Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. července 2010 ve 22:19® hecht
hecht
Datum lovu: svátky | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Prožil jsem dva zajímavé dny na Orlasu s rodinou u Chara.Zajímavé také je, že jsem byl bez záběru, ačkoliv jsem tam naházel mraky nesmyslů co moje krabky daly. Char, jakožto průvodce, na tom byl lépe, okouni, štika a bolen 63.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 6. července 2010 ve 21:35® BigMike
    Datum lovu: 6.7. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Také pěkné odpoledne u vody. Jen místo deště přišlo nechtěné sluníčko:(

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 21:39:22 uživatelem BigMike.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35784.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35785.jpg
      Úterý 6. července 2010 v 17:22® Kolovr@tek
      Kolovr@tek
      Způsob lovu: Přívlač

Ahoj včichni dneska v 9.00 jsem vstal a šel jsem na ryby .Chtěl jsem zkusit pár gumiček a zadařilo se za dvě hodiny chytaní se mi povedlo vytáhanout 4 štiky 3 mrňata a jedna 62 dále se povedlo 7 okouknků .Fakt jsem si krásně zachytal .Je vidět,že ryby na lužnici začínají být více aktivní.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 17:23:25 uživatelem Kolovr@tek.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35774.jpg
        Úterý 6. července 2010 v 16:24® Malovec
        Malovec

Tommy> mě taky , 130 odhadem tak 18 kg

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 16:25:05 uživatelem Malovec.
        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35771.jpg
          Úterý 6. července 2010 v 15:22® Tommy
          Tommy
          Datum lovu: 6.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak konečně se poštěstilo:-) 66cm a rovné 4kg

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35769.jpg
            Úterý 6. července 2010 ve 13:59® džigit

Nejzajímavější včerejší…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35764.jpg
              Úterý 6. července 2010 ve 13:22® Boleslav
              Boleslav
              Datum lovu: 6.7. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Marnou snahu o ulovení „větší“ štiky mi částečně vynahradil alespoň tento 35cm okoun.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 13:23:28 uživatelem Boleslav.
              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35763.jpg
                Úterý 6. července 2010 v 11:14® plescarp
                Datum lovu: 5.7 | Revír: olse 4 | Způsob lovu: Přívlač

tak vcera me paradne skrapel dest jinak sly tlousti a mensi pstruzi

Úterý 6. července 2010 v 9:44® mira.ll
                  mira.ll
                  Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Při nedělním lovu na MP chyceno cca 30 potočáků , z nichž 7 dosáhlo 30 cm a několik okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35756.jpg
                    Úterý 6. července 2010 v 0:30® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 5. července 2010

No chyběl jen metr a už byl slušnej.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35750.jpg
                      Pondělí 5. července 2010 ve 13:04® jersey
                      jersey
                      Datum lovu: 5.7.2010 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle byl dnes nej…69cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35744.jpg
                        Pondělí 5. července 2010 v 10:29® martind9
                        Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

přívlač,pletenka 0,19,plandavky bluefox,menší 120,větší 162,oba plavou dál

Tento příspěvek byl editován 5.7.2010 11:17:23 administrátorem BoBo-Falknow.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35743.jpg
                          Pondělí 5. července 2010 v 7:58® Zoles
                          Zoles
                          Datum lovu: 2-3.6. | Revír: Skalka | Způsob lovu: Sumcařina

Tak sme smim novim partakem Oldou stravili 2 noci na skalce. Vysledek jeden zaber a strhnuta ryba,jinak nic. Ja pochytal naky dravecky na vlacku,sem tam se povedla naka bila ryba.Kdyby chtel nekdo nic nechytit tak Skalku vrele doporucuju.

Neděle 4. července 2010 ve 22:56® libryb
                            libryb
                            Datum lovu: 4.7.10 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Zkoušel jsem přívlač a nic, tak aspoň tlouštík na třešni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35741.jpg
                              Neděle 4. července 2010 ve 22:13® Prutos
                              Prutos
                              Datum lovu: 4.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se mi,mezi jinými, povedl i trošku netypický úlovek. Plandu měl regulérně stiskunou klepetem. Docela by mě zajímalo, který druh raka to je. Kdyby někdo věděl, klidně to napište do diskuze nebo mě do osobky. Díky

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 22:14:07 uživatelem Prutos.
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35736.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35734.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35735.jpg
                                Neděle 4. července 2010 ve 20:34® Kazan
                                Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Asi tříhodinová přespolední vláčka na Orlíku.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35733.jpg
                                  Neděle 4. července 2010 v 18:49® albin
                                  albin
                                  Datum lovu: 2.7.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

74 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35725.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35726.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35727.jpg
                                    Neděle 4. července 2010 v 16:52® spike
                                    spike
                                    Datum lovu: 4.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hodinky tloušťovláčky po obědě. Na břeh se podívalo pár tloušťů kolem 35cm největší kolem 40cm. Mezi tlouště se připletli i 2 malí boleni a 2 okouni.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35722.jpg
                                      Neděle 4. července 2010 v 16:12® pavel.bandit
                                      pavel.bandit
                                      Datum lovu: 1.7.2010 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Vláčení je obtížnější, prázdniny a všude pod jezy spousta lidí, ale povedl se hezký Okiš

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35720.jpg
                                        Neděle 4. července 2010 ve 12:18® stembik
                                        stembik
                                        Datum lovu: 3,7,2010 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

krasna vláčka sumik 120cm

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 12:20:37 uživatelem stembik.
                                          Neděle 4. července 2010 v 11:54® BlueShark
                                          BlueShark
                                          Datum lovu: 4.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder

Jinak dnes na feeder parádni rybajda, pak jsem zkusil třešeň a povedl se tloušť 44cm. Návrat k feederu a ryby spolupracovaly i nadále.

