Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. července 2010 v 0:33profil byl smazán
Datum lovu: 6.7.2010 | Způsob lovu: Feeder

Včerejší den sem si parádně užil. (bordelu za mnou si nevšímejte :-) )

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35786.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 6. července 2010 ve 22:19® hecht
    hecht
    Datum lovu: svátky | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Prožil jsem dva zajímavé dny na Orlasu s rodinou u Chara.Zajímavé také je, že jsem byl bez záběru, ačkoliv jsem tam naházel mraky nesmyslů co moje krabky daly. Char, jakožto průvodce, na tom byl lépe, okouni, štika a bolen 63.

Úterý 6. července 2010 ve 21:35® BigMike
      Datum lovu: 6.7. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Také pěkné odpoledne u vody. Jen místo deště přišlo nechtěné sluníčko:(

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 21:39:22 uživatelem BigMike.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35785.jpg
        Úterý 6. července 2010 v 17:22® Kolovr@tek
        Kolovr@tek
        Způsob lovu: Přívlač

Ahoj včichni dneska v 9.00 jsem vstal a šel jsem na ryby .Chtěl jsem zkusit pár gumiček a zadařilo se za dvě hodiny chytaní se mi povedlo vytáhanout 4 štiky 3 mrňata a jedna 62 dále se povedlo 7 okouknků .Fakt jsem si krásně zachytal .Je vidět,že ryby na lužnici začínají být více aktivní.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 17:23:25 uživatelem Kolovr@tek.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35774.jpg
          Úterý 6. července 2010 v 16:24® Malovec
          Malovec

Tommy> mě taky , 130 odhadem tak 18 kg

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 16:25:05 uživatelem Malovec.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35771.jpg
            Úterý 6. července 2010 v 15:22® Tommy
            Tommy
            Datum lovu: 6.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak konečně se poštěstilo:-) 66cm a rovné 4kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35769.jpg
              Úterý 6. července 2010 ve 13:59® džigit

Nejzajímavější včerejší…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35764.jpg
                Úterý 6. července 2010 ve 13:22® Boleslav
                Boleslav
                Datum lovu: 6.7. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Marnou snahu o ulovení „větší“ štiky mi částečně vynahradil alespoň tento 35cm okoun.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 13:23:28 uživatelem Boleslav.
                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35763.jpg
                  Úterý 6. července 2010 v 11:14® plescarp
                  Datum lovu: 5.7 | Revír: olse 4 | Způsob lovu: Přívlač

tak vcera me paradne skrapel dest jinak sly tlousti a mensi pstruzi

Úterý 6. července 2010 v 9:44® mira.ll
                    mira.ll
                    Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Při nedělním lovu na MP chyceno cca 30 potočáků , z nichž 7 dosáhlo 30 cm a několik okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35756.jpg
                      Úterý 6. července 2010 v 0:30® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 5. července 2010

No chyběl jen metr a už byl slušnej.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35750.jpg
                        Pondělí 5. července 2010 ve 13:04® jersey
                        jersey
                        Datum lovu: 5.7.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle byl dnes nej…69cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35744.jpg
                          Pondělí 5. července 2010 v 10:29® martind9
                          Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

přívlač,pletenka 0,19,plandavky bluefox,menší 120,větší 162,oba plavou dál

Tento příspěvek byl editován 5.7.2010 11:17:23 administrátorem BoBo-Falknow.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35743.jpg
                            Pondělí 5. července 2010 v 7:58® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: 2-3.6. | Revír: Skalka | Způsob lovu: Sumcařina

Tak sme smim novim partakem Oldou stravili 2 noci na skalce. Vysledek jeden zaber a strhnuta ryba,jinak nic. Ja pochytal naky dravecky na vlacku,sem tam se povedla naka bila ryba.Kdyby chtel nekdo nic nechytit tak Skalku vrele doporucuju.

Neděle 4. července 2010 ve 22:56® libryb
                              libryb
                              Datum lovu: 4.7.10 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Zkoušel jsem přívlač a nic, tak aspoň tlouštík na třešni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35740.jpg
                                Neděle 4. července 2010 ve 22:13® Prutos
                                Prutos
                                Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se mi,mezi jinými, povedl i trošku netypický úlovek. Plandu měl regulérně stiskunou klepetem. Docela by mě zajímalo, který druh raka to je. Kdyby někdo věděl, klidně to napište do diskuze nebo mě do osobky. Díky

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 22:14:07 uživatelem Prutos.
                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35736.jpg
                                  Neděle 4. července 2010 ve 20:34® Kazan
                                  Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Asi tříhodinová přespolední vláčka na Orlíku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35733.jpg
                                    Neděle 4. července 2010 v 18:49® albin
                                    albin
                                    Datum lovu: 2.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

