Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. června 2010 v 17:54® osprey
osprey
Datum lovu: 23.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes byl učiněn další pokus ulovit něco zajímavého a to v duchu nejlepších tradic.

Těžká vláčka – houby s octem, střední vláčka – kulový. Teprve postupnou degradací původně ušlechtilých cílů a dík nasazení hanebně zbabělých zbraní z kategorie pidi nástrah bylo zaznamenáno cosi, co se může nazvat skromným úspěchem…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35396.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35398.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 23. června 2010 ve 13:15® noba
    noba

ještě fotky

Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 14:16:54 uživatelem noba.
    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35394.jpg
      Středa 23. června 2010 ve 12:59® spike
      spike
      Datum lovu: 23.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vycházka dopadla nad moje očekávání. Ráno chyceno plo okounů. Dost jich bylo velikostně 15–20cm ale 5ks mělo kolem 25cm, 1ks 27cm a nakonec jeden 32cm. Po krátkém přesunu jsem chytl ještě malého bolena a tloušťa 42cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35390.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35391.jpg
        Středa 23. června 2010 ve 12:48® noba
        noba
        Datum lovu: 23,5, | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem dnes prvně v životě uvláčel sumce. a hned 115cm. a pak ještě bolen 50cm výraz lovce řekl bych hovoří za vše.

Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 13:55:52 uživatelem noba.
          Středa 23. června 2010 v 11:42® BigMike
          Datum lovu: 23.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dopolední škádlení bolínků

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35384.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35386.jpg
            Úterý 22. června 2010 ve 22:21® moezzz
            moezzz
            Datum lovu: 22.06.2010 | Revír: Lubina | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem si na Lubině vysmáčkoval pěkného sivena, měl 42 cm . .

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35380.jpg
              Úterý 22. června 2010 ve 20:56® mira.ll
              mira.ll
              Datum lovu: 22.6.2010 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Včera,při pokusu o sumíka na řece zero, dnes se smáčkama na stojáku dva bandity 25 a 29cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35378.jpg
                Úterý 22. června 2010 ve 20:42® sus1
                Datum lovu: 22.6.2010 | Způsob lovu: Feeder

Dneska chvilku s feedrem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35375.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35376.jpg
                  Úterý 22. června 2010 v 16:13® Kazan
                  Datum lovu: 22.6.2010 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka vláčky na Jordáně, asi desítka dlaňových okounů a dvě štíhlata

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35371.jpg
                    Pondělí 21. června 2010 v 19:44® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Datum lovu: 21.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si dneska vyjel po škole na ryby. Poprvé se smáčkama. Překonal jsem svůj osobáček u okouna chyceného přívlačí. Největší měl 23cm. Pak už mě potěšili jenom měnší kousky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35367.jpg
                      Pondělí 21. června 2010 v 19:38® jake
                      jake
                      Datum lovu: 20.6. | Revír: Morava 12 | Způsob lovu: Přívlač

Počasí nic moc, vody moc a kalné. Přemluvil jsem tohoto bolena – 73 cm :-) – wobbler Rapala skitterpop

Tento příspěvek byl editován 21.6.2010 20:41:31 uživatelem jake.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35364.jpg
                        Pondělí 21. června 2010 v 19:27® Char
                        Char
                        Datum lovu: 19.-20.6. | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

Po úspěšném zahájení s Hechtem na řece jsem o víkendu zkusil vláčku na velké vodě, v sobotu se povedla štika 56 a bolen 52 kteří poutovali zpět do vody, v neděli jsem zkusil tamtéž mé oblíbené místo a přesvědčil štiku 65 cm a po chvilce přišel razantní záběr s následnou jízdou přes brzdu, po několika minutách boje se neoběvila tolik očekávaná solidní štika, ale za břicho podseklej kapr 50cm který kvůli zranění udělal společnost štice v kuchyni, ke konci lovu ještě zabrala štička cca 45cm.

