno odhadem 90, je rozhodnuto, letos si hodlám zvýšit osobák právě u amura :-)) Fotka ala Osprey – představte si přepálenou vodní plochu a matné tmavé obrysy u hladiny asi táááákhle velké :-))

Pátek 2. července 2010 ve 23:06® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 2. července 2010

Zkusil jsem vyžehlit úhoře. Vzali dva candáti a tloušť 53. Ne že bych z nich neměl radost, ale víte jak…uzenej had je uzenej had…
                            Fotka tlouště nebude, je fakt vošklivá.

Pátek 2. července 2010 ve 22:54® ART
                              ART
                              Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl jako včera na stejným fleku. Lapil jsem dvě štíhlata cca 55 a 60. Nechaly se zmást dvojkou třpytkou, která je v mé výzbroji v menšině oproti wobům. Obě holky plavou vesele dál

Pátek 2. července 2010 v 19:33® osprey
                                osprey
                                Datum lovu: konec června | Revír: za humny i dál | Způsob lovu: Feeder

Lovil jsem i nedravé ryby, taková ta střední garnitura bere celkem dobře, větší kusy se opět někde zapomněly. I když podoustve mezi 35 a 40 cm už jsou na prutu docela cítit a vyobrazený tloušť měl asi 47 cm, což je pořád lepší než drátem do oka:-))

Poslední úlovek je poněkud kuriózní. Během pokusu o „urban fishing“ se na mě zřítil holub, který právě opustil rodné hnízdo a přecenil své síly. Tak jsem toho topícího se chudáka vylovil a vypustil v parku. O jeho dalším osudu si iluze nedělám, v noci městu vládnou kuny. Beru to tak, že dostal šanci.

Tento příspěvek byl editován 3.7.2010 00:55:11 uživatelem osprey.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35682.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35685.jpg
                                  Pátek 2. července 2010 v 19:25® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: konec června | Revír: různé | Způsob lovu: Přívlač

Malá ukázka mé snahy dostat se ke slušnější rybě. Mimochodem, ten ujerkovaný candátek nebyl jediný. Jsou to sebevrazi…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35678.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35679.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35681.jpg
                                    Pátek 2. července 2010 v 11:02® HaD
                                    HaD
                                    Datum lovu: 30.6.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Malej Had už má papíry a mimo přívlače mu jde i plavačka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35677.jpg
                                      Pátek 2. července 2010 v 8:24® Prutos
                                      Prutos
                                      Datum lovu: 1.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Jeden tak akorát .-)

Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 09:25:05 uživatelem Prutos.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35673.jpg
                                        Čtvrtek 1. července 2010 v 17:23® frenki
                                        frenki
                                        Datum lovu: nedávno | Revír: zelený | Způsob lovu: Přívlač

Jeden bolda, potěšil:-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35665.jpg
                                          Čtvrtek 1. července 2010 ve 12:01® spike
                                          spike

Dnešní raní vláčka dopadla ve složení okounů a na závěr jeden candát zhruba 35cm. Okounů chyceno cca 10ks největší měl 34cm a 2 měli 20–25cm zbytek drobotina.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35648.jpg
                                            Čtvrtek 1. července 2010 v 11:46® džigit

výsledek dnešní vláčky,pár malých banditů :-/

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35645.jpg
                                              Čtvrtek 1. července 2010 v 10:36® spike
                                              spike
                                              Datum lovu: 30.června 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Včera vycházka na úhoře ale s sebou jsem vzal i vláčák. Po setmění něco pořád lovilo v mělčině tak jsem to šel zkusit. Na druhý nához přišel záběr a na břehu se ukázal malý candát(můj první). Na další nához byl zase záběr a na břehu se mrskal cejn seklý za hubu. Celkem hodně mě překvapil. Pak už další záběr nepřišel tak jsem nahodil na úhoře. Do 10minut od náhozu přišel záběr a po zhruba 4 minutovém zdolávání se na břehu ukázal krásný bojovný kapr 49cm. Úhoř se bohužel nekonal.

Tento příspěvek byl editován 1.7.2010 11:39:51 uživatelem spike.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35641.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35642.jpg
                                                Čtvrtek 1. července 2010 v 7:45® kamos007
                                                kamos007
                                                Datum lovu: Dnes ráno | Způsob lovu: Muškaření

První den prázdnin jsem musel hned využít a tak jsem šel ráno od 5:00 do 6:30 zamuškařit a celkem se dařilo.Vytáhl jsem kolem 20 ryb ve složení duhák a potočák, dneska však zabralo více potočáků narozdíl od předešlých dní. Největší ryba byl duhák 27,5 cm.

PS: Velikou radost mi udělala kachní rodinka, protože je to unás letošní první vyvedené hnízdo, protože ostatní vytopila povodeň.

Tento příspěvek byl editován 1.7.2010 08:50:20 uživatelem kamos007.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35633.jpg
                                                  Středa 30. června 2010 ve 23:00® Boleslav
                                                  Boleslav
                                                  Datum lovu: 30.6. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Jediný výsledek noční přívlače. Jsem rád, že to vzala takto. Štiku jsem už ve tmě nečekal. Trošku mě mrzela, protože candátek by to už byl pěknej!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35630.jpg
                                                    Středa 30. června 2010 ve 21:41® herri
                                                    herri
                                                    Datum lovu: 30. 6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jenom takové štičátko (37 cm), ale koukněte po čem skočila… ta je nenažraná :-) vždyť je asi jen třikrát větší než wobler :-)

Tento příspěvek byl editován 30.6.2010 22:43:03 uživatelem herri.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35629.jpg
                                                      Středa 30. června 2010 v 19:35® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 30.6. | Způsob lovu: Přívlač

Každý s kolegou jen po jedné rybě, ale ta moje stála za to. Santi, díky za fotky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35618.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35619.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35621.jpg
                                                        Středa 30. června 2010 v 18:57® Beer.Beda
                                                        Beer.Beda
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Blanice | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil se žížalkami a splávečkem.Chyceni nějací okyši a hrouzci.

Tento příspěvek byl editován 30.6.2010 20:01:13 uživatelem Beer.Beda.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35615.jpg
                                                          Středa 30. června 2010 v 18:54® Beer.Beda
                                                          Beer.Beda
                                                          Datum lovu: 28.6.2010 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Přívlač

Jeden candátek z pondělka.A ka­marád Radim, bohužel hluchoněmý, jednooký.

Tento příspěvek byl editován 30.6.2010 19:56:19 uživatelem Beer.Beda.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35612.jpg