Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. června 2010 v 19:18® brčal
- Datum lovu: 26.6 | Revír: SM svazový | Způsob lovu: Muškaření
Štika na mušku v tomto roce už 6 ale jediná tak velká .-) 85 cm 5 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 ve 12:49® kubas
- Datum lovu: 27.6.2010 | Revír: JM nesvazový | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka ve znamení okounů. Největší 32,30cm a jedné kudly cca 60cm, která se vyvadila před podběrákem…
Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 12:50:04 uživatelem kubas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 ve 12:44® kubas
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: JM | Způsob lovu: Klasická položená
Pokus o candáta se vydařit nad očekávání dobře. Za cca 2 hodinky lovu bylo asi 5 záběrů z toho 3 candáti na břehu. 53,55,57cm. Vše na mrtvou rybku a ocásek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 v 10:24® herri
- Datum lovu: 26. 6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Ke své oblíbené vodě přicházím v sobotu dopoledne s myšlenkou, že podobný kousek, který se mi povedl včera navečer, dnes asi nezopakuji. Byla to štika 50 cm, která putovala zpět do vody. Bohužel jsem u sebe neměl nic, čím bych ji mohl vyfotit, takže mi ji nikdo samozřejmě nevěří
Byla sice ta jedna z menších, ale potěší. Potichu přicházím ke svému oblíbenému místu a už za chvíli letí jako první do vody moje oblíbená rotačka, které letos neodolaly už dvě štičiska. Na tu ale žádná, ze zde všudypřítomných zubatic, nereaguje, a proto měním nástrahu. Kalné vody asi pět minut brázdí žlutočervený wobler s černým pruhem na boku, když se u něj asi čtyři metry od břehu mihne bílé břicho a zase se vytratí. Asi jsem oživoval rybku až moc a zpomaluji na nejmenší možnou míru s jemným trháním. Tato taktika se po dalším metru bohatě vyplácí, když přichází další štičí útok. Štiku zasekávám, ta se ale nevzdává. Několikrát sebou trhne, ale není jí to nic platné. Po chvíli je na břehu a následuje přeměřování – 63 cm znamená, že moje letošní první mírová je na světě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 v 9:17® Zoles
- Datum lovu: 26.6. | Revír: Řeka ZČ | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem mel konecne cas na 1. letosni poradnou vlacku. Byla to tvrda drina ale dostal jsem naky tlouste,okouny a 8 kudel. Z toho 3 fakt pidi 3 lehce prez 50 a 2 mi udelali docela radost- 65,68.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 v 9:07® zazatec
- Datum lovu: 27.6. | Revír: Líšeňská Říčka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem byl s kámošem vláčet. Počasí vyšlo, ale ryby moc aktivní nebyly. Nakonec kámoš chytil okouna a spadla mu menší ryba, asi tloušť. Já jsem chytil štiku 55 cm a jedna menší mě spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 v 8:16® dam
-
taky jsem si na chvilku vyrazil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. června 2010 v 0:22® Prutos
- Datum lovu: 27.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Letošní první fousáček. Vzpomínkou mi krom fotky budiž i ošklivě potrhaný palec. Při pouštění nabral síly o dost rychleji, než jsem předpokládal…a trošku mi skalpoval kůži na palci. Dobře mi tak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 22:15® mira.ll
- Datum lovu: 27.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Ranní rybačka – jedna kudla 60cm,jeden pidiokoun a spadlo mi několik menších tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 21:52® Char
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
v sobotu po obědě jsem šel zkusit něco uvláčet, povedla se kudla 40 cm a okoun 25, byl vlahý večer tak jsem neváhal a vyjel zkusit večerní suncovláčku za úplnˇku, ze tří hodin marného vrhání woblera do tmy mě vysvobodil candát 50cm jinak ani drbnutí
Tento příspěvek byl editován 27.6.2010 21:53:56 uživatelem Char.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 20:52® shadys
- Datum lovu: dnes | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač
dnes pouze jeden mrnousek ale taky potesil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 20:30® Scanix
- Datum lovu: 27.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim narocnem veceru a bujare noci jsem se vypotacel k vode az nekdy po 14 hod. Zasel jsem na vseobecne znama mista, protoze jsem radeji nechtel cestovat daleko
, v rece vodaci, koupaci a kolem spousta vlackaru a rybickaru, zkratka slozeni pro prijemne odpoledne dozajista plne ryb, ale prekvapive to opravdu bralo, chtelo to sice hodit nekam mimo, kam jini nehazi, ale povedla se na mistni pomery pekna stika cca 65–70, par tloustu a pomerne dost okounu, i kdyz ne zrovna monstroznich, dlanovky to take nebyly. Celkem spokojenost, ani jsem toho moc neutrhl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 19:39® osprey
- Datum lovu: 27.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Slíbil jsem dnes kamarádovi Pepovi, že spolu zajdem na ryby. Prý ve čtyři ráno u řeky a uvidím, jak srkají okouni.