Tento příspěvek byl editován 21.6.2010 20:28:48 uživatelem Char.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35362.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35360.jpg
                          Pondělí 21. června 2010 v 19:21® Tycoon
                          Datum lovu: 21.6. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Feeder

2 hodinový lov na krásný louce nepočítaně plotic každá měla přes 20 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35359.jpg
                            Pondělí 21. června 2010 v 18:54® Char
                            Char
                            Datum lovu: 16.6. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Pár fotek Hechtovi štiky 96 cm.

Tento příspěvek byl editován 21.6.2010 20:01:38 uživatelem Char.
                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35358.jpg
                              Pondělí 21. června 2010 v 16:04® Boleslav
                              Boleslav
                              Datum lovu: 21. června | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se potrápil ve velmi členitém podjezí na periferii. Místní očividně dlouhodobě nezaměstnané individuum mě upozornilo, že „tam už nic není, těch štik, co ´sem nachytal!“. Soudě podle četnosti záběrů (1) bych mu i věřil :-(( . Nevím, na co máme RS. Radost mi udělal půlmetrový candátek, první „větší“ uvláčený na domácí vodě. Kupodivu se mu zalíbilo na candáta dost předimenzované Kopyto na silném lanku.

Pondělí 21. června 2010 v 15:06® albin
                                albin

Tady jsou fotky.Přiznám se,že mi ji bylo moc líto,ale do týhle říčky už tadle velikost(asi ani žádná jiná,když vzpomenu těch potočáků co nasazujou)nepatří.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35353.jpg
                                  Pondělí 21. června 2010 ve 14:26® HaD
                                  HaD
                                  Datum lovu: 16-18.6.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Od zahájení se jen trápím. Buď jsem línej k vodě vyrazit, nebo pracuju doma (kopal jsem dětem bazén) atp. Pravda je, že jsem jen s vláčákem honil sumce (povedl se jen jeden asi 70–80 cm). Cajk těžkotonážní, tudíž se mi za giga nástrahou jen otočilo pár štik a asi dva boleni. Když zjistili, o co jde, jen se mi vysmáli.

Když jsem vyrazi na jiné dravce, nenašel jsem vhodný naviják a vyrazil s prapodivnou sestavou, která se ukázala jako zcela nevhodná. Přišel jsem o 5 nástrah a o tři štiky cca 40–60 cm. Chjo. Tak alespoň fotku kapříka, který se povedl Zdendovi do připravovaného filmu… Moc pěknej kousek!

Tento příspěvek byl editován 21.6.2010 15:26:34 uživatelem HaD.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35345.jpg
                                    Pondělí 21. června 2010 v 10:17® albin
                                    albin
                                    Datum lovu: 21.6.2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení Hrachy nic moc,pár okyšů.Předevčírem na MP řece tloušťák cca 45 a štika 68.Včera s kamarády dopolední trápení okouní drobotě chyceno cca 50 ks a 2 kudličky.No a konečně dnes jsem vyrazil na pstruhovku s enormním výskytem nelososovitých dravců a nový osobák štika 90.Foto dodám později.

Neděle 20. června 2010 ve 21:56® Kuba V.
                                      Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes 3 hodiny muškaření přineslo zhruba 20ks ryb. Vybagroval jsem i pár ryb kolem 30cm. Několik záběru jsem promeškal a něco se vypnulo při zdolávání…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35336.jpg
                                        Neděle 20. června 2010 ve 21:33® libryb
                                        libryb
                                        Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera na Orlíku jeden okounek a 6 neúspěšných útoků štiky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35334.jpg
                                          Neděle 20. června 2010 ve 21:02® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 20. června 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní den byl v duchu bolenoléčby v příjemné společnosti hechta a ospreye. Nebylo to žádné terno, ale bavilo mě to, a wo tom to je…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35333.jpg
                                            Neděle 20. června 2010 ve 20:09® džigit
                                            Způsob lovu: Přívlač

Dneska na hoďku v deštíku a málem nějaká monsterfish.Nebýt kupné jigové hlavy a narovnanému háčku!!!Nakonec jsem přemluvil na woba jedno 60kové štíhle,co mi krásně zatančilo a málem spadlo,neb mi narovnalo a rozeplo karabinku-prej na 9kg.

