Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. června 2010 ve 21:21® matx
matx
Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená

Kámoš si letos po několika letech opět koupil povolenku a sice už nějaké ryby chytil, ale sumec mu stále unikal. Včera jsme cíleně vyrazili na sumce. Chytali jsme na rousnici a doufali, že aspoň nějakého malého chytnem. Během večera jsem byl bez záběru a kámoš měl jen 1, ale hned po záseku mi bylo jasný, že na prutě má svou zatím životní rybu. Po 40 minutách se u břehu objevilo tělo sumce, který měřil 134 cm a 16kg. Bohužel ryba nevrácena vodě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 19. června 2010 ve 20:57® swashik

a jestě mi ještěrka vlezla při vláčení do krabičky

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35262.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35264.jpg
      Sobota 19. června 2010 ve 20:56® swashik
      Datum lovu: 19.6 | Revír: vltava

Tak já jsem uvláčel štiku 40 cm a okounka a spoustu neproměněných záběrů táta ten kaprařil a vytáh přes 7 kaprů nej 50 cm pár cejnů a já jsem taky zkusil na kapra a 1 sem chyt a ještě cejna vedle ná seděli další rybáři chytli kapra 64 cm ale po tátovo 1.kaprovi se vibil mobil a bohužel fotek víc neni

Sobota 19. června 2010 ve 20:15® MILHAUSKACHNA
        MILHAUSKACHNA
        Datum lovu: 16.6.2010 | Revír: BONĚTICKÝ RYBNÍK | Způsob lovu: Kaprařina

DOBRÁ RYBAŘINA

Sobota 19. června 2010 v 17:02® Zoles
          Zoles
          Datum lovu: nedavno | Revír: Hron | Způsob lovu: Feeder

Hron nas tentokrat zklamal. Prekvapila nas o pul metru vyssi voda nez posledne takze z reky se moc chytat nedalo. No aspon sme to zkusili. Jedinej komu se alespon trosku darilo jsem byl ja,dostal jsem 5 parem nej 72. No a takhle se na Slovensku zije. Zajet az k vode-no problem. Stanovani -no problem. Ohen atd-no problem a v cervenci a srpnu se chyta vsude nonstop. Taky je tady min ryb.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 17:04:09 uživatelem Zoles.
          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35258.jpg
            Sobota 19. června 2010 ve 14:35® BigMike
            Datum lovu: 18.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35254.jpg
              Sobota 19. června 2010 ve 12:13® osprey
              osprey
              Datum lovu: 19.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Aby to nevypadalo, že je to chytání ryb úplná brnkačka.

Dva pokusy o něco většího, scénář stejný – trhání, koupačka, zero.

Sny jsou drahé… Ale kudly trápit nechci.

Sobota 19. června 2010 v 11:29® swashik
                Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

tak sem byl včera po druhé od zahájení bylo tolepší než 16.6. to jsem nechytl nic ale včera to byly 2 okounci jeden asi 5cm viz foto a druhý kolem 15 cm ale vibil se mi mobil

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35249.jpg
                  Sobota 19. června 2010 v 10:57® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 18. června 2010

Konečně jsem se od toho zahájení dostal k pořádný rybě!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35245.jpg
                    Sobota 19. června 2010 v 10:18® Mirus
                    Mirus
                    Datum lovu: 19.6. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Ranní vláčka s Davishem se moc nevyvedla :-D . Řeka byla dost kalná a zvedlá, na začátku mi spadla štička a Davishovi na konci jedna překousla vlasec.. Smolaři no :-D ..

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 10:18:57 uživatelem Mirus.
                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35243.jpg
                      Sobota 19. června 2010 v 0:16® cercer
                      cercer

tak ještě ta žíhaná..nejde to vložit s ostatníma fotkama
                      EDIT:fotky se stále musí zmenšovat..

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 00:17:56 uživatelem cercer.
                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35241.jpg
                        Sobota 19. června 2010 v 0:13® cercer
                        cercer

moje zahájená se vcelku vydařila cca 10 okounů25–35 a nakonec i jedna zubatka.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 00:14:42 uživatelem cercer.
                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35237.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35238.jpg
                          Pátek 18. června 2010 ve 23:40® mira.ll
                          mira.ll
                          Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dvě štiky a jeleček…

