Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. června 2010 v 11:17® albin
albin
Datum lovu: 21.6.2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Zahájení Hrachy nic moc,pár okyšů.Předevčírem na MP řece tloušťák cca 45 a štika 68.Včera s kamarády dopolední trápení okouní drobotě chyceno cca 50 ks a 2 kudličky.No a konečně dnes jsem vyrazil na pstruhovku s enormním výskytem nelososovitých dravců a nový osobák štika 90.Foto dodám později.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 20. června 2010 ve 22:56® Kuba V.
    Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes 3 hodiny muškaření přineslo zhruba 20ks ryb. Vybagroval jsem i pár ryb kolem 30cm. Několik záběru jsem promeškal a něco se vypnulo při zdolávání…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35336.jpg
      Neděle 20. června 2010 ve 22:33® libryb
      libryb
      Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera na Orlíku jeden okounek a 6 neúspěšných útoků štiky.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35334.jpg
        Neděle 20. června 2010 ve 22:02® Sander
        Sander
        Datum lovu: 20. června 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní den byl v duchu bolenoléčby v příjemné společnosti hechta a ospreye. Nebylo to žádné terno, ale bavilo mě to, a wo tom to je…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35333.jpg
          Neděle 20. června 2010 ve 21:09® džigit
          Způsob lovu: Přívlač

Dneska na hoďku v deštíku a málem nějaká monsterfish.Nebýt kupné jigové hlavy a narovnanému háčku!!!Nakonec jsem přemluvil na woba jedno 60kové štíhle,co mi krásně zatančilo a málem spadlo,neb mi narovnalo a rozeplo karabinku-prej na 9kg.

Neděle 20. června 2010 v 19:51® Raf
            Raf
            Datum lovu: 16.-20.6.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Vyhlašuju konec vláčecího maratonu a dávam si den pauzu. Sezóna byla zahájena dostatečně. STŘEDA – Startuju na oblíbeném jezu, ale ostrůvek pod ním je už od čtyř hodin ráno okupován hordou keltů, kteří tu udržují obranné pozice střelbou z vláčáků na všechny strany. Beru místa, která na mě zůstala a s výsledkem sumec, štika, bolen nejsem nespokojen. Po práci s Milanem jedeme na ještě větší řeku a Milan tam exceluje při lovu bolenů (jeden z nich 55 cm viz foto). ČTVRTEK – Dřeme až do noci při sumčí přívlači, ale výsledkem jsou jen Milanovi dvě štiky a pár okounů chycených před soumrakem. PÁTEK – Odjíždíme na celovíkendovou oslavu kamarádových narozenin, ale akce se zvrhává v celovíkendovou rybařinu. Vláčím na dobrém místě až do půlnoci a uctívají mě 3 candáti a 2 boleni (větší 66 cm). Chytat menší nástrahy, mohl jsem tu candátů nachytat snad desítky. SOBOTA – Návrat na večerní místo tentokrát s Milanem. Ten tahá dva candáty a asi po dvou minutách boje mu padá z plandavky obrovská ryba. Přejíždím na stoják, dřu tam celé odpoledne a část večera, ale na břeh se dívá jen několik okounů. Večer chytáme do 11 hodin, já tahám candáta a Milan dvě štiky. NEDĚLE – V zádech už je cítit únava, nedáváme tak lovu to co si zaslouží. Milan přesto uvláčel sumíka.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 19:57:07 uživatelem Raf.
            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35326.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35327.jpg
              Neděle 20. června 2010 v 19:48® regulus
              regulus
              Datum lovu: Dnes | Revír: Prostě někde | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dneska ukecal (po mnoha letech jsem se vydlábl na zahájenou) a šel jsem jen zkontrolovat jestli v tý vodě ještě něco zbylo. Pět štik i když nic moc velkýho, za odpoledne není tak úplně blbý skóre, ne???