74 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35727.jpg
                                      Neděle 4. července 2010 v 16:52® spike
                                      spike
                                      Datum lovu: 4.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hodinky tloušťovláčky po obědě. Na břeh se podívalo pár tloušťů kolem 35cm největší kolem 40cm. Mezi tlouště se připletli i 2 malí boleni a 2 okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35722.jpg
                                        Neděle 4. července 2010 v 16:12® pavel.bandit
                                        pavel.bandit
                                        Datum lovu: 1.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Vláčení je obtížnější, prázdniny a všude pod jezy spousta lidí, ale povedl se hezký Okiš

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35720.jpg
                                          Neděle 4. července 2010 ve 12:18® stembik
                                          stembik
                                          Datum lovu: 3,7,2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

krasna vláčka sumik 120cm

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 12:20:37 uživatelem stembik.
                                            Neděle 4. července 2010 v 11:54® BlueShark
                                            BlueShark
                                            Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Jinak dnes na feeder parádni rybajda, pak jsem zkusil třešeň a povedl se tloušť 44cm. Návrat k feederu a ryby spolupracovaly i nadále.

18 cejnů (nej 53cm), 4 cejnci, 2 karasi jeden 42cm, kapr 42cm krásně čistý, ostroretka 50cm, dva řezani a tloušť 44cm. 3 hodky feederu a dařilo se. Všechny plavou dál :-)

Pár fotek přikládám, ostatní meřeno a vyháčkováno ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35717.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35718.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35719.jpg
                                              Neděle 4. července 2010 v 9:28® spike
                                              spike
                                              Datum lovu: 3.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

První štika co mě při zdolávání vyskočila nad hladinu a konečně ryba 60+:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35711.jpg
                                                Neděle 4. července 2010 v 1:44® BlueShark
                                                BlueShark
                                                Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes na Labi. Jinak se povedli boleni a okoun. Hned můj osobáček. Plno záběrů spadlých.

Ten na fotce se pyšní 72cm :-) Nádherně rostlá ryba.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 04:15:34 uživatelem BlueShark.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35698.jpg
                                                  Neděle 4. července 2010 v 1:31® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 3. července 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dokládám poslední exemplář sumce velkého uloveného na Otavě dne 3. července 2010 ve 23 : 15 středoevropského času, spolužehlícím svědkem budiž p. Hecht ze Skočic.
                                                  Předán do Muzea středního pootaví, kde bude po preparaci vystaven mezi ostatní vyhynulé druhy.

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 01:32:03 uživatelem Sander.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35695.jpg
                                                    Sobota 3. července 2010 v 19:14® Piranha
                                                    Piranha
                                                    Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem se byl v tom hycu projit vodou a radeji jsem si ani prsacky nebral a sel jen tak v kratasech a outdoorovkach.Neni nic pohodlnejsiho.Labe bylo jako kafe. Nasadil jsem cerveny lurky s cervenou hlavickou a trefoval stredne velky tloustaky.Bylo hez­ky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35694.jpg
                                                      Sobota 3. července 2010 v 15:05® hecht
                                                      hecht
                                                      Datum lovu: sobota | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Mladému jsem dal slib že pudem, tak se vyrazilo. Bohužel díky údržbě křovinořezem, odtravňování, a skákání mládeže ze stavidla se šance na rybu rovnala nule. To co jsem ale viděl v tom slunci u hladiny, mě nenechalo v klidu. O těch kaprech 50–60jsem už věděl, ale ty polena z dálného východu, to je výzva. Když se mi tam ukázal jeden tlustej jako moje stehno odhadem 90, je rozhodnuto, letos si hodlám zvýšit osobák právě u amura :-)) Fotka ala Osprey – představte si přepálenou vodní plochu a matné tmavé obrysy u hladiny asi táááákhle velké :-))

Sobota 3. července 2010 v 0:06® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 2. července 2010

Zkusil jsem vyžehlit úhoře. Vzali dva candáti a tloušť 53. Ne že bych z nich neměl radost, ale víte jak…uzenej had je uzenej had…
                                                        Fotka tlouště nebude, je fakt vošklivá.

Pátek 2. července 2010 ve 23:54® ART
                                                          ART
                                                          Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl jako včera na stejným fleku. Lapil jsem dvě štíhlata cca 55 a 60. Nechaly se zmást dvojkou třpytkou, která je v mé výzbroji v menšině oproti wobům. Obě holky plavou vesele dál