No, start jsem měl vlažný, ale ve čtyři jsem byl přinejmenším na cestě. Moc světla nebylo, v lese skoro žádné. Jel jsem po paměti, ale ten špalek na cestičce tam, mám pocit, nebýval. Byla z toho krásná tlama přes řidítka, málem zlomený prut (nakonec jen odražený lak a zářez hluboko do grafitu), foťák funguje. Nezlomil jsem si nic, takže jsme si nakonec opravdu zachytali – každý okouna. Na toho Pepova se aspoň dalo koukat, ale ten můj si ty dva háky do těla nezasloužil. Srkání se nekonalo.
Měl jsem i pár dalších záběrů (malé kudly, sebral jsem jim to a šel jinam).
Domů jsem se vracel sám, dokázal jsem potrhat ještě jednoho okouna a candátka (na štikové wobblery) a nakonec ulovil dvě kudly cca 50 a 55 cm. Obě jsem zdolal a pak jsem je nechal plavat, vylovil foťák a slezl za nimi do vody (já vím, velikost ryb nic moc, ale bylo hezké světlo…).
V obou případech než jsem slezl do té vody, mi ty potvory zdrhly. Budiž jim přáno, stejně bych je pustil. Ale dneska to tím pádem bude bez obrázku.
Tento příspěvek byl editován 27.6.2010 19:40:48 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 19:35® Sander
- Datum lovu: 27. června 2010
Něco ze sobotního poledne.
Tento příspěvek byl editován 27.6.2010 19:36:18 uživatelem Sander.
Konečně trochu letní počasí, to se člověku hned jináč žehlí.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 17:02® Jak.novi
- Datum lovu: 25.-27.6. 2010
Nějaké ryby z víkendu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 16:13® ART
- Revír: VLTAVA | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se povedlo i něco většího. Jsem blb, že jsem si zapomněl foták, tak jsem si tloušťáka 41 vyfotil alespoň mobilem a jak je vidět, tak si s tou nocí nějak neporadil. Jinak pestrost ryb byla zajímavá včetně perlína
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 13:47® jersey
- Datum lovu: 27.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno na cca hoďku a půl…nedařilo se,ale nelituju.Řekněte sami, není to nádherná voda? Na kvalitu fotek nekoukejte, foceno starým mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 ve 12:02® Kuba V.
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: Za několika kopci | Způsob lovu: Muškaření
Od 9 do 14.30 se podařilo něco kolem 15 kousků. Nej ryba byla hned ta první PO 36cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 11:39® olda
- Datum lovu: 27.6 .2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Pár krásek z Labe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. června 2010 v 0:44® sethy
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes to zase bralo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 ve 23:50® Scanix
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov na staronovem miste, ryby nejevily zadnou aktivitu, presto jsem vydrzel do pul 11 vecer. Povedl se jesen na thrill, celkem prekvapeni, 2 sticky cca 45 a v pul 10 jsem dostal krasny sumci zaber, snura od slizu, ale ryba se nekonala, tak snad priste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 ve 22:26® tomashr
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Kapřík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 ve 13:27® Padis
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
dnes ráno jsem vyrazil zkusit něco pochytat.Podařilo chytit pár okounů a jedno štíhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 ve 13:03® tomashr
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Trocha feederu, chytlo se leccos, ale nafoceny mám jen nějaké plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 ve 12:12® BlueShark
- Datum lovu: 26.6.2010 | Revír: Labe 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jsem oprášil feeder a zkusil ústeckou pláž. Ven se podívalo 19 cejnů, 2 skaláci, plotka 35cm, ostrá 48cm, 2 podoustve do 30cm a 3 pěkní macatí karasi. Ryby stále jsou a plavou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 v 11:50® peta128
- Datum lovu: 25.6. | Způsob lovu: Přívlač
Malej HAD se včera činil vytahnul bez pomoci 2 krásný duháky.Ještě jednou gratuluju.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. června 2010 v 7:21® spike
- Datum lovu: 26.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem si vyjel na chvilku zavláčet.Ryby byli hodně aktivní. Dostal jsem několik záběrů, nějaké štiky mně spadly a na břeh jsem dostal jen jednu kolem 40cm.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2010 07:22:18 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. června 2010 ve 21:37® matx
- Datum lovu: 25.6.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si dnes přivstal s úmyslem chytit si kapříka a pak jít spokojeně do práce. šel jsem na své oblíbené místo na řece, ale bohužel jsem kapříka nedostal tak mi aspoň dělali společnost cejni ±30 cm. Sice jsem s sebou foták měl ale zapomněl jsem kartu takže fotky snad někdy příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. června 2010 v 10:26® Mary
- Datum lovu: 15.6.2010 | Revír: Klášter | Způsob lovu: Klasická položená
Amur 70 cm, z velké a chudé rodiny
Tento příspěvek byl editován 25.6.2010 10:29:39 uživatelem Mary.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. června 2010 v 9:38® Zoles
-
zde foto k predchozimu prispevku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.