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35324.jpg
                Neděle 20. června 2010 v 19:02® BigMike
                Datum lovu: 20.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Jak to děláte, že ty ryby vypadají tak velké? Já je radši fotím s klukem, vedle mě vypadají jak miminka:(

67 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35320.jpg
                  Neděle 20. června 2010 v 17:27® Beer.Beda
                  Beer.Beda
                  Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní hodinka u vody a povedli se dvě štíčata.Na fotu je jen jedna, jelikož druhá by tam nebyla ani vidět.Měla cca 20cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35318.jpg
                    Neděle 20. června 2010 v 16:39® LojzaRybka
                    LojzaRybka
                    Datum lovu: včera | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

boutovačka

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35312.jpg
                      Neděle 20. června 2010 v 16:36® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem si na chvilku a na lehko odskocil na jeden stojak v okoli. V kapse jen gumidky, ale vzal jsem i podberak na pripadne kudly. Nakonec jsem premluvil 2 candatky, 2 sticky a 1 okyse dlanove velikosti. Vzhledem k tomu, ze jsem cestou napocital asi 14 vlackaru a nevidel zadneho ulovit rybu, tak si myslim, ze to mohlo byt o dost horsi.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35311.jpg
                        Neděle 20. června 2010 v 15:41® ART
                        ART
                        Způsob lovu: Přívlač

Pár fotek z poslední výpravy

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35307.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35308.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35310.jpg
                          Neděle 20. června 2010 v 15:18® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 19-20.6 | Revír: Vč řeky | Způsob lovu: Přívlač

Včera a dnes pochytáno několik okounů standartní velikosti a 2 štíhlata.Včera řeka dnes stoják.Řeka dnes ráno opět kalná.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 15:18:42 uživatelem Padis.
                            Neděle 20. června 2010 v 15:09® Jak.novi
                            Jak.novi
                            Datum lovu: 19.6. 2010 | Revír: Pod jezem | Způsob lovu: Přívlač

Průměrná chytčka, při ní bylo chyceno několik okyšů a jedna štika 64 cm. Fotky neukážu, ba žádné nejsou.

Neděle 20. června 2010 v 15:09® mira.ll
                              mira.ll
                              Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska 2×60ka :-)

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 15:09:57 uživatelem mira.ll.
                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35306.jpg
                                Neděle 20. června 2010 ve 14:34® Kazan
                                Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: Skalice | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hoďky na Skalici, poměrně problém něco z vody vydolovat, nakonec chyceno pár okounů

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35303.jpg
                                  Neděle 20. června 2010 ve 14:32® Kazan
                                  Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dvě hoďky na Orlíku, chyceno pár okounů, k večeru stoják, opět okouni a jedno štíhle.

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 14:32:45 uživatelem Kazan.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35302.jpg
                                    Neděle 20. června 2010 ve 13:58® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 20.6. | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem byl opožděně zahájit. Kromě jednoho čtyřicátníka tlouště se nic nedělo.

Neděle 20. června 2010 ve 12:40® BlueShark
                                      BlueShark
                                      Datum lovu: 20.6.2010 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes se mi podařila životní štika na vláčku. Moc velká radost. Chycena v kombinaci Guide Select Viper + Black Arc s návinem 0.16mm monofil bez lanka. Svatý Petr byl doma. Byla nádnerně za koutek. Pár super výskoků nad hladinu, kdy ukázala sílu a parádně rudé skřele. Proutek si s ní ale poradil velice rychle, mít jistotu, že je dobře seklá za kraj, byla by venku do pár minut, ale raději jsem ji vodil cca 15 minut po kolena ve vodě. Podařilo se. Délka 84cm a nevážena… Velké díky mým internetovým učitelům ;-)

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 12:47:36 uživatelem BlueShark.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35298.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35300.jpg
                                        Neděle 20. června 2010 v 10:56® Dejwík2504
                                        Dejwík2504
                                        Datum lovu: 20.6.2010 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska brzo ráno jsem s taťkou vyrazil na nedaleký rybník. Cíl byl jasný. Chytit nějakého slušnějšího okyše. Povedlo se. Pák okounů jsme chytli. Největší byl taťkův 27cm. Potom, asi ve čtvrt na 9 ráno, zabral taťkovi 45cm úhoř. To sem hleděl. Byla to supr chytačka. :-)

Tento příspěvek byl editován 20.6.2010 10:57:17 uživatelem Dejwík2504.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35284.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35286.jpg
                                          Sobota 19. června 2010 ve 23:51® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 19.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyzkousel stojak, tam bez kontaktu, pak bolenovy flek, opet nic, nicmene jsem popojel jeste na treti flek a tam si konecne sahl na rybu, ven se podivalo cca 10ks candati drobotiny, 1 jesen, 2 cejni za sako a na zaver sumika. Kolega ulovil neuviritelne 2 karasy stribrite na wobler za hubu, z toho byl jeden hodne k 50ti, skoda, ze jsem jej nestaci vyfotit. Pak zaprahl parnik, ktery se odporoucel i s woblerem :-((

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35279.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35280.jpg
                                            Sobota 19. června 2010 ve 21:27® matx
                                            matx
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 21:33:50 uživatelem matx.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35271.jpg
                                              Sobota 19. června 2010 ve 21:25® matx
                                              matx
                                              Revír: řeka

Tady jsou fotky.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 21:31:54 uživatelem matx.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35269.jpg
                                                Sobota 19. června 2010 ve 21:21® matx
                                                matx
                                                Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Kámoš si letos po několika letech opět koupil povolenku a sice už nějaké ryby chytil, ale sumec mu stále unikal. Včera jsme cíleně vyrazili na sumce. Chytali jsme na rousnici a doufali, že aspoň nějakého malého chytnem. Během večera jsem byl bez záběru a kámoš měl jen 1, ale hned po záseku mi bylo jasný, že na prutě má svou zatím životní rybu. Po 40 minutách se u břehu objevilo tělo sumce, který měřil 134 cm a 16kg. Bohužel ryba nevrácena vodě.

Sobota 19. června 2010 ve 20:57® swashik

a jestě mi ještěrka vlezla při vláčení do krabičky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35264.jpg
                                                    Sobota 19. června 2010 ve 20:56® swashik
                                                    Datum lovu: 19.6 | Revír: vltava

Tak já jsem uvláčel štiku 40 cm a okounka a spoustu neproměněných záběrů táta ten kaprařil a vytáh přes 7 kaprů nej 50 cm pár cejnů a já jsem taky zkusil na kapra a 1 sem chyt a ještě cejna vedle ná seděli další rybáři chytli kapra 64 cm ale po tátovo 1.kaprovi se vibil mobil a bohužel fotek víc neni

Sobota 19. června 2010 ve 20:15® MILHAUSKACHNA
                                                      MILHAUSKACHNA
                                                      Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: BONĚTICKÝ RYBNÍK | Způsob lovu: Kaprařina

DOBRÁ RYBAŘINA

Sobota 19. června 2010 v 17:02® Zoles
                                                        Zoles
                                                        Datum lovu: nedavno | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder

Hron nas tentokrat zklamal. Prekvapila nas o pul metru vyssi voda nez posledne takze z reky se moc chytat nedalo. No aspon sme to zkusili. Jedinej komu se alespon trosku darilo jsem byl ja,dostal jsem 5 parem nej 72. No a takhle se na Slovensku zije. Zajet az k vode-no problem. Stanovani -no problem. Ohen atd-no problem a v cervenci a srpnu se chyta vsude nonstop. Taky je tady min ryb.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 17:04:09 uživatelem Zoles.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35258.jpg
                                                          Sobota 19. června 2010 ve 14:35® BigMike
                                                          Datum lovu: 18.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35254.jpg
                                                            Sobota 19. června 2010 ve 12:13® osprey
                                                            osprey
                                                            Datum lovu: 19.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Aby to nevypadalo, že je to chytání ryb úplná brnkačka.

Dva pokusy o něco většího, scénář stejný – trhání, koupačka, zero.

Sny jsou drahé… Ale kudly trápit nechci.