18 cejnů (nej 53cm), 4 cejnci, 2 karasi jeden 42cm, kapr 42cm krásně čistý, ostroretka 50cm, dva řezani a tloušť 44cm. 3 hodky feederu a dařilo se. Všechny plavou dál :-)

Pár fotek přikládám, ostatní meřeno a vyháčkováno ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35717.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35718.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35719.jpg
                                            Neděle 4. července 2010 v 9:28® spike
                                            spike
                                            Datum lovu: 3.července 2010 | Způsob lovu: Přívlač

První štika co mě při zdolávání vyskočila nad hladinu a konečně ryba 60+:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35711.jpg
                                              Neděle 4. července 2010 v 1:44® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 3.7.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes na Labi. Jinak se povedli boleni a okoun. Hned můj osobáček. Plno záběrů spadlých.

Ten na fotce se pyšní 72cm :-) Nádherně rostlá ryba.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 04:15:34 uživatelem BlueShark.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35698.jpg
                                                Neděle 4. července 2010 v 1:31® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 3. července 2010 | Způsob lovu: Klasická položená

Dokládám poslední exemplář sumce velkého uloveného na Otavě dne 3. července 2010 ve 23 : 15 středoevropského času, spolužehlícím svědkem budiž p. Hecht ze Skočic.
                                                Předán do Muzea středního pootaví, kde bude po preparaci vystaven mezi ostatní vyhynulé druhy.

Tento příspěvek byl editován 4.7.2010 01:32:03 uživatelem Sander.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35695.jpg
                                                  Sobota 3. července 2010 v 19:14® Piranha
                                                  Piranha
                                                  Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem se byl v tom hycu projit vodou a radeji jsem si ani prsacky nebral a sel jen tak v kratasech a outdoorovkach.Neni nic pohodlnejsiho.Labe bylo jako kafe. Nasadil jsem cerveny lurky s cervenou hlavickou a trefoval stredne velky tloustaky.Bylo hez­ky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35694.jpg
                                                    Sobota 3. července 2010 v 15:05® hecht
                                                    hecht
                                                    Datum lovu: sobota | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

Mladému jsem dal slib že pudem, tak se vyrazilo. Bohužel díky údržbě křovinořezem, odtravňování, a skákání mládeže ze stavidla se šance na rybu rovnala nule. To co jsem ale viděl v tom slunci u hladiny, mě nenechalo v klidu. O těch kaprech 50–60jsem už věděl, ale ty polena z dálného východu, to je výzva. Když se mi tam ukázal jeden tlustej jako moje stehno odhadem 90, je rozhodnuto, letos si hodlám zvýšit osobák právě u amura :-)) Fotka ala Osprey – představte si přepálenou vodní plochu a matné tmavé obrysy u hladiny asi táááákhle velké :-))

Sobota 3. července 2010 v 0:06® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 2. července 2010

Zkusil jsem vyžehlit úhoře. Vzali dva candáti a tloušť 53. Ne že bych z nich neměl radost, ale víte jak…uzenej had je uzenej had…
                                                      Fotka tlouště nebude, je fakt vošklivá.

Pátek 2. července 2010 ve 23:54® ART
                                                        ART
                                                        Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl jako včera na stejným fleku. Lapil jsem dvě štíhlata cca 55 a 60. Nechaly se zmást dvojkou třpytkou, která je v mé výzbroji v menšině oproti wobům. Obě holky plavou vesele dál

Pátek 2. července 2010 ve 20:33® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: konec června | Revír: za humny i dál | Způsob lovu: Feeder

Lovil jsem i nedravé ryby, taková ta střední garnitura bere celkem dobře, větší kusy se opět někde zapomněly. I když podoustve mezi 35 a 40 cm už jsou na prutu docela cítit a vyobrazený tloušť měl asi 47 cm, což je pořád lepší než drátem do oka:-))

Poslední úlovek je poněkud kuriózní. Během pokusu o „urban fishing“ se na mě zřítil holub, který právě opustil rodné hnízdo a přecenil své síly. Tak jsem toho topícího se chudáka vylovil a vypustil v parku. O jeho dalším osudu si iluze nedělám, v noci městu vládnou kuny. Beru to tak, že dostal šanci.

Tento příspěvek byl editován 3.7.2010 00:55:11 uživatelem osprey.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35682.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35685.jpg