Neděle 20. června 2010 v 18:51® Raf
                                              Raf
                                              Datum lovu: 16.-20.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Vyhlašuju konec vláčecího maratonu a dávam si den pauzu. Sezóna byla zahájena dostatečně. STŘEDA – Startuju na oblíbeném jezu, ale ostrůvek pod ním je už od čtyř hodin ráno okupován hordou keltů, kteří tu udržují obranné pozice střelbou z vláčáků na všechny strany. Beru místa, která na mě zůstala a s výsledkem sumec, štika, bolen nejsem nespokojen. Po práci s Milanem jedeme na ještě větší řeku a Milan tam exceluje při lovu bolenů (jeden z nich 55 cm viz foto). ČTVRTEK – Dřeme až do noci při sumčí přívlači, ale výsledkem jsou jen Milanovi dvě štiky a pár okounů chycených před soumrakem. PÁTEK – Odjíždíme na celovíkendovou oslavu kamarádových narozenin, ale akce se zvrhává v celovíkendovou rybařinu. Vláčím na dobrém místě až do půlnoci a uctívají mě 3 candáti a 2 boleni (větší 66 cm). Chytat menší nástrahy, mohl jsem tu candátů nachytat snad desítky. SOBOTA – Návrat na večerní místo tentokrát s Milanem. Ten tahá dva candáty a asi po dvou minutách boje mu padá z plandavky obrovská ryba. Přejíždím na stoják, dřu tam celé odpoledne a část večera, ale na břeh se dívá jen několik okounů. Večer chytáme do 11 hodin, já tahám candáta a Milan dvě štiky. NEDĚLE – V zádech už je cítit únava, nedáváme tak lovu to co si zaslouží. Milan přesto uvláčel sumíka.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 19:57:07 uživatelem Raf.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35326.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35327.jpg
                                                Neděle 20. června 2010 v 18:48® regulus
                                                regulus
                                                Datum lovu: Dnes | Revír: Prostě někde | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dneska ukecal (po mnoha letech jsem se vydlábl na zahájenou) a šel jsem jen zkontrolovat jestli v tý vodě ještě něco zbylo. Pět štik i když nic moc velkýho, za odpoledne není tak úplně blbý skóre, ne???

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35324.jpg
                                                  Neděle 20. června 2010 v 18:02® BigMike
                                                  Datum lovu: 20.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Jak to děláte, že ty ryby vypadají tak velké? Já je radši fotím s klukem, vedle mě vypadají jak miminka:(

67 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35320.jpg
                                                    Neděle 20. června 2010 v 16:27® Beer.Beda
                                                    Beer.Beda
                                                    Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní hodinka u vody a povedli se dvě štíčata.Na fotu je jen jedna, jelikož druhá by tam nebyla ani vidět.Měla cca 20cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35318.jpg
                                                      Neděle 20. června 2010 v 15:39® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Datum lovu: včera | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

boutovačka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35312.jpg
                                                        Neděle 20. června 2010 v 15:36® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem si na chvilku a na lehko odskocil na jeden stojak v okoli. V kapse jen gumidky, ale vzal jsem i podberak na pripadne kudly. Nakonec jsem premluvil 2 candatky, 2 sticky a 1 okyse dlanove velikosti. Vzhledem k tomu, ze jsem cestou napocital asi 14 vlackaru a nevidel zadneho ulovit rybu, tak si myslim, ze to mohlo byt o dost horsi.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35311.jpg
                                                          Neděle 20. června 2010 ve 14:41® ART
                                                          ART
                                                          Způsob lovu: Přívlač

Pár fotek z poslední výpravy

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35308.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35310.jpg
                                                            Neděle 20. června 2010 ve 14:18® Padis
                                                            Padis
                                                            Datum lovu: 19-20.6 | Revír: Vč řeky | Způsob lovu: Přívlač

Včera a dnes pochytáno několik okounů standartní velikosti a 2 štíhlata.Včera řeka dnes stoják.Řeka dnes ráno opět kalná.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 15:18:42 uživatelem Padis.