Tento příspěvek byl editován 18.6.2010 23:48:14 uživatelem mira.ll.
                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35236.jpg
                            Pátek 18. června 2010 ve 22:41® tomashr
                            Datum lovu: 18.6.2010 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Štika 67cm. kromě ní jen pár okounů…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35232.jpg
                              Pátek 18. června 2010 ve 22:02® hecht
                              hecht
                              Datum lovu: 16.6. | Revír: bájná řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tohle zahájení bylo takové zvláštní. K vodě jsem se dostal až ve 14 h, po několika hodinách bez záběru a puštěné Charovo 63 štice jsem dostal zvláštní ztěžknutí na wobleru. Výsledek přikládám, je to můj osobák 96 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35230.jpg
                                Pátek 18. června 2010 v 19:38® ART
                                ART
                                Datum lovu: 18.7. | Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem si jen tak s třpytkou black feury na okouny. Pár se jich spletlo a jedno štíhle

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35226.jpg
                                  Pátek 18. června 2010 v 15:46® kraui
                                  kraui
                                  Datum lovu: 17.6 | Způsob lovu: Feeder

Na hnojáčka.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35221.jpg
                                    Pátek 18. června 2010 ve 14:35® kosatka
                                    Datum lovu: 14.6.2010 | Revír: Klubovka | Způsob lovu: Feeder

V pondělí jsme se Zdendou chtěli vyzkoušet na chvíli Klubovku. Po krátké obcházce jsme našli ryby na prvním fleku. Ryby braly docela dobře a Zdendovi se povedl jeden hodně dobrej na plavačku (79 cm, 11kg).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35216.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35217.jpg
                                      Čtvrtek 17. června 2010 ve 23:52® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 17.6.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vyrazil jsem s kolegou na 2hod vecerniho lovu, povedlo se mi 6 mensich candatu, 1 stika a sprasit sumci zaber, ktery mi div nevytrhl prut z ruky. Kolega M… si po vcerejsim zahajeni spravil chut tusim 3 candaty, 1 bolenem a sumikem 91cm. Protoze jsem zapomnel vymenit baterky, mam jen jedinou fotku kudly, ktera mi nastesti neukousla pletenku ;-)

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 23:53:05 uživatelem Scanix.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35204.jpg
                                        Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:28® ART
                                        ART

nešlo vložit fotky, tak snad ted

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35202.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35203.jpg
                                          Čtvrtek 17. června 2010 ve 21:14® ART
                                          ART
                                          Datum lovu: 17.6. | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač

Dneska to vypadalo jako přes kopírák se včerejškem

Čtvrtek 17. června 2010 v 18:46® LojzaRybka
                                            LojzaRybka
                                            Datum lovu: 17.6 | Revír: srdcovka | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená s bráchou,povedl se tenhle kousek 65cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35181.jpg
                                              Čtvrtek 17. června 2010 v 18:26® jiris
                                              jiris
                                              Datum lovu: zahajená | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená o den později. Aktivita ryb slušná, něco se i chytilo. Jak vypadá candát a štika víte.

Čtvrtek 17. června 2010 v 18:05® Kazan
                                                Datum lovu: 17.6.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes hned po práci hurá k vodě. Boleni docela solidně koušou.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35180.jpg
                                                  Čtvrtek 17. června 2010 v 17:31® olda
                                                  olda
                                                  Datum lovu: 16.6 2010 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Sumík na horneta, malinkej, ale já mněl radost.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35177.jpg
                                                    Čtvrtek 17. června 2010 v 15:45® Mirus
                                                    Mirus
                                                    Datum lovu: 16.6. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahajování mohlo dopadnout i hůř :-) .. déšť byl teda pěkně otravnej, ale něco málo se mi podařilo vytáhnout :-) .. 2× bolen, štička a tloušť, mohlo to být i horší :-D

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35174.jpg
                                                      Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:34® BigMike

.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35159.jpg
                                                        Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:17® BigMike
                                                        Datum lovu: 17.6. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne další záběr na Big Majka:) 70 cm

Tak mi nejdou vkládat fotky ani sem!:(((

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 13:18:24 uživatelem BigMike.
                                                          Čtvrtek 17. června 2010 ve 13:05® shadys
                                                          shadys
                                                          Datum lovu: 16-17.6.2010 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

jeden zaber jeden kapr 58cm

Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 13:06:36 uživatelem shadys.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35156.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35157.jpg
                                                            Čtvrtek 17. června 2010 v 11:54® Boleslav
                                                            Boleslav
                                                            Datum lovu: 16.6. | Revír: řeka SČ | Způsob lovu: Přívlač

Celé dopoledne jsem lovil v jednom podjezí. Chytl jsem dvě šedesátky, těžko jsem asi mohl očekávat víc (ačkoliv jsem očekával víc). Překvapila mě konkurence. Ani ne tak množstvím, ale tím, že se průvod vláčejících vždy postupně postavil na jedno totéž místo, metl symbolicky několikrát pod jez a zase putoval dál. Druhá štika měla wobler celý v hubě, trojhák hluboko v jícnu…tak jsem po rozvaze změnil operaci v pitvu.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35